Искам да бъда себе си,но нямам представа коя съм. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (97790)
 Избор на редактора (167)
 Любов и изневяра (23015)
 Секс и интимност (11342)
 Тинейджърски (20292)
 Семейство (4905)
 Здраве (7880)
 Спорт и красота (4117)
 На работното място (2205)
 Образование (6018)
 В чужбина (1305)
 Наркотици и алкохол (937)
 Измислени истории (735)
 Проза, литература (1510)
 Други (13354)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Искам да бъда себе си,но нямам представа коя съм.
преди: 11 месеца, 7 дни, прочетена 1422 пъти
Здравейте!
Момиче на 17 години съм и съм много объркана, защото не съм наясно каква е сексуалната ми ориентация. Досега не съм харесвала никого, не съм била влюбена и не мога да изпитвам каквито и да било чувства към друг човек. Въпреки това съм имала гаджета момчета, но към нито един не съм изпитвала нищо, хващала съм си ги без причина. Целувала съм се и с двата пола, но не съм изпитвала абсолютно нищо и към двата. Полови контакти не съм имала. Когато бях по-малка съм разбирала, че дадено момче ме харесва и съм се увличала по него за около седмица и съм се питала защо изобщо се случва след като нито е красив, нито умен, не съм намирала нищо в него. Преди си мислех, че това е харесване, но истината е, че единствената причина да харесам човека е била, защото той е харесвал мен и ми се е възхищавал. Така, че това не се брои. Аз съм самовлюбена и си мислех, че това е причината да не проявявам ни най-малък интерес към другите. Слес време се замислих, че е възможно да съм асексуална, тъй като нямах особено желание за секс както повечето хора имат. Това беше може би, защото бях отчаяна, гледайки как повечето мъже не оценяват красотата и интелекта на партньорката си, а я смятат като една от многото и я минават и на другия ден са с друга. Както и да е. Търсих и информация за автосексуалността. Позамислих се тъй като аз винаги съм се възбуждала от собственото си тяло. Но осъзнах, че това е така, не защото съм автосексуална, а защото като цяло винаги са ме възбуждали женски тела, каквото е моето и факта, че съм влюбена в себе си. Не съм влюбчива, но ако трябва да поставим на везна двата пола, тя ще наклони повече към жените. Правих тестове за определяне на сексуална ориентация и навсякъде резултата беше, че съм хомосексуална. Наясно съм, че едва ли са кой знае колко точни. Ако трябва да направим сравнението:
Към кой пол съм изпитвала чувства? -Към никой.
Към кой пол изпитвам сексуална възбуда-Жени.
Заглеждам се само по жени.
Прави ми се секс повече с жени, отколкото с мъже.
Фантазиите ми са свързани и с двата пола.
И да, не изпитвам чувства и към двата пола, но все пак везната клони към жените. Стигам до извода, че най-вероятно или съм бисексуална или съм неосъзната лесбийка. Ще спра дотук, защото и без това всичко е толкова объркано, заплетох се достатъчно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 7 дни
hash: b92bce5862
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Ти си тийнсексуална - какво имам предвид ли? Хормоните ти в момента играят ръченица в тялото ти, ако мога така да се изразя, определяш нещата на базата на някакви моментни емоции, които само след няколко месеца ще са съвсем различни. В тези години и аз съм получавала объркване, че харесвам и жени, пробвала съм с жена, но не е моето нещо. Това си е било фаза. Подобни обърквания в сексуалността се получават най-често, ако си в тийн възраст или си преживяла нещо негативно с противоположния пол /насилие, разочарование/. Физическото привличане е един инстинкт и затова външните белези са най-решаващи. На никой не му е изписано на челото "страхотен характер", "добра душа" и такива. Физическото привличане е първичен инстинкт, свързан с продължаването на вида. Добрият външен вид показва добро здраве, следователно и плодовитост/потентност. Никой не иска поколение от болен/на, защото и самото поколение ще бъде болно след това. Не се подвеждай по разни глупави феминистични тенденции от незадоволени жени колко злобни и повърхностни са мъжете и т. н. Както ти няма да бъдеш с някой, който не те привлича физически, така и мъжете няма. Просто е. Живей си живота, експериментирай си, хубаво е, че харесваш себе си, но не се впрягай в разни етикети и определения.

 
  ...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: ac886d0a32
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Яко! Ти си от новите кибернетични организми, които ще се размножават чрез деление...

 
  ...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: d05d1db558
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   От опита, който имам като вече осъзнато гей момче, минало през доста самонаблюдение, себеотричане, задавало си много въпроси за вариантите на сексуалността и половата идентичност, правило консултации със специалисти и изчело каква ли не литература по въпроса ще ти кажа да не се бориш със себе си и сексуалността си, а просто да се приемаш каквато си. В момента си объркана и не знаеш коя си, но съветът ми към теб е да не се насилваш да се определяш на всяка цена. За всяко нещо си има време, твоето явно не е дошло все още :)

Занимавай се с нещата, които ти доставят удоволствие и те разсейват от мрачните облаци на премислянето, защото колкото повече повтаряш един филм в главата си, толкова по-мрачен става сценарият в него.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 67da0633f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Не си наясно със себе си, защото ти е прекалено рано за любов. Всяко нещо с времето си.

 
  ...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 0156aae8f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   На мен ми прави впечатление, че 90% от темите са с допуснати по 1-2 правописни грешки в средата на текста, което ме навежда на мисълта, че авторът е един и същ... Това говори или за някоя болна душица, или за теми писани от модераторите с цел трафик към сайта. Не е нужно да публикувате коментара ми - няма отношение към темата на "неосъзнатата лесбийка". Достатъчно ми е, че някой админ/модератор ще го види.

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 0fc827cd86
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ще те разочаровам, пиленце, но избягвай да определяш себе си като интелигентна. Имаш известни проблеми с правописа, най-вече с правилото за пълен и кратък член.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: f1944696fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Не знам какви тестове си правила, но имай предвид, че в нета всеки може да си сложи какъвто тест си поиска, без да има дори бегла представа за материята.

Женската сексуалност не е като мъжката. Нормално е жената да се възбужда от собственото си тяло и дори е нормално да се възбужда от други жени. Знаеш ли, например, че група жени живеещи дълго време заедно синхронизират месечните си цикли съвсем несъзнавано? Тоест, когато дори една от тези жени е в овулация, то и другите ще са в овулация. Тоест могат да забременеят по едно и също време, вероятно от един и същ мъж. Поради подобна причина например жените се възбуждат от други възбудени жени. Ако една жена е възбудена, то вероятно покрай нея има мъжки, който я е накарал да се възбуди. Следователно и наблюдаващата жена може да се възбуди, защото явно наоколо има подходящ мъжки. Но нашият нео-кортекс, който работи отделно от лимбическия ни мозък, започва да си мисли "ау видях възбудена жена и се възбудих и аз, значи съм лесбийка! ".

А според някои психолози самото лесбийство е... недостиг на майчина любов.

 
  ...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: e2784b292b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Не смятам, че тук ще намериш отговор. Предполагам, че става с проби и грешки и в един момент само ще решиш. Радвай се, само на 17 си и имаш време за всичко.

 
  ...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 56d7f7f9c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Пази се да се станеш джендърка! Точно това целят сатанинските сили в момента - да объркат и изопачат съзнанието на младите хора, така че те да се превърнат в нещо изопачено и неестествено. Това е джендър пропагандата - ти какъв пол си и какви сексуалност имаш? Те са определени от природата и от хромозомите в ДНК-то ти! Но като млад и неутвърден човек съзнанието ти може да бъде излъгано и да ти бъде внушено, че си нещо различно от това което си и да бъдеш превърната в едно чучело, да не бъдеш истинска жена а нещо изопачено и странно и същото важи и за момчетата.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: 9e53c6aa95
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Номер 7, кой по дяволите се възбужда от себе си? И до момичето, има време за всичко. Засега клониш към хомо, но това не трябва да те притеснява. Аз даже подкрепям тези хора, все пак всички сме хора и трябва да се подкрепяме един с друг, независимо от ориентацията си. А на теб мога да кажа да почакаш и след време, когато си готова да опиташ да влезеш в сексуален контакт с някой, който те привлича (няма значение дали е представител на женския или мъжкия пол) и да прецениш как ТИ се чувстваш с този човек. Все пак ти пожелавам успех и се надявам в скоро време да преоткриеш себе си. <3

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: 9e53c6aa95
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Номер 9, искам да те попитам, някога бил ли си на мястото на тези "джендъри", както ги наричаш? Да, природата ни е създала по един начин, но това значи ли, че трябва да бъдеш този, който трябва да бъдеш, а не този, който искаш да бъдеш? Не съм била на мястото на тези хора, но се опитвам да се поставя. Има хора, които просто не се чувстват на мястото си. Не са повлияни от някой или нещо такова. Просто разбиранията им са различни. Ти, ако беше такъв човек, щеше ли да мислиш по този начин, по който разсъждаваш в момента? Просто се опитай да се поставиш на мястото на този човек, защото тези хора не са виновни, че се чувстват по този начин. И все пак, дори да отхвърлиш начина ми на мислене, ще те помоля да се замислиш върху това, че всички сме хора. Различни сме, всеки има свой си начин на мислене, свои теории, свой характер, но всички сформираме едно цяло, защото сме хора. И трябва ли да делим едните от другите, заради някакви фактори? Бих желала да прочета аргумента ти.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker