Нещо различно и възбуждащо... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Нещо различно и възбуждащо...
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 6822 пъти
Здравейте! Имам сериозен приятел с когото водим полов живот от 1год и 5м. Онзи ден си говорихме, че искаме да направим нещо ново и различно. Разгледахме в нета, но повечето пози които препоръчваха си ги правим и лично аз не видях нещо по - различно освен 1-2. Може би не сме разгледали всичко. Та въпросът ми е да споделите от личен опит нещо което сте правили и ви е допаднало, нещо което ви е действало по - възбуждащо. Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: acca4fac46
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според моето скромно мнение едва ли новите и нестандартни пози ще ви върнат поувяхващата страст, която след година и половина бурен секс постепенно преминава в далеч по-улегнал и спокоен стадий. Просто не там трябва да насочите търсенето и надеждите си. Това, което описваш е нормално при всяка двойка - при някои става по-рано, при други - по-късно, просто вече сте се понаситили един на друг. Не би трябвало това да ви притеснява особено и да се мъчите да връщате старото положение обратно. Ако все пак много държите на това - съжалявам, готови рецепти няма. Може би трябва да започнете да правите секс по-рядко, за да можете да закопнявате по-силно един за друг, и да слагате тук-таме по някое "захарче" за разнообразие - я вибратор, я сметана, я нещо друго...
Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: b1b508d159
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пробвайте с шоколад, но да знаете, че много цапа. Може и да пробвате някои нестандартни места за секс - асансьор, полянка или задната седалка на автобус в късните чесове. Но №1 е прав - ако ви е омръзнал секса заедно не е на добре. Експериментите и "играчките" са добро решение, но в никакъв случай няма да спасят секса и връзката, ако причините за омръзването са други.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 47b5ce54a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Благодаря за съветите. Не сме си омръзнали напротив, но просто искаме да пробваме нещо различно. :)

От Авторката

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 47b5ce54a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо трябва да са си омръзнали за да искат да пробват нещо различно? Нали именно различните неща правят секса по вълнуващ ? По добре сега да пита за по интересни и вълнуващи неща от колкото после да пише '' Помощ с мъжа/жена ми правим 1-2 ти секс на 1 месец.

Отделете като за начало повече време на любовната игра. Ако обичате да си доставяте удоволствие с ръчички и език тогава му е времето. Ако пък не сте почитатели на този тип удоволствие тогава преминете към същината на секса. Освен с шоколад както са споменали по - горе може да пробвате и с сметана и ягоди. Ако приятелят ти попринцип е по нежен в леглото го накарай този път да бъде по - груб или обратната ако е по груб го накарай да бъде по - нежен.

Ще ти споделя един мой сън който сънувах преди няколко месеца и до сега като се сетя ми се иска да е реалност но понеже приятелката ми е по срамежлива не съм и споделял това свое желание.
Приятелят ти да седне на един стол с вързани очи и ръцете с белезници (ако имате) и може да си поиграеш с него. Когато вие жените ''командвате'' в леглото това ни действа много въжбуздащо. Предполагам и на него ще му допадне.

На мен също много ми харесва когато гледам порно от време на време да гледам как жените се докосват сами мисля че и това би му допаднало. Стига разбира се и ти да имаш желание. Направете го някъде докато сте на гости на бързо без никой да разбере ще е много вълнуващо и възбуждащо. Или си направете едни картончета с позите и примерно орална поза на едното картонче да пише твоето име на другото неговото. Всеки си тегли по едно картонче и каквото му се падне това прави.

Защо не попиташ приятеля си за сексуалните му желания 100% ще има какво да ти разкаже и ако ти допаднат можеш да осеществиш някое негово желание би го зарадвало. Говорете си мръсно докато го правите няма нищо по възбуждащо за един мъж докато се наслаждава на удовоствието и гледката да чува колко много се харесва това и на приятелката му. Драскай го естествено само ако и на него му харесва.

За вибратора ми се струва малко странно. Нали все пак твоя приятел си има полови органи и знае как да работи с него. Мен би ме подразнило докато правя любов с приятелката си тя да поиска да я задоволявам с вибратор меко казано ще се почувствам засегнат. Ако обичаш да гледаш порно може да гледате заедно и от там да си харесате нещо и да пробвате. Успех от мен и дано секса от тук на татък да става само по див и хубав и за двамата
Мъж на 27г

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 47b5ce54a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Подкрепям номер 4 но не съм съгласен със мнението което има за вибратора. Ако обичаш да гледаш че на приятелката ти е хубаво както каза няма да имаш нищо против да и доставяш удоволствия и по друг начин. Било то и с вибратор. Както той е споменал ако не го правите обърнете повече време на любовната игра. Един мъж обоооооооооожава да си играят с приятелчето му. Или поне аз го обижавам. Ако не сте го пробвали действайте приятеля ти няма да остане безразличен а още повече че гледката е страхотна. Понякога дори самото чувство когато си играеш с члена му е по приятно от самия секс. Това не бива да те притеснява и не означава че секса с тебе попринцип не му харесва.

Да не забравим все пак и за твоето удоволстви от любовната игра. Твоя приятел също да те задоволява орално и докато го прави може същевременно да използва и ръката си за да е усещането още по хубаво. Един мъж не може да остане безразличен от гледката на това какво удоволствие ти доставя с езика си и 1,2 или 3 пръста. Обожавам когато усещам как приятелката ми се овлажнява докато аз я л*жа. И онзи специфичен аромат който тогава има. Това е аромата на възбудената жена, на тази жена която е възбудена именно заради нас. Е как един мъж да не се възбуди от това ? Или трябва да е някое неопитно сукалче или нещо в сексуалната му ориентация не е наред.

Ако все пак страста между вас е поотихнала не правете секс 1-2-3-4 седмици вие си определете. И ако не можете да издържите толкова време без физическа близост значи не е отихнала страстта. Ако обаче не ви е проблем да искарате толкова време без секс се погрижете да върнете страстта във връзката си ако искате да я спасите. Успех!

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 4ee8473212
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Предлагам ви моята представа за нещо различно и много възбуждащо:
1) Жената прави rim-job на мъжа. Състои се в облизване и масажиране на ануса, последвано от пъхане на пръст. Изключително приятно за мъжа.
2) Мъжът прави френска любов с жената след като се е изпразнил в нея. Вкуса е невероятен. После може и да се целувате.
3) Същото като по-горе, но ако мъжа се е изпразнил в устата на жената или някъде по нея, я облизва и се целувате. Върха!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker