Странни фетиши - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Странни фетиши
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 5924 пъти
Здравейте!
На 21 години съм. Все още не съм започнала да водя полов живот, но нещата, които ме възбуждат адски много са странни и се чудя защо изобщо ме привличат толкова много. Чудила съм се като си намеря приятел дали ще искам същото и в секса с него.
Нещата, за които ви говоря са именно: сядане върху лицето на момичето, риминг от момичето на момчето, лизане на краката на момчето, писинг (за него съм сигурна, че не бих го правила в реалния живот, но просто ме възбужда). Харесва ми също доминирането и да ме третират като кучка, идея си нямам защо.
Иначе извън тези фантазии съм много скромно и дори стеснително момиче. Ако споделя на някого от познатите или приятелите си какво ми се върти в главата ще останат шокирани, защото не давам никаква индикация за такива мераци.
Според вас на какво се дължи всичко това, дали е просто фаза или ще искам да го вкарам и в сексуалния си живот в бъдеще?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0ea60c1837
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Здр.какво точно си представяш с ПИСИНГА

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 64fd3180b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Според мен ще го използваш в секса! И в това няма нищо лошо, дори не е толкова извратено, така, че споко! ;)

Ж.25г.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a298c011e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Гледаш прекалено много порно

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ad7d399be2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   През живота си съм срещал много жени, които са се възбуждали от всякакви неща, но никога не са искали да ги практикуват.
Имах приятелка, която най-много от всичко обичаше да гледа gang bang порно, в което направо пръскаха "главната героиня" и в разговор ми е казвала, че супер много се възбужда, но само да го гледа. Никога нито ѝ е минавало през ума да го прави в реалния живот, нито някога ще иска.

Фантазиите съвсем спокойно могат да са само такива.


Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8ee0405cf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Здравейте.
Мисля, чи самото заглавие е не правилно.
Фетиш, е сексеално привличане към неодушевен предмет, а в случая авторката го използва към определени части от човешкото тяло. До тук с "добронамерената критика".
Мъж, семеен на 35. Аз съм огледалния образ на авторката.
Обичам, жена ми или(жени), с които съм имал сексуална връзка - избирателно да ми сядат на лицето, да им лижа дупето, пръстите на краката и т. н. ( писинг, също съм си мечтал), но и аз едва ли ще го пробвам). Харесва ми "мека" доминация от страна на жената.
Не да ми заповядва, а да настоява.... "да олижи ми путката.... дай да ти седна на лицето.... да олижи ми пръстите на краката... да продължавай... да харесва ми.... "
До колкото знам, тази форма на сексуално общуване се нарича worhip - близък превод - преклонение.
Мисля, че ако намериш, подходящ партньор и ги изпробваш, тогава ще си по наясно със самата себе си... ( какво ти харесва в секса и какво - не).
Според мен, ти харесва да те доминират в леглото.
Дали искаш, ;само в леглото или и живота, трябва да си отговориш сама.
Мисря, че отговора, можеш, да го намериш, пробвайки с партньори, .
Как те, приемат.
Според мен нищо, лошо няма в желанията ти за в леглото.
Докъде, ще стигнеш... - решаваш ти.
Успех.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a3ae3aaa1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей. В секса нямай задръжки и прави това, което на теб ти се прави. Не слушай останалите, защото тогава ще им се водиш ти по акъла и секса няма да е нещо лично и интимно, а клюкарник в които комшийките ще си експериментират. Правя всичко... писинг, фистинг...лизане и пр. На времето и аз се водех по акъла ти да слушам хорското мнение и се бях хванала с един дето беше егати дървото, а аз няколко години докъто се осъзная бях незадоволена, нервна и раздразнителна. Сега както се досещаш всичко се промени и съм доста по-щастлива в живота си. Успех.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3e62e7f5b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен няма нищо лошо в тези неща, единствено трудното е да намериш човек, който да има същите фетиши. Лично аз се възбуждам, когато си мисля, че съм жертва, но в живота и секса това не ми харесва. При всеки е различно.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: a24a2f1165
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здр. М на 36 год съм това което си фантазираш са напълно нормални неща, на мен като мъж ми харесва и съм правил писинг и сядане върху лицето така че съм сигурен че ще се хареса на партньора ти

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: abb4179502
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Виж сега мила, отговори си на въпроса - харесва ли ти това?

Според мен те кефи и ще се появят нови емоции, възбуда и чувства, щом ти харесва значи няма нищо нередно и е нормално да искаш да го изпиташ, наслади му се на това удоволствие.

Ще ти споделя нещо и за мене си. Аз съм девствен и нон-стоп имам перверзни мисли в ума, възбуждам се лесно, искам да пробвам страшно много неща.

Искам мацката да е с клинче ама мега прилепнало и да е без бельо и да е вдигнала клинчето макс нагоре, така че сладкото мокро пуси, с невероятен аромат, който те побърква и те привлича, кара те да искаш да я схрускаш, да я изядеш ммммм, да пошляпваш дупето й, да й разкъсаш дрехите ммммм

Искам да е с обикновени бели бикини, съвсем обикновени и да направя дупчица в тях, която да е мн малка и да я разширя с пенис мммммм

Искам мацката да й се пишка много и да идем с нея в банята и да събуя гащичките й и да не й давам да се изпишка ами когато тя вече не може да издържа да проникна в нея и тя да не може да търпи и да започне да напишка пениса ми

Искам с мацето да идем в тоалетната да сваля гащичките й и тя да се изпишка, а после да й избърша пусито с хартия, много е сладко

Искам да правим секс с нея докато е в цикъл в банята ммммммм Искам да го правим докато тя е с превръзка, страшно секси мн ме възбужда това също

М27 от Варна, скромен, интроверт, без мн приятелi

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: aae4c7fc6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Аз не виждам абсолютно никакъв проблем с фантазиите ти! Всички имаме фетиши без значение дали ги споделяме публично или ги пазим за себе си (и за партньора). На последният ти въпрос отговора е ДА! Ще искаш да ги вкараш в секса. Дори ще еволюираш и ще започнат да ти харесват и други неща. Спокойно! Ще си намериш приятел, на който му харесват изброените от теб неща без проблем! Успех!

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 81295ac121
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   И аз до 21 бях девствена. С приятелят ми сме правили всичко, без лизането на пръстите, защото и двамата не си падаме по това. Ако намериш точният човек, може да експериментирате. Не мисля, че има нещо странно, ако и двете страни имат желание.
Д.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 964884d481
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Здравейте, аз също имам същите фетиши като авторката на темата и съм ги осъществявал многократно! Обожавам да сядам на лицето на момичето и да ме лиже докато се души под задника ми! Също така да ми лиже и смуче пръстите на краката, особено ако цял ден съм бил в движение, това е идеалното наказание за робинята. Няма нищо странно и нередно в тези неща, в днешно време всеки има някакви фетиши :) Правил съм същите неща и с някой момчета, просто да ми бъдат седалки, макар и с дънки и да стъпвам върху тях! Ако има мераклии винаги съм навит ;)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 30601c00c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Имам въпрос - какво представлява писинг?

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 41d4260f18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Мисля си че ще прехвърлиш желанията си и в секса, в това няма нищо лошо, ако не го направиш постоянно ще имаш чувството че нещо ти липсва.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker