Въпрос към мъжете и жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въпрос към мъжете и жените
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 2521 пъти
Здравейте! Не съм срещала чак такава тема до сега, а само подобни, затова реших да напиша нова.Та отскоро имам приятел, с който всъщност се познаваме от една година, но просто сега се получиха нещата и влязохме във връзка, на 20 съм той е на 21, аз все още не съм правила секс, може би съм закъсняла, но просто не съм го усетила до сега, тъй като държа на това да имам връзка с някого и някакво привличане към този човек, отколкото само секс иии ако това е от значение той е правил, няма да му бъда първата. Може да ви се стори смешно, но честно казано предпочитам да попитам и хора които знаят да ми кажат, отколкото да стоя и да се чудя дали е правилно или не, да както и да е, отплеснах се :D Искам да попитам наистина всичко за първия път което знаете,защото не знам кой знае какво, знам нещата които съм говорила с приятелки и които съм чела тук. Наистина кажете ми всичко което се сещате, как да се подготвя, какво трябва да очаквам от негова и моя страна, говоря за свършвания и такива неща, не примерно да става нещо и аз да се чудя какво става сега

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: 41b0a24ad9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Напий се яко преди това и тези въпроси няма да те вълнуват вече.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 7b873bc3e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен трябва да знаеш, че вероятно първия път ще боли и ще.бъде сконфузно, както и още няколко пъти след това. Сподели му, че ти е за първи път, той така или иначе ще го разбере, а най-вероятно това ще го накара да бъде по-внимателен. Друго, което трябва да знаеш е, че никой няма да очаква да си секс богиня от първия път. Сексът се получава добре с напасване и от двете страни. Бъди подготвена и с презервативи, за.да няма изненади. Отпусне се, пийнете ако трябва с мярка и се забавлявайте

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 484280f9eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не го мисли , просто ще станат нещата . Ползвайте предпазни мерки и така . Предполагам ще те предположи достатъчно .

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 172ebe13fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това не е матура, бе момиче, че да те подготвяме. Ако мислиш от първия път, че ще е перфектно, ще имаш оргазъм, забрави. Пийни малко, отпусни се, не забравяй презерватива. Той като знае, ще действа.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 47fbfa8c24
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Първо трябва да сте на спокойствие, т. е. да не е набързо. Ще ти трябва време да се отпуснеш. Помоли го да не бърза, много целувки, прегръдки и едва след като си супер възбудена да действа. Колкото си по- възбудена, толкова по-малко ще боли! За свършване първия път, забрави! Ще мине време преди да започне да ти харесва и да стигнеш до големия финал. За начало е добре, ако не те боли много.
, но това зависи и от двама ви. Ти трябва да си възбудена и да му вярваш, той трябва да е нежен и да не бърза. И все пак ми бе да усетиш болка и да има малко кръв. Не се шашкай! Болката не би трябвало да е нетърпима, а кръвта ще я има само първия път.
А и още нещо важно, ползвайте презерватив! Дори и първия път можеш да забременееш!

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: a56d6b9226
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ами аз мисля, че вие двамата сте зрели хора и е най-добре да поговорите като такива. Според мен трябва да му споделиш притесненията си и ако той държи на теб ще те разбере.
Също така, ако има истинско привличане между вас нещата просто ще се получат. Това е инстинкт. Няма нужда да знаеш кой знае какво. А и все пак момчето има опит. Аз също го направих за пръв път с човек който има някакъв опит и нещата просто се получиха. И не се притеснявай за болка, кръв и т. н. - не е нищо особено.
Така мисля аз.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: a56d6b9226
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм последния коментар и да добавя за свършванията. Най-добре го направете с презерватив, за да няма неприятни и изненади. И също така винаги се усеща, когато мъжът е на път да свърши. Ще видиш. И пак казвам най-добре е да говорите и да се опознаете на тази тема. И може преди да дойде денят, когато си готова да го направите да се опознавате чрез стимулация с ръце, дори през дрехите. Този вид любовна игра също е приятна. Поне за мен. И помага за опознаването на партньора.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 0679246124
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Не мога да повярвам, че има жени на по 20 години, девствени, които дори питат какво и как да правят първия път. Гледай порно, мастурбирай, научи се кое ти харесва и кое не, и бъди адски подготвена приятеля ти да е супер разочарован от тебе, щом е бил с други и има опит. Мъжете държат много на секса.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 54a8a5b958
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   От авторката: Благодаря на номер 4 и 8, разсмяхте ме наистина :D За номер 4- Никъде не съм казала че искам да ме подготвяте и че чакам оргазъм :D За номер 8 даже няма и да си направя труда да коментирам :D
А на всички останали благодаря, че отговорихте адекватно. :))

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 3d309cd138
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Номер 8 съм. Съвсем адекватно съм ти отговорила, прочети пак. И преди да дадеш мнение си избърши жълтото около устата, после тръгвай да правиш секс.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 172ebe13fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От № 4 - Авторката, и аз се смях на въпросите ти за подготовката! Че пусни си едно порно и гледай, каквото и да ти описват тук, това е ТЕХНИЯТ първи път, не ТВОЯТ! Някога прочетох една мисъл, че сексът е преди всичко психика, а не физика. Всичко е до психическа и емоционална нагласа, до това, колко наистина го искаш и си възбудена. Другото е просто движение напред и назад и триене на пениса във вагината. Щом момчето има опит и е било с други преди теб, знае какво да прави, стига да не бърза и да е по-внимателен.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 4f01adfb6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Номер 8, айде не обобщавай за всички мъже моля. Не всички мъже искаме супер опитните фустички да ни се въргалят в леглото. Някои искаме нормални жени с нормален опит. Освен това жените с прекалено голям опит обикновено са... непривлекателни за сериозни отношения.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker