Приятеля ми не ме желае - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятеля ми не ме желае
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 2144 пъти
Видях, че има подобна история като моята, но реших и аз да споделя своя от моята гледна точка.
Здравейте, момиче на 21ъм моя приятел е на 26 и с него живеем вече заедно 4 месеца. Заради него се преместих в друга Държава. Проблемът ми е свързан със секса,откакто сме заедно сме го правили 4,5 пъти. Той все е уморен от работа аз се съобразявам възползвам се всеки негов почивен ден,но уви пак нямам късмет. Дори наскоро опитахме пак и тъкмо бях вече се съблякох и го чаках само да ме награби почнахме да се целуваме и да стигнем до това да ми го вкара и изведнъж се отказа бил уморен. На мен ми стана много гадно. Не знам какво да правя вече, аз съм жена и аз си имам своите нужди. Почнах дори сама да се задоволявам. А и все ми намеква, че иска свирка или пък 69 да правим, но само това. Ако може да ми дадете някакъв съвет как да постъпя или какво да направя. Благодаря за отделеното време! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: a425c83644
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Прибирай се, мила. Звучи ми като егоист. Не мисля, че те обича. Съжалявам.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 030be03088
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мене си, попаднала на голям егоист! Ако те обичаше поне 2 пъти в седмицата щяхте да правите. Като е толкоз уморен и няма време за момиче, защо си е хванал гадже? Много вероятно да е скрит гей, и да те е хванал за параван или да ти изневерява. Както ти е казал, номер 1, наистина се прибирай не си хаби нервите с него. Да те попитам, тежка работа ли работи? Ако работи тежка работа по- много часове го разбирам. Но ако ситуацията не е такава, той крие нещо от теб със сигурност.

Хелга

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0336c18033
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Пак измислени истории. Поне ги измисляйте по сносно!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 972d98a961
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ако си дебела, отслабни. Ако не си, той е импотентен. И в двата случая - остави го. Има проблем ама той. Ако не те харесва, защо да живее с теб. Това не е егоизъм. Импотентен е

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b0dcdf827f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Номер 4, не е до тежката работа, мила. Моят съпруг става в пет сутринта и по цял ден е на студ и пек по строежите, ръководи два екипа, самият той се включва в хамалогията, ако гонят срокове и се прибира пак по тъмно. В събота и в неделя работи по частни проекти, рядко си позволява почивен ден. Ще рече, че човек на 40 години, на каквито е той, при този режим от вратата ще се строполява в леглото и ще заспива. Няма такъв филм. След един душ вече е кукуряк, а след една напитка и хубава вечеря е готов за любюв. Рядко минава ден, без да сме правили секс. Идиотското е, че и сутрин - т.е. в пет часа - се събужда с огромно желание и ми идва да го убия, защото аз умирам за сън, а той пък кипи от ентусиазъм. Така че тежката работа в никакъв случай не може да е причината.
Моето подозрение в случая е, че момчето има някакъв физически проблем, за който не говори. Иначе няма логика в това да предприеме толкова смела стъпка като да отведе момичето в чужбина, да обещава съвместен живот и т.н., пък в този живот да отсъства главното звено - интимността.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: f3c8abc714
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Интересна тенденция се наблюдава в този сайт. Ако мъж пуска тема, че жена му не иска да прави секс с него и си намира хиляди оправдания за това, всички му се нахвърлят да остави клетата девойка намира и че жените не са машини и безчувствени роботи. Мъжете в тази ситуация се представят като гадни и ненаситни перверзници, на които нищо друго не им е в главата, освен сексът, докато съпругата му най-вероятно чисти, готви, пере, ходи на работа, гледа детето и върши общо взето всякаква битова дейност. В обратния случай обаче се наблюдават коренно различни коментари - мъжът, на когото не му е до секс е използвач, прикрит гей, егоист, немислещ за жена си и куп други глупости. Тук всички стават все по-феминизирани овце, чието блеене ехти отвратително и почва да дразни жестоко. Айде, дерзайте!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker