Приятелят ми иска да гледа порно, докато правим секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятелят ми иска да гледа порно, докато правим секс
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 4807 пъти
Здравйте. Живея на семейни начела с приятелят ми, той е на 30, аз на 27. Много обичам да гледам порно, особено, когато съм сама, мастурбирам редовно, защото просто ми е много различно. Когато той ме кара да свърша усещането е едно, когато го правя сама- друго. Дала съм му правото и той да го прави, когато е сам, нямам нищо против- да си гледа и свършва колкото иска.
Но от вече година и повече, ме кара да си пуска порно, докато правим секс, докато му правя френска любов и т. н.
Често правим секс в хола, за да може да си пуска на големият ТВ порно и да правим секс до масата на стол, на задна, за да му е по- удобно да гледа.
И аз обичам да гледам порно, да мастурбирам, но нямам такава нужда докато правим секс. Да, понякога е готино, но всеки път.. ми е странно.
Според вас драматизирам ли или това е нормално? Чувствам се все едно не съм му достатъчна, за да се възбуди напълно. От 30 пъти се е случвало например 4 да не гледа порно и си свършва, възбужда се, но явно ме му е достатъчно или не знам.. а не искам да говоря с него на тази тема, защото това няма да се промени, просто ще спре да го прави пред мен и да се стиска, да бъде друг.. коментирайте темата, моля.

Моля модераторите да публикуват историята, защото ми трябват отговори..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: e208330d94
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "на семейни начEла с приятеляT ми"

Олеле, майко, още на средата на първия ред вече две елементарни грешки. Няма да го чета това.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 335e9c54e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От авторката до номер 1, благодаря за поправката, наистина! Никога дори и не съм предполагала че “нАчала”, се пише с “а”. :D а за пълият член признавам, че беше неволно допуснара грешка. Надявам се въпреки тези мои правописни грешки, едната допусната по невнимание, другата по незнание, да отделите 5 минути и да прочетете темата. Благодаря още един път за поправката, много пъти съм го писала така и никой не ми е правил забележка. Човек се учи докато е жив!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: e208330d94
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Добре, щом си толкова любезна, ще го прочета.

"Дала съм му правото и той да го прави, когато е сам"

Леле, колко си великодушна! Ако чекията я разглеждаш като даване на право от твоя страна, значи представата ти за нещата е изначално сбъркана.

"Чувствам се все едно не съм му достатъчна, за да се възбуди напълно"

Добро утро! Просто прекалено много е привикнал към порното, окото е презадоволено и само една и съща жена не му е достатъчна, за да го възбуди, така както го е възбуждала преди. След време дори и към това ще привикне и тогава ще му трябват допълни хора на живо. Даже мога да се обзаложа, че е въпрос на време да предложи тройки-четворки, суинг, муинг и каквото се сетиш. А може и направо да го прави зад гърба ти САМ, без да си му "дала право".

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: a2729f473c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Явно сте си на вълна Заяждане, затова ще доуточня. Написах “дала съм му правото”, защото той в началото имаше против да го правя зад гърба му и се случи така, че един път видя порно на телефона ми и се разсърди, че не съм му казала, че гледам сама и мастурбирам. В предишната му връзка той и приятелката му си бяха “забранили” да правят подобни неща зад гръба си. Той искаше и при нас да е така, но му казах че всеки има право на лично пространство и ще ми е досадно всеки път, с който пускам порно, да му звъня. Затова и написах “дала съм му правото”, просто защото той самия не искаше да има такова и искаше са си поставим тези малоумни граници. Забравих да вметна и че сме правили опит за тройка един единствен път с проститутка и той каза, че не би повторил, защото се притесни и всъщност не направихме нищо. Не му стана, по негови думи- от притеснение. Благодаря иначе за мнението, но нямаше нужда да се заяждате.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: a95cb47667
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   1. Не виждам нищо ненормално в това, и аз съм го правила с моя мъж, но определено не е всеки път. 2. Разкрепостена ли си, стенеш ли докато правите секс. Моят мъж това го побърква и няма нужда отт порно, да не би да си тихичка? Защо не опиташ някой път да си различна? !

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 6f147be944
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Не разбирам защо се тревожиш, авторке. За мен всичко, което възбужда мъжа, с който съм, е ОК. Ако харесва еротично бельо, обличам такова, ако обича стартът да е с френска любов - няма проблем, ако иска анален секс - също. Ако му е приятно да гледа порно, нека си гледа. Това не значи, че не те харесва теб, а че просто получава удоволствие от допълнителна стимулация. Тези филмчета затова се правят - за да възбуждат. Защо му отнемаш от емоцията на твоя човек?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 335e9c54e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката до номер 5 и 6- правя всичко, което пожелае. Страп он, еротично бельо, стенене, анален секс, френска, различни пози.. всичко. Дори и понякога да ми е странно се примирявам с гледането на порно и не, че ми е гадно, просто ми е нетипично, досега на такъв мъж не съм попадала. Исках странични мнения по въпроса. Явно аз съм драматизирала. Благодаря Ви!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 113eb35baa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Споделям мнението на номер 6 и само добавям, че подходящи хвалебствени коментари от твоя страна могат да вдигнат удоволствието до нови висоти. Въздържай се от критики, търси хвалебствия, колкото и да са малко.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: eae901a991
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Мъж съм, редовно гледам порно, понякога с приятелката ми. Обаче не ми се струва нормално да е всеки път, по-готино е двойката да си обръща внимание един на друг, а не секса да е вместо чекия. Честно да ти кажа авторке, на твое място бих му обърнала внимание върху този факт.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 83d5388f49
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ех, какво семейно начЕло!

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 15f73f2eec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Искам да поздравя авторката, че не се хвана на провокативните коментари, а им отговори зряло и мъдро.

А по темата - не виждам проблем в това. Просто му доставя удоволствие на човека. Но ако на теб не ти е приятно, може да го обсъдите и да стигнете до компромисен вариант.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: e208330d94
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11, да, отговори зряло, което говори добре за нея. Но просто прескочи отговорите, които не ѝ харесват и взе под внимание тези, които ѝ харесват. Има такива автори, които пишат не за обективни мнение, а с надеждата да им се потвърди това, което искат да чуят. Трябва да си доста наивен, че да не виждаш нищо притеснително в това. Секса се прави с човека, с когото го правиш, а не да използваш другия само като дупка, докато си представяш, че го правиш с порно актрисите, доакто ги гледаш. При жените е различно и не могат да го разберат, но като мъж го казвам, че това е обидно и нещо не е наред в тази връзка. Неслучайно мъжете докато си бият чекии, гледа порно. ПРосто има трябва въображаем обект на секса. Това е същото, просто той използва женско тяло (в случая на авторката) вместо ръка, за да е по-реалистично. Ако за нея не е проблем да е принизена до реалистичен заместител на ръка нека си чете само мненията, които и харесват. Но това в един момент пак ще рефлектира върху нея. Това, че сега предпочита да си зарови главата в пясъка като щраус, вместо да се замисли, си е неин проблем. Той проблема няма да изчезне, само защото се прави, че не го забелязва. Разбира се, ако иска да реши проблема. Ако иска да вярва, че няма такъв, да продължава да неглижира. Но това не е решение, а само отлагане на проблема.

ТУк според мен са меродавно мъжките мнения като на номер 9 поради простата причина, че женската сексуалност е различна от мъжката и те няма как да разберат защо един мъж би направил това. Но пак казвам, като мъж смятам това за обидно спрямо жената.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 91b8ae5f47
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Голяма работа! При нас жена ми гледа порно.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 6c460b5b64
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Да, обичайно - масово се нахвърлиха да обясняват, че това е нормално, мъжка природа, всички го правят, авторката е смотла и т.н. Много сте разкрепостени, готини и над нещата, браво! Ето, казаха ви го, може да мирясате след това признание. Само че тия хора, които МНОГО държат да се изтипосат колко са яки и отворени, доста често не са, но нямат топките да си признаят. Истински разкрепостените не нападат и не вирят нос, а обясняват съвсем нормално кое-как, защото нямат крещяща нужда да се доказват. ;)

Авторке, когато с нещо започне да се прекалява, то това става проблем. Независимо дали е алкохол, наркотик, порно, храна и т.н. От време на време - ок, но 26 пъти от 30 - абсолютно не. С теб просто си прави следващо ниво чикия, като вместо ръката си използва ясно кое. 12 го е обяснил/а много добре. Предполагам държиш на него и имаш чувства, така че е нормално да го оправдаваш или поне да не гледаш трезво, но в момента те възприема като ъпгрейтната версия на ръката си. Прави секс с теб, докато гледа други жени, сигурно и си ги представя, когато затвори очи. Крайно унизително.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 4369f978aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Измисли му някакъв нов фетиш. Направи промяна в сексуалния ви живот. Разпитай го внимателно какво го кефи най-много в порното. Кажи му теб какво ти се иска да опитате. Ако трябва смени прическа, цвят, изненадай го. Малко фантазия трябва! И впрочем важното е да те задоволява и сексът с него да ти е приятен. Ако порното ти пречи да се чувстваш пълноценно - проблем, ако си гърмиш от оргазми, майната му! Успех!

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 36347a078d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   В такава ситуация бих направила следното - ставам, оставям го да си гледа порното и отивам в другата стая да си легна да спя. И да иска да дойде, няма да го приема и ще си кара на ръчна. АКО НЕ РАЗБЕРЕ - оставям го на порнозвездите..

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: ac74f68697
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Направо сте осрали темата! Напълно съм съгласна с номер 14. Не мисля,че е нормално, аз не бих го изтърпяла това. Никога не сме гледали порно заедно, а пък да го правим докато той зяпа порно актрисата и все едно си представя, че аз съм тя, направо като си го помисля и не знам. Супер гадно е това според мен, не искам да ти повлияя лошо, но замисли се може би не те желае както преди, но не вижда че по този начин ти оронва самочувствието и те комплексира. Поговори с него, ако те обича ще отвикне от този навик или ще ти вдигне луд скандал. А ти как се навиваш да го правите, докато гледате порно не знам? Мен ентусиазмът ми веднага ще изчезне, но хора всякакви.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 9de2288e39
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   И ти порно, и той порно ... С 2 думи вие сте си порно манияци.
Не знам има ли любов между вас, няма ли? Но знам че в порното любов няма.
Тоест той не те люби, а просто те клати като гладен цинго джанка. и се наслаждава на манията си да гледа това което гледа. а че си му под ръка добре дошло - ще я заместиш...(ръката)...
и така до другия тек - от 30 - 95%

спрете порното ! поне за малко, поне намалете, разредете....

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 7be47a06b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Имам и аз мнение - има комплекси и то доста големи. Гледайки порно, докато правите секс, той се изживява като главен герой в секса. За да се справиш с липсата на самочувствие в този мъж, работи извън секса - прави му комплименти, казвай му колко е секси, но не преди секса, ами ей така, хвали го за уменията му. Имаш трудната задача да си повярва сам. Историята с проститутката съвсем го е довършила. Тук за твоя изненада, ще ти препоръчам, да не му споделяш, че се задоволяваш на порно и да следваш малко по-несексуално поведение, да го оставиш да е агресивен, да се дърпаш леко дори. Да демонстрираш срам. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker