Девствен на 29 и доста...обезверен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Девствен на 29 и доста...обезверен
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 8768 пъти
Ами и аз съм в кюпа с поизостаналите в това отношение хора.
Имам моите грешки и проблеми, за да стигна до сегашния момент, но решаващото при мен е, че не си намирам момичето, което да усетя, че искам с душата си. Не търся перфектни и принцеси, харесвал съм си през годините момичета, у които ме е впечатлявало нещо вътре в тях, не чак толкова външността.
Е, предпоследната, която харесах, имаше и външност... При нея ми харесаха и двете: отвътре и отвън. Беше умна, много възпитана, абе всичко, но и от друга страна тя ми въздейства директно и сексуално. Бая чекии отнесе и мисълта да й го бутна между краката не ми беше чужда, нито вечер нито сутрин. Но... както винаги в такива случаи става, момичета като нея не са свободни, а аз не исках да я бавя и исках да я видя, за да й кажа, че я харесвам, което и направих ама не както ми се искаше.. (тя не позволи, с три думи, не се и видяхме).
Последната, с която излизах.... немалко срещи и общи приказки за няколко месеца без намек за секс... Накрая я каних на хотел, бях си взел презервативи и лубрикант, тя в началото опита да се измъкне, че е на работа сутринта, но ме последва. Не се случиха нещата (проблеми с хотела) и така до последната ни среща, когато тя ме покани в общежитието й в студентски град, като беше "освободила" съквартирантките си и да ме черпи. Е, не че не ме кефи и надървя идеята да чукам по-мъничка от мен на собственото й легло, докато е сама в стаята й там ама.... това би ми изстреляло самолета само ако много ме кефи момичето. Не ме привличаше реално и това с хотела май си беше казало вече думата. Знам ли, ако тя не беше нерешителна като мене може би сега нямаше да пиша тук. Но самата тя достатъчно ме замота и обърка какво иска. Както и да е.
Ако не броя и още три мадами, от които един вид бях отритнат... се простирам дотук :Д
Не съм сигурен доколко това да ида на проститутка би помогнало. Пък и 100-200 лв да хвърля за това ми е свидно (особено в момента съм в яка криза). Някак не е много по вкуса ми платената любов, ама дали не трябва вече да се принудя?
Карам го и аз на порно, макар че никога не съм се имал за зависим от него и не ми е някаква болест (даже и по едно време бях го спрял за 2 месеца). Прекалявал съм на моменти, но колко е едно прекаляване да си пуснеш клип, дори няколко пъти на ден, който го гледаш за няколко минути и то гледаш само определени неща от него? Не обичам много хард нещата, свирките не са ми по вкуса (но примерно аз да лижа някоя ми действа понякога много възбуждащо), не се връзвам и на глупавото пъшкане в порното... Но, все пак ми е нещо като отдушник.. или поне заместител...
Лошото е, че доста се обезверявам -принципно знам какво търся и се оставям от само себе си да се случи, стига да може, но ненамирането му и оставането в алтернативата на платена любов ми бърка в здравето...
А годинките продължават да си текат и взех наистина да се скапвам.. :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 70

преди: 4 години, 7 месеца
hash: d983fad27e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вземи си проститутка.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 4b95e49e46
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   Проблемът е в теб, не е в момичетата. Това, че си харесал някоя, не води до никъде, щом тя не те харесва. Ако чакаш да ти дойдат на крака и да ти да ти се предложат, ще си седиш девствен още много години и ще я караш на ръчки. На този етап, проститутките май са ти единствената възможност. И ако едни 100-200лв са ти проблем, за какви хубави момичета бълнуваш? Че като им платиш черпни, вечери, таксита, хотели, цветя, билети за някакви развлечения, те ще ти излязат много по-скъпо.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: b1d54568f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Здравей. Приемаш малко градивна критика, нали? ! С тези претенции ще си останеш девствен до 69 г. На товята възраст хората са със семейства и деца, ти пишеш за общежития и доста инфантилни случки. Никой почти не си е загубил девственоста с перфектния човек. Просто го направи и започни полов живот, защото това определено се отразява на физическото и психическо здраве. После можеш да се замислиш и за връзка, но преди това трябва да натрупаш опит. 200 лв били много за платена любов и т. н. Няма да ги даваш всеки ден, стига си се стискал. Така или иначе с която и жена да излезнеш ще трябва да се бръкнеш. Имаш и вариант да си стоиш на сухо и да си гледаш порно. В живота няма хем така, хем онака. Действаш и влизаш в играта. Още нещо последно, защо носиш лубрикант?
-Sia-

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: cb2c071ea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз за първи път спах с жена на 21 години. Беше ми много тежко и се бях филмирал, че ще си умра сам. Правих всичко възможно да си намеря някоя, дори и лелка, само и само да правя секс.
Еми все удрях на камък. Колкото повече се стараех, толкова повече бягаха жените, така да се каже.
В един момент просто спрях да се самонавивам и оставих всичко да се нареди от самосебе си. Един ден случайно се запознах с едно момиче, харесахме се, започнахме да излизаме и постепенно станаха нещата.
Ако се насилваш нищо няма да стане.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: a774ed3733
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Не си поизостанал, а директно изпускаш последния влак. Това с общежитието не го разпрах - имаш всички условия да правиш секс, дори и да не те кефи особено, при тия хормони, които си насъбрал е шокиращо, че не си вдигнал самолета.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 5a2066b144
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   Щом си я бил повел на хотел, да разбирам ли, че още живееш с вашите? Да видим, на 29, девствен и неопитен, няма терен, зле с доходите, трябват му специални условия да го вдигне... Е няма да стане така. За да има резултати, трябва спешно да работиш по всички тук изброени параграфи. Един мъж като си е на мястото, сами му скачат, а ти както я караш се вижда, че и на легло да те чака момичето, пак работата отива.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: e261052137
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пич, има и по-зле от теб, не се самобичувай. Имам много близък роднина, който скоро ще чукне 40-те и още девствен, със сигурност. Пари има бол, красавец, висок, но с жените си гълта езика като се стигне до словесен контакт. Такъв си е от малък, затворен тип, срамежлив. А към днешна дата е с мерки на манекен, но сам не си ли помогнеш и Господ не може да ти помогне, както е казал народа.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: f2ae74a103
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

8.   Защо ли по начина на изразяване ми се струва, че и ти си от уж добрите момчета /тоест смотани и много много комплексирани и озлобени/. Веднъж имах допир до такъв и от тогава не мога да ви объркам... вас "добрите" в много големи кавички. ;) Да си оправиш егоцентризма, комолексите и външния вид, най-общо казано. И много внимавай с хигиената, че нещо май бая народ само си въобразява, че има хигиена.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 03b8c46a5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Еми може и платена, щом е такъв случая. Не го мисли толкова

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 5363e84432
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Има едно много голямо клише, но когато му е писано на човек, то тогава ще се случат нещата.
Моят случай е като твоя, но наобратно. Нямам приятел, имам бивши, които искат само секс, което за мен не е ок. И в случая аз бягам, те гонят, хаха.
Остави се по течението и не го мисли, знам, че е трудно, но не е и невъзможно :)
Ж 28

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 972a76e0ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

11.   Карай си на чекии батко - сексът е за престиж, чекията за удоволствие.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: ae83615498
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Абе я излез некоя вечер в заведение или чалготека и след тва разпори гъза на някой миндил! Толкоз ли е сложно???

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 9a600addc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Е, то и аз бях девствен до 24. После си намерих приятелка и се спукахме от секс, но не беше кой знае какво. Оказа се че не сме един за друг и бързо се разделихме. Беше огън, който бързо изгоря и остана само пепел. По-важно за мен е да намеря жената, която да ме обича. А това е доста по-трудно от някоя за секс...

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: f052437d48
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Брат, на 29 си и говориш за лизане и за дървене на мацки, а сигурно дори не си видял гола жена на живо. Вече си достатъчно голям да имаш жена до себе си и дори да направите дете. Как може да говориш за възбуди като дори не си си поискал секс като хората. И за мен най-важното у някоя е това как е отвътре, но щом това ти е най-най-важното, тя може да е някоя непривлекателна и хич да не ти вдига самолета. Ако това искаш цял живот, макар твоя вече да е минал наполовина, давай, но щом няма да те въбужда какъв е смисъла да си търсиш секс партньорка. Бил съм с всякакви, даже и грозновати, но признавам че не ми се е получавало с тях в леглото. И аз на 16 си мислех че в бъдеще няма да си намеря някоя за секс, обаче така се случи че и тогава ми беше първия път. Когато човек иска нещо си го поисква, вместо да се оплаква като в твоя случай. На 20 съм и вече си имам планове за бъдещето когато стана на твоята възраст, а ти се излагаш и звучиш като с 10 години по-малък. Стегни се малко и си намери някоя вместо да си чакаш и да си мислиш че у тях е проблема.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 3089e7b100
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Имам познат, който на 28 си намери първата приятелка. Така, че да не би да мислиш че си единствен. Ще си намериш и ти някоя.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: b0cc80ad19
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

18.   Не се кахъри, това не е толкова важно, важно е духовното!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: add3cdca32
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   От автора. Към номер 3 - ами самият лубрикант го бях взел за всеки случай, не съм имал особените намерения да го използвам непременно.
Към номер 6 - къде точно съм писал, че ми трябват специални условия да го вдигна?
Към номер 8. Ми аз с хигиената съм си ок, егоцентризмът ми си е на здравословно ниво. А пък за злоба кой изобщо говори? Слагаш общи знаменатели, което е тъпо.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 9784333da3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Въображението и чувствата са по-силни от колебанието, ако разбира се си паснете с момата. И аз се чудих дали има определени техники за целувки и любовна игра, но се оказва че всичко идва с чувствата. Само ниското самочувствие ще ти пречи, промени това. Трябва да си малко по социален и позитивен. На челото не ти пише дали си правил секс, физически няма никакви промени в мъж преди или след секс. Ти нямаш химен, който да се скъса.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 78f195c984
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

22.   Мъж на 29/ София

Виж това което си написал е доста нормално, въпреки че много хора ще ти кажат обратното. Жените търсят определен стандарт на живот и ако ти не можеш да им го осигуриш се получава точно това което описваш. С две думи казано търсят си мъж който да може да ги води постоянно от едно забавление на друго.

Абсолютно те разбирам че искаш секса с жена да е с чувства, мисля че всички мъже търсим това. Като някоя те "избере" почва да ти омайва главата, да ти праща снимки и да ти говори такива неща, че ако ще да си от камък все ще пробуди нещо в теб. Обаче за да те "избере" трябва да можеш да и осигуриш финансовата стабилност която тя желае.

Казваш че сега за теб 200 лв. са много. Няма проблем. Всеки е имал такива периоди. Но ако си във връзка такива пари си отиват за няколко дни, ако не и за един понякога.

Гаджето си е скъпо удоволствие и малко не знам колко си заслужава парите който хвърля човек за фонд ебане.

Ще ти дам пример от моя живот. Въпреки че приятелките през годините са се сменяли нещата който правим и разходите са си едни и същи.

Вземам я от тях, отиваме да ядем някъде, понеже те винаги не са яли нищо "цял ден". След това можем да седнем на кафе-тип Сладкарница неделя или старбъкс. После ходим на кино, боулинг, билярд нещо такова. след това може да ядем пак и се прибираме. Нищо и никакъв ден а са ми отишли 100 лв най-малко.

На месец разходите ми по гаджета отиват между 1000 и 2000 лв. като зависи разбира се какво сме правили и тн. Разбира се в това число влизат и моите разходи. Все пак като седнем на ресторант и платя 50 лв примерно, те не са само нейната част и а моята.

Да абсолютно нормално е ако човек работи за 1000 и има да плаща наем че не може да осигури това. За това и се получава така че един нормален човек почва да се чуди какво има сбъркано в него и да се комплексира. А няма защо.

Проблема е че жените малко ни притискат да го правим това и да хвърляме толкова пари за тях. Ако не го правим, просто те къса и си търси друг. Още по голям проблем е и че с годините тези разходи се увеличават прекалено много.

Мой женени приятели с деца, са ми споменавали как жена им почва да ги притиска те да и вземат кола, понеже супер много им трябвало. Или правят проблем за жилището и искат да си вземат друго в по-престижен квартал. Цялостен ремонт на апартамента, почивки извън страната и тн. И не можело просто да се живее без тези неща.

Тъй като съм на твоите години мога да ти кажа че и момичета с който излизаме в момента супер много гледат дали си подходящ да издържаш семейство. И под издържаш семейство се има предвид - да издържаш изцяло себе си, нея и бъдещото ви дете.

Успех в живота! Играта е просто да имаш пари. Иначе нищо не става.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 15af5c69a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

23.   Проблемът е в теб. Явно си доста комплексиран. И имаш доста претенции. Много мислиш за предстоящето. Мислиш какво ще кажат хората. Сигурно дори не си постигнал нищо в живота си, за да живееш в сянка и хората да не те забелязват... Защото какво ли ще си кажат???? Първо си оправи мисленето и живота, после мисли за секс, сексът ще дойде тогава, когато ти самият си готов да преглътнеш някои неща, да преосмислиш и се ПРОМЕНИШ. Явно те е страх и от промените? Прочети някоя книга, която да те вдъхнови, за да се промениш поне малко. Отиди на психолог. Той ще те насочи. Според мен се затваряш в себе си и мислиш само за себе си, както и за хората какво мислят те за теб!! Ами НЕ, изненада, на никого не му пука за теб, така че се отпусни - действай, рискувай. Ти не си в центъра на вселената. Говориш на теб какво ти е нужно, обстановка, еди кво си, - егоист си. Мислиш само за себе си. Оправдаваш се със странични обстоятелства и това не те прави мъж. Или действай, или си стой в дупката в безопасност и не реви. Понеже изборът е само ТВОЙ. Всъщност аз мога да те оправя - готина съм и умна, но се обзалагам на 1000лв, че и да ти се огъзя гола - няма да успееш да го вдигнеш. Просто ще се спечеш...

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: c2a1efa3c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Разбирам как се чувстваш... Аз съм на 25, имах връзка от разстояние, опитахме да го направим като хората, но аз не го вдигнах и скъсахме. Ходил съм на проститутки два пъти и тогава не успях да го направя. Сега съм сам в момента и имам чувството, че съм загубил желание за интимност поради стрес а и поради това, че ме е страх, че няма да задоволя някое момиче повече и потискам сексуалното желание и така...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: ca062a09ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Аз съм на 28 години и съм на същото дередже. Не излизаш ли сред обществото и не общуваш ли, оставаш сам. Аз дори не искам връзка, нито секс, просто приятелство със срещи на живо. Въпреки това пак не мога да намеря човек за това.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 6455b205f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Здравей,
Отиването на проститутка не е генерално решение на този проблем, то е голяма стъпка в правилната посока. След това вече ще знаеш, че вече не си девствен. Това все пак е голяма промяна.
А липсата на пари вече си е проблем, но пък той е решим. Има начини човек да започне да изкарва повече пари.
Мъж, 41 годишен

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: b43c831cfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   До 22:

Добре, но тогава излиза, че гадже могат да си позволят много малка част от младите мъже. Само такива с доходи от минимум 2-3 бона и това е ако не живеят заедно. Е, колко са такива? Макар, че като цяло съм съгласен с мнението. Аз получавам под два бона, нямам кола и живея под наем. Дълго време често се чудех защо не ме харесват, с времето разбрах.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 1073aa5c69
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   Радвам се, че още има мъже като номер 22, които се грижат за жената до себе си, когато имат тази възможност. Аз преди все попадах на такива с хубави професии (програмисти, ИТ-та и т.н.), не само пестеливи, но и доста стиснати. Дори един за рождения ми ден искаше да ми подари нов телефон, защото знаеше, че имам нужда и си търся. Обсъдихме го и от любезност му казах, че е скъп и предложих да платя половината сума, като не очаквах да се съгласи, но той взе че прие, а аз си платих половината. С повечето от бившите винаги сме си деляли сметките или черпели взаимно. Никой никога не е харчел много пари за мен, да не говорим за хиляди на месец. До към 25 го смятах за нормално, но после вече ми светна лампичката за подобен тип мъже. Разбирам, ако няма възможност, но да има и да е скръндза - няма да го бъде. Омъжих се за съвзем различен човек, за когото е срамно жената да си изважда пормонето в заведения, да се делят сметки и т.н. Той също изкарва добри пари, но не съм с него за лична изгода, а точно защото е стабилен за семейство и мисля за бъдещето на децата си. Разбираемо е една жена да иска да се омъжи за човек, който е способен да издържа семейството, докато тя гледа малки деца и не може да работи. Разбира се, има много семейства, в които и жената е принудена да работи, да си оставя няколко-месечните бебета по ясли и да няма време да погледне домакинството. Аз обаче не исках да съм от тях и се постарах да намеря правилния мъж, който да ми осигури спокойствие.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 2eb0cbe1b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

29.   "Омъжих се за съвзем различен човек, за когото е срамно жената да си изважда пормонето в заведения, да се делят сметки и т.н. Той също изкарва добри пари, но не съм с него за лична изгода, а точно защото е стабилен за семейство и мисля за бъдещето на децата си. "
" Аз обаче не исках да съм от тях и се постарах да намеря правилния мъж, който да ми осигури спокойствие."

Освен за собствния си гъз, за друго мислиш ли?

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 6013a7b197
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

30.   Според мен около максимум 1/3 от мъжете са с качества които биха привлекли вниманието на повечето жени, говоря за външност, материално състояние, личностни качества.
Другите 2/3 са аут от класацията, от полезрението на качествените, готините, красивите стойностни жени. Или ще им куца външността, или ще са беднички или ще имат други личностни недостатъци което автоматично ги дисквалифицира.
При жените е обратното - има около 20% които са ниски, дебели, трътлести, грозни, тъпи и т.н. тоест отпадат от класацията на харесваните, ухажваните и желаните жени.
Останалите 80% се радват на мъжкото внимание и са желан обект за запознанства, връзки, секс и т.н. И то за един сравнително кратък период от време на живата им - от 15 годишна до към 30 максимум 35 годишна възраст.
И като направиш равносметката излиза че една сравнително малка част от мъжете, тоест стойностните, готините, богатите, оборотните имат един тройно, четворно по-голям избор от жени които са склонни да им обърнат внимание.
При готините, атрактивните, харесваните жени които са болшинство сред женското съсловие, (като изключим онези 20% тюфлеците дето още от младини за нищо не стават) им се налага да избират от онази 1/3 от вървежните мъже - защото другите 2/3 не са им в полезрението.
Така че по-готините, напористите, тарикатките жени успяват да намерят и вържат "правилния, подходящия" да създадат дом, семейство, да си осигурят бъдещето.
На останалите от " красавиците, готините мацки " им се налага да направят компромис и да изберат мъж от втория, отпадащия ешалон където по-рано не са поглеждали или да останат стари моми, или да запълват дупка с някой разведен.
При теб авторе - явно си в отбора на губещите, отпаднали от класацията на женското внимание мъже.
Просто трябва да се примириш с това обстоятелство. Щом до 29 годишна възраст си останал незабележим и девствен си от втората група мъже, от мишоците а не от групата на богатите и готините алфа мъжкари. Просто го приеми философски - такава е била Божията воля. И се надявай някоя не успяла златотърсачка да смъкне малко летвата на претенциите си, да те забележи и избере. Но и ти като мъж трябва да си напорист и да търсиш, но на правилното място - не в "А" отбора, там е запазена територия за отличниците. Огледай се в "Б" групата, там е по-вероятно да намериш нещо по свястно, поизостанало, поизползвано ….. поизтупай го от прахта, нищо му няма, какво като е втора употреба.
Успех.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 9de8b633d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

31.   30, аз пък като мъж ти казвам, че 90% от жените гледат само парите като теб и не заслужават внимание. Това, че един мъж сега е беден, съвсем не означава, че цял живот ще е такъв и че няма качества. Понякога трябва време и като цяло трудно мъж на 25-30 може да е забогатял сам, защото си трябва време и опит, дори да е умен. Това пък, че е богат, не означава, че има качества, защото може да са от мама и тати или от престъпления. Въпросните богаташи или някога са били бедни, или са ги направили парите от мама и тати или от измами. Но самия факт, че парите са ти толкова важни, не говори нищо хубаво за теб.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 5cf6d2f0e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

32.   31, не съм 30, но и 90% от мъжете гледат външният вид на жените - грим ли имат, рокли и токчета ли носят, маникюр ли имат - а не качествата им. Дрехите не правят една жена Жена, а именно качествата ѝ я правят такава. Още от минали времена жените са избирали мъжете според материалното състояние, а мъжете жените - според визията им. Квит сме и няма място за оплаквания. И преди да ме изкараш златотърсачка, ще ти кажа че съм напълно съгласна с теб, затова и живея според собствените си правила.
А авторът ми се струва, че има качества, просто не ги е развил или не умее да ги използва пълноценно. Той е романтична душа, която търси нещо истинско, което, за съжаление, се среща рядко.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 9de8b633d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   32, абсолютно е така. Повечето са повърхностни независимо от пола. Просто тя го представи така, че жените трябва да продават красотата си срещу пари. По тази логика красотата е временен ресурс. Като мине определена възраст жената не е красива. Трябва богаташа да ги сменя през 5 г. ли, какво?

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 21101f116e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   Всъщност, парите изобщо не са първото нещо, което привлича една жена. Но едно от първите неща, която я отблъсква, е мрънкането, че жените ценели само парите. Особено когато, както BS правилно отбеляза, повечето мъже се хвърлят първо на външен вид, съответно такива изказвания звучат жалко и лицемерно.

А парите до някаква степен дори са по-важни за мъжа. Те му дават самочувствие, самостоятелност, сигурност, че може да бъде глава на семейство. Точно тези неща правят мъжа привлекателен, не парите сами по себе си. А един мъж без пари е много по-вероятно да се чувства смачкан, да няма увереност в мъжеството си, да не може да си стъпи сам на краката. Затова и мъжете, които все се жалват как жените само гледали парите, звучат толкова комплексирани и отблъскващи.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 9de8b633d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

35.   34, съгласявам се. Но жената не каза "самочувствие, самостоятелност, сигурност, че може да бъде глава на семейство", а "материално състояние".

"тарикатките жени успяват да намерят и вържат "правилния, подходящия" да създадат дом, семейство, да си осигурят бъдещето".

Забележи "вържат", "осигурят бъдещето". Ако това е нормално... мерси за жената. Аз не съм куче, че да ме "връзват". Изказването е меко казано унизително и грозно.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 52ddc067eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

36.   Към 22 и 27 - грешите за това, че човек непременно трябва да разполага с много пари, за да има жена до себе си; както и за това, че всички жени търсят парите. Само депресирате човека с тези изказвания, а и себе си клиширате. Аз също съм на 29 г. и нямам високи доходи, но някакси съм успял да имам гаджета досега. Разбира се, важно е да развиеш някакви личностни качества и поне мъничко да излизаш сред хора, за да бъдеш забелязан. Концентрирай се върху себе си и това, което ти самият искаш да бъдеш, и не след дълго, без особени усилия ще получиш желаното.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: a63165348b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

37.   Тук номер 31 се изказа прекрасно

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: bc1d080931
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

38.   Поздрави за номера 31 и 36 за мнението им! Освен това правят впечатление и с грамотността и изказа си. :)

Като чета някои мнения в темата - и от мъже, и от жени, излиза, че мисленето ви е в посока "той плаща, тя си отваря краката", което е познато и под названието "тиха проституция". Такива жени буквално си продават трите дупки само и единствено, ако мъжът насреща "им вдъгхва увереност и сигурност", т.е. ако щедро развърже кесията; но пък в същото време се самонавиват, че не са проститутки, защото, видиш ли, официално нямали пуснати обяви за тази си дейност. И съответно, тези мъже предварително са се самосмачкали и подценили, възприемайки схващането, че са неспособни да спечелят и задържат една жена с личностните си качества. И твърдо вярват, че ако искат редовно да топват чушката, трябва да се ръсят с големи суми пари за кифлата от по-горното описание, която си въобразява, че не е проститутка. Тези мъже и жени водят посредствен живот, основаващ се на покупко-продажбата на платени полови услуги, вместо да изпитват взаимни любов и себеотдаване. Но сами са си избрали този път и щом това ги устройва, нека си живеят живота така, както считат за най-правилно. Те просто не могат да проумеят какво изпускат.

Грозно впечатление правят двойните стандарти при изказванията за жените и мъжете. Ако, например, един мъж бил без жилище и кола до възраст ХХ, и не е готов да хвърля по 2 бона на месец по жената (проститутката) до него, значи не бил стока. А какво да кажем за жените на същата възраст, които също не са постигнали нищо в живота си? Тях защо не ги считате за негодни? Или е достатъчно да ги принизявате до плът за разплов и удоволствия, продаваща се само на мъжете с пари? Хайде, малко по-сериозни бъдете! :) Хем искате такива жени да не бъдат считани за дупкопродажници и да бъдат ценени заради техните качества (които са???), а същевременно точно това се оказва наяве!


Авторе, аз бях малко по-малък от теб, когато загубих девствеността си (макар да съм имал приятелки и преди това, но без да стигаме до любене), но никога не съм се отчайвал или мислил, че няма да ми се случи до края на живота ми. Истината е, че животът е готин с това, че е непредвидим и всеки ден може да ти донесе някоя изненада, която не си очаквал. И жената, която споменах, беше умна, работеща и грамотна какичка в обществото, но доста отракана и с мръснишки външност и поведение, когато бяхме насаме. Буквално си ме изнасилваше, но след години реши, че е добре да сменим ролите си и искаше аз да съм по-грубият от нея.

След това съм бил с още жени - и готини мацки като нея, и с по-неугледни, пъпчасали, ниски, пълни, както и две с дете от друг мъж. Половината са били работещи и някои дори заможни, а другите - бедни, но същевременно драпащи за мъж, който да ги измъкне от блатото. И от този личен опит (който си е мой и не искам да обобщавам за всички други, защото няма да е обективно), както и опита на мои приятели, успях да разбера, че най-голяма беля съм си докарвал с жените тип "средна работа" - нито красавици, нито грозни. Те най-много напират непременно да се правят на много умни и недостъпни, разиграват мъжа с месеци, очакват специално поведение и плащане на сметки, говорят как трябвало мъжът да се докаже дългосрочно като любезен и грижовен кавалер, че не били леки жени и няма как да си легнат бързо с някого, а накрая се оказва, че успоредно са се хванали и на втори клон, т.е. друг мъж (или няколко други мъже) и въртят и двамата едновременно, докато си правят експеримент кого да изберат в крайна сметка. И така излизаше, че накрая няколко такива ми реваха как някакъв идиот, за когото дотогава не съм подозирал, ги бил изчукал и зарязал, а те били съкрушени от това и искат моята подкрепа (но не мъжка, а приятелска). Много грозно лицемерие от страна на подобни жени.

Най-малко проблеми съм имал с доста привлекателните жени, като повечето са били и с добри доходи. А в същото време аз нито блестя с външност, нито в онези моменти съм имал пари. И съм ги грабвал преди всичко с отношение, искреност, грамотност, мъжка дума с покритие! Повярвай ми, има жени, които държат на това! Да, преобладават тези другите, които са полупроститутки, но има и свестни жени, търсещи достоен мъж до себе си и които са готови да градят дом и семейство редом с мъжа; без да чакат на него да плаща за всичко! Ще се учудиш колко много хубави, умни и самотни жени има! Но трябва да имаш смелост да ги заговориш, иначе никоя нама как да прочете мислите ти. Естествено, че повечето пъти не съм успявал да постигна нищо с такива опити, но един отказ всъщност не е болка за умиране, защото не всичко мислят по един начин и всяка жена цени различни качества, тип външност и/или материални придобивки у мъжа.
Към много грижовните жени добавям и тези, които са били с дете. Те са наясно, че по-младите и нераждали жени са по-харесвани от повечето мъже, затова се опитват да са по-отдадени на мъжа, с когото са заедно. А и фактът, че са вече майки, допълнително помага за това, понеже покрай грижите за детето са с много по-различно ежедневие, изпълнено със задължения и отговорности още от ранни зори, свикнали да са по-организирани, да готвят вкусно, да създават уют вкъщи. Но това не значи, че и те си нямат недостатъци, които в определени моменти може да се окажат решаващи за отношенията. Проблем при тях се явяват бившите им съпрузи, някои от които правят мизерии. А и не всеки мъж иска да е с жена, която 2-4 пъти месечно се вижда с бившия си идиот, особено ако трябва и да се засичат очи в очи.

И най-интересното. Най-красивата и заможна от всичките жени, с които съм имал отношение, е била и най-раздаваща се в леглото! Заради чувства и страст, а не от интерес и очаквайки пари или подаръци в замяна! Към нея добавям и най-неугледната, която имаше дете и сама напираше за пълни програми и свирки с часове всяка нощ, но тя може би повече го правеше с цел да ме задържи. Всички от красавиците имаха по 1-2-3 Висши образования, доходни професии, собствени апартаменти и само една нямаше кола и беше бедна. А аз нито пари, нито апартамент, нито кола имах тогава, но поради някакъв парадоск по-лесно ми се лучваха нещата с красиви и стройни жени, отколкото с грозни целулитки, които се правят на недостъпни и се имат за принцеси, само защото са с две кила кит по лицето. Разполагах само с едно нищо и никакво си искрено отношение и здраво оправяне със "самолета", езика и пръстчетата и това явно е било достатъчно за някои, а за други е било нищо. И друго любопитно нещо - никоя от жените средна работа или от по-неугледните нямаше високи изисквания към самата себе си! Стигаше им са са редови продавачки, сервитьорки или работнички в производствен цех. Опитвал съм да им вдъхвам увереност и желание да развиват себе си, да учат, да придобият умения за по-лека и доходоностна професия. Но, не, твърдо си държаха на запазването на равнището им на развитие и не желаеха промени. Чакаха на мъжа, т.е. на мен да тегля всичко останало.


И така, авторе, ще ти дам съвет, който може и да не приемеш, но ако все пак го пробваш на практика, може пък и да ти помогне. Нищо не се знае. :)

Помисли си добре каква жена точно искаш до себе си. Това не означава, че друг тип жена няма да е Твоята жена, но все пак заедно се събират хората, мислещи в една посока за бъдещето си и даващи си един на друг това, от които най-много имат нужда. Ако жена, която не е привлекателна, не може "да ти вдигне самолета", просто не се занимавай с такива и цени времето си! Обаче имай предвид, че ако една средно хубава или неугледна жена е мола и грожовна с теб и е богиня в леглото, ще си много по-щастлив с нея, отколкото с някое лачено мрънкало, което само ти източва парите и те върти на малкия си пръст (и може би успоредно с още един-двама балъци, които също ѝ снасят кинти и ѝ играят по свирката). Насочи се единствено към такива жени, които ще те грабнат поне по няколко причини, а не заради само една! Ако някоя мацка те впечатли с дупе или с гърди, или с лице, но ѝ липсват основни човешки качества, значи бъди сигурен, че с нея не можеш да имаш сериозни отношения. Дори и да успееш да я предразположиш да се изчукате няколко пъти, едва ли това ще трае дълго. В най-добрия случай ще си пропилял още години от живота си, а колкото по-късно се заемеш да създаваш семейство, толкова по-трудно ще се случи, защото много от жените след навършване на 30-35 години вече имат деца от други мъже след неуспешни връзки или бракове, а не са малко и тези, които напълняват и погрозняват в сравнение с младите си години! И има опасност да се получи така, че 2-5 години да се занимаваш с красиви, но безперспективни жени, а след това рязко да се насочиш към вече раждали и/или напълнели и позагубили свежестта си жени. Затова, ако си падаш по красавици, подбирай измежду тях само умните и постигнали нещо в живота си!
Бедните красиви жени в болшинството си търсят някой да ги издържа срещу чукане, т.е. предлагат ти само и единствено проституция. Да, звучи странно, но по-голям шанс имаш с жена, която вече е постигнала повече от теб в момента. Жените, които също като теб са безпарични, трудно биха се решили да са с теб, защото са съсредоточени към това да има кой да ги гледа и обгрижва, за да не работят.
От друга страна, упорито работещата жена е с по-освободени мисли и първата ѝ грижа не е да се залепи за някой паралия. Повечето такива жени в миналото си са имали отношения със заможни мъже и често са се опарвали от лошото им отношение и изневери. Това са ми го казвали именно красивите и заможни жени, с които съм бил. Дотолкова им е втръснало от лъжи, липса на внимание и претупване на интимностите от мъже, които мислят само за собственото си удоволствие, че са започнали да ценят най-вече отношението и грижовността у мъжа. Това не значи, че са спрели да харесват заможните мъже или тези, минаващи за нацепени батки, чието самочувствие се дължи само на пари или мускули, но знаят какво могат да очакват от тях и предпочитат да не си ближат раните отново.

Също и не прави грешката да пренебрегваш жена с малки гърди пред такава с много по-големи такива! Заложи на нейното поведение и ценностна система! По това съди най-вече! В повечето случаи големите гърди далеч не са красиви и стегнати; дори често са безформени, отпуснати, със стрии и 20 см по-увиснали, отколкото ги виждаш през деколтето на жената. След една бъдеща бременност и напълняване ще ти е още по-трудно да вдигаш самолета с нея. Този добре известен факт го споменавам, не за да обидя въпросните жени, а защото ти писа, че ти е проблем да се възбуждаш от жена, която не е твой тип като излъчване.

Избягвай и да плащаш общите сметки, докато сте все още двама отделни (не)познати, вместо двойка. А и дори да сте двойка, истински ценящата и уважаваща те жена ще се включва редом до теб в сметките. Ако не по заведения, поне при споделеното плащане на наема и някои битови сметки. Съвсем обичайно е, ако заедно покривате сметките си за жилище и ток, ти да плащаш за излизанията вечер, докато тя си купува с нейни пари гримовете и дрехите. Така никой няма да е ощетен. Но ако тя изисква от теб ти да плащаш за всичко, тогава просто не се занимавай с нея! Такава жена ще ти стъжни живота, защото още в зародиш ти показва, че не те цени като човек, не е с теб заради твоята същност, а преследва лични облаги и иска да лежи на твой гръб! Което значи, че и лесно ще ти забие нож, когато си най-уязвим (с по-малко пари от друг, към когото тя проявява интерес, докато сте заедно) и обичащ я безрезервно!

Естествено, трябва и да си дадеш сметка какво ти самият можеш да дадеш на една жена и да търсиш прилягаща ти на теб такава. :)

Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 6455b205f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

39.   Здравейте, аз писах тук под номер 26. Искам специално да отговоря на Black Sabbath, която писа тук под номер 32. Black Sabbath, за добро или за лошо, написаното е вярно. Но имам една важна забележка. Мъжете гледат външния вид на жените, но не това, което пишеш - грим, дрехи, прически. А гледат външния вид, даден от природата - тяло, лице и така нататък /да не изпадам в по-циничните подробности/. А дрехите и гримовете просто подсилват впечатлението. Не, че са съвсем без значение, но все пак са второстепенен фактор.
Мъж, 41 години.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: b43c831cfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Само да попитам автора на коментар номер 30: тази статистика я направи след някакво проучване (което си направила по какъв повод) или си я измисли в движение, докато пишеш коментара?

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: f890927936
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

41.   Тва Българите са ужасна работа. Почти всички изкарахте че жената трябва да е супер красавица, а мъжът супер богаташ. А номер 38 написа цял роман за това как все му излизал късмета със супер красавици, ама не само, и с коли, и с пари, и с няколко висши :D той самият ми звучи малко като мъжка проститутка, демек жиголо :D Горкия автор, почти всички му казват че вече бил страшно закъснял, едва ли не изтърва последния влак, само го комплексирате допълнително, той да не е на 70!? Има време да си намери момиче, което да харесва, без непременно да забогатее, или тя да е "супер красавица" единственият съвет който ще му дам е да не се пробва с такива които не харесва защото по-гадно от това да си сам и девствен е да си с някой който не те привлича :)

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 79ef4029a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

42.   Не виждам, какво му е лошото да отидеш на проститутка. Поне ще се махне притиснението, че си девствен и ще се поотпуснеш малко. Сериозна приятелка така или иначе ще ти излезе доста по-скъпо от платените момичета. А като че ли и без това не знаеш, какво искаш.
В потрес съм, от това, което разказваш - как момичето те е чакало готово, дет се вика на легло, отпратила съквартирантките уж да те черпи и ти тогава чак, след няколко месеца срещи, си установил, че всъщност не те кефи... Май по-скоро не знаеш, как да си поискаш.

Защо се е налагало да ходите на хотел - ако още живееш с вашите, може би е време да обмислиш да се изнесеш сам в малка квартирка. Иначе даже да се запознаеш с перфектното момиче и да има от нейна страна интерес, къде ще я заведеш - ще се натискате по кафенетата и по пейките, а за специален случай ще наемаш хотел ли? Не става така. На 16-18-20 години може още да е нормално, но след тази възраст момичетата вече имат някакви минимални очаквания към партньора си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 3fbee32fef
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

43.   Лошо ми стана като прочетох коментарите. Писали са предимно отровни индивиди. Далеч не всички жени търсят пари от мъжете. Някои си ги изкарваме сами и се обвързваме по любов, а не по изгода. Но, за съжаление, сме малко и се губим на фона на златотърсачките.

А твоята девственост, авторе, не би била проблем за едно стойностно момиче. Не губи вяра.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: fe65ad1f05
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   39, може би си прав. Със сигурност има такива мъже, но аз съм останала с други впечатление. Може би средите ни да различни, не знам...


Black Sabbath

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 78f195c984
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

45.   Мъж на 29/ София
Аз съм номер 22 (ако това има значение)

До номер 27 - Има голяма разлика дали един човек се оправя сам в живота или му помагат. Ако сам плащаш за всичко да 3-4 к ще ти трябват ако не и повече, но повечето млади хора получават доста голяма подкрепа от родителите си. Апартаменти,коли, започват работа при семейни приятели, плащат им за обучението и тн.

Доста (да не кажа всички) от женените ми приятели,родители им дадоха собствено жилище или им освободиха родното и отидоха да живеят някъде другаде.

Колите им се подържат от бащата, като в някой случай даже им ги зареждат с бензин, освен че им плащат ремонтите.

Жените им не ги интересува че мъжа им не се оправя сам. Тя гледа че той има колата да я разкарва, жилището да живее при него и работят за да имат пари да ги черпят насам -натам. Не се и замислят какво се случва когато бащата спре да помага.

Един връсник се разведе точно поради тази причина. Баща му се разболя, (инфаркт) спря да може да помага, една година по късно се разведе с него, тъй като не можело да се живее така, парите не стигали и тн. А тя няма един работен ден. При това беше и с дете. Гордо отиде при майка си и почна да си търси друг мъж, вместо работа.

Във София е пълно с момичета от провинцията който са дошли да си търсят съпруг от София и гледат доста бързо да се нанесат при него и да не плащат наем. Когато апартамента е наследствен и не си дал нищо за него, много лесно можеш да се вържеш.

Аз с 300 зора си взех моя, страшно много разправии бяха,никакъв шанс да сключа брак с жена без да има нищо зад гърба си. Това е и причината да не съм се оженил все още.Желание имат, но нито апартамент,нито кола,нито спестени пари или кариера.

Към номер 31- От една страна си прав,че не значи че няма да стане, от друга на практика мога да ти кажа че пари в днешно време много трудно се правят и да дръпнеш в живота и да направиш 500к или повече (дори и в имоти и притежания) ставаш на 40 или 50 ако изобщо го направиш.

Много умни хора остават цял живот само на малко по висока заплата,понеже нямат сърцата за това- не издържат на стрес и ги е страх да пробват за да не изгубят всичко.

Номер 32, Black Sabbath ,
И друг път съм попадал на твой коментари в сайта, всеки път казваш едно и също. Малко ми е странно, че не се усещаш че ние мъжете нямаме как да сравняваме по нещо което нямате. Например аз казах че за брак искам момичето до мен да има жилище. Сметни колко трудно е дори това изискване след като за 29 години не мога да намеря една дори която да има собствено жилище. Познавам няколко такива, но нямахме никакво привличане.

Например за дете без брак съм съгласен да има кариера или да се подържа. Но както виждаш и това досега не съм намерил понеже дори това да има стабилна работа или добра професия е толкова висока летва (плюс привличане разбира се)

За образование всичките учеха (или бяха завършили)някакви гръмки специалности и после безработни.

Това довежда до изискванията - абе да е поне подържана и да ти е забавно с нея, но не става за сериозна връзка и бъдеще дори и години да сте заедно.

Сега като един мъж те харесва заради външният вид, той все пак харесва теб, като една жена те харесва заради финансовата подкрепа, това е различно.

Имам такива изисквания към приятелките си - токчета,поли,грим,маникюр и тн. най-малкото защото и аз се подържам - винаги съм с риза, официален панталон или спортно елегантен, колан, официални обувки, сако, палто или кожено яке. Нормално е да не искам жената до мен да е с "удобни дрехи" тъй като и аз не съм с анцунг или дънки придружени с тениска или блуза и суйчер.


Има едно съотношение -пари който мъжа е готов да хвърля по жената се равнява на нейната красота и какво е готова да направи в леглото.

Например бившата ми приятелка, не искаше анален. Пробвахме по всякакви начини и предразполагане,но отказваше. Във същото време не работи, няма жилище и кола или спестени пари и ми говори за женитба и дете. Разделихме се разбира се въпреки че не бяхме от малко време заедно. Наскоро и погледнах профила беше ми интерестно какво става с нея- нов приятел, но по нисък от мен, по дебел от мен, под наем, по нископлатена работа, местата на който я води са доста бюджетни. Радвам се че е щастлива и не е сама,но това е много добър пример.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 3943fe0955
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   Всичко е до увереност и отпускане. На мен първият ми път беше като стотен. Всичко е усет.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 9655650bab
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

47.   45, не ми се обиждай, но с тези изисквания има голяма вероятност да си останеш сам. Изискването с жилището по го разбирам, но това, че една жена няма маникюр и не носи грим, токчета, поли т.н., не означава че не е поддържана. Аз не ги нося, само понякога слагам грим, но съм изключително поддържана и новата специалност, която уча, също изисква да съм поддържана. Повтарям едно и също, защото има по- важни неща от маникюра и токчетата на една жена (или парите на мъжа). Например да ти е вярна, да не те третира като банкомат, трофей или втора ръка човек. Пари се изкарват, жилище се купува. При някои хора (и мъже, и жени) нещата откъм пари и жилище се получават по- късно в живота.
И това, че един мъж харесва една жена, заради роклята, не означава че я харесва като човек. Харесва я заради облеклото ѝ. Правила съм си експерименти. С обикновени дрехи дори ме поздравяват на улицата. С тениска на група - не. Затова съм си намерила мъж, с когото имаме много общо и другите мъже не ме интересуват. Имам лош опит с тях.
Иначе, ти пожелавам да намериш това, което търсиш. Ще ти е трудно, но не е невъзможно.



Black Sabbath

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: a98d82f3ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

48.   45, приготви се още 30 години да си сам.
Естествено, че красива жена с кариера няма да те забележи - за какво си й ти?
За да ти слуша великите "изисквания"?

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: e1bb30dc33
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

49.   Отивай на проститутка брат. Аз след първата ми приятелка на 23 (като там нещата бяха като по чудо, иначе и аз щях да съм девствен още не знам си колко години) стоях дълго без секс/гадже. Отидох на проститутка.. няколко пъти. За няколко години. Не е голяма драма. Чукаш си и си ходиш. Свикваш да си говориш с жени, дори и в такъв по-нетипичен контекст. Интересно преживяване е. Сега съм на 31, не съм имал гадже от 2 години. Замислям се пак..

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: b223a192c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

50.   45, много ми е любопитно кой те излъга, че девойката е била длъжна на анален? От какъв зор? Това, че ти имаш проблеми със сексуалността и грешна представа за секса, не значи, че горкото момиче трябва да плаща за твоите грешки. Болни представи за жените имаш отвсякъде. Нищо вярно не прочетох в коментара ти.

А кой те излъга, че удобните дрехи не изглеждат добре? Удобството е най-важното при избора на облекло. Какво по-хубаво от това да се чувстваш добре?

Аз лично почти винаги ходя с удобни дрехи, не правя анален, защото не съм длъжна никому, а и тялото си мое. Аз определям какво ще става с него и какво не. Имам маникюр, защото ми харесва на мен. Все още нямам собствено жилище, но и не търся мъже според парите, а според ума, визията и сърцето.

Хубаво е, че имаш представа какво искаш, но тази представа е доста кривичка. Освен това си неграмотен. Много изисквания, пък дори не си се изказал правилно. И да срещнеш жената на мечтите си, неграмотността може да я отблъсне. Поработи върху правописа си, сериозно. Допускаш елементарни грешки. И това не е хейт, а съвсем добронамерена забележка. Извратеността и егоизмът също отблъскват, и то много повече. Имай го предвид. Ако съм била на мястото на тази, за която говориш, още след втория ти напън за анален, щях да те изпратя. Жените харесваме НЕизвратени, нормални, свестни мъже, които могат да обичат, виждат по-далеч от пениса си и не го смятат за център на Вселената. Съжалявам, ако съм те обидила, ама това са фактите. С този манталитет шансовете ти за каквото и да е жена клонят към нулата.

Все пак успех! Желая ти любов и щастие.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 78f195c984
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

51.   Мъж 29/София (аз съм номер 22/45)

към номер 47 (Black Sabbath ) и номер 50

И двете не се съгласни с мен, понеже и 2 те не покривате тези изисквания. (дори минималните) Ако ги покривахте нямаше да ви се струват прекалени "високи" и непостижими.

Ако една жена каже искам мъжа ми да взема поне 3000 лв заплата ще стане същото, понеже поне 80% от мъжете не вземат тези пари. Но това не значи че тези жени не биха си намерили човек, стига да има какво да му предложат.

При мен е същото- предлагам доста, изисквам доста.

Номер 50 не мисля че можеш да кажеш каквото и да е по темата - дали би ме скъсала или не тъй като на първо място не покриваш изискванията ми дори за несериозна връзка (без бъдеще просто). Мога да те попитам кога за последно излиза с мъж който да хвърля 1000 лв за теб само на месец, но не мисля че ще е имало такъв. Понеже съм в такава среда, никой който е готов не излиза с някой с удобни дрехи, да му отказва нещо в секса и да не се подържа. Различен клас хора сме.

Ти предлагаш по-малко неща и можеш да изискваш по-малко неща.

Малко ми е странно че даже трябва да ти го кажа аз това, а не се усещаш ти сама...

Някои който ходи редовно на фитнес няма да излиза с някоя дебелана. Не се пазят диети и тренира за да се излиза с някои които набива сладко по цял ден и не мърда от дивана.

Човек който ходи облечен като мен, не излиза с момичета с дънки и блузка.

Имам изисквания, понеже мога да си позволя да ги имам. Ако седя без да намирам естествено че ще ги сваля изискванията. Но не мисля че за евентуално дете без брак, да изисквам от жената постоянен доход и да се подържа е нещо толкова трудно. Много жени просто ги мързи и търсят мъж който да ги издържа изцяло за да не правят нищо по цял ден.

Не знам защо номер 50 се чувства толкова отхвърлена от мен, за да отдели време да разправя как не мога да имам никой от изискванията си.

Странното е че при обърнати роли никога не съм реагирал така. Жени са ми казвали че държи на мъжа да му е над 20 см или да има кола за 100 000, жилището му да е задължително в Бояна или Лозенец, но никога не бих реагирал по този начин. Всеки си преценява какво може да иска на база какво може да предложи... В страни от темата и 3 те жени намериха доста близко до това което търсиха.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 21101f116e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

52.   #51, Според мен си прав, че човек като има изисквания трябва и да има какво да предложи. Според мен просто е странно, един мъж да изисква от жената да има жилище. Примерно това за професията го разбирам. Една жена, която няма работа, има голяма вероятност да тръгне надолу - ще чака само на мъжа, вероятно е да се разглези, да се запусне, пък може и по чуждо да тръгне. Даже наскоро имаше тема за една такава. Пък ако нещо стане и мъжа си изгуби работа, нещата отиват.

Разбира се, има и жени, които си мечтаят да са домакини, да си гледат дома и семейството и наистина се отдават на това с желание. Но са по-скоро рядкост и пак са доста зависими.

Та това добре. Но попринцип жилището е задължение на мъжа. Той трябва да е глава на семейството, до може да го осигуру и да си е на негова територия. Аз имам собствено жилище, но не ми се иска да живеем в него с бъдешия ми мъж. Знам, че това ще се отрази негативно на отношенията ни по много параграфи. Примерно, бих го дала под наем и бих отишла да живея с него, дори да е на квартира. Защото там той ще се чувства свободен да си отстоява правилата, а в мойта глава няма да има негодувание как някой ми се прави в моя апартамент.

Друг въпрос е, на 29 години колко жени могат да си позволят жилище. Те или са много кариерно ориентирани, което значи, че семейството не им е ценност, или са с богати родители и са свикнали да получават много и скъпи неща, или са го наследили от родителите си. За моето ми помогна баща ми, иначе нямаше как да се справя, въпреки че работя и то на доста квалифицирана позиция. За мен в днешно време най-нормалното е като се съберете, заедно да инвестирате в общо жилище, но е добре преди това да не сте живели при мама и тати до последно.

Но най-вече ми е странно мъж да търси матриалното от жена, понеже обикновено мъжете просто друго гледат. Все пак ти си имаш твоите съображения,както всички.

Ж30

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: fe65ad1f05
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

53.   51, аз апартамент имам, но той е наследство от баба ми, която почина. Иначе, на 21 трудно мога да имам закупен собствен. След 2 години завършвам висше, а с облеклото е лесно - слагам роклите и токчететата, грима, пускам маникюра и готово. Не съм нито дебела, нито грозна. Отговарям на поне част от изискванията ти и в моментът, в който чуя, че искаш маникюр, ти казвам довиждане, защото ти не си с мен, заради самата мен, а заради ноктите и грима. Аз също имам големи изисквания за мъж - да ми е верен, да е абсолютно честен и лоялен с мен, да държи на думата си, да ме защитава, да не е мрънкало, да не си пада по леки жени и кифли и други неща. Да, със съвременните подобия на мъже съм се убедила, че дори тези изисквания са много за тях, а може и за теб да са. Е, открих Мъжът. И не напразно аз съм във връзка, а ти си сам. Никоя уважаваща себе си жена, пък била тя богата и с апартамент, няма да се хване с мъж, който е с нея, заради ноктите и полата. Казвам уважаваща, защото такива килфи бол. Защото такава жена може на работа да е изискана, а в свободното време да е себе си и да си носи тениската на Металика. Да, познавам такива хора. Но ти казваш, че не можеш да си с жена а дънки и блузка. Вероятно много пъти си изтървалал подходящата за теб жена.


Black Sabbath

 
  ...

1-50 от 70
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker