Добра в леглото - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Добра в леглото
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 4590 пъти
Мъже, кажете как определяте дали една жена е добра в леглото? Кое ви побърква и ви е карало да искате пак и пак да си легнете с тази жена?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 304890bd4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ох, едни и същи въпроси в този сайт... Всичко опира до индивидуалността на човека! Разбира се, за предпочитане е да си уверена в себе си, да действате в синхрон, да нямате задръжки (емоционални и физически), да си казвате открито кое как ви харесва...

The Little Donut

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: f6b2061906
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За мен лично означава да го прави с желание и страст, а не просто да легне с отворени крака и да чака. И разбира се, да предпочитаме еднакви неща, а не примерно да иска да ме бие с камшик или да ми вкарва дезодорант в задника.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 03475eddb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

3.   Курвалъкът не се учи.



Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 57056e8f22
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да бъде искрена и без задръжки!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9a3a673047
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Жена съм, но ще оставя мнение по темата.
На първо място мъжете харесват жени, които не се срамуват, притесняват, и поемат инициатива в леглото. Чувала си израза “ като дърво “ , нали? И такива жени не харесват! Секса е сливане между двама души, не може да си пасивна през цялото време и да чакаш партньора ти да върши всичко и за двама ви.
От там нататък всичко е строго индивидуално, според собствените предпочитания на мъжа.
На някой мъже им харесва жената да прави буквално всичко, и да изпълнява всяка една тяхна прищявка, на други им стига една хубава свирка тип “ дълбоко гърло”, трети казват, че половинката им е добра само защото им пуска...
Разбираш какво се опитвам да кажа, нали?
Моя мъж често казва, че преди мен не е знаел какво е секс.
Дали е защото съм разкрепостена в леглото, и го правим често, или е защото се обичаме и секса между нас не е просто “ръгане”, остава въпрос без отговор за мен.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: bf64dd7175
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Курва /добра любовница в леглото/ , шофьор и търговец са по рождение - това не се учи, или го имаш или го нямаш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 86d352c811
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всеки мъж е различен, но за мен:
1) Да може да танцува, ако тя може да танцува секси - мога да свърша само за секунди, докато от секс мога и 1ч . По специфично е и не знам защо ми действа така, не е на вскяа жена и ако жената не може - няма да я върна.
2) Анален секс. Доста е различно и изисква по-висша форма на доверие. Условието ми е и жената да го иска и да се кефи на това или да е отворена за проби. Ако не е нейният тип секс - никога не бих я мъчил.
3) Френска. Жената ако може дълбоки е безценна, но пак трябва да ги иска тя.

Като се замисля това са доста сериозни "предпочитания". Хората са различни и трябва да правиш такъв секс, какъвто на теб ти се прави.. ако ще да е скучен, мисионерски, значи ти трябва такъв мъж. Ако ти идва да си развратна, съответно такъв мъж;)

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 507fca1b38
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   7, кой те излъга, че тези, които не правят свирки и анален са скучни? Много са ти клишетата, баналностите и глупостите. Как поне едно нещо не написа от себе си и как поне едно вярно нямаш? Хора, които не се занимават с подобни извращения, са повече от прекрасни във всяко отношение.

Имаш турбо грешна представа за жените и въобще за секса. Само човекът практикува орален и анален секс (сигурно, защото е много "умен") и като гледам е цъфнал и вързал във всяко направление.
Извинявай много, ама няма как да обичаш някоя и да искаш да я правиш на парцал, пък дори и мазохистка да е.
Щч
Без да се обиждаш, но подозирам, че от малък си почнал с порното. Оттам се е изкривила представата ти за нормална интимност. С тази крива представа, права и свястна жена няма да намериш. Ти самият също не си ок. Вземай мерки.

Също без да се обиждаш, имай наум, че заради криви желания като твоите, масово расте броят на асексуалните и мъжемразките.
За съжаление, тук в България, манталитетът на българина е доста ориенталски. Смята, че жената трябва да дава навсякъде, да се съгласява на всичко, ама въобще не трябва. Нито е красиво (даже е супер грозно), нито здравословно, нито нищо хубаво. Освен това жените не са виновни, че мъжете ги мързи да чукат или пък имат комплекси относно размера си. По тези две причини също много "мъже" се натискат за орален и анален секс. Неслучайно има много жени, които отдавна спряха да правят секс, просто го намразиха тотално, други пък въобще не поглеждат българи, понеже ги знаят що за стока са. Трети са станали абсолютни мъжемразки и само като видят мъж им се повръща. Ето до това води порното, болната психика, клишираните глупости, които бълвате на килограм, егоизмът и използването на жените за секс-робини. Като не си обичате и уважавате жените - оставате сами. Няма кой да търпи подобно отношение. Събирайте си умовете, лекувайте си главите, борете мързела и комплексите, докато не е станало твърде късно. Половината от българските жени вече видяха, че няма как да се живее със сънародници и се евакуираха в чужбина при местни. Не искат и да си спомнят за тукашните "порно-актьори". Аз също отдавна не поглеждам българи и съжалявам, че не се отказах от тях по-рано.

И всичко това не го казвам с лоши чувства, просто споделям каква е реалността.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d39f55420e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Рецептата за добър секс е за жената;
Да е с тясна слива,
да е яко еблива,
Да е с големи цици !
3 в 1 е тази рецепта,останалото е да ти стане като жезъл и да не жалиш сили !!!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 62f253aafa
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Като жена ще ти кажа, че съм спала с мнооого красиви мъже. Не съм перфектна с перфектно тяло, но имам много красиво лице. Грижа се за себе си и ми личи. Мъжете ме търсят винаги след като приключим отношения. Бивши са ми казвали откровено, че в леглото ги побърквам. Обичам много френската любов и я правя с огромно удоволствие. Нещо в самия мъжки член ме възбужда ужасно много. Дори само като го погаля преди целувките. Обичам свършването в устата, мръсният секс, връзването, мъжа да е доминантен и т.н. Като цяло съм много разкрепостена и с повечко алкохол се отпускам напълно. Явно това много привлича мъжете и им харесва.
Кенди

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b0d69b8646
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   До 8:

Света ти е много черно-бял скъпа :) Хората имат различен sexual drive и за да се получат нещата м/ж двойката, трябва да има мултикомплексен "match", включително и сексуален.

Имал съм приятелка с нисък sexual drive, има липса на желание "да бъде палава" и съм имал доста свястна жена, която си беше мръсница. С първата по едно време исках да си прережа вените, а с втората се чувствх че "летя". Мъжете чувстваме любовта чрез секса просто е.

Не очаквай от мъж обаче с висока енергия, дето се поддържа и прави някакви много амбициозни неща, да е с ниско либидо. Сексуалната енергия е пряко свързана с общатата енергия и амбицията на мъжа. Ако искаш по спокоен мъж си хвани някой зъболекар, програмист и т. н, ще намериш и такива, които са доволни и само с мисионерска. Ако никой друг не го иска този мъж обаче, да не се чудиш, всичко има баланс в природата.

И тези генерализации дето ги правиш, моето мнение е че само неинтелигенти хора генерализират. Иначе ако искаш си хвани приятел и от Китай, твоя си работа.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker