Обичам партньора си, но не ме привлича сексуално - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Обичам партньора си, но не ме привлича сексуално
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 4549 пъти
Имам чувството, че полудявам. Как е възможно да обичам, ценя и уважам половинката си, но между нас да няма никаква химия, страст, физическо привличане? Заедно сме от доста време и живеем заедно, но не правим секс (само орален рядко). Опитвали сме много пъти, но не се получава, защото не се желаем достатъчно (но не се и отблъскваме). Дори на последния гинекологичен преглед лекарят ми каза, че имам лека форма на вагинизъм. Извън спалнята, животът с него е прекрасен. Връзката ни е хармонична, разбираме се, забавляваме се заедно, подкрепяме се взаимно в трудни моменти и гледаме в една и съща посока. Той притежава всички качества, които търся в един мъж. Това е причината да започнем да излизаме на първо място. Заради лошия опит с други мъже, с които обаче имах невероятно привличане, но нищо повече, тогава реших, че е време да дам шанс на някой стойностен човек. И не съжалявам. С него се чувствам обичана, обгрижена, сигурна и ценена като човек. Говорили сме по темата и знам, че и той се чувства така. Но тази огромна липса на физическо ниво - как бихме могли да я запълним? Не бихме се наранили с изневери, а не си представям живота си без него, ако се разделим. И двамата сме на 29г, ако това е значение. Предполагам, че всичко това звучи супер несмислено и объркано, в главата ми наистина е каша. Но ако някой е бил в подобна ситуация, моля да сподели как са се развили нещата и какво може да се направи по въпроса. Възможно ли е бъдеще и евентуално семейство при тези обстоятелства според Вас? Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: b9229e7068
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Освен раздяла, нищо не може да се направи. Една връзка се гради и на секса, особено като сте млади. Това е базово, иначе сте си приятели, живеещи заедно. Ще става по-лошо, накрая ще го намразиш подсъзнателно, после - съзнателно и ще се изпокарате. Може той пък да прояви агресия, по същата причина.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 52d38cf041
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Че вие на по 29 ако не се плющите като жиотни, кво остава след 10-15 години?

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: bfec99b35e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ми имаш си приятел, не гадже. За да е гадже, чисто и просто трябва да те привлича на първо място. И от там тръгва опознаването на добрите и лошите черти, става ли или не става.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0d996a884c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Cuckold. Swing.

Ако не искате да захвърляте това, което имате и в същото време да има сексуална задоволеност - това му е майката.

Или започвате да играете групово, или ще се разделите като е прекалено късно и не издържаш повече.



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a4a35005d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Поредната дето иска хем душата в рая, хем х-я до края. Партньорът ти е асексуален явно. Или се примиряваш и си доставяш удоволствие сама с или без играчки или си търсиш друг с подобни качества, но да може и да бичи. Останеш ли с този, ще му изневериш. И ако научи, а това все някога излиза наяве, ще се намразите и пак ще се разделите.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 4d4d8b2962
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   1, много, много грешиш за всичко, което каза.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: aedaf1e980
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Как така влизаш във връзка с някого, с когото няма поне малко химия... Отначалото нямаше ли поне малко? Щото и ако отначало нищо не е имало вие сте си просто приятелчета. Усещането за "химия" е сигнал от по-първичните части на мозъка (лимбическия мозък), че човекът отсреща е с подходящо ДНК, спрямо нашето, за създаване на здраво поколение.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 178b467540
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Н. 6 мотивирай се, макар че това, което казвам се случва най-често.
Адвокат съм и говоря от опит.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: af73752b60
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Бил съм в подобна ситуация, само че аз бяха мъжа, бяхме 7г заедно, още отначало секса не беше "УаУ" но нямах опит. На 7та година нивото на секса беше 0, обожавах я като човек и все още смятам че една от най-прекрасните жени, с адски много качества и чисто визуално е 8 , но секса беше без никакво желание, страст, механичен. Не се чувствах жив, а като умрял и я оставих, причинявайки огромна болка и на 2-та. Тя се чувсташе все едно ще умре, аз първите 72ч не успях да мигна и следващите 6 месеца бях доста тъжен - но бях й изневерил един път и знаех че ще има и следващите, защото съм хиперсексуален по природата, а и тогава мъж на 27-28.

Може да пробвате 3-ки и т. н, и да "отворите" връзката, ако той е такъв тип. Ако той не те причлива достатъчно чисто визуално, подозирам че може това да имаш предвид в заглавието, това е Game Over и не си губете времето.

П. с чисто приятелски коментар, мъж в моята група 30-35, ако е успешен, поддържан и т. н, с лекота може да излиза с жени 7-10г по-млади. При жените е друга вселена, имаш много малко време да намериш стоестен и сексуален човек. Всичките ти наборници или поне тези, които ги бива - са в много удобна позиция да дейтват мацки в ранните 20. Най-вероятно ще трябва да гледаш малко по-големи мъже. Просто социална динамика.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: f1e568e11c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   "Възможно ли е бъдеще и евентуално семейство при тези обстоятелства според Вас? " - разбира се, че е възможно, до неотдавна повечето семейсгва са създавани без любов и са имали по 10 деца. Сега животинското надделя над разума и секса стана по важен от разума. Щом се чувстваш уютно с даден чавек, защо трябва да гониш дивото!? Винаги задавам въпроса - как лесбийки успяват да се задоволяват, а отворковците прогнозират, че авторката няма да е щастлива с приятен й човек!? Явно отворковците си мислят, че самотните жени не могат да се задоволят и сами. В този форум има много теми, как жени при самозадоволяване винаги достигат до оргазъм, а когато са с подобия на отворковците, често изпитват отвращение. За секса не се иска само "чукче", а и майстори които знаят как да го ползват!

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 816f4f8738
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Била съм в такава връзка и според мен не си струва. Бяхме 4 години заедно, в момента семействата ни са приятелски, запазихме отношенията си. Но чисто и просто в даден момент разбираш, че си приятел и съквартирант с партньора си. Докато бях с него съм изпитвала безумни симпатии към всестранни мъже, защото сексът ми липсваше, но с него наистина не се получаваше. Колкото и да говорихме кой какво харесва и двамата се стараехме, просто не се случваха нещата и беше толкова насила, че то оставаш без дъх от ужас. А не че някой от нас е искал нещо кой знае какво.
В крайна сметка без секс не се прави семейство. Защото все някога ще се появи някой който да ти завърти главата. По-добре да се разделите и търсите щастието си при някой друг.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 60a61598c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Никой не даде съвет да поговорете със специалист. Незнам дали щеэтамериш в нета гледах по ТЛС ТВ една сексоложка, американка. Какви случай даваха и как решаваха проблеми много по-сериозни от вашите. Нивото на тази жена беше много добро. Вие сте за сексолог, физическа причина, психологическа, емоционална, възпитание......купища фактори. Само не разбрах защо не правите класически секс. На него не му става или ....? Четох за един случай, където сексологът беше посъветвал да се наблегнат на любовната игра, но без проникване. В един момент страстта наделява и нещата се случват.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 239578e2ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ако не се привличате сексуално не виждам кой би ви решил проблема. Бил съм в подобна връзка с изключение че жената не привличаше, просто физически не си подхождахме. Гайката и болта се различаваха :) Потърсете си друг партньор.

 
  ...
преди: 4 години, 4 дни
hash: 14df23fda5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Вагинизъм грънци. Това любов ли е според тебе, щом няма секс? Любовта ви е детинска. Това е прятелство. Честито. И с приятел може да изпиташ същите емоции. Престани да се самозалъгваш. Не сте на по 50 години с две деца на по 15-20 г. Да ви е писнал секса. Това не е любов.

 
  ...
преди: 4 години, 2 дни
hash: ec1c1872a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Ако останеш с него, ще трябва да направиш огромен компромис със себе си. С нуждите си. Искаш ли да го направиш наистина? А смяташ ли, че ще можеш? Как ще се чувстваш всеки път, когато чуваш от приятелки за страхотния секс, който преживяват с половинките си?

Ако се разделите, ще трябва да посрещнеш непознатото бъдеще право в очите. Дали някога ще срещнеш по-подходящ партньор? Дали накрая ще се разочароваш от мъжете или ще откриеш голямата си любов? А дали ще си щастлива с голямата любов, ако я откриеш? Кой знае.

По който и път да тръгнеш, ще носи със себе си щастие, но и нужда от компромиси. Помисли къде искаш да вложиш повече и какво си готова да направиш, за да бъдеш щастлива. Първо си отговори какво е щастието за теб. Ако е пълноценна връзка с качествен секс... изходът е ясен.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 6ed131aa23
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Авторке, как се развиха нещата при вас? Още ли сте заедно?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker