Може ли - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Може ли
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 3245 пъти
Може ли да се контролира либидото, може ли порно да се спре, желание за секс какъвто на 30 съм и не съм правил още, как да спря да мисля за всичко това, да си дам сметка, че аз не съм за тея неща, нима 10-те най-хубави години не ми бяха достатъчни, в които всички жени които познавам или съм искал, са ме отхвърляли, дори не съм танцувал още с никоя блус що се вика. Не ме е срам, но не ме щът, отблъсквам ги, някой казват заради характера, но не е характера визията. Честно това ме озлоби, но онова нещо в гащите ме дразни, не си дава сметка, че е сложен на грешното тяло хаха, малко майтап. Сега сериозно, изпитвам хем нужда, хем озлобление от това, а не искам да имам нужда, има ли хора които в моето положение да мислят като мен, как да спра да мисля за секс, нещото което не е за мен, просто не е.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 3db6ccbc1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Промени нещо радикално в живота си, за да се развиваш. Бил съм в твоето положение - дразнех се на жените че не ме харесват, дразнех се на родителите си, че съм такъв, дразнех се на себе си, дразнех се на културата че прави хората такива повърхностни. Имам един приятел - висок със синкави очи и светла коса - винаги обира жените. Просто толкова са предсказуеми вече. Дразнех му се, че е успешен и на жените се дразнех, че са такива като някакви роботи които просто гледат мъжът дали изпълнява някакви критерии и никоя не ти гледа характера и същността. Гледат ти само външността и тук-таме парите и "статуса" - да си доминантен, властен, не знам си какъв си. Някакви полу-животински истории, все едно сме някакви от горите хванати "бозайници". Мечтаех си за "доброто старо" време, през което всъщност никога не съм живял, с уредените бракове. Случвало се е и по-особени мисли да имам, няма да коментирам. Промени нещо радикално в живота си, за да се разсеяш и за да се развиеш в някаква нова насока. Ако си дебел - отслабни. Ако си слаб - качи мускулна маса. Ако трябва отиди на проститутка (правил съм го от отчаяние). Ако трябва си поръчай булка от югоизточна Азия (познавам такъв човек, има много китайки и филипинки, които харесват българи). Ако трябва иди на секс туризъм в Тайланд. Ако трябва обикаляй Европа. Ако трябва развий някой свой талант, например уроци по китара или рисуване или танци или електроника или каквото и да е.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8a09575406
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Само физическо натоварване - спорт или работа. Трябва да разсейваш мислите си. Не си мисли, че няма жена и за тебе, просто не си попаднал на подходящата. Интернет е пълен и такива, опитай и не се отчайвай, 30 години е още младост!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6b1675562c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Освен кастрация, друг начин не виждам. Отиваш, кастрираш се и ще спреш да мислиш за секс.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9b1e4cacda
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Добре бе, пич, толкова материал има насреща, а ти се чудиш как да премахнеш либидото си. Баси не мога да ги разбера тези неща. Всъщност донякъде ги разбирам, някъде до 18-тата си година бях такъв като тебе, но после всичко се промени. Опитай се да комуникираш с жените, без да гледаш на тях като материал за че*ия, а като на човек. Говори си с тях, опитай се да поддържаш чисто приятелски отношения. Не е толкова трудно. Личи си, че имаш някакво чувство за хумор и не си толкова задръстен, щом успяваш да се самоиронизираш. Ходи на фитнес, спортувай, дори да си 150 кила, пак можеш да постигнеш малко по-добра визия, промени си начина на обличане. Ако не знаеш как, отиваш в първия магазин за дрехи и казваш на продавачката да те облече по неин вкус с готини дрехи. Повярвай ми, че ще останеш изненадан от резултатите.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: c9fa0968c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ако не ми демонстрираш характера си - ще ти се отдам...

Ж23

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0350e4c7d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Блус вика не съм танцувал :D

Братиньо, ако си залухав и 101 години да живееш - пичка няма да видиш.

За тия 10 години да се беше образовал малко, че писанието ти е като на шест годишен.

Да беше направил тялото си примамливо.

Да беше се опитал да се научиш как да се обличаш добре.



Абе с две думи, да беше положил УСИЛИЯ върху себе си, щеше да си проличи външно.

Хората така и не се научиха, че за да си успешен... било то с жени, било с работа или каквото и да е... трябва да си многопластов и развит индивид.


Сега... от 30 до 40 има още 10 години... ти сам избираш как да ги прекараш... лъскайки бастунчето и вайкайки се по форумите или взимайки себе си в ръце.

Бас ловя, че ще е първото.




Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: ab49ed1e75
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Единственото средство, което ще ти свърши работа е БРОМИД /солите на химическото вещество бром/. Едно време слагаха в чая на войниците в казармата да не им стърчат сутрин "краставиците". Доказано с бромиди се лекува онанизъм.
Това разбира се, ако не искаш да се променяш по съветите на №1, или докато достигнеш промяната.
Но знай, нито физическата работа на №2 ще помогне, нито кастрацията на №3 /на евнусите също им стърчи и им се иска просто не могат да оплождат/.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d084078b26
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Запиши се в курсове за народни танци, там са има самотници, има и фенове на танците. Можеш да се върнеш в миналото на българския бит.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b59481826f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До №6 Братан
Братане, защо оставяш такова голямо разстояние между всяко твое изречение? Дразнещо е за очите. Бъди по-практичен.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d0e69b80ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Това е то програмата, не само човешката, но като цяло в живота. Целта на живота е да се репродуцира... Така че никой не те пита, трябва да се репродуцираш или умреш опитвайки се...

Иначе най-добрия лек е да си измислиш друга работа. Но ако мозъка ти засече че скучаеш и си без работа, се пускат тия най-базови програми...

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e46923ade3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   До известна степен съм бил в твоето положение. Разликата е, че аз стъпих на земята (така да се каже) на 19 години и на 21 за първи път правих секс и имах връзка.
Два съвета от мен.
Няма как да премахнеш сексуалноста си, желанието за секс, желанието за интимен партньор до себе си и тн.
Някой те посъветва за бром и такива простотии, не го слушай. Не се осакатявай с някакви химически простотии от панти века.
Работи над себе си. Да, звучи супер банално. Поредният който ми разправя заучени фрази тип "промяната трябва да започне от теб".
Но виж сега авторе, клишираните фрази са клишета, просто защото са верни.
Инвестирай в себе си. Ставай с 1 час по-рано. Тренирай, дори не е нужно да ходиш на фитнес. Базови упражнения, поработи над стойката си, над походката си. След работа и през свободното си време чети книги. Една книга на всеки две седмици е добро начало. Можеш дори да започнеш с книги свързани с Езикът на тялото. Гледай се в огледалото, дори се снимай на видео, как ходиш, как комуникираш, движения и стойка.
Обогати общата си култура, отново с четене. Ходи на театър, кино, чети новини, бъди в крак със събитията в страната и по света.
Последно е да оправиш и гардероба/стайлинга си. Не говоря да се обличаш с маркови дрехи за по 200лв. а просто да избираш дрехи, които прикриват недостатъците ти. Дрехи които чисто визуално да създават илюзията, че си с по-широки рамене, по тясна талия и тн.
Дрехи които променят цялостната ти визия и те правят да изглеждаш по-свеж и добронамерен.
Аз направих всички тези неща и от аутсайдер се превърнах в доста харизматичен младеж. Не съм красавец, не съм Ален Делон, не спя с всяка втора, но промяната беше огромна.
Важно е да си създадеш полезни навици.
Аз ставам с час и половина по-рано. Ходя на фитнес, или тренирам вкъщи (имам оборудване), едно душче, отивам на работа (15мин. с автобус и 30 с метро, не живея в БГ) и през това време вместо да цъкам в телефона, чета книга. Спед работа, нарочно ходя 40мин. пеша. Прибирам се, правя всички задължения, пак си препрочитам нещо, мисля за проекти и така. През свободното време отново работя над себе си. Четене, спорт, йога, разходки, шопинг и тн.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b62a38ff8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Пробвай анти-депресанти, драстично намаляват либидото, почти не се сещаш за жена.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b22144e6ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   До 15 от Автора
Какви точно

До 6
Разни тролове,без нищо да правят,и да получават природните блага на готово от мама и тате,да не ми изнасят лекции,смешник. Такива сте ми ясни,по писаното личи,че си задоволенко

До 14
Късно е,все пак мерси за съветите

Да кажа само и на фитнес бях две години отслабнах много и малко по заякнах но и това не помогна

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d4ce0e6e4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Не слушай 15. Аз съм пила антидепресанти и действително забравих за секса, бях тотално безчувствена и апатична във всяко едно отношение, но и много напълнях. Отделно, че имах гадене, световъртеж, не бях на себе си. За съжаление, късно научих, че антидепресантите водят до това. А ти, ако станеш и дебел, съвсем няма да те харесват. (Моля, не се обиждай, просто съм откровена. )
Пък дори и да се решиш да пиеш тези гадости, едва ли ще ти дават. Продават се само с рецепта и са скъпи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker