Нормално ли е да се заговарят непознати жени? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Нормално ли е да се заговарят непознати жени?
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 5093 пъти
Нормално ли е да заговориш непозната жена, примерно на улицата, или в мола, или в заведение? Нормално ли е да се запознаеш с цел секс без обвързване или това е неуважение и подигравка? Не искам да съм досадник и не искам да тормозя никого. Но ми се прави секс, а не искам да се женя. Нормално ли е това? Израстнах в консервативно семейство в което се спазват морални принципи, учеха ме, че трябва като порастна задължително да имам хубава работа с голяма заплата и да издържам семейство, а да правиш секс без връзка е едва ли не изнасилване и подигравка с жената. Ученическите и студентските ми години минаха така - без гаджета, защото още не било дошло времето. Секса беше тема табу, аз веднъж в 10 клас гледах порно, за да видя най-накрая какво е това секса, нашите разбраха, последва скандал, изкараха ме луд, побъркан, извратеняк. Не казвам, че порното е нещо хубаво, но откъде един тинейджър да се образова за секса след като му е казано да стои далеч от момичетата? Затова в главата ми е каша и не знам какво да правя. Вече не живея с тях, но годините в които тези мисли са ми набивани в главата е трудно да се изкоренят. Аз просто искам да правя секс с жени без да се обвързвам, не искам да се женя, направо ме отвратиха от брака с това натякване как от мен се очаква един ден да съм примерен съпруг и честно казано вече ми се повръща като си представя сватба, но в същото време не знам дали е редно, а не искам да съм женомразец, а мен цял живот са ме учили, че да искаш секс без да искаш да се ожениш значи, че мразиш жените и не ги уважаваш въобще.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: c3d88e6e21
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е унижение, но страшно досадно и нагло. Един дебил ме беше следил 15 минути, ту пред, ту след мен. Като ме изпревари на стълбите седи и ме чака, като куче. Ходи и най-нагло зяпа, след 15те минути психопатско преследване ми изкрещя в лицето "ГОСПОЖИЦЕ, работите или учите".. Щеше да се запознае от близо с токчето ми. Друг идиот ме беше следил до вратата ми, въпреки че го бях отрязала вече два пъти. На косъм беше да извикам полиция. Общо взето всеки ден по няколко дебила се натрисат. В някое нощно заведение и с не толкова психопатско поведение може и да не е толковс лоша идея, но като цяло е нагло. Да не говорим, ако очевидно не си "пасвате".

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 5bbf9ce0ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Напълно нормално е да заговаряш непознати жени на различни места. Аз съм заговарял. Най-добре е отначало да се представиш и да кажеш с каква цел я заговаряш.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: bb447f46c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

3.   Принципно навсякъде могат да се заговарят жени. Важното е как го правиш и... забележи... как изглеждаш.

Каквото и да ти говорят, жените делят хората на два типа и ако си привлекателен - трудно можеш да си скапаняк в очите им, освен ако с действия не го покажеш.
Ако не си - ще си мислят, че буквално си психично болен, в начален стадий на проказа.

Цаката е да си лек, в смисъл такъв, поведението ти да леко, да не си спечен и като ги заговаряш да си забавен и духовит.

Промени си гледната точка по материята обаче, защото докато ти си мислиш, че е неуважение да си обслужваш нагона, има милион жени, на които просто им се ебе.

Но, трябва да ги лъжеш. Жената рядко би си признала, сама на себе си дори, че просто иска да се изчука.




Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: e84579a307
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж сега, няма нищо лошо да правиш секс без да се жениш, но не може просто да очакваш да правиш секс с някоя, защото на теб ти се прави (освен с проститутка). Трябва да я накараш и тя да те пожелае. А да заговориш непозната с единствената цел да правиш секс с нея... си е доста нагло. Трябва да си доста голям хубавец и да имаш много сериозни умения с жените, за да си позволиш такова нещо.

Иначе е явно, че вашите доста са ти объркали главата. Бих ти препоръчала да отидеш на терапевт, ще ти е от голяма полза. А относно жените, трябва ти опит и умения да общуваш с тях. Такива по историята ти става явно, че не си придобил, така че мисли повече в тази посока. Ако в главата ти е само как да правиш секс с някоя без да се обвържеш, нищо добро не те чака. Отчаяните за секс мъже са отблъскващи.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 114a5c0616
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   До 2

Ооо, не! Прекалено са ни задръстени още разбиранита, за такива отношения. Женит ги е страх, просто да правят секс с някого, защото ... паритархалния строй си е още жив и здрав...

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 11b7d89c18
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Да, нарича се пикъп.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: cf6b2cbc68
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съчувствам ти, защото наистина са ти изкривили представите за брак и семейство. Има смисъл човек да се жени, ако е влюбен. Тогава е голямо и истинско щастие. Иначе е безсмислено и глупаво. Няма смисъл да правиш нещо, само защото всички така правят и така са ти казали. Не си длъжен да си като останалите, важно е да си щастлив, пък кал, това си е твоя работа. Естествено че е нормално да заговаряш жени, които не познаваш. Естествено ако след "здравей, как си" изтърсиш "искам да те изчукам" няма да е уважително. Но ако подходиш по подобаващ начин, все някоя мацка ще се навие да излезете да пиете нещо. Пък оттам нататък ще се види. Примерно казваш "здравей, забелязах те и ми се стори привлекателна. Бих искал да се запознаем. Ако искаш да излезем да пием нещо. Ако не те интересувам ми кажи, не искам да ти досаждам". Мен по якога са ме заговаряли, повечето пъти учтиво им казвам че не ме кефят, ама един път ме заговори едно симпатично момче, допадна ми и се виждахме 4 месеца. После само приятели останахме, ама беше готин човек.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 34fb9c9294
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Не понасям, непознати мъже да ме заговорят по-улицата. Това си е съвсем психопатско. Един път ми се случи, вървях по-пътя и един съвсем непознат спря колата и ми каза " Искаш ли да те закарам"? Отговорих му НЕ и повече не се обърнах. Наистина много ме стресна и много неприятно ми беше. Като искаш САМО секс, има милиони сайтове с тази цел, и всички хора в тоя сайт знаят защо са там. Но на улицата, това е много грозно, и наистина може много неприятни реакции да получиш. Моят съвет е да полазваш сайтове, това е... ;/

Хелга

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: ecf25c6199
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   А, зависи, ако попаднеш на жена, която да те хареса няма проблем. Веднъж в купето се заговорих с една мацка бяхме само двамата и разговора мина добре, хахо хихи. Разменихме телефони и след това три месеца се срещахме да се чукаме като невидели. Вярно, че беше омъжена, но и на нея и хареса много.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 41cc12f417
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Не е приятно, дразнещо и нагло е. Със сигурност не ми е приятно непознат на улицата да ме заговори и да досажда, особено с такава цел. Има хиляди сайтове, приложения за запознанства. Тиндър например - има много хубави момичета, които точно това си търсят. От къде на къде ще спираш някоя мацка в мола и ще досаждаш? В нощните заведения е по-различно, ама и там не трябва да прекрачваш дадени граници.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: d23580662c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Абе хора, вие съвсем се зомбирахет?! Не било приятно, ами дразнещо да се спират жени на улицата? /номер 14/. Ами това си е стар като света и НОРМАЛЕН начин на запознанство! Виждаш човека, харесва ти и искаш да се запознаеш. После той ако е за, какво по-лесно и хубаво? Какво ми хвалите сайтове и тиндъра - фалшиви, манипулирани снимки и куп лъжливи думи, а накрая ако изобщо се стигне до среща - Квазимодо и баба Яга на живо. Стига с тая виртуална любов, не струва!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 0172f12b96
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Като човек заговарял непознати жени на улицата (като част от пикъп курс) мога да кажа, че АКО подходът ти е адекватен ще имаш сравнително добър успех (под добър успех разбирай от 100 опита за заговаряне да имаш 10-20 по-дълги разговора и накрая 3-4 срещи). Аз лично не съм някакъв супер красавец, нито най-общителния човек но дори аз успях да изляза на няколко срещи след няколко дни "пикъп". Някои жени се дразнят, други им е любопитно какво се случва, а трети си личи че са те харесали още от първата дума. Последните са малцинство, но то навсякъде е така, дори и да не заговаряш по улиците.

Иначе, отдавна не съм заговарял, вече не искам да ходя на курсове за да ме карат някакви по-опитни от мен да загоаварям. Искам да заговарям сам или с приятели и затова се упражняваме по баровете сега. Там жените са масово с настройка да те разкарат, но дори там сме имали нормални разговори с размяне на фейсбук и тн. Но срещи от бар още не съм имал.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 3d5a1350a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Не виждам нищо лошо да заговориш непозната жена. Но според мен е редно, ако тя не покаже интерес, да се отдръпнеш и да не ѝ досаждаш.
Реално не четеш мисли, няма как да знаеш дали тя ще иска да се запознае с теб или не. Но след като направиш първите стъпки, ще стане ясно. Ако не проявява интерес, остави я по живо, по здраво.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 0fdab1ffe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Няма лошо да ги заговаряш на улицата, но има голяма вероятност да те режат. Не искам да те обидя, но откровено ще ти споделя как стоят нещата в женските очи.

1. Леко странно е такова запознанство, но защо пък не?

Трябва обаче наистина да си красив, за да ти се получава. Грижи се много, много, много за външния си вид. Каквото можеш да промениш в положителна посока - промени го (зъби, поддържана прическа, поддържана брада, отслабване... ) Също обърни внимание и на стила си, хигиената и възпитанието. Това са все важни неща, които играят огромна роля. (Относно зъбите, лично на мен не би ми пречило, ако са криви, намирам го за нестандартно-очарователно. :) Проблем би било, ако са развалени, или ги няма. )

2. Повечето може и да те режат, защото или няма да им харесаш визуално, ще имат работа, ще са обвързани, но най-възможната причина за отрязване е липсата на красота/хигиена. За мен, например, а и за много други, външността и характерът са еднакво важни. Ако си добър, но непривлекателен - нямаш особени шансове. Ако пък си красив, но задник по характер - съвсем.
Парите нямат значение. Тях не ги мисли. Е, ако за някоя от "твоите" имат, смело я изпрати.

3. Дори и да си много готин във всяко отношение, дори и момичето да е свободно, може просто да не си по неин вкус. Примерно, ти си рус, а тя харесва чернокоси и т. н. Тоест, това че те е отрязала не бива да те комплексира и не значи, че те мисли за противен, просто на нея ѝ допадат други неща.

4 Дори и да не си красив, пак може да си намериш момиче, но доста по-трудно. Все пак това не бива да те демотивира. Със сигурност, някъде по света има девойка/и, които би/ха те харесала/и такъв, какъвто си. Аз просто споделих своите опит и гледна точка.

5. Бъди винаги откровен. Не ги лъжи, защото се усеща, а и няма смисъл. Щом искаш само секс, кажи си го. Е, разбира се, не по просташки начин. Тук, например, си се изразил повече от перфектно. Честността винаги се цени високо, имай го предвид. Успех!

Ж, 22

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 0fdab1ffe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

19.   Братан, редовно даваш съвети на мъжете за жените, пък си сам... И нищо чудно. Като ти прочетох последните две изречения (с всичко друго по-горе съм съгласна) и като съм ти чела други коментари тук, ясен си...

Не се обиждай, казвам го с добри намерения, но ако продължаваш все така, ще си сам цял живот. Кой те излъга, че жените трябва да се лъжат? Защо да трябва? Като гледам, ти си податлив на лъжи. Малко реалност : никой не обича да го лъжат, още по-малко пък жените. Освен това не ви се получава да лъжете, знаем ви наизуст курвенските номера. Лично мен, някой, ако се опита да ме манипулира/слъгва, веднага ще усети жесток шут по д-то си. Не давам втори шансове. Ненавиждам курвите, както и игричките им. Доста други споделят мнението ми.
Някои (и не малко) въобще пък не се занимават с мъже, просто защото знаят какви са. И аз съм на път да стана мъжемразка. Много съм близо даже. "Благодаря" за твоя принос.

Изводите си ги прави самичък.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 319247ce15
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Зависи и какво казваш. Много е досадно да си хукнала на някъде, или да си мислиш нещо твое си, и някой мераклия да изтърси нещо и да те спре от пътя ти. Най-често са някакви изтъркани фрази, или направо просташки. Е, на кого прави впечатление това? На нискоинтелегентните жени. Заговарвай някоя, така че да и грабнеш вниманието и да се отличиш от тълпата. Всякакви фрази звучат супер кухо. Пробвай нещо от себе си.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 114a5c0616
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   До 15

Дразнещото е, когато не разбереш, че не искат да говорят с теб, ама "кибичиш" и се надяваш на нещо.
- Здравей момиченце! Много си красива! Исаш ли да от...
- Не! Чао!
Ама онова продължава да намила и да си мисли, че ще и се напъха под полата...
А сега си представи 20-30 ей ткаива на ден, всеки ден. Ако се отнасяше за мъж, сигурно щеше шамари да им раздава.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: b54ffb787d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   На мен ми е неприятно - притеснява ме. Особено ако преди да те заговори известно време се мотае наоколо и те гледа нахално. После идва и изтърсва някаква глупост и те гледа настойчиво все едно чака нещо, което му дължиш. Психопатско ми е и единственото ми желание е по-бързо да изчезна оттам. Това е и единствената реакция, която подобни опити досега са провокирали - да се махна по-бързо. Неприятно е, когато сте сами някъде - примерно на празна спирка или в празен автобус и няма как деликатно да избягаш, неприятно е и когато е пълно с хора наоколо и слушат разговора. Даже да е много готин човека и да имаме общи неща или теми, няма как да се разбере в такава ситуация, защото е просто конфузно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: ed2cceee00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Всичко е нормално стига да дразни. Заговарянето е изкуство. Съвсем не са много хората, което го владеят. Разбира се за нищо на света не бива да се натрапва и досажда. Да продължиш или да спреш не е от най-трудните неща за разбиране/усещане. И все пак е нужен известен "нюх". Мълчанието на отсрещната страна не винаги е поради липса на интерес и нежелание за общуване. Както и обратното - обръщането на внимание от нормално човешко възпитание не означава готовност за сближаване. Водещ основно е погледа. Изражението на лицето, гримаси...
От друга страна досадници има всякакви. Много често познат, колега или дори роднина може да ви досажда ужасно... В някакъв смисъл това зависи и от вас самите. Умният човек все ще намери правилния начин да се отърве (без да нагрубява директно).

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 46f67ca217
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

24.   Сериозен мъж няма да се забива по този начин. Наистина, гледам много момичета и жени се ослушват и ги сърби, но пак е глупаво. Нищо сериозно няма да излезе от такъв тип запознанство, ако ще и като гаджета да тръгнат. Масово хората не осъзнават, че тия неща се случват спонтанно и с много силно привличане и химия. Има едни специфични моменти.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2182c8d20c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Ако питаш така "къде може", жените за всяко едно място ще ти кажат, че не може. На улицата не може, защото било психопатско; в дискотеката не може, защото там са отишли да се забавляват; във фитнеса не може, защото там са отишли да тренират; на работа не може, защото там не бива. На късмет е до голяма степен. Ако момичето те хареса, заговарянето ще е сполучливо, но как да знаеш дали те харесва, ако не я заговориш? Получава се Параграф 22.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 3e7506f4ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Аз не разбирам какво лошо намирате в такъв тип запознанство. Посочете поне една основателна причина против.
Лично според мен, няма такава. Ами, ако примерно вие си харесате някой мъж на улицата и той за вас би бил мъж-мечта, и ако във ваше лице той също вижда жената на мечтите си, и ако наистина се окаже, че сте като родени един за друг??? Защо тогава единият да не поеме инициативата за запознанство?

Животът е само един и ако не използвате всички шансове, които ви дава, значи сте много зле.
Да, наистина е леко странно такова запознанство, но не виждам лошо в него. Мислете малко по-модерно, зарежете предразсъдъците и ще живеете поне малко по-добре. Също и не забравяйте да използвате всички възможности, които ви дава животът. След време може да съжалявате.

Номер 18

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 4d3ecd0fd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Ако си харесал някоя жена на улицата и спонтанно решиш да я заговориш, е нормално..........макар че зависи дали и теб са те харесали/или ще те харесат, все пак. Но да обикаляш улиците, моловете изаведенията и да заговаряиш непознати жени с цел необвързващ секс ми се вижда откачено. Защо не се запишеш на някакви танци по двойки, авторе - салса, бачата, кизомба. Там може и да се запознаеш с някоя симпатична жена, която впоследствие да ти върже. Но може би ще ти отнеме известно време. Рядко става така - от главата за краката. Здравей, прятно ми е, искаш ли едно необвързващо е... не?

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 94a0185ea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Това не работи в България, тук жените се сдухват и плашат ако някой непознат ги заговори и изпитват паническо желание да избягат, сигурно защото от малки са научени да не общуват с непознати а те са много изпълнителни. Не могат да се отпуснат и да се възползват от такава възможност, затворени са, предпазливи, недоверчиви и цинични. Чувал съм, че подобни запознанства стават често в други европейски държави и там е нещо нормално - случайна среща без да се познават, здравей-здрасти, запознават се, разменят контакти и започват срещи и излизания. Затова обаче трябват хора със самочувствие, увереност и позитивно мислене, които гледат на живота като поредица от възможности а не хора, които се страхуват, неуверени са и се опасяват, че някой може да им направи нещо и затова са подозрителни и бягат. Тук обикновено жените им трябва време да свикнат с теб и да се отпуснат, тоест трябва да се виждане редовно по-някакъв друг повод, някакъв ангажимент, хоби, нещо такова. Също така трябва да се правиш пред тях в началото, че не си привлечен, защото ако покажеш, че я харесваш тя ще реши, че е нещо повече и заслужава нещо по-добро. Има много условности и не съм сигурен, че ако знаеш през какво трябва да минеш ще ти се занимава изобщо. На английски има един израз: "juice is not worth the squeeze" или сока не си струва изстискването, нещо подобно е и тази ситуация.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: aae34c0c78
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Българка, живееща в Лондон, ми е споделяла, че запознанства в метрото, на улицата и тем подобни са нещо обичайно. НО има едно "но". Това обикновено се случва, само ако жената изрично даде някакъв знак на мъжа. Примерно жената го харесва, гледа го по-така и естествено мъжът лесно разбира, че е харесан и вече той си преценява дали да действа. Или мъжът я харесва, поглежда я по-така, ако тя го харесва му отвръща на погледа и после следва запознанство, шегички евентуално или направо бърза размяна на контакти. Ама някой мъж ей така да дойде изневиделица неканен и да почне да зарибява и да досажда, като нищо може да отнесе дело за сексуален тормоз.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 114a5c0616
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   Един съвет, за тея оито не са няасно, акк да се държат. Поне за базовите обноски става въпрос: Дръжте се с жените така, както бихте искали, мъжете да се държат с майка ви, сестра ви и бъдещата ви дъщеря (дай Боже!)

До 26

"Мислете малко по-модерно, зарежете предразсъдъците и ще живеете поне малко по-добре. "

Супер, ама все пак не смятам, че да изчукаш първия срещнат на улицата е най-доброто и умно решение.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d8171e9ad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   Да бе, то ей тяка става. Да съм си харесала мъж по улицата...и какво ? Като го харесам и хоп да се изчукам с него ? Ами ако не ми допадне по характер ? Какви са тези глупости...запознанства по улиците....Всеки отива на някъде или има някаква работа, не мисли изобщо за такива просташки свалки. Ако някой мъж ми се лепне така, без да знае свободна ли съм, заета ли съм, бързам ли за някъде, бих си го отрязала на момента. Имам приятел и не ми трябва мухльовци, обикалящи по улиците, за да свалят жени. Даже като го написах звучи супер просташко.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 3e7506f4ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   26 към 30 :

Къде видя да споменавам, че се чукам с първият срещнат и това е най-доброто и умно решение???Коментарът ми е в съвсем различно направление. А дори и така да правех, какво от това? Не дължа отчети никому и цял живот правя каквото си пожелая, само без да преча на други. Иначе и аз не одобрявам курвите, без значение от пола.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: ed2cceee00
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Заговаряне и сваляне са все пак различни неща! Заговарям във влака седящите около мен за да мине по-бързо времето. Пол, възраст, външен вид в случая нямат никакво значение. Единственото, с което се съобразявам е приемат ли "офертата ми за общуване". Ако отговарят с повече от едно изречение - продължаваме, ако го правят едносрично - не досаждам.
Свалянето е друго нещо. Във всички случаи трябва да е установен някакъв неутрален словесен контакт преди това. Колко бързо ще насочи разговора в свалка зависи основно от дарсловото на момчето. Всяко прибързване е рисковано. Разтягането на локуми също не гарантира успех. Нормално е след първоначалното привличане на вниманието, да се направи максималното за задържането му и предизвикване на интерес за още общуване. Междувременно активният трябва да е схванал интересите на отсрещния обект и да продължи разговора в правилната (и за двамата) посока.
Това със сексуалния тормоз го намирам за твърде неестествено. В повечето случаи е нужно известно настояване от страна на мъжете (нали жените трябва да са недостъпни в някаква степен). Възможността заради това мъжът да бъде подведен под съдебна отговорност, обезсърчава (меко казано) мъжете в свалките. Не случайно процъфтява хомосексуализмът. А може би това е някаква върховна цел..
Една истинска дама не би трябвало да не може да се справи словесно с натрапници. В наистина крайни случаи е нормално да има и законова закрила, но личното ми впечатление е, че в момента доста се злоупотребява с това.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7d805eef45
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Да заговориш непозната на улицата не е ненормално - правят го доста луди всеки ден. Все пак ако държиш да не изглеждаш като тежък случай, пътувай с влакове. Доста по-нормално е да заговориш някоя в купето докато скучаете.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 67b4f0502b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   24 и 34 са точни. И това за влаковете е доста ефективно.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8a0560a149
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   Интересно! къде мислите са се запознали вашите баби, дядовци?! Във фейсбук сигурно...

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 34fb9c9294
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   До номер 36, Ти попита къде са се запознали нашите баби и дядовци. А за уредени бракове чувал/а ли си? Техните родители са им уреждали браковете. Непознат да тръгне да ме заговоря, с цел запознанство, и секс това е ужасно. И който мисли, че това е нормално... искрено го съжалявам. Аз на такива загорелки никакво внимание няма да обърна. Как може да се доверявате на някой непознат? Ами ако е болен от нещо...? Той няма да ви каже бъдете сигурни. Човек трябва много внимателно да избира партньорите си в живота. И точно защото не сме внимателни злоупотребите с жените не са малко... Така че, да внимаваме всички с кой си лягаме. : )

Облачето

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 833050705c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   Облаче, с тази мнителност ще си лягаш пожизнено само. Всеки може да е болен от какво ли не и няма да ти го каже току така. Взимат се най-важните предпазни мерки и се поема премерен риск. Да правиш секс само с човек, с когото искаш да се обвържеш, не ми звучи като най-разумно. Ами ако се окаже, че не е много добър в това?
В същото време някой, без предварителни намерения за обвързване, току виж те харесал в последствие за трайна връзка...
А да спираш и питаш на улицата случайни дами за секс - най-много да отнесеш някой тупаник на място.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: af174c5334
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   В позицията на 38 може да се открие причината защо много хора са сами. Сблъскат ли се с такова отношение много хора спират изобщо да правят усилия и просто започват да "чакат" нещо да се случи.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 3d5a1350a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   Облаче, уредените бракове са били сред висшето съсловие. Моите баба и дядо са се запознали в училище и са се влюбили. Младите са се запознавали често по хора, по седеники. Подобно на сегашните дискотеки. А момците са заговаряли момите на чешмата.
Повярвай ми, ако те заговоря на улицата, няма да искам непременно секс. Да, по принцип бих искал, но след като се опознаем и ако си допаднем. Ако ми покажеш, че не си заинтересована, ще уважа отказа ти. Но не съм нито пропаднал, нито загорял.
Хората са различни. Познавам жени, които са ми споделяли, че адмирират смелостта на непознати мъже, които показват топки да ги заговорят. И дори да нямат интерес и да отрежат съответния мъж, у тях остава уважение.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e3c905532b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Съгласна съм с номер 15. Трябва повече да правим разлика между невинно заговаряне и просташко такова където нещата стоят по съвсем друг начин всяка жена е попадала навярно в неприятното положение където капут и говори по непремлив начин и демонстрира психопатско поведение поне веднъж в живота си. Разбираемо е жените защо ги е страх и са мнитени предид случващото се но дайде шанс де не скачайте до някакви заключения много ясно може да разбереш дали даден човек или добри или лоши намерения спрямво теб. Аз бих се зарадвала акя някой ме заговорилПримерно седнала съм на пейка в парка или съм на кафе би ми станало приятно ако някой реши ей така да ме заговирибез да има някаква умисъл в това. После се чудите защо свестните мъже никъде не се намират ами как да да срещнете такъв като навярно те се страхуват да предприемат първата крачка за да не бъдат обвинени в нещо или биват игнорирани защото не изглеждат достатъчно впечетляващо. Наистина е тъжно че в днешно време хората разчитат да се запознават чрез сайтове за запознанства няма лошо в това но лошото е че това е за сметка на другото и стария начин сега се възприема като нещо ненормално едва ли не. Кака са ставали запознанствата навремето чрез общи познати или ако някой реши да заговори някого. Човек не е застрахован от нищо в този живот и в интернет може да попаднеш на отрепка както доста хора казаха хората се правят на нещо което не са взимат чужди снимки и се представят за някого другиго и този метод хич не е безопасен. Аз говоря за запознанства аз лично по принцип не бих правила необвързащ секс по никой от изброените начин но определено бих предпочела на живо да се запознавам с хората. наиситна надявам се хората да имат повече смелост да правят това и да не губят кураж ако претърпят грахлмисля че прекалено монго сме вгълбени от тези технологии полезни са няма спор ноллллл

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d23580662c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   Номер 25 е казал всичко по темата. Докато сме страхливи и свръх предпазливи, ще стоим сами. Точка. Щастието е за смелите - немска поговорка.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e3c905532b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   аз съм номер 15. Интересно ми е нещо-Искам да попитам мъжката аудитория тук дали те набират смелост да заговорят някоя девойче примерно което е седнало на някоя пейка или кафене или не биха го направили поради някакво съображение. Аз за себе си мога да кажа момиче съм и бихсе зарадвала ако ми се случи някой да ме заговори. Не бих настръхнала срещу момчето само задето ми е заговорило както казах по горе то се личи ако човекът е простак или не. Не бих искала някой да се претиснява да го направи лАз съм срамежлива и не бих направила първата стъпка да заговаря някого дори и да ми допадне по някакъв начин а и наречете ме старомодна но предпочитам мъжът да предприеме нещо а не аз. Адмирирам дамите които имат смелостта да го направят в това няма нищо лошо. В днешно време обаче не знам някакси нещата вървят в две крайности при някоя индивиди от женския пол. Или за затворени и виждат някаква лоша умисъл у човека който предприема разговор с тях или пък са свръх агресивни нахвърлят се върху обекта на техния интерес и нямат спирка. Естествено има и жени които реагират напълно нормално и наистина се надявам да са повече такива хора.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 708d88b2a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   До 44 - Аз не бих заговорил непозната, дори и да съм сигурен, че ме харесва, което ми се е случвало. Просто не желая да поемам рискове а и аз да поемам цялата инициативност а тя да е в позиция на пасивност и предпазливост. Преди години съм опитвал и не ми хареса как са се развивали нещата. Вече не заговарям непознати жени при никакви обстоятелства. Сега си общувам само с познати жени с които правим нещо заедно и обръщам внимание само на тези, които ясно ми дават знак, че са привлечени от мен и ме харесват, като оставям инициативата в по-голяма степен на тях.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d23580662c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Номер 45, така са изчезнали динозаврите. Скоро и ние. Стига бе, ако мъжете сте пасивни и срамежливи, ние какво? !

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 1f21f5eb52
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   Авторе, това истинска история ли е? Ако е така, тук става въпрос за много сериозен проблем в главата ти. Без психолог няма да се оправи работата да знаеш.

Иначе защо пък да не се заговарят жени? Даже е нормално и учтиво. Ама пак зависи как го правиш. Едно е както си чакаш на опашка да започнеш непринуден разговор за нещо, примерно колко е слънчево времето или пък “извинете, забелязвам че четете тази книга, а аз се чудех вчера дали да не я купя. Добра ли е?”. И оттам вече ако на нея й се занимава с теб да размените фейсбуци или телефон.
А пък съвсем друго е да преследваш жени на улицата и да им изкарваш акъла. Разлика от земята до небето. В единия случай си пич, в другия си психопат.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6f6299413d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   45 до 46 - Не знам как са изчезнали динозаврите, но моя опит със заговаряне на непознати жени е негативен и съответно не мога да препоръчам подобен подход на никой. Ако на теб ти харесва някой мъж гледай да му го покажеш с думи и дела иначе не очаквай нищо. Виж на мъжа е привично да е отворен навън и инициативен, но когато подходи към някоя жена и тя се държи неадекватно, дръпнато, нахално или нещо подобно в него се поражда гняв. Този гняв има два изхода - или се превръща в агресия и насилие към обекта на негативните емоции или този гняв се превръща в охладняване, дистанцираност и незаинтересованост. Ако искаш мъжете да бъдат инициативни, то жените трябва много да внимават как се държат за да не предизвикват този гняв, тоест те трябва да бъдат дами. Ако не внимават, както е сега и гледат само себе си то не могат да очакват от мъжете да бъдат инициативни, напротив - мъжете ще бъдат дистанцирани и неемоционални и няма да правят стъпки. При сегашното положение е по-добре жените да показват интерес и да правят първите стъпки.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e3c905532b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   Разбирам... знами няма надежда за мен по старомодния начин да се запозная с някога. Не знам за другите жени за себе си мога да говоря. Аз съм ужасно претиснителна и не бих заговорила дадения човек или бих се загледала за повече от няколко секунди защото се петеснявам да не ме помисли за ненормална. Някой от господата тук казаха че не го правят защото да не бъдат отхвърлени ами какво да кажа аз. Обикновено не съм обект на интерес тъй като не съм достатъчно атрактивна като по-малка имах огромен комплекс относно това как изглеждам сега положението не е чак толкова зле макар че има какво да се желае. Не бих заговорила или или нещо такова защото не искам да бъда изгледана с пренабрежение с досада и след това да чуя хихикани яили нещо такова.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker