Съвети за първият път? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Съвети за първият път?
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 1970 пъти
Здравейте, аз съм момче на 19. Досега не съм има сексуални контакти с момичета, но от скоро излизам с момиче с което всичко за сега върви добре и вероятно скоро ще правим секс. Ще съм благодарен ако ми дадете съвети за първият път, искам да се представя пред нея добре, а не да се изложа. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 5ff100b81a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На мен ми предстои същото, само дето съм на 29. Вчера се натискахме с приятелката ми на моето легло (в къща живея с родителите си), и двамата го искахме но решихме да го отложим за края на седмицата (понеже майка ми беше на първия етаж, а искам първия път да сме изцяло сами и да разполагаме с цялото време само за нас).

С моята си говорим за всичко и в прав текст (няма недомлъвки, няма караници, на 100% честни сме един с друг). Споделих й опасенията си, че няма да е впечатляващо представянето ми първия път (и че едва ли ще издържа повече от 2 минути). Тя просто се усмихна и ми каза "не го мисли, всичко ще си дойде на мястото".

Така че на теб ще ти кажа същото - бъди докрай честен с твоето момиче, говорете по въпроса и не спирайте да се целувате и прегръщате преди и след случката. Всеки отнякъде е тръгнал, никой не се ражда научен. Важното е да имате желание да работите заедно и да се обичате. И никога не злоупотребявай с доверието на приятелката ти - щото всичко се връща.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 66ee4b3487
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, мило момче! Та прочетох историята ти и първият ми съвет към теб е да се опознаете добре физически с момичето първо, тоест да се натискате и да се опипвате, за да разберете кой какво му харесва при евентуална любовна игра, второ много важно нещо е да изразяваш чувствата си при първия път чрез повече целувки, нежни докосвания и тук таме някоя мила дума, която ще предразположи момичето максимално, и тъй като си неопитен ще ти дам няколко съвета относно това понеже и аз и моят приятел си бяхме първи:

1. Бъди спокоен и потренирай в слагането на презервативи, предварително, за да си спокоен, че ще можеш, когато ти и приятелката ти пристъпите към правенето на секс
2. Трябва да бъдеш наясно, че е възможно първите няколко пъти опитите да не се получат, затова не се притеснявай, че ще изложиш, а приеми евентуалния неуспешен опит като поука следващия път да си по-спокоен, отпуснат и надъхан
3. Ако момичето е девствено, гледай да е максимално възбудена и влажна и ако в един момент овлажняването намалее използвай лубрикант на водна основа, а относно вкарването на пениса ти, ще е най-добре няколко пъти да е леко и внимателно, а за да я отвориш ще трябва да и го вкараш отведнъж и да спреш за малко, така по-лесно ще се получи, ако приложиш по-силен натиск, отколкото бавно и неуспешно
4. За презервативи препоръчвам спортекс лайт или дюрекс класик или feel intimate, можеш от дюрекс серията да вземеш голяма опаковка от 12 или 18 бр, за да ти е по-изгодно и да тренираш и да имаш в резерва за същинския сексуален контакт
5. Ако по време на опититеза секс ти спада си дай малко почивка и нека момичето да те стимулира или с навлажнена ръка или орално, същото важи и ако тя е притеснена да я стимулираш с нежни движения с навлажнени пръсти или с език и уста орално много нежно и да наблягаш на клитора най-вече!
6. Преди проникването може да пробваш да вкараш едно или две пръстчета, за да го боли по-малко момичето
7. Не се притеснявай, ако свършиш бързо, просто следващите пъти ще гледаш да пробваш различно темпо, за да видиш как да се научиш да се сдържаш и да не свършваш веднага, а да издържиш с 1 2 мин повече и така постепенно ще постигнеш едно по-добро темпо и времетраене на секса! Успех и да пишеш какво е станало! ⁴

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 809323b491
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами важното е да не се спичаш и притесняваш и да не си го поставяш като някаква фикс идея, че едвали не трябва да си най-добрия, най-издръжливия и тн.
Остави всичко да си стане от самосебе си.
Първият ми път беше неуспешен. Момичето също беше девствено и двамата се притеснихме. Тя просто лежеше, а аз не успях да стигна до ерекция- от притеснение.
Вторият път се получи, но бяхме много по-спокойни, бяхме пийнали малко и така.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6633f73b44
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо, да не ти пука много. И на хора, които са го правили безброй пъти им се случва да се изложат, особено с нов партньор. Съветите ми са следните:

За начало се изкъпи хубаво и окастри ливадката. Осигури предпазни средства и лубрикант. Не бързай. Почни отдалече, целувки, грабене, чак после събличане, после си поиграйте наголо. Ти ще усетиш като си достатъпно надървен. Ако пък от притеснение не ти стане, знай че и това се случва. Но ако го карате бавно и не го мислиш много, вероятността е малка.

Нея я питай дали и е добре, дали я боли, какво иска... Но и не прекалявай, не е нужно да одобри всяко твое движение. Важното е да се чувства обгрижена и да не се притеснява да те спре, ако нещо не й харесва.

Предполагам и на нея й е за първи път? Съответно, гледай да е достатъчно мокра долу. Ако не се случва, при някои от притеснение, други са си такива, възползвай се от лубриканта. Като почувстваш, че си достатъчно надървен, хвани го, опри главичката в отвора и натисни. Позабравила съм вече какво беше усещането първия път, а и е много индивидуално. При мене имаше малко вайкане и драма, после беше бе аре вкарвай да приключваме и така. Трябва ти да го усетиш според момичето. При някои става бавно и леко, при други веднъж и рязко е по-добре.

Хората го правят от хилядолетия и без гайдове, така че няма страшно. Ще се справиш.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: fa58885a20
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ами мушиш го и след това извършваш възвратнопостъпателни движения с таза. Пусни си порно, за да видиш как става.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: bee69518b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   С пръсти и с език дълго време, докато не я усетиш, че леко почва да трепери (влагалището и клиторът почват леко да пулсират). После го вкарваш и двамате свършвате едновременно.
Тренирай и да си стискаш главичката на пениса преди еякулацията - така тя се потиска. След няколко такива опита вече можеш да контролираш процеса изцяло с психиката си и да издържаш толкова дълго, колкото е нужно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: dceff9aa89
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря за коментарите до сега. Нека внеса малко инфо. Момичето не е девствено, напротив има си е доста гаджета. Благодаря за съветите за хигиената, но моите главни притеснения са да не се изложа. Не се притеснявам за размера, просто искам мацката да си прекара супер, а не все едно е с някакво дърво. Ако може да дадете съвети как да не свърша след 2 мушкания и как да и доставя максимално удоволствие ще съм благодарен

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 53f87d2779
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Брат, ако имаш съмнения, че ще изпразниш самосвала бързо отиваш в тоалетната преди това, жулиш една злобарка и после си ти.
Тургаш капута и даваш смело.

Споко, те жените могат да спят почти с когото си поискат, щом сте заедно и е избрала теб, дори да не си най-прекрасния от ден едно... няма за какво да се притесняваш.




Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2d49ab81dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ами виж сега авторе, има един трик, така да се каже. Преди секса праскаш една чикия и така няма да свършиш бързо.
Иначе бързото свършване при първият път не се среща при всеки.
Примерно аз не свърших бързо. Питал съм разни приятели, половината от тях също не са свършили веднага.
Както бях писал в преден коментар, важното е да не се притесняваш и да не си го поставяш за фикс идея, че трябва да си най-добрия и тн.
Използвай презерватив, освен всичко друго, той претъпява силното усещане.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker