Девтствен. Да го направя ли за първи път с проститука? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Девтствен. Да го направя ли за първи път с проститука?
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 2960 пъти
Здравейте. На 24 години съм и все още девствен.

Не знам вече какво да правя, принципно доста момичета се наврътат около мен, които знам, че имат интерес към мен и флиртуват с мен силно, но не смея да направя последната крачка от притеснение как ще изглеждам в очите на дадено момиче.

Като бях ученик, бях много дебел и срамежил, след като завърших и започнах универстета реших, че е време за промяна и от тогава, до ден днешен тренирам яко във фитнеса. В началото ходех и на танци, че ме беше срам и да танцувам в дискотеките.
Та още във студентските си години, като влязах във форма си имаше доста ситуации, които изпуснах от страх какво ще си помисли момичето и се стигаше само до целувки и натискане.

Принципно вече нямам страх да си поискам, ама на тая възраст вече много ме притеснява какво ще стане, като се стигне до секс.
Какво ще си помисли дадено момиче, ако и кажа? А ако не и кажа нищо и се изложа?

Опитвам се да кажа, че с много момичета не се е стигало до връзка, защото ме е страх какво ще стане като се стигне до секса.

Във всички свери от живота си съм доволен. Имам най-добрите приятели, работя скъпо платена работа и наскоро си закупих най-накрая и хубава луксозна кола.
Тежи ми само това, че съм самотен от към жена, ама не смея да започна връзка, защото не съм правил секс.

Мисля да отида до София, да отседна в хубав хотел, да си купя скъпо уиски и да си викна елитна проститука за 600-700 лева.

Смятах, че да отида на проститука е проява на слабост, че е нещо жалко, и че аз мога по-добре, от колкото да отида на к***а, но уви... факта, че съм девствен ме притеснява много и не смея да направя нещо сериозно с момиче.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9a41a00fbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Изобщо не ходи. Мацките сами ще те надушат. Избери си най скромната и бъди с нея и се обичай. Хората като се опознаят после нещата ще си дойдат както трябва.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: c01be3adbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първия ми път беше с проститутка и не съжалявам.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 711ff1f43a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Щом жените имат интерес към теб, защо ще ходиш на проститутка? Не е нужно да казваш, че си девствен. Един мъж може да скрие това много по-добре от една жена. И какво разбираш под това "да се изложиш"? Ако е бързо свършване или нещо такова, не се притеснявай. Имам известен опит с мъже, никой от които не е бил девствен, и на всеки се е случвало понякога "да се излага". Ще ти разкажа накратко - някои свършват за секунди, ако от дълго време не са правили секс, други пък не могат да свършат, защото са свикнали само на ръчна, на трети не им е ставал напълно, а четвърти не можеха да уцелят дупката. И какво от това? Никой не съм върнала задари подобни засечки. Нито ще седна да се присмивам, нито да обиждам някой. Просто си казвам, че следващия път ще е по-добре и обикновено така става. Така че, каквото и да се случи, не го взимай присърце. А и много девствени мъже се справят доста добре първия път. Според мен ще съжаляваш, ако първият ти път е с проститутка. Сто пъти по-добре е да е с момиче, с което взаимно се харсвате. След секса ще останете да се гушкате и да заспите заедно, а после може и да повторите и потретите. Това го няма с проститутка, която с нетърпение ще чака да свърши времето, да вземе парите и да си ходи. Така че помисли добре как искаш да бъде първият ти път.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 373c05eecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бате, те 80% от недевствените са ебати дърварите, та жена да случи на добър ебач... няма да ти казвам каква е възможността.

Удряй си там някоя дето се натискате и да не ти дреме. Смятай сексуалният опит като градация.

Също така, не си мисли, че като не си девствен ще се промени нещо като с магическа пръчка. То дали си правил секс 1 или 5 пъти... все същият ще си. А най-добре се учи, като имаш доверие с партньора и ти дава реален feedback. А не курвата, която ще се прави, че си цар, а ти всъщност ще си супер жалък.


Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 83b7d5f5ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Брат, извинявай, ама има поне още 5 такива теми едно към едно. Защо просто не пусна едно търсене в търсачката? Трябва ли всички коментиращи да пишем едно и също по 10 пъти?

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 24da35dda8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   И какво като не си правил секс? Кой те излъга, че това те прави по-малко човек???
Честно казано, винаги съм си мечтала за девствено момче. Би било изключително приятна тръпка за мен.

Не ми хареса, обаче, "да отида на к***а". Че има такива, спор няма, но щом обмисляш да се въргаляш с тях, явно си от същата порода. Жалко за теб. Проблемът не е девствеността ти, а "мисленето".

Повярвай, за всяка свястна, девствеността ти не би била проблем, а даже щастие. Милиарди пъти по-добре девствен, отколкото мъжка к***а, минала през безброй други от същия вид.

Все пак дано не кривнеш. Желая ти много скоро да си намериш момиче, с което да се обичате и да сте много щастливи!

ж/21

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9c2fc4df4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не виждам нищо лошо в това да го направиш с пратено момиче, но трябва изрично да кажеш, примерно като се обадиш, че търсиш много внимателно момиче и че е за първи път, защото има супер гадни и кгуби кифли.
Ж33

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: db403f1b08
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Това ще е най-голямата грешка в живота ти. От опит го казвам. По-добре направи каквото е необходимо, стани мъж, порастни с отговорностите на живота. Иди намери подходяща жена и се ожени. Усчех.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: ca899e9c68
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Човек, момиче на 18 съм, девствена съм, не е като да няма момчета около мен, които да ме намират за привлекателна, но по-скоро аз нямам интерес към тях в момента.. Това да бъда с девствен мъж (не момче) би ми се сторило супер интересно и приятно, ако той и като личност ми допадне.. да, винаги има шанс нещо да не е окей, тук там някоя засечка, но какво от това? Ако момичето срещу теб те хареса наистина, няма да се притесни от това, че нямаш много опит. Давай смело и успех!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8365c0edd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Честно казано, не е никак сигурно дали първият ти опит ще е успешен, дори и вторият, третият и др. Ако и момичето е неопитно като теб, няма да се стигне до върховни състояния и гушканета и доволни заспивания накрая. Не е като в розовите романи и филмите. И като порното. Според мен е по-добре сефтето да е с опитна жена, пък била тя и проститутка. Колкото повече отлагаш, по-трудно ще ти е. Но трябва да преодолееш психическата бариера, притеснението и неудобството. Няма нищо страшно, пийни малко за кураж и действай. И въобще не е нужно на никого да си разказваш миналото след това, не дължиш никакви отчети никому.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7c13a180c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Такива като 8 и 12 са ми много интересни. По сайтовете всички жени обясняват как едва ли не мечтаят за девствен мъж, ама на живо всички знаем истината - бягат с 300 като надушат, че си такъв.
Към автора - отивай при проститутката. То голяма разлика няма.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 98e8b965eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Здравей, коментарът ми ще бъде леко груб, но си струва да го прочетеш.

Да се изръсиш със стотици левове, за да получиш един жив боклук, , който да ти даде един фалшив секс (без целувки, чувства, ласки) показва, че нямаш нито ум, нито морал, нито уважение към себе си. А няма ли да те е гнус от проститутката? Дори и да го направиш с такава, даваш ли сметка, че това може да отврати потенциалните ти, бъдещи приятелки? Лично аз никога не бих доближила даже някой, който е бил с платена. Да не говорим пък колко много болести съществуват и колко лесно можеш да се заразиш.

Намери си едно свястно момиче и "подари" девствеността си на нея. Хем ще е безплатно, хем истинско, хем след време ще си спомняш с усмивка, вместо да се срамуваш.

Не вярвам някоя да те върне само защото не си правил секс. А дори и да се случи, не съжалявай. 100% е била някое безмозъчно минди.

И бонус съвет : забрави за алкохола. Може да повлияе негативно на ерекцията ти, а и се губи магията, щом няма да си на себе си. От друга страна едва ли някоя би искала да прави секс с пиян.
Въобще всякакви непредвидени неща могат да се случат. Бъди разумен. Стискам палци нещата да се развият положително! :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7c13a180c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   LOL 15, осъзнай се. Сега пък проститутката щяла да му отврати бъдещите приятелки. Направо му кажи на човека да си вземе едно кълбо или да хвърли боб, това по-точно ще му каже какво ще стане в бъдещето. Нямало да има целувки. Кого плашиш с това? Все едно на теб да ти кажа - няма да има свирки дълбоко гърло. Мъжете нямаме нужда от целувки. После, да подарил девствеността си на някое свястно момиче. LMAO. Това звучи много сладко и сигурно е добър сюжет за романтичен сериал, но ако излезем от филма и се върнем в реалността, този човек просто ще бъде заплют като загубеняк ако е девствен и е на повече от 20 години. Ако някоя го върнела за това, значи е безмозъчно минди. Кво правим ако 90% от жените са безмозъчни миндита? Ще търси с лупа "свястно момиче", а през това време ще лъска бастуна ли? Докога така? Година, две, 5 години ще я кара на чикии, понеже не е срещнал свястно момиче? А дори да срещне, нали трябва и въпросното свястно момиче да го хареса, или ти казваш, че е гарантирано - щом е девствен значи свестните момичета ще му се хвърлят на врата? Ми той човека може девствен да си умре ако чака на тази твоя куца оферта. Няма как да стане. Секса е физиологична нужда, както яденето и спането. Ние имаме нужда да ебем. Това е. Природата така ни е направила. Проститутките са добро решение. Отиваш, ебеш и си тръгваш. Мъж да плашиш с лесно ебане е все едно да изгониш куче със сочна пърложа. Девствени принцове които целуват принцесата и я събуждат от вечния сън има само в приказката, не помня коя точно беше. Между другото вече в почти цяла Европа проституцията е законна и проститутките не се крият, само тук в изостаналия Булгаристан се води забранено и няма хубави публични домове като в Германия, Холандия и т.н.
И най-важното - никой не е казал, че трябва да ебе само проститутки. Това е като за начало защото човека очевидно има проблем с жените. Ако се отпусне и натрупа опит, после може да стане по-лек и отворен, ще започне да ги сваля и без да им плаща. А проблем с жените се получава най-често заради смотани родители, смотана среда и смотани съвети като на 15, които оцветяват секса като нещо лошо, срамно, неморално, на теория му дават много ценен и етичен съвет, но на практика го обричат да си остане девствен докато ви се връзва на акъла.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker