Постоянно е уморен за секс, но тайно гледа порно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Постоянно е уморен за секс, но тайно гледа порно
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 3283 пъти
Здравейте! В началото на връзката ни аз бях девствена и той беше много сексуален, за разлика от сега няколко месеца по-късно... правим секс доста рядко и то заради него, постоянно е уморен, спи му се, и други подобни оправдания и преди няколко дни разбрах че той гледа порно всякаа сутрин и всяка вечер, а понякога и просто през деня ако си е вкъщи и аз не съм там.. болно ми е и тъжно и не знам какво да си мисля... не ме разбирайте погрешно, не ми е проблема това че гледа този тип клипчета, всеки го прави, но ме боли от факта че на мен секс ми отказва, обаче не пропуска да си легне да кажем без да гледа и вероятно да мастурбира, тоест предпочита сам, а не с мен, много мислих и реших да се допитам тук.. плаче ми се, благодаря предварително. Въпросите ми са :
-Дали не го привличам вече?
-Откачам ли?
-Това нормално ли е?
-Дали вече харесва и желае друга?
-Случвало ли ви се е и как се разви връзката ви?
Съжалявам ако звуча смешно, но наистина не ми дават мира въпросите.. а иначе аз съм на 19, той е на 23

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: 4f620d1817
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Приятелят ти е зависим от порното. Усещанията от мастурбация и секс са различни и затова не иска да прави секс с теб. Кофти работа! Може да пробваш да поговорите, но надали ще има ефект. Най - вероятно ще избухне и ще почне да те обвинява, че си ненормална, че всички мъже са така и т.н.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 5dbe2cb1dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Проблема не е в теб. Това е зависимост и е като наркотиците. Има си цяла общност за този проблем.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: a6d9c0ccc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Възбужда се от други жени или други неща в секса. Не го възбуждаш в момента и е с тебе колкото да се води, че има приятелка.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: d4cda3999e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Зарязвай го, той е пристрастен към порното, скоро изобщо няма и да може да го прави с истинска жена. Не, не е нормално да гледа по няколко пъти на ден, това изменя биохимията на мозъка и води до сексуална пристрастеност. С времето реалните жени няма да го възбуждат достатъчно, виртуалните каки ще са му по-интересни. Стандартното порно ще зачочне да му омръзва, както и стандартния секс и ще започне да иска все повече хард кор неща в леглото. И колкото и да се съгласяваш, никога няма да е достатъчно, той ще измисля все повече нови и нови глупости Проблема не е в теб, зарязвай го преди да ти е направил и дете, защото рано или късно тая връзка ще приключи, освен ако той не потърси помощ, в което страшно се съмнявам.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 9a21148d92
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Ууу, много е възрастен за теб! Той все едно е извратен чичка. Намери си младо момче до 20-21 години.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: d2dbdde1c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Реших и аз да се включа, защото съм в същото положение. Само, че при нас годините са повече. Не съм стигнала, до отговора защо се случва така. И аз си задавам много въпроси. Но съм сигурна, че не съм луда. Това положение много ме наранява и затова продължавам да търся отговори. Ще следя темата.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: ee2c74854a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   -Дали не го привличам вече? - Съмнявам се да е така.
-Откачам ли? - Не много ясно.
-Това нормално ли е? - Секса е за престиж чекията за удоволствие. Разбира се че е нормално всеки мъж гледа.
-Дали вече харесва и желае друга? - Не бива да си правиш изводите от едно порно и че не му се прави секс може проблема да е съвсем другаде.
-Случвало ли ви се е и как се разви връзката ви? - Не ми се е случвало.

М23

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 429916b222
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Няколко месеца? Много бързо сте си „изконсумирали“ връзката. На вашата възраст трябва да се счупите от секс, не от порно и чекии като твоя. Той сега няма интерес, а как го виждаш след 5-10 години? Остави го и си намери някой, който обича реалния секс, повече от порното. Не си губи времето, младостта не е вечна.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 61268cd531
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Защо не го попиташ сама? Имам предвид, няма как ние да знаем какво се случва в главата му.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: e451ee3bf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Да, пристрастен е. Порното нямаше да е проблем, ако не вредеше на сексуалните ви отношения. Има няколко причини, поради които хората гледат порно:

1. Харесва им усещането, което дава и "освобождаването" след това. Един вид разпускат напрежението по този начин.
2. Разнообразие - много и всякакви актриси, сюжети, пози, дрън-дрън. Там жената е твоя, достъпна и готова да направи всичко за теб.
3. Често имат фантазии, които не могат да осъществят с половинката си по някаква причина. Всичко това може да бъде намерено във филмчетата за възрастни.
4. Реалният свят е сложен, изпълнен с проблеми и непридвидени ситуации. Порното е ясно и придвидимо, няма кой знае какви изненади.
5. По-лесно е. Това е оправданието и на моя приятел - няма занимавки, очаквания и притеснения. Просто отваряш сайта и си готов.
6. Наличието на Madonna-whore complex. Най-общо казано това е невъзможността да се възбудиш от официалната си половинка, докато полудяваш по всяка готина непозната. Такива мъже делят жените на две: майки-светици и долни курви. Те искат да унижават и правят секс с леки и развратни жени, докато не могат да си представят това с чистите си и неопетнени приятелки. За страдащите от този комплекс Фройд казва: "Там, където изпитват обич, няма желание и там, където има желание, няма обич. " Ако някой се интересува, има го по-подробно в Уикипедия. На прост език казваме, че просто сте си омръзнали, но може би е по-сложно от това.
7. Начинът ни на живот. Искаме всичко да става бързо, да става сега. Нямаме търпение и желание да се занимава със сложни неща като секса с реален човек.

Всичкото това накуп, а и навикът, който явно си е създал с честата гледаемост, водят до проблема, който имаш. Не си виновна, не си луда или нещо подобно. Пичът е болен. Няма какво много да направиш, освен ако той сам не пожелае да си помогне. Ако искаш, опитай да повдигнеш темата, но както ти казаха по-горе, очаквай скандали, разправии, обвинения, защото никой не иска да си признае, че е пристрастен и подвластен на нещо. Много хора дори не го осъзнават. С друга жена ще е същото, може би ако е някоя супер засукана и извратена вакханка, вниманието му ще се задържи по-дълго, но след известно време пак ще се върне към порното.
Успях да постигна прогрес с моя приятел, но никога не сме имали проблеми в секса, не е страдал от порното. Но представата му за жените беше доста обидна, пускаше много тъпи коментари и имаше доста странни фантазии със случайни момичета по улицата. Той сам поиска да си помогне, сам се замисли и с общи усилия успяхме да закрепим положението. Далеч е от идеалното, но по-добре от преди. Ако много държиш на твоя човек - опитай внимателно, без нерви и обвиненя да говориш с него. Ако не се получи, бягай с 200.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 7d8cb90d20
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Когато порното е предпочитано пред секса с реална жена, говори за проблем. Ако мъж, който е пристрастен към към порното спред а гледа, след 1 месец си връща и ерекция и желание за секс с жена.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 85fc850647
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Според мен, той иска нещо ново. Не друга жена, а разнообразие в секса. Може би дива любовна игра, орална любов или някаква друга поза. Зависи от това, как го правите, ако е монотонно без да влагате жар, нормално е да гледа порно. Все пак един разговор няма да е излишен.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 7213db47f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Значи проблемите във всяка връзка идват от това, че хората не си говорят и не се питат. Моят приятел също съм го хващала да не му се прави секс, защото е хапнал вечерта повече, защото е работил до 8 часа вечерта и други причини. Той лично ми е казвал че предпочита чикийка някой път, защото е по-бързо и по-лесно.
Съветът ми към авторката е да го хванеш когато гледа порно и да тогава да му направиш свирка. Повярвай тогава няма как да не те подхване. Друг вариант е да му напишеш някакво секс съобщение че го чакаш в банята или пък да се пипаш пред него докато си си пуснала порно канал. просто разнообрази малко и ше видиш как той ще почне да си иска.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8c19c072c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Възможно е наистина да е изморен и да не му се прави секс, защо трябва да го изкарвате момчето веднага някакъв порно манияк. :D Спри да му искаш секс едно известно време и просто го задоволявай с ръка. Може докато му биеш и видиш, че му идва да свърши да спреш и след това ще видиш как той сам ще си поиска. Цаката е да го възбудиш. Има доста начини.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a5ab884288
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Абе не само мъже гледат порно и мастурбират, аз например не мога без редовна мастурбация (в комплект с порно) порното е за възбуда. И между другото не винаги това което те възбужда там би те възбудило и в реалния живот. Но фактът че предпочита порното пред реален секс с теб говори за това че връзката ви е обречена. Тоест ако той мастурбираше и това не пречеше на интимния ви живот щеше да е ок, но при другото положение... най-добре го остави да си живее сам на чекии.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker