Смачкана съм от неговите думи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Смачкана съм от неговите думи
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 5157 пъти
Здравейте!
Една банална и обикновена история - аз на 30, той на 37, имаме две деца, заедно от 7 години.
Става въпрос за отношението на мъжа ми към мен.
От самото начало на нашата връзка започна да ме упрелва, че съм дърво, че предишните му били еди какви си - с по-дълги крака, по-слабички, по-добри в секса и т. н. Аз имам дете от предивна връзка и бях раждала, та дори ми казваше, че съм широка. Никога не сме правили много секс, с много желание, с много страст. Последните години покрай 3ри деца, ангажименти (не е оправдание сигурно), ама седенето вкъщи, чистене, готвене, домакински задължения и не се громирам много. Като се скараме за нещо и започва да ме нарежда много грозно:"виж каква ти е гадна муцуната", "приличаш на маймуна". От дете винаги съм си имала повече окосмение, но се старая да го махам и все пак, каъо живееш с някого, няма как винаги да си идеално "гладък" и по този въпрос ме нарича "рошав гъз". Последният път влязох в банята и се разплаках с глас. Никога не се е извинил. Знам, че редовно гледа порно, но и аз нямам вече желание, нямам самочувствието за секс, да се отпусна, да се почувствам желана. Много боли! Понякога той се опитва, но прпсто аз наистина съм като дърво, защото в главата ми кънтят тези думи. Вече почти нищо не правим - 1 път в месеца е много, имало е и по 5 месеца. Заплашвам го, че някога ще си намеря друг, който да ме харесва каквато съм... много ми е тъпо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: cf2a5b0bdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Той те е смачкал тотално. Използва слабите ти страни за да те мачка още повече, да ти срива самочувствието и да те контролира по този начин. Сигурна съм, че си и хубава и всичко ти е наред. Просто той е гадняр, обиждащ майката на децата си. Не те уважава. Но само пробвай да си тръгнеш-ще те преследва и ще ти се моли. Ти какво правиш с него? Ти си млада, той скоро започва 40-те... не позволявай да те срива така. Ако все пак си готова да му простиш, обясни му ясно и кратко, така както си го написала тук. По принцип майка му би имала влияние над него и би могла да ти помогне и да говори с него.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: ea04c5b8a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Децата не са оправдание за да търпиш това. Както и да изглеждаш не може да допускаш такова отношение, дори и той да е най-красивия мъж.
Майка ми търпя такова отношение 10години, това накрая повлия на мен. Не исках да чувам за гаджета, връзки, семейства, получавах паник атаки.. лекарите казаха, че е от стрес. Сега съм на 22 имам приятел, който ми казва че съм студен човек и не го допускам до себе си, и е вярно.
Децата сега са ти малки и си мислиш, че нищо не разбират, но повярвай ми не е така. Не те плаша. Това да останеш сама не означава самота. Майка ми има два развода и повярвай ми най-спокойни сме били когато е нямало мъж. Не може да се живее сред скандали.

Има мъж, който те чака. Казва ти го момиче, което не вярваше, че съществува нещо добро. Гледах романтични филми и си казвах “пфф глупости”.

И още нещо ако това е малко. Не говоря с баща ми, дори по празници само си пишем. Толкова много влияе едно отношение, чак да прекъснеш връзка с родител.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: db50ea9443
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нали той си е харесал маймунката, ами започни и ти...
Аз с какъв мъж съм била и дрън, дрън...
Ужасно отношение, недей го търпя...
Тая маймунка, друг за принцеса ще я има....
Той пък красавеца...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e4783540c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Жалко, че тук не се поместват снимки, за да видим, дали не е прав човека?

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8475be727e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Сефте да прочета пост от жена и да ми иде да кажа "съжалявам" наистина.
Е къде го намери тоя олигофрен не мога да разбера. То ако ти говрят постоянно че не ставаш, то наистина един ден няма да ставаш. Натриса ти комплекси баси. Сигурно после ти казва и че те обича, а?

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7eb334340d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Никой няма право, да унижава другия. Той ще те съсипе психически не се ли усещаш? А той като не те харесва, защо те е взел за жена? Този има страшни комплекси и компресира и теб. Наистина вземи си багажа и се махай от този психопат! Аз със такъв човек нищо не бих правила! Наистина ми стана мъчно за теб..

Свален ангел

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9a315764c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Значи, едно е дадена жена да е грозна. Повечето жени, които поне аз виждам ежедневно са такива. Друго е обаче да и го кажеш в очите, след като може да си го спестиш. Трето е пък да го кажеш на жената с която живееш. Аз едно не мога да разбера, хубаво ти ако си това, което той те нарича, той защо те е избрал и останал с теб? Май той самият знае, че не заслужава нищо повече.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9a315764c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Да си рошав гъз е неприятно, но е простено. Човек може само в тесни граници да повлияе на природните си дадености и ще не ще трябва да играе ролята си. Но да си мъж на рошав гъз е още по-жалко и непростимо ! Той е имал избор. Това, че ти натяква че си такава каквато си, е израз на неговия провал, а не на твоя

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9861fecfdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Малеееее ужас. Намери си друг. Тва е пълен абсурд. Набива ти комплекси нарочно. Мухльо. Като е толко лош секса, както твърди, защо е с теб Толкова години. Виж как те манипулира. Един мъж, ако не иска секс с някой, не повтаря. Аз съм жена с много самочувствие в леглото, спала съм с много мъже. Като не ти харесва с някой, никога не се държиш така. За какво ми е. Просто ако е зле в леглото, не правим втори път. А той е от сто години с теб. Широка била. Ми да, понякога се разширяват след раждането жените. Ама сигурна ли си, че на него не му е малък? Щото според мене нямаш опит в секса. Този я има 10 см, я не. Като му е малък, другите са му виновни. Аз също съм дърво с някои дето са зле. То един плейбой, знаеш ли как предразполага. Тоя като слушам е някакъв тъп селянин, който си избива комплексите и му е малък. Първо му натяквай, че му е малък. Второ, си хвани любовник моментално. Няма да му казваш. Той може и да прави секс настрани щом така се държи. Като осъзнаеш какво е да си жена, нормална, ще го зарежеш този. Засега го мотай там, пращай го да пазарува, чисти, гледай си кефа с друг, ако ти се прави на интересен, знаеш - малък ти е. Чао.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a4e22348a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Като оставим правописните грешки на страна, искам да попитам нещо: "От самото начало на нашата връзка започна да... " За какъв чеп се жалваш тук? ! И си народила деца на харабията... Ами успех в живота освен да ти пожелаем друго не знам.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 77aaabd82f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ако той те е предразположил,ако е нежен и ти говори мили думи ти няма да си дърво,а ще се раздаваш докрай като се любиш с него.Та този е жалък мухльо,който по всяка вероятност избива комплекси за твоя сметка защото самият той за нищо не става.Че има ли нормална жена-нали казват,че жените обичаме с ушите-да я хокат,че е широка,рунтава и тя да прави секс със желание.Шут,един здрав шут за тоя боклук и да ходи да си търси тясна и епилирана.Ама и ти си глупачка-извини ме,не го казвам с лошо чувство,просто не те разбирам-на 30-с три деца.Случва се на всеки да сгреши,ама когато не си вадиш поука от грешката си.....

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 07853baaa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Много са ми забавни жените, които казват "Намери си друг! ".
Според вас сигурно има легиони от прекрасни необвързани мъже, които под дърво и камък търсят и душата си дават за 30-годишна, очевидно не добре изглеждаща жена с 3 деца от две предишни връзки. Ай да слезем малко на земята, а? Не казвам че такива хора няма, но какъв е шанса третия да е по-зле от втория?
А, между другото, какво стана с първия? И той ли беше лош.
Май някой не умее да си подбира мъжете.
От цялата работа ми е жал само за децата.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 702d3ef77e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Здравей,
Пише ти мъж на който предстои развод. Съпругата ми е нещо подобно на твоят мъж т. е. постоянно ме критикуваше за неверни неща, опитваше се да ме мачка психически, обиждаше без повод. Правеше скандали пред други хора. Имаме и дете на 4 г. Накрая не издържах и подадох молба за развод.
Твоят мъж ще си остане същият, колкото и да чакаш промяна. Накрая ще си съсипана емоционално и психически. Ти решаваш но нещата вървят към раздяла.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 778d679f12
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Авторке - Кажи му да ти даде пари за лазерна епилация, като не те харесва окосмена. Като се хвали с бившите си, го питай защо не е с тях? И му кажи, че си дърво в леглото, защото той не те възбужда и с други мъже не си била така. Няма фригидни жени, има калпави мъже. Грижи се повече за външността си, накарай някой роднина да ти се обажда в негово присъствие и говори двусмислено, смей се, дръж се подчертано студено с него, накарай го да ревнува. Не му отвръщай на обидите, не плачи, кажи спокойно, че други те харесват такава. Бъди силна, не му давай да те смачка. Започни да го мачкаш ти!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9cb1def115
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Не зная, дали развод ще доведе до нещо по-добро, но ако разводът ти даде свобода и с издръжката за децата успяваш да си ги гледаш, развеждай се.

Ултиматум, или, или!
А гледането на порно си е бич!
Първо, мъжът се уврежда хормонално, защото изпразването става със собствената му ръка и второ, физическото присъствие на жената за него е по-скоро тормоз, жената пречи той да си играе сам с играчката.
Изобщо това порно е осакатило много мъже, но кой да им каже.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 38e9208837
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   От авторката:
Благодаря на всички, които писахте!
Наистина съм глупава! Признавам си го!
Към господина или госпожата, който беше писал за правописни грешки- достатъчно образован човек съм и може да съм космата и неподдържана, но не и неграмотна! Допуснатите грешки са технически, и то защото пиша от телефон, та така да знаете!
Имах нужда да споделя, макар че си знам положението, но на този етап няма накъде да мърдам. Ще променя и обърна нещата ясе някога, надявам се? Колелото се върти. Ами да съм гледала хубаво! Сега ще си страдам от грешките. Ами, мили жени, трябва да гледаме и себе си, защото в един момент се превръщаме в майки на мъжете си - перем им чорапите, гащите, готвим, чистим и накрая - хубавите са по улиците или в телефона, ама те не са позволили някой да ги прави на слуги... всеки си е отговорен за постъпките. Пожалвах се, оплаках се, ама всичко си зависи и от нас самите - дали се уважаваме. Аз явно съм загубила своето самоуважение. Благодаря ви все пак... няма да позволя да ме мачкат, но всяко нещо с времето си. Някак съм вече по-студена, по-дръпната. Ами наранена съм! Такива думи и отношение не се забравят... Бъдете здрави!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 079b876218
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Здравей!

Очевидното решение е "оставяй го", но знам, че когато има деца в картинката нещата не са толкова прости.

Обидите, унижението, липсата за желание за секс с него и тн. са неща, което съм преживяла и аз.

Това беше първата ми дълга връзка, която продължи няколко години (с много прекъсвания, разделяния и събирания заради държанието му). Той ме обиждаше по всякакви начини - за външния ми вид, за интелекта ми, присмивал се е и е омаловажавал всичко, което правя, сравнявал ме е с всички други жени (познати и непознати) и колко по-невероятни са от мен, а аз съм най-смотаната. Имало е и много гнусни коментари за физически неща, даже не искам да ги споделям. Но най-обичаше да ме сравнява със себе си и това колко велик е той, а аз каква съм дебела, отпусната, тъпа, немотивирана и въобще за нищо не ставам. Много подобно на твоята история и изключително болезнено - аз затова и реших да коментирам. Даже сега като го пиша и ми изникват тези неща като на лента пред очите.

В резултат на всичко това, аз се потиснах много. В един момент явно започнах да вярвам на нещата, които ми говори, защото в моите очи той беше авторитет и той беше моя мъж. А кой ще знае по-добре дали съм красива от моя мъж, нали така? Аз тогава така разсъждавах.

Много пъти не съм издържала и съм го оставяла, но като се мина малко време се започва едно търсене от негова страна, едни звезди ми сваля, едни обяснения в любов, гледаш как ставам от най-грозната най-невероятната. И разбира се ми се говореше, че това нямало да се повтори, той осъзнал грешката си, бла-бла. И тъпата ми глава влюбена се събираше с него. И така до следващия път. И нищо за всички тези години не се промени.

Много интересно се отрази това на секса. Ако щеш ми вярвай, аз не можех да свърша с този мъж. Ама изобщо! За цялата ни връзка, се е случвало не повече от 5-6 пъти да свърша и това е. А проблем здравословен нямам и със следващите ми приятели си свършвам почти всеки път, понякога повече от веднъж. Този тъпак замалко да ме направи фригидна. И то не защото не сме правили секс или сме правили еднообразен секс - напротив, постоянно правихме нови неща и всякакви порно изпълнения. Проблема беше много по-дълбок, а именно как той ми беше прецакал психиката и аз не можех да се отпусна. Защото как да се чувстваш секси и желана, като само оня ден ти е казал "виж еди-коя си какво стегнато дупе има, пък ти виж се". Да не говорим, че това, което правихме в леглото все беше за него - каквото и както той иска. Не ме слушаше, правеше каквото си знае на него да му е кеф и това беше. А уж се обичахме. Пълен цирк.

Накрая на връзката ни аз бях изхабена. Бях се превърнала в една потисната, истерична и смачкана жена. Колкото и да го обичах, оставих го. Години бях с него, какво ли не правих, не можаха да се решат проблемите ни и повече помия не можах да понеса.

И знаеш ли какво стана след това? Бях потисната и самотна няколко месеца, после се появи нов мъж в живота ми и направо се преродих. Не знам как го направи, обаче този човек все едно ми даде рестарт - и сексуално, и емоционално, всякак.

Мина много време оттогава, наскоро гледах стари снимки. И видях как през тези години, когато съм се чувствала като най-грозната и смотана жена заради бившия ми, аз всъщност съм била толкова млада, стегната и хубава. Огромна разлика в това какъв е филма в главата ти и личните ти комплекси, с това каква е реалността.

Друго, което осъзнах с времето, е че проблемът е бил в него през цялото това време. Като е мачкал мен, все едно че се е издигал над мен и се е чувствал силен. Избиване на комплекси един вид. Започнах да го виждам като жалък човек и малко да го съжалявам. А за себе си намерих самочувствие и осъзнах, че съм ценна - но това отне време.

Ако има как да го напуснеш - бягай! Такива мъже са токсични. Повярвай ми, само дето на главата си не бях застанала с бившия ми - не успях да си извоювам нормално отношение. Беше като енергиен вампир този човек. Единственото решение беше да го оставя.

Ако все пак дали заради децата или по други причини решиш да си с него, потърси помощ. Ама истинска помощ, не приятелки и форуми. Отиди на психолог, ако трябва заведи и него на брачна консултация. Сама ако се бориш, честно ти казвам, няма как да спечелиш в тази ситуация.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: db50ea9443
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   15 Защо да не си намери , има много самотни мъже . Категорията не е само ерген . За всеки влак си има пътници , не е длъжна да го търпи . За секс винагиможе да намери , щом е намерила два пъти , може и трети .

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 1b843525cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Изритай го този. Как, по дяволите, търпиш това? За какво? Ако, недай си Боже, съм била на твое място, мнооого отдавна (още на първата издънка) щях да съм му била шута. Жени, за такива като мъжът на авторката, само шутове и тръшване на вратата.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b4d22fe37c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Типичен пример за тъп български мъж, по-скоро мъжленце, което не знае какво иска! Изрод! Била окосмена, ох защо не си ми жена, най ги обичам по-окосмените женички, много са възбуждащи!

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 07853baaa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   15 до 21:
Точно това казвам - че може да намери и трети. И на него да му роди едно-две изтърсачета и номер 3 освен да я нагрубява да почне и да я шамари. Не съм казал че трябва да е ерген, а че трябва да е необвързан. Или сега си фантазираме че някой ще си рискува семейството или гаджето/годеницата за да се залюби с косматата самотна майка? Май гледаме много романтични комедии?
Не знам какъв ви е точно реда на мисли, но аз не мисля че една афера (почти невъзможна за реализиране като трябва да се съобразаваш с 4 човека) променя фактите. Това е реалния живот, а не текст на чалга песен.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 62c4f73616
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Авторке, мъжа ти има проблем. Но неговите нерешени проблеми съсипват тебе. Дали ще се промени неговото отношение към тебе, зависи от самия него и от теб. Позволила си му твърде много да те мачка и унижава. Едно е да кажеш ядосан на жена си, нещо свързано с характера и, но да я обиждаш, че е грозна, да я наричаш маймуна, тва е липса на уважение! Да потръси помощ от психолог, защото иначе ще деградира като личност!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 354f93a70b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Здравей,
пише ти дъщерята на една такава мачкана съпруга. Майка ми имаше връзка с баща ми; всеки ден караници, през ден бой и омилостивяване от негова страна. Играеше топло- студено; Десетки пъти я молех да се разделят незвисимо от последствията и безпаричието и хорското мнение. Времето обаче я нядви, не я изчака дали да мисли за мнението на хората- тя се разболя от рак; той така я тормози и тероризира последните месеци, (обърка й психиката)че тя не знаеше коя е и не взимаше адекватни решения; почина; мисля че и в концлагерите не са търпели подобно унижение. ако не друго- не давай такъв пример на децата си- сега сестра ми търпи подобно поведение от партнъора, такова е виждала, за нея е нормално дори го търси; не знам дали съм се събрала, но поне мога да споделя историята; а повечето ни познати имат чудесно мнение за него, не се лъжи а действай ))

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 4d705a0e9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Е има и много прости мъже на този свят сигорно се вихри след някоя ракия кажи му че и той не е порно актйор и си живей живота а той да плаща сметките като поп ако ме разбираш буквално

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: d94334f714
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Абе, момичета, защо не си задавате на себе си определени стандарти? Една черта да сложите, под която да не допускате комуникация? Ако някой не стига нивото, аут!
За мен нормално е следното. Когато съм най-зле, когато лежа с грип, носът ми е червен от хрема, косата рошава, потя се от температурата и хленча жално... точно тогава съпругът ми ме обсипва с комплименти и ми повдига духа. Никога не е пропуснал да забележи, че имам нова прическа или нова рокля, никога на обществено място не е пропуснал да ми прошепне в ухото, че изглеждам зашеметяващо... Не съм наивница, зная, че прави всичко това, за да ми достави удоволствие, но именно това ценя у него. Когато съм неглиже, казва, че най-много ме харесва като съм естествена; когато съм в официален тоалет, твърди, че излъчвам такава класа, че сигурно имам синя кръв; във всяка ситуация намира начин да поласкае самочувствието ми. А аз съм си най-обикновена жена, нищо особено. Виж, той е наистина красив мъж, но се държи така, сякаш е спечелил шестица от тотото, задето съм се омъжила за него.
Ей, от болницата ме вдигна този човек миналата зима! И не само мен. Бях с още две по-възрастни жени в стая. Идваше всеки ден с букет цветя и го разделяше на три части, така че всяка от нас да получи цвете и да се усмихне. Всеки път правеше комплимент я на леля Пенка, я на леля Мими и ги подпитваше не е ли вече влюбен докторът в тях и затова да не искат да оздравяват. Бабите се кискаха и видимо живваха. Забелязах, че започнаха да си слагат и червило преди часа за свиждане. Наистина се възхитих на съпруга ми, когато, след като мен ме изписаха, той пак отиде да навести другите две пациентки, които вече направо го имаха за син.
Не мога дори да си представя речник като този, който използва съпругът на авторката! Девойко, вместо да ревеш в банята, защо просто не потърсиш второ мнение, м? За първи път давам такъв съвет, аз съм абсолютно моногамна и ненавиждам предателствата, но то тук няма и кого да предаваш. Един грубиян и простак, който не цени достойнството на човека до себе си. Я покажи как една "маймуна с рошав гъз и гадна муцуна" може да го остави без вечеря и да замине на курорт с децата си, пък защо не и с галантен придружител! Не казвам да го напуснеш, това ще е глупаво с 3 деца на главата. Казвам само да очертаеш приемливото и неприемливото в лексиката, която употребявате в общуването.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: bc3237125d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Ако сама не се уважаваш и не демонстрираш гордост и достойнство другите трудно ще го направят, стегни се осъзнай се колко много се трудиш и постигаш все пак отглеждаш три деца за които ти си примера в живота и му покажи на този неблагодарен мухльо, че не може да се държи по този начин с теб, покажи му с отношение, че те губи, дръж се самоуверено поне привидно и че неговото мнение вече няма тежест в твоите очи.. Направи си нова прическа, започни да си флиртуваш с други мъже дори в сайт за запознанства, не е казано да изневеряваш, ако не искаш, а с идеята да си вдигнеш самочувствието и да се разсееш от сивото ежедневие вкъщи.

Вещица

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2df6791c1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   М на 30.

Абе какъв секс като ти говори така бе "рошав гъз"? Да се отпуснеш ли, как ще ти говори така а ти ще искаш секс да правиш с него? Че много ясно, че ще си дъска като ти чупи самочувствието. Това от деца го знаеме, че някои като не вижда красивото в друг, и му се подиграва, после друг вижда красивото и подиграващите АХВАТ ама той беше такъв онакъв, как така, а те просто пречат с подигравки и не позволяват на човека да е себе си и да покаже красотата - това което е.

Съжалявам, аз дори не съм по връзките, нямам много опит, ама бих ти препоръчал да не живееш с него повече. Стегни се, някакси, мамка му вие имате малки деца, ебахти идиота е тоя, не се живее с такъв човек, щом вече дори не те нервира или не ти досажда с изказванията, а вече нямаш увереност и в себе си. Вероятно си била с отворено сърце, поздравявам те за силата, малко хора могат да си отварят сърцето така, но той е слаб и страхлив очевидно, много много страхлив. Не ти препоръчвам да живееш с него изобщо и да знаеш, че ти не си тази, която се чувства на земята, ти си уверена, но нямаш сила защото той те е ударил докато си била с широко отворено сърце. Малко време сама и ще оправиш, съжалявам няма да ти препоръчам да останеш с нещо да живееш или да поддържаш връзка изобщо!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2df6791c1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   към #30, искам да съм като твоя мъж. Мислите са ми същите, но много често си казвам "айде няма да го правя" мисля, че от малък правех такива работи и ме тормозеха, и биеха дори, подиграваха, смятаха за различен, което яко някой иска да изгаври някого първите погледи бяха към мен, и мисля, че от тези години съм се научил( трябва да се отуча ) да подтискам тази част от мен. Това, което каза като че ли ми отвори очите, че това наистина е така с мен. Това, което написа ми действа като някакво събуждане да поработя върху и тази част от себе си, че съм я забравил. Мерси.

Възрастен млад мъж.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 71d09067a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Авторке, почти година е минала, откакто си пуснала темата. Има ли промяна?

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 6f803b5e5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Твоят мъж е пълно чудовище и елементарен български простак. За съжаление повечето български мъжленца са такива.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e66a771ee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Аз само да кажа, че майка ми ме пребиваше от бой до 13 годишен. От това съм придобил някакъв психологически страх от жените и израснах без самочувствие пред тях. От ниското ми самочувствие винаги съм се хващал с четвъртокласни подобия на примитивни маймуни от женски род . Които никога не са се поколебавали да ме обиждат , критикуват и мачкат , само да може тяхното его да изпъкне. Такава ни е орисията ...нищо не мога да направя. Вече обаче се отказах , защото се плаша от нова връзка.
Така че моля ви не нападайте авторката за лошите си избори в живота. Поблема е сложен , на дълбоко психологическо ниво.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 51e27a9343
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Много ми е тъпо за теб, въпреки че съм мъж.
Една ме измами, въпреки че ги знаех тези номера и измами и от личен опит и от преди ,и буквално и купих апартамент и сега ми е по-тъпо и от на тебе.
Съжалявам но няма милост за вас. Как съм се трепал по чужбини и накрая апартамент на една мастия , с парите ми с потта и със счупените ми зъби, с нервите и с болестите.
Съжалявам.
Няма милост за вас.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 54cbd45baa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Не те заслужава... пълен нещастник!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker