Нежен или груб секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121010)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Нежен или груб секс?
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 7363 пъти
Ж24
Защо много мъже мислят, че желанието на жените за груб секс означава, че искат да бъдат по някакъв начин физически тормозени и че искат мъжът да се държи гадно с тях? Обичам грубия секс, обичам да усещам мъжа да доминира: дърпане на коса, стискане, заповядване, "мръсно" говорене, НО само в секса. Никога не бих позволила на мъж да ме удари, да ме тъпче и унижава извън секса, а ако се стигне до там това би било края на отношенията ни.
Никога приятелите ми не са такива и ме е срам да кажа какво искам, защото всички мислят, че искаш едва ли не някой който да те пребива.
Вие какво мислите по темата? Какви са вашите предпочитания?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: d92cd8538e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защото така им се ще на повечето мъже, но... мечтите са безплатни.

На мен също ми харесва грубият секс, в най-чиститата и естествената му форма. Порно-имитации - никога! Харесвам също и нежният, даже повече. Грубият ми е за от време на време.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d21e62c142
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

2.   Жените искате да точно това, което уж не искате. Като попаднете на някой романтичен и му се чудите или присмивате. Вас ви чукат.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 148e32825b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   В секса обичам разнообразието. Понякога да е по-доминантен и груб, понякога нежен и внимателен, понякога страстен и необуздан, понякога целенасочен и преценяващ. Само едно нещо писва, но повечето хора си имат определен стил и като цяло се придържат към него, за съжаление. А иначе, това че искам нещо в леглото, не значи, че го искам и извън него. Някои неща, които се случват в леглото са чисто и просто фантазия, която се разиграва. Реално такова отношение не е приятно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d92cd8538e
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   И двата, но предпочитам нежния. Грубият само за от време на време. Обожавам да ме чукат грубо, даже леееко да боли, но както казах, само от време на време. Иначе и аз бих изритала някой самозабравил се мършляк, който си позволява твърде много. Всъщност съм го правила и бе супер яко изживяване да срина фалшивото самочувствие на копелето. Жалния му поглед никога няма да го забравя.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: f586fc843d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Ж 24
Аз предпочитам нежния, когато имам чувства, но грубият може да бъде многоо възбуждащ и с удоволствие го практикувам от време на време.

И на мен се е случвало да попадна на мъж, който не предприема стъпки за по-груби неща и обикновено постъпвам по следния начин - подсещам го. Това може да стане и без думи, ако те е срам. Например слагам ръката му на врата си и я стискам, за да се усети да ме стисне той. Или пък я слагам на косата си и с не я дърпам леко. Също така може да се пошляпна или стисна по дупето сама. Ако мъжът е умен, се досеща какво трябва да направи. Веднъж започне ли, ще види, че ти харесва и ще продължи. С времето ще се отпуснете и ще разберете какво ви харесва. Ако пък си позволи да използва грубостта извън леглото, то трябва непременно да говориш с него още в началото и да поставиш граници. :)

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 52a7600498
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   Предлагам ти да си зададеш следния въпрос:
С предпочитанията и поведението си дали ще съумееш да създадеш семейство и деца?
Защото това е важното нещо в живота. Всичко останало е шум в ефира...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9f09afc7f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Предпочитам да е нежно и страстно.
Не искам някой да ме удря през лицето, да ми говори глупости, да ме души, скубе силно или нещо подобно. Не ми е приятно. Нямам против секса на бързо, нито пък страстния секс, в който един от партньорите доминира повече (обикновено), но само толкова. Това се случва от време на време. Едно е мъжа ти да влезе и от вратата да те награби, без да обели и дума, където може да ти хване косата, да те държи по-силно или пък да ти удари дупето, а съвсем друго е да правите секс и да те изч*ка все едно си непозната.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b69e95f97f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Моята жена е като теб. Обича по-грубия секс и доминирането. Все пак е на моменти, понякога предпочита да бъда по-нежен. Обича да я чукам в дупето и да и говоря мръснишки, да я наричам ку*ва и такива. Също и да я пляскам. Обаче извън секса си имаме съвсем нормални отношения и по никакъв начин не си позволявам да се отнасям така с нея извън леглото. На мен също ми допадат тези неща, защото и аз обичам да съм по-доминантен и малко по-грубия секс.
Съвет от мен, започни от далече с приятеля ти, кажи му първо че искаш малко по-силно да те чука. Постепенно стигни до това, което те възбужда най-много, но и му обясни, че това си е само в секса.
Нищо странно няма в държанието ти и желанията, много жени предпочитат такъв секс, защото такава е първичната човешка природа. Останалото са глупости и феминистки предразсъдъци.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b6f42b5ffc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не разбирам кви са тия намеци и подсещания и срам ме е да кажа...
Отворили сте си краката вече (стигате до секс) на третия месец (ако не и по-отрано) пък ви било сега срам да кажете как го искате в леглото. Чета и не разбирам какво чета.

Пък на човек като му се ебе, то грубото си е по инстинкт си мисля, и зависи човек колко (до каква степен) е перверзен.

Познавам един тука, само се оплаква че бил на "сухо" и само некви сексове са му в главата стане ли въпрос за момиче и т. н.
Ше кажеш че е някакъв перверзник и незнам си какъв, но иначе опре ли работата до срещи с момиче, и почва да овърта, че бил романтик и требвало еди какви си пози, требвало да има любов, а не веднага секс и т. н.
Напълно противоположно на това което обикновено говори като види момиче (всеедно не е виждал) и прекалява с неговите секс-сравнения и обяснения и т. н.

Пълна смешка е. Като се оплакваш че си на тъпото сухо, отивай на проститутка и еби, кво са овърташ и се прайш на сексолог.

Така че, всякакви ги има.
И затова приказвам - не ги е срам момичетата да разтворят краката, но ги било срам да му каже че обича да я пляскат и да й дърпат косата... Смешна работа.
Но както си го казах - всякакви хора има. Странни.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 884c95181c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Много добре написано от Ном 2.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9e294e3946
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   На 30 години девствен,цял живот жените са ми отказвали това,значи никакъв,ако може да дойде някаква ваксина или епидемия да изтрие Тея природни първични простотии,пръв ще ги ползвам и раздавам... Тъпо природно недоразумение е това

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8b2f43cbbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   И двамата с приятеля ми предпочитаме по-грубия секс - хапане, стискане, пляскане, дърпане на коса. Има моменти, в които просто искаш да усетиш това, но понякога просто искаш да усетиш човека до теб, да бъде мил, гальовен и внимателен. Едното не пречи на другото.

Приятеля ми също ми е казвал кое му харесва повече и да, това е грубия секс. И въпреки всичкото хапане, шипене и т. н. милион и милиард пъти ми е казвал как извън леглото той с пръст няма да ме докосне, да ми посегне или да направи нещо грубо с мен. Което и до ден днешен е така.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0c0fe8ed15
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Предпочитам нежния секс в повечето случаи, но понякога по- грубичкото чукане доставя повече удоволствие, а и лека болка, но сладичка. И все пак зависи от настроението.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: f41fd801d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Гаджето ми веднъж се унесе малко повече, шамари, душене, даже малко се изплаших и се стегнах, и после като свършихме го питах нещо да не съм го ядосала, а той - неее, всичко беше на игра, и се усмихва. Много му се изкефих. Иначе е много мил, културен и джентълмен.
Ж 35

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 07a4539bdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Ненавиждам да ме пипат. Повдига ми се дори при ръкостискане, но се владея, тъй като така е прието в обществото. Секс не стм правила под никаква форма. Дори не съм се целувала. Възнамерявам така да си остане. Деца не обичам и не желая, така че съм убедена, че не пропускам нищо кой знае какво. Аз съм една бедна, зла, горда и проклета девственица на 33 от.... , хм, стига ви толкова. Със здраве!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 1f90213a8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Мисля, че трубва да разграничите грубият секс от якото ебане навсякъде!
Не всички жени си падат по грубият секс, но по якото ебане си падат всички и го искат непременно, особенно след като веднъж са свършили!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker