Как зарибявате жени? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120497)
 Любов и изневяра (29536)
 Секс и интимност (14293)
 Тинейджърски (21841)
 Семейство (6421)
 Здраве (9544)
 Спорт и красота (4684)
 На работното място (3125)
 Образование (7270)
 В чужбина (1640)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1729)
 Други (18349)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как зарибявате жени?
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 5927 пъти
Като чета историите и коментарите се чудя дали тук въобще има някой който да сваля жени, но все пак ще питам, пък дано хване дикиш. Никога не съм имал гадже и ще се радвам ако някой си направи труда да помогне като драсне два-три реда с основни неща. Как се запознавате? Какво им говорите? Къде ги водите? Кой плаща сметките, кога започвате да ги натискате и т. н.? И вярно ли е клишето, че за да имаш жени трябва да имаш пари, защото всеки това ми казва - забогатей, пък жените сами ще дойдат... и ми дават пример с разни богаташи като Христо Сираков, който на 60 години ходи само с 20 годишни мацки. Ще ми е интересно да прочета гледната точка на някой който не мисли така.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 56

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 4b9d17cafd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   аз никак

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 98b530c0ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Абе то ако си богат сигурно наистина става, ама тогава имаш съвсем друг проблем ако търсиш не само секс, а партньор за съжителство, с който да имате деца. Тогава ще търсиш жена със собствен потенциал, която не е с теб само защото си брашнян чувал за изтупване и няма да те изостави при първата трудност. Ще се съмняваш във всяка и това няма да ти дава мира. Ако е само за секс, и без да си олигарх, има сума ти млади хубави проститутки за по 100-200 лв. Инвестирай там някаква сумичка да понатрупаш бройки за успокоение.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 132ca6d351
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Хахах. Разсмя ме. За да имаш мацки до теб не трябва задължително да си чичко паричко. Трябва да не си срамежлив с, да се закачаш с тях в работа, университет. А най-добре бъди себе си, ще си намериш момиче, има време.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 89fac9bccd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Кой плаща сметките? Жената ли очакваш да я плати?

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6a9086837d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Гледат жените да не е съвсем беден, стиснат. Да има самочувствие. Хората със самочуствие, уверени привличат жените. На колко си?

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8b8c237366
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

6.   Няма нещо такова като зарибяване на жена. Искам да ти кажа, че всичко си идва само по реда си. Аз съм жена и ще ти кажа с моя мъж как станаха нещата. Значи като за начало и двамата сме млади, излизахме в една компания, бяхме приятели и с времето той ми призна чувствата си. Той определено не беше мой тип, но реших да пробвам нещо различно. И така вече 5 годиини сме заедно. Винаги той плаща сметките в заведенията, купува ми редовно дрехи, подаръци, води ме напред назад. Аз понякога си плащам дрехи които си купувам. Има хубава кола. Живеем отделно, всеки си има негов апартамент, но планираме да живеем заедно. Честно казано, мъжът ми не е богат, но ако беше беден, едва ли щях да остана с него. Лично мене могат да ме впечатлят две неща. Едното е мъжът да е страшно красив, направо да изглежда като манекен, второто е да има скъпа кола и много пари, , пък нека си е грозен. Общо взето твоите приятели са прави, направи много пари и жените сами ще идват при теб. Освен пък ако не решиш да станеш страшен красавец. Лично мое впечатление е, че жените в България обичат да им плащат сметките, дрехите и всичко останало, така че се стягай да имаш пари.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: c3db19ea17
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Ще ти го каже жена
Мъжът трябва да е забавен, да разбира жената и да й обръща внимание
Можеш да й пишеш по социална мрежа, да се запознаете чрез общи приятели, и много други начини
Може да я разпитал за хобито й, опитай се да разбереш от какво се интересува
А ако излезете, отидете на разходка, в някой хубав бар или заведение с караоке примерно
Хубаво е мъжът да плати сметката, но ако тя настоява може да си я разделите (само ако предложи два пъти)
Не е нужно да бъде богаташ, но е хубаво и да има някакви пари

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: c1cc47e7cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Пари, добър външен вид, чувство за хумор, интелигентност, свеж дух, мисия в живота и това са нещата като цяло, другото става от само себе си. Когато ги имаш, имаш самочувствие и това го издаваш, чрез езика на тялото. Когато нямаш самочувствие също го издаваш. Жените комуникират чрез невербална комуникация. За тях си готин или скучен, умен или тъп. Каквото и да говориш, тялото ти говори много повече от теб самия. Затова човек трябва да се грижи за вътрешният си свят. За мен има два типа хора: Хора, които са готини и ги харесват и хора, които са скучни и не ги харесват.
Парите сами по себе си не ти дават всичко, но ти дават спокойствие и сила, силата че можеш да правиш разни неща. Когато имаш сила, ти самият се харесваш такъв и другите те харесват.. това се забелязва.... тва са бонуси към самият теб. Нито са най-важното, нито най-маловажното. Да си готин и да имаш пари, това са двете неща.
Да си готин означава, да си общителен, с добро чувство за хумор, приятен за околните, да си по-социален. Да имаш собствен характер. Мнение по много въпроси. Твърда позиция.. Да си Пич един вид. Просто хората с кеф да искат да се свързват с теб.
Добрият външен вид също е важен естествено, но това пак е свързано според мен с парите. Като имаш пари ще се облечеш с най-готините дрехи, като имаш пари ще си купиш готина кола, като имаш пари ще ходиш редовно на най-добрият фризъор да ти прави прически, ще ядеш най-чистата и здравословна храна, ще можеш да поддържаш добро здравословно състояние и всичко това ще те прави по-щастлив, по- усмихнат и в крайна сметка по-красив.
Така, че мойто момче.. работа, работа и пак работа. :) Работи, социализирай се, стани готин човек, запознай се с много хора и изкарай пари, вложи ги. ИИИ пак искам да кажа, че и парите като самоцел не е яко. По-важно е как ще ги изкарваш. Ако правиш нещо супер тъпо, което не те кефи само и само за да имаш пари- няма да постигнеш щастието за което говоря. Темата е дълбока, много дълбока и всичко със всичко има връзка. Не може да се каже само- "направи еди какво си" и готово. Много неща са. Вдигни цената си. Стани ценен човек, както по характер, така и по възможности. Тогава ще дойде усмивката на лицето ти и тогава ще дойде и друга усмивка до теб :)

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 1a6b9af34c
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

9.   Истината е в това, да пробваш да прилъжеш колкото се може повече, така все някоя ще ти върже. Ако едната не ще, зарязваш я и пробваш със следващата.
Всичкото това без много да му мислиш. Жените подават сигнали. Ако непозната жена тръгне да ти се усмихва, значи фактически е готова и всичко зависи от теб. Каниш я на среща, още на първата такава почваш да я докосваш леко - по ръцете, по косата. Ако не се дърпа, скъсяваш дистанцията и в един момент я целуваш. Оттук вече някои са готови за секс веднага, на други им трябват още поне 2-3 срещи и натискане.
Най-важните елементи са:
- Още в началото да покажеш, че искаш да си интимен с нея в даден момент и не ти трябва просто приятелка. Ако тук почне да ти се дърпа, направо я зарязваш и не се занимаваш повече.
- На срещата трябва да успееш да се изолираш с нея, да няма натрапници
- Да я оставиш тя да говори и да се правиш, че слушаш. Ще ти напълни главата с женски простотии, но ти се правиш, че я разбираш и подкрепяш, опитвайки да създадеш някаква (мнима) емоционална обвързаност. Добре е да пускаш разни шеги и да се закачаш с нея, правейки се че нещо в нея не ти харесва и едва ли не тя те сваля теб, не ти нея.
- Това с докосването и постепенното скъсяване на дистанцията го почваш веднага, опипвайки постепенно почвата. По-срамежливите се пипат с голямо внимание, тези с откровено курвенско излъчване няма изобщо какво да ги чакаш. Ако е възбудена (гледаш и зениците, това е сигурен показател) действаш директно - водиш я вкъщи и я събличаш.
- Много обиграни и особено по-опитните жени ползват разни хитрости и ако не се държиш добре, те отсвирват. Важно е да усетиш кога те провокира и да не се хващаш. Ако те хване натясно, контрираш винаги с нещо по-силно.

В много случаи (освен ако не изглеждаш супер добре или не си известен богаташ) ще те режат много още в самото начало. Но ти продължаваш да търсиш, докато някоя не поддаде. Често може и да си изкараш боя - ако тръгнеш да заговаряш гаджето на някого. Абе най-важното е да не ти пука от никого и за нищо - както и да изглеждаш, колкото и пари да имаш. Изкъпваш се, слагаш чисти дрехи, по възможност някоя скъпа джунджурийка за статус (марков часовник, маркови очила - дори да си последният бедняк, те не гознаят, поне не в началото) и тръгваш на лов.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e0c439cbe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   1. С пари.
2. С подаръци, колкото по-скъпи толкова по-добре.
3. С внимание, добро отношение, приказки приказки и пак приказки колко е по по най Тя. Жените обичат с ушите си.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: ab775720b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Това с парите е глупости бате. Програмист съм с около 4к заплата. Познай с колко жени съм излязъл последната година? Една. Една едничка мацка. От месеци не съм правил секс. Миналата година имах нещо като гадже за 2-3 месеца и правихме малко секс и за пследните 2 години ми е това. Но те много жени казват, че "програмистите имат пари, но са скръндзи". Не съм скръндза аз. Винаги черпя, винаги плащам билетите за кино, винаги ги вземам и връщам с колата (или с такси, което плащам). Други казват "те програмистите имат пари, ама са прекалено интелектуални сухари" или пък "те програмистите имат пари, но са все добри момчета и не могат да ме развълнуват" или "те всички програмисти са грозни, нищо че имат пари" и тн. и тн.

А иначе аз като гореописаният програмист къде съм си намирал жените? С най-много жени излизах през ранните си студентски години - или от интернет, или от съседките в общежитието. Имах разни кратки връзки тогава и това ми е любовния експириънс. С тоя Тиндър напоследък нещата не ми харесват въобще как се развиват честно казано, но това е друга тема.

Няма кой знае каква философия какво да им говориш. Работата е да изглеждаш сравнително самоуверен, да се чувстваш адектватно в кожата си докато си с нея. Да, ти плащаш, ти водиш срещата (но примерно ако ще ходите на кино може да й кажеш тя да избере филма или да й предложиш няколко, от които да си избере, както и за ресторант и тн. да не е баш все едно "ти си моя собственост, отиваме там", ами да е по-скоро "искам заедно да изберем къде да отидем, какво да правим, аз ще покрия всички разходи"). По въпроса с натискането - най-лесно е да започнеш с някакви леки докосвания по тялото й (рамо, гръб, ръка) примерно като обсъждате нещо. Един вид полу-приятелско докосване. От там ескалацията е доста по-лесна към хващане за ръка, прегръдка, галене и по-"хардкор" неща, водещи до секс.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7501417697
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Прекалено си малък за да разбереш. Ти като станеш уверен и Имаш излъчване на мъж те сами ще дойдат. И вземи се запиши да тренираш нещо.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6b62432f12
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Щом наричаш к*рвите около Сираков "мацки" значи мани, мани ... Аз не разбрах ти какво си търсиш - постоянна приятелка или чук чук и чао?

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 18b147d6f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

15.   Аз в най-активните си любовни години бях беден студент. Живях на общежитие, майка ми ми пращаше буркани с боб и месо. Нямах собствен автомобил, прибирах се в родният си град с БДЖ.
Като цяло си бях симпатяга, висок, атлетичен, спортувах и си бях малко луда глава. Не ми пукаше много и можех да завържа разговор с всяка. Бях и в някаква по-луда компанийка. Бяхме млади и против системата и не бяхме конформисти.
Имах по едно време едно момиче. Имаше си приятел, учещ за адвокат. Зализан, с костюмче, с кола и със светло бъдеще, но скучен и праволинеен. Та това момиче постоянно влизаше под моите завивки, на стария пружинен матрак.
Сега съм женен, с добър доход, собствено жилище, с кола и кариера. Но малко пооплешивял и с коремче, и едвали ще имам същия успех с жените както едно време.
Едвали ще ми повярваш авторе, но за да вкараш една жена в леглото (говоря за качествени жени, а не за курви) пари не ти трябват.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2751ae7101
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

16.   До 15
Тююююююф ююю хуу

Брей, ти голм човек се изкара. Качествени жени ми говори, ама пример даваш с чуждо момиче. Активни любовни години... Какви глупост при казваш, някакви разпрани шаврантии. Това ако е любов, направо мани бегай...

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 4b9d17cafd
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

17.   15 ме разби.

"Имаше си приятел, учещ за адвокат."

"Та това момиче постоянно влизаше под моите завивки, на стария пружинен матрак."

"
за да вкараш една жена в леглото (говоря за КАЧЕСТВЕНИ жени, а не за курви) пари не ти трябват."

Не, тя изобщо не е курва. Качество, та дрънка.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: af0a6b191b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

18.   На почти 20 години съм, работя по 4 часа на ден за 450лв заплата пет дни в седмицата, не уча висше и живея при нашите, имам кола по възрастна от самия мен на която си й личат годинките, не спорувам, но съм слаб и висок и не се грижа кой знае колко за външния си вид, да съм чист, обръснат, едно парфюмче и това е общо взето. Последните 5 години не съм оставал без приятелка за повече от три дни, а съм сменил 7-8 пъти жената до себе си.
Запознанствата обикновенно стават когато тя е приятелка на приятелката на мой приятел, тоест в компания, на купон. Закачки, това онова, един два комплимента и до два дни е моя. Жените връзват на думи, чрез разговори, без значение е колко пари имаш, колко скъпо си облечен, колко струва колата ти, с начина на разговор показваш потенциала си. Разбира се случвало се е да попадна на момиче, която първия й въпрос е "какво работят вашите" с такава няма смисъл въобще да се занимава човек. Къде ги водя ли, най много някое кафене или дюнер и разходка в прковете в града, или извън града на местата с романтичен изглед, за жените най важни са разговорите, ако има романтична гледка, примерно светлините на целия град, е бонус за тях.
Затова подкрепих номер 15, за да имаш качествена жена пари не ти трябват!!!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2751ae7101
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   До 5

На 21

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6dc502c606
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   Дотук само словесен боклук !
Жените у нас винаги търсят 3 неща:
1/Мъж-касичка !
2/Да е Чехльо и безгласна буква !
3/Да се води/за носа/,но да не се кара !
И затова Българките,лесно свалят един мъж,но трудно могат да го задържат,защото в това се корени изкуството,а не в единият гол секс !!!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2751ae7101
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

21.   "Това с парите е глупости бате. Програмист съм с около 4к заплата. "

"Бате", 4к са джобните за седмица на някои мои познати ... Не мисля, че се вписваш в категория "паралия"

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 4a7da0859f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   До номер 18:
Щом си на почти 20, значи говориш за момиченца едва минали пубертета и не за жени. С такива изобщо не си струва да се занимава човек - нито секса го умеят като хората, глупави и досадни са. И лесни. Мислят само за селфита, телефони и лайкове. И да изпъкват по някакъв начин пред връстничките и приятелките - било с богат приятел, било с телефон, обувки или чанта.
Едно такова го зарибих, като му купих телефон за 200 кинта (т.е. съвсем нисък клас телефон). Видях го, че стои пред една витрина с телефони и ги гледа. Направо му казах - ако излезеш 2 пъти на среща с мен, го имаш. Да видиш как му светнаха очичките. Направи ми свирка след точно 2 часа. Изчуках го 10ина пъти и го оставих, излезе ми по-евтино от проститутка.

Ако тръгнеш да сваляш сериозни жени, с опит и по-интелигентни, ще те видя какъв късмет ще имаш с опърпаните дрешки и 450те лева. За семейство да не говорим - жените търсят мъж с пари, къща и кола, който да може да отгледа деца, да им осигури образование а на нея спокойствие и сигурност. Там ще си последната дупка на кавала, повярвай ми!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 020f9bb5ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   В много прочетени теми съм забелязал как коментиращ със заплата под 4 бона няма. Значи тука влизат или само най-големите бизнесмени, трсни специалисти IT-та и не знам си какви още, или всичко е някаква фантасмагория и избиване на комплекси. Познавам хора с по няколко бизнеса, които като раздадат заплатите и погасят всичко, едвам взимат по 3 хилки чисти, пък тука за 4 бона на седмица ми говорят. Здраве да е, нека всеки получава по толкова.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 4b9d17cafd
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

24.   23, да, и на всичките им е между 17 и 24 санта. А на един автор от последните теми чак свят му се виел, като се надървил. Толкова му е голям. Явно в сподели.нет влизат само най-богатите, най-надарените, най-големите ебачи и най-успелите. Сподели.нет е форума на елита на обществото.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: ec8b22ae29
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   22, не, бе, приятел, просто такива привличаш и все попадаш или на "глупави и досадни момиченца", или на разни златотърсачки. Няма такова нещо като на 20 да е тъпа и лека, а на 35 да се е променила и да е станала интелигентна и свястна.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0500988852
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Как, френска любов и анален секс и ти е в кърпа вързан.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9c2d5c8116
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Да се държи нормално. Да не е супер прилепчив и супер нахален, а умерено. Да не нарича с мила, коте, писе, скъпа, и всякакви галени, ако не се познаваме много-много. Да не е безработен, че никой не иска такъв партнъор. За срещи- първите той, после може делене на сметката. Да води на сравнително добри места, не някои в неговия квартал, или някакви дупки. Да си изпълнява обещанията, да си вдига телефона. Да не пие като смок.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 92716ed25c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Първо да кажа, че и жените са хора, а хората са различни. Всеки търси и харесва различни неща. Някои харесват да спортуват, някои изкуство, други са купонджии, четвърти природата и тн. Колкото повече интереси и познания имаш, толкова повече жени биха ти обърнали внимание. Естествено има някои основни неща, които са важни за почти всички - да си чист, прилично облечен (не е задължително скъпо) и да имаш някакви финансови възможсти, защото ако нямаш лев да излезеш навън какво и къде ще правите не знам. Други качества като хумор, увереност, интелект, социални умения и умения за флиртуване също помагат много, може би повече от всичко.

Как се запознавате?
Онлайн или общи познати.

Какво им говорите?
Зависи от момичета. На първа среща целта ми винаги е да разбера що за човек е и дали ще си допаднем. Говорим си и за общи неща, но гледам да се шегувам и закачам с тях. Не си давам зор, гледам да ми е забавно. Ако на тебе ти е приятно ще и бъде и на нея.

Къде ги водите?
Зависи от момичето и какво харесва. На по кафе, чай, сладкарница някое тихо барче, разходка, изложби, събития. По скъпи места и ресторанти чак след 2-3 срещи. След 2-3 срещи обичам да ги каня в нас и да им готвя нещо.

Кой плаща сметките?
Понякога ги черпя ако наистина искам и те нямат нищо против. Някои момичета не харесват да им плащаш нещата, защото се чувстват все едно ги купуваш така. Най често делкаме сметката. Понякога на шега ги карам те да плащат ако е малка. До сега не ми се е случвало някоя да се разсърди. Така си осигурявам и следваща среща за да им върна услугата.

Кога започвате да ги натискате и т. н.?
Зависи от момичето, колко е готова и колко силно усещаш връзката между вас двамата. Най често на 2ра-3та среща.

И вярно ли е клишето, че за да имаш жени трябва да имаш пари.
Зависи от момичето и възрастта й. Ако е турбо кифла ще иска да си с БМВ и златен ланец, не че двете са особено скъпи. Ако е на 30 ще иска да имаш възможност да издържаш семейство. Нужно е да имаш пари горе долу колкото тя има за да си поддържате стандарта на живот.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: c4e9f64e71
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Ако си хубавичък с приятен характер /не подивял от злоба и яд комплексар женомразец/ и хигиена, а излежда си спокоен сладур, то тогава и без пари ще ти се лепят. Също и без кой знае какви фирмули и тригонометрии за "зарибяване". Какво ли не изплямпаха идиотите, а ако се замислят и се върнат към някой стар любимец, за който са си умирали прави, ще се досетят, че химията е направила всичко. Колко теми има за гаджета откровени женомразци, комплексари, побойници, пияндета, недодялани смръдльовци, бедньовци и каква ли не утайка, но авторката е залепена като гербова марка за мизерничето и през погледа й е като манна небесна. Защо ли? !

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8b85fc7c2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   №15, и аз не можах да разбера защо мацката на адвоката дето се е чукала с тебе я смяташ за качествена жена? Всяка жена, №15, която изневерява си Е курва. Или може би тая е изключение, защото се чука с ТЕБЕ? , Е, поне е яла боб и месо за героизма си.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7a5b96a2d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   от 22 до 25:

Абе то тъпото си е тъпо, така е, но определено като посъзрее една жена, като придобие опит, като я пребие няколко пъти приятелят алкохолик (който няма лев в джоба, но иначе е баси якия пич) си променя приоритетите и критериите за партньор. В Студентски Град повечето са готови да се изчукат с всеки - стига да е нахакан, да пие и да слуша чалга. Ако си някой, който се мъчи да създава бизнес, който търгува на борсата или дори ако просто прави нещо за бъдещето си, си загубеняк и момичетата не те поглеждат - защото си скучен, защото не ходиш по купони и не се напушваш и напиваш до припадък. След 10 години обаче точно тези вървежни пичове се превръщат в утайката на обществото - зависими от алкохол или дрога, без работа или с мизерни доходи, живеят в панелки и затънали в бързи кредити. И тогава 30 годишната бивша студентка почва да ходи по луксозни заведения и да търси някой от "загубеняците", който вече е с успешен бизнес, кола, къща и висок статут. Наскоро срещнах една бивша колежка, супер разпоретина беше, кой ли не я оправи тогава, а сега - с две дечица, кара ново Ауди и ги води на детска. Собственичка на студио за красота, мъжът и някаква голяма клечка на 50-на години (и аз и тя сме на по 36). Усетила се навреме жената и си оправила живота.

Аз затова предупредих 18 номер, сега му е широко около врата, хвърлят му се някакви глупави тийнейджърки и всичко е 6. Но казва, че не учи, работи мизерна работа, не се развива, да се замисли как че е след 15-на години.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 046b15d3ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Тук няма да разбереш как се свалят жени. Тези дето свалят жени не пишат по такива форуми. Ето аз съм на 29 лекар вече със специалност. Изглеждам и добре. Но основният проблем е, че застана ли пред жена се спичам моментално. Не е важно с каква професия си, как изглеждаш и какъв доход имаш. Ако си с комплекси и си неуверен всичко е свършено. Достатъчно е да си чистоплътен и да не си някакъв галфон.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: c8109d8bf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   #20 да видим дали правилно съм те разбрала. Тия дето жените си падат по тях са все зле. Ти слава богу не си зле, ама пък това те поставя в неизгодната позиция жените да не си падат по теб. Ех, по-добре все пак от това да си зле. Пък жените нека си падат по такива дето са зле, просто и те са зле, затова.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e03131e97a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   Пич, има два варианта:
1) да си висок и красив
2) да имаш пари

Жените предпочитат първото, особено като са млади, но тъй като не можем да променим какво природата ни е дала, повечето мъже разчитат на второто, тъй като пари се печелят. Идеално, трябва да имаш и двете...

Сега, жените ще ти говорят лъжи като - важното е да е умен, забавен, да знае как да се държи добре с жена, да е честен, да обръща внимание и т. н. и т. н. Да, тези неща са им "приятни", НО СЛЕД като го има 1 и/или 2... Иначе отиваш директно във френд зоната, щото "просто нямало тръпка". Това обаче си го примълчават, за да не изглеждат просто и първосигнално устроени като нас мъжете. Развиват някаква "мистериозност", за млади хлапаци като теб. Всъщност са още по-просто устроени и от нас... Това като го осъзнаеш, няма да имаш пробеми с жените. Принципно 1) и 2) водят до

3) висок социален статус. Някои могат да го играят това, дори без пари и външен вид (като "лошото момче"). Но за повечето 3) се изгражда на реална база. Доста искат да го играят "лошото момче", но реално си личи, и или го имаш, или не...

И още нещо, много асоциират "свалянето" на жени с безплатен секс / любов, нещо като "играчи" или "хипита". Тези времена мойто момче свършиха. Няма нищо безплатно в тоя живот, и евтиното излиза скъпо ако си чувал тая приказка. Виж и какво става на запад, какви закони творят, #metoo и подобни. Тези неща идват и по нашите ширини. Проституцията/Компаньонките излизат накрая по-евтино и предлагат общо взето същото ниво на "любов"/лоялност като модерните жени, ако не и по-добро... Защото компаньонката ще е с теб поне докато и плащаш, а можеш да попаднеш на много "дами" дето хем ще плащаш, хем ще ти въртят номера. Иначе право са ти казали - работи върху себе си, жените сами ще дойдат като надушат стойност.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: ab775720b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

35.   до 21 от програмиста с 4к заплата:

Пропускаш есенцията в опитите си да остроумничиш, затапваш и да избиваш комплекси. Абсолютно съм сигурен, че има много хора, вземащи повече от мен, никъде дори не съм твърдял, че съм върха на пирамидата. Но със сигурност вземам повече от средностатистическия български мъж, който си мисли, че ако почне да взема 3-4к жените ще са му в кърпа вързани, защото е чувал, че "имаш ли пари - хубави жени, нямаш ли пари - стари бабички". А и като добавка към предния ми пост мога да кажа, че имам колеги с по-големи заплати от моята, и с по-хубави коли и със собствени апартаменти... и с по-малко резултати с жените дори от мен.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2751ae7101
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   До 25 - Ем ти па отде знаеш? Тея, сега дека са на по 35, когато са били на по 20, ти си ходил прав под масата ...

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0190a0811f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Парите са важни при ухажването и изграждането на връзка с една жена, няма спор. Не съм женен и нямам намерение за сега. Печеля добре и с любовниците се държа на ниво. Винаги в луксозни хотели, спа центрове, вечери, ресторанти. Галантно отношение. Правя им подаръци и те са щастливи. В леглото се себераздават като за последно. В момента поддържам две омъжени любовници на различна възраст, по -големи от мен, на които мъжете им работят в чужбина.
М 29

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 58b38d3d62
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

39.   1 и много важно, което трябва да запомниш е да не се водиш по глупостите на тъпунгерите, които казват, че жените обичат с ушите си. Не е вярно и никога не е било. Със сигурност е мит, измислен от някой комплексиран грозник и повтарян от други комплексирани грозници.

Мен лично ме впечатляват тези неща. Ще ти ги напиша по ред.

1. Външният вид. Като видя красиво момче, просто губя ума и дума. Харесвам високи, бели, стройни и красиви. Много е важно да се грижиш за външния си вид, защото именно той е нещото, което ще накара някоя да те опознае. Всъщност външният вид е 50% по важност.

2. Характерът. Бъди винаги мил, възпитан, интелигентен. Да може да се говори с теб спокойно и на всякакви теми, да си интересен събеседник. Също винаги бъди честен, морален, свестен, грижовен. Дръж си на думата и винаги си спазвай обещанията. Ако си и скромен, а не някой извратеняк, успехът ти е гарантиран. Свестните момичета мразим секса като от порното и извращенията.

3. Парите нямат абсолютно никакво значение. Същото важи за размера на члена, формата, цвета и т.н.

Общо взето е това. Успех, мило момче!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 5fe1becd70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Няма никой тук да сваля жени, само ти ги сваляш, щото си най-умен, ама не знаеш как. Ужас.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a91defaa09
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   Отговарям в качеството си на жена. Една жена търси романтичен, отговорен, общителен, моногамен и финансово стабилен мъж с добра работа. Моят мъж е IT специалист и да, не сме милионери, но не се лишаваме от нищо, ходим на почивки в чужбина, нямаме кредити и мога да си позволя лукса да работя за удоволствие☺️. Как да не обичам такъв мъж?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e3cdb4bc31
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

42.   Мъжът не трябва да е богат, но задължително не трябва да е скръндза! после ще се цигани да купува и дрехи на детето, храна и пр.
Тоест трябва отношение, отношение и пак отношение). На мил, възпитан и спретнат мъж коя ще откаже?

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b75707c277
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   На първо място ме привлича външния вид, поддържан мъж. След това да е забавен и да се води приятен разговор, а не някой дето мълчи и не може две теми да подхване. Харесвам усмихнати мъже, с хубави, бели зъби. Никога не съм гледала парите и никога не съм била с богаташи. Всички са обикновени мъже, със заплати до 1300.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: c4e9f64e71
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

44.   39 Говори за себе си, не за всички момичета пък камо ли свестни. Само за външния вид уцели.
Момиче. ;)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0500988852
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

45.   Като млад бях зарибен от една сладурана точно с уменията в леглото, френска и анален секс. Продължи година и половина. Едва се отървах от онази пиявица. Разбрах, че преди мен е приложила същия номер. Сега вече не знам какво би ме зарибило.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2751ae7101
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   "Не е важно с каква професия си, как изглеждаш и какъв доход имаш. Ако си с комплекси и си неуверен всичко е свършено. "

Да, ама е много по-лесно, да се стегнеш и да кажеш две приказки, отколкото, да станеш лекар, да имаш 15000 лева доход и да заприличаш на модел за мъжко бельо.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2751ae7101
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

47.   До Програмиста

Виж, не ми публикуват коментара, затова ще го повторя:

Ти говориш за причличане с пари, а имаш заплата от 4000 лева, като отникъде говориш за правиш си изводи за мен, на базата на едно мое изреченени (а ви имах, вас програмисите за нещо повече от другите ...), а после правиш изводи за вярваията на средностатистическия български мъж. Е, аз пзнават такива и няма един, който си мисли, че 4000 лева заплата са нещо "значимо".
Но познавам хора, които притежават поршета и носят я Ralph Lauren, я Tiger Of Sweden, Hugo Boss и прочие, където едно сако или яке, оже да ти е повече от заплатата, хранят се само в заведения, където ти е 120 лева менюто, къщите им са с дизайнерски мебели от махагон и само вратите са по 5000 лева. Извинявам се, ако съм те засегнал, но ако ще говориш за привличане с пари, говори за хора с по доходи от по 40 000, не 4000 лева.
Зао това е важно? Защото ако авторът реши, да гони парите и може, то трябва да знае, че там, ще получи ласки от млади и красиви жени. Дали ще намери любов - това е друг въпрос.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 5fe1becd70
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   Това, че харчите много пари по жените са ви го втълпили вашите майки, майките на мъжете. Те смятат, че 1 сок жената не заслужава, камо ли дреха или нещо по-голямо. За да се харчат пари по тях. Познавам много хора - не съм виждала и 1 мъж, който наистина да харчи пари по жена.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 27c63f6bbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

49.   На тия неща, в общи линии, човек сам трябва да се научи. Може някой да ти дава конкретни съвети, но само ако сте достатъчно близки с нещо т.е. приятели, роднини. В интернет може да се дадат само много общи прикази - да си във форма, с добър външен вид, еди какъв си характер, бла-бла ...

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: ec8b22ae29
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   37, познавам такива жени. Съмнява ме сега като е на 35 и с кифленски акъл, на 20 да е била монахиня. А може и да е била, но щом се е променила, значи вероятно ѝ е било заложено. И съм момИче.

31, разбирам. Повечето жени с афинитет към мъже- насилници, обикновено остават с такъв. И да, тъпите са си тъпи, а леките - леки, ако някоя такава се е променила, то тя просто е имала потенциала.
Не съм живяла в Студентски град, но предполагам за какво говориш. Няма да изказвам лични мнения, само ще кажа, че не всички жени (и мъже), разбират този начин на живот. Просто са по- малко като част от населението ни в България, не знам как е по- другите страни.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 5665833bc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   Най-важното нещо е да им се направиш на приятел. Дори да не ти пука какво говори и какво я интересува, да се правиш, че ти е интересно и след няколко чата е готова. Спечелиш ли доверието й, почувства ли те за приятел е готова и за секс и за всичко ! Единствено е това

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 1156de8bf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

52.   Номер 9, 22 и 31 съм:

Хехе, интересни са ми тези мацки като 39. Говорят как мъжът трябвало да е скромен и възпитан и как парите нямали значение. А после се хвърлят или на:
1) Някой самоуверен, нагъл и прост селяндур, но с високо самочувствие, който ги ошамарва редовно, но просто знае човекът как да ги заговаря и как да ги манипулира така, че да се подмокрят в негово присъствие
или
2) На някой чичак със солидна пачка
Докато 1 и 2 чукат мацката, скромното и възпитано момченце е просто приятелче.

 
  ...

1-50 от 56
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker