Секс с шефа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс с шефа
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 6623 пъти
Здравейте хора! Имам връзка с шефа си, по-скоро сексуална отколкото любовна. Той е много по-голям от мен. Въпроса ми е някой друг дали е в моята ситуация и как се чувства. На мен лично това ми харесва и не мисля да спирам. Не търся някаква финансова изгода от този човек, искам само да се забавлявам с него.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6330e9dcf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ти жена ли си или мъж?

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 3e2fa7c897
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ЕЕееее,това си е стори от едно време-с Шефа или с Партийният Секретар това си беше класика в жанра,а иначе-здраво и морално соц.семейство !

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 63dc7ef579
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ако не е женен, добре. Но, ако е-постъпваш много долно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: da3e1a4742
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това е НАЙ-лошото, което може да направиш на работа. Имах такава позната същата като теб, обаче завърши много зле. Там където се вади хляба, не се вади друго. Не те,критикувам, дори съжалявам хора като тебе. Предупреждавам те, ако нещо се случи с вашата връзка, много вероятно и да загубиш работата си. Мислила ли си затова?

Облаче

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9f4d62a68c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Екстра е! Моят беше страхотен любовник. Направо такова удоволствие никога преди не бях изживявала. Жалко, че след около две години жена му ни надуши и трябваше да напусна.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6469975d9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Аз пък го намирам за доста секси и възбуждащо. Жена съм и бих правила точно като теб.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 4dd4aa735f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   " Не търся някаква финансова изгода от този човек, искам само да се забавлявам с него. " - това показва, че темата е измислена! Забавления стават и с по млади, но парички дава само чичко-паричко!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 1ec9ba9ef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Секс на работното място за забавление? Няма такова нещо. Толкова ли е уникален шефът ти, че друг не може да го замести в леглото?

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2afdd7ed85
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Аз мисля, че той се забавлява с тебе-не ти с него. И с това ли намери да се похвалиш-че не търсиш финансова изгода-ами да ти дадем медал тогава? Това не променя факта, че си от ония, дето ги наричат с думичката с петте букви. Забавлявай се докато можеш, че като му омръзнеш и те изрита едва ли ще ти е толкова забавно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: c73933f098
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Авторката: Първо да кажа, да жена съм. Да женен е, но това не ме прави курва. Все пак това си е моя живот, аз питам дали има някой друг в същата ситуация, не да ме определяте каква съм, точно за това е този сайт, да ти се даде съвет. Няма да спра , и наистина не търся някаква финансова изгода.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: f8c9969522
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   това пък жените от къде да са го измислили, да се позабавлявам с него :D то е ясно, че мъжът се забавлява с жената, защото той я е*е, а не тя него. Той си завира пишкат там където слънце не огравя, а и жената може да е ку*ва, не мъжа. Всмисъл мъжът печели от подобна ситуация и секс, най-вероятно и обкръжието му от приятели знаят, защото няма как мъж да не се похвали със завоюванието си, а жената си остава ку*ва в тая ситуация. Аз подкрепям мъжа, евала, но жената си е парцал и изтривалка и много добре е да си знае мястото, че само ще го полапа и ще си ходи

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 5de1b00ce9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Ти си един парцал истещ х.я на твоя шеф може скоро да почистиш и х....ете на неговите приятели защотото к . ви като теб са само за развлечение, а жена му е тази която получава любовта вниманието и уважението от него. Аз също минах по този път и сега съм сама но си го заслужих защото си мислех че съм нещо велико, а се оказа че съм на повикване. Загубих семеиство и работа и сега много страдам един ден и ти ще попаднеш в моето положение но споко работа като проститутки има вярно че е за жълти стотинки защото си старичка като мен но пак е нещо.
Ж. 45г.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b6600e5f7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Е, тя ситуацията, както са казали си е класика. И понеже казваш, че само се забавлвяваш - дали, ако не беше шеф, щеше да му станеш любовница? Иначе на въпроса - да, била съм в ситуацията, не заради пари, а заради самия човек., направо си бях хлътнала. Всичко започна преди да стане шеф, продължи и след това. Беше си женен и жена му си е била наясно. Та един прекрасен ден, вече при друг шеф, мен ме съкратиха и нещата приключиха. Работех в близко населено място, не там, където живея. Абсолютно винаги съпругата разбира - дали ще реагира и как, е отделен въпрос. Колегите също са наясно. Там, където си вадиш хляба и т. н винаги работи. Така че, умната!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 4ca76cc2a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   И аз така се забавлявам с един, само че е само 5 години по-голям от мен (не харесвам много големи) и ми е много хубаво с него, но от време на време се виждаме. Ако е много често, почва да ми омръзва този. Имам и още един такъв, но честно да ти кажа, прегръдките ме кефят повече от сексът. Едното задоволява тялото и е за много кратко, другото топли душата и е за дълго. Най-любимо ми е просто да се скрия в една топла прегръдка и да остана в нея с часове. Нито един оргазъм не може да се мери с прегръдка.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 36ca0d8459
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Здравей, авторке!
Не обръщай внимание на повечето коментари по-горе. Хората сме различни. Всеки живее живота си по свой начин и повечето не могат да приемат различното мислене и мнение. Това е нормално.
Да се върнем на темата.. Не съм в точно такава ситуация, но скоро може да съм. От половин година съм на нова работа. И с течение на времето шефът ми започна да ме привлича. Усещам как и той има интерес към мен. Сигурна съм, че знаеш какво имам предвид! Виждам го.. усеща се по погледа му.
За първи път ме привлича толкова по-голям мъж. Също е женен, има деца. Длъжността му е на доста високо ниво и определно внимава какво прави.
Напълно сексуално го желая. Финансовата страна я остави. Може би властта ѝ парите привличат. И само да вметна за коментаторите, че едно е някой да ти плаща за секс и съвсем различно е просто да е ясно на околните, че въпросният човек има пари. И не само мъжът може да се забавлява с жената.. жената също може. В кой свят живеете?
Авторке, може ли аз да те питам относно секса. Как е? Имам предвид моят шеф е на 50 и нямам опит с толкова възрастен мъж? Ще се радвам да пишеш пак. Ще следя темата! Поздрави!

Ж, 28

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6d5b4e0b25
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   За мен секс с шефа си е нещо нормално. Моята бивша шефка я ухажвах 1/2 година преди да започнем да правим секс, а от 10 години вече сме женени... :)

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2afdd7ed85
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Към №17,тоест авторката-най-дразнещото е не това,че се чукаш с шефа си,а това,че си супер нагла.Чукаш се с женен мъж,не знаеш коя поред си,ама да-това не те правело курва.Има и далеч по-точни и обидни наименования за такава като теб,ама сайта има правила,които все пак трябва да се спазват.То че ще бъдеш изритана като парцал е повече от ясно,но заради нахалството ти искрено се надявам да е час по-скоро.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker