Спада му и не може да свърши - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Спада му и не може да свърши
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 3030 пъти
Здравейте, момиче на 19 години съм. Имам приятел на 24 от 4 месеца, връзката ни върви много добре, с изключение на секса.
Приятелят ми е много срамежлив и затворен човек, доста време му трябваше да ме допусне до себе си. Отношенията ни са нормални, личи си, че наистина е влюбен в мен.
Проблемът е, че той не може да свърши по време на секс. Когато му правя орална любов, ерекцията му е изключително силна и свършва нормално за около 20 минути, но когато правим секс започва добре и след 10-15 минути просто му спада. Понякога не спада, но не може да свърши докато не му направя свирка. Аз обожавам оралната любов, обичам да доставям удоволствие на партньора си по този начин, дори повече от това той да ме лиже... но не и всеки път да завършваме с това.
Не сме говорили на тази тема, но на мен започна да ми става тъпо, чувствам се незадоволена, а и се обвинявам. Не мисля, че не го привличам физически, защото постоянно ме докосва и още по време на любовната игра има ерекция.
Какво да направя? Не искам да се разделям с него заради това, но няма и как да продължаваме така. Аз имам повече опит от него, а и знам, че преди мен дълго време е бил сам и се е самозадоволявал, ако това има значение.
Моля админите да публикуват историята и също така моля за съвети и мнения - Какво да направя? Да говоря ли с него, ако да как да засегна темата без да го обидя? Защо според вас се получава така? Има ли решение? Дали честото гледане на порно и самозадоволяването имат нещо общо в случая?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8942dfb3f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Той няма опит в секса. Допълнително се сдухва от това, че ти имаш. Или е бил девствен преди теб, или е правил минимален брой пъти. Спада му от притеснение. Няма как да го предразположиш. Аз не издържах с такъв. Преди теб основно е разчитал на мастурбирането, ама сексът е нещо различно. Просто е смотан, ама ти си знаеш.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: f388e9268e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз имам същия проблем.Моят приятел е точно като твоя.Докато ме лиже има силна ерекция,после правим секс 10-15 минути и му спада и не може да го вдигнем един час и накрая го вдигаме и той си набива чекия и свършва. Това и мен ме ядосва,защото явно го привличам физически,но може дълго да правим секс.Ще следя темата.Исках просто да знаеш,че имаме един и същ проблем.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3e4d2c7d25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   "Не искам да се разделям с него заради това, но няма и как да продължаваме така."

А ти можеш ли? Виж, чудо голямо, че не можел да свърши. Ако секса с теб му харесва и е с теб,д ори да не свършва, все тая!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0c199658b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не мисля, че бихте могли да се разделите заради това. Говори с него, без да го обидиш, това със самозадоволяването няма никаква връзка с проблема му. Опитайте различни неща, попитай го какво го възбужда най-много. Може да харесва мръсни приказки, може да се възбужда, ако единият от вас е със завързани очи. Не се притеснявяй толкова и не се вини, късметлия е, че има толкова толерантна и всеотдайна приятелка пожелавам ви много щастие

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 22e43eb469
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Твоя приятел трябва да спре да се самозадоволява, за да увеличи чувствителността на пениса си. Захвата на ръката е доста по-силен от мускулатурата на вагината и това е основната причина да не може да се изпразни.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 97ac75d502
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Като човек който е наясно с нещата се навявам на мисълта че става въпрос за някаква первезия която е несподелена с теб. И какво по точно искам да кажа - има най различни фетиши - Кросдресинг, Спанкинг, Скат фетиш (поглъщане на изпражнения) и т. н. но дори и да се говори по тази тема много малко хора биха си го признали. Това е и основната причина за раздялата и омръзването между хората. Просто преди да започнете да правите секс му вкарай мръсните си чорапи в устата му, удари му два шамара и гледай как дървото му ще се наточи :Д :Д :Д

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: bbe27274d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ами или се старайте да свърши по-бързо докато му е твърд или правете секс, докато ти свършиш няколко пъти и си задоволена и после го довърши със свирка.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e0701f5fc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторката е. Мисля, че решихме проблема. Намекнах доста деликатно за честото самозадоволяване, след което той ме попита, защо според мен не е хубаво да се практикува често - естествено му дадох като причина точно това, което се случваше при нас. Казах му, че прекаленото самозадоволяване води до проблеми с евентуална бъдеща партньорка, че води до затруднена ерекция и свършване. Честно казано мислех, че няма да окаже влияние този разговор, защото се случи между другото, не съм конкретизирала, че говоря за неговия случай.
Учудващо, но има ефект. Може би се е замислил и ако е продължавал да го прави, се е поспрял. Поне така мисля, защото вече нямаме проблеми нито с ерекцията, нито със свършването.
Това, което направих от моя страна, е че преди секс го възбуждам максимално, по-дълго време от обикновено - целувам го повече, правя му орална любов по-дълго. И наистина ефектът е видим - свършва съвсем нормално по време на секс, без да му спада и без акта да продължава прекалено дълго време.
Много съм щастлива, че успяхме да разрешим този “проблем”. Благодаря на всички коментирали за мненията и съветите.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 76e4df0e56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Презервативи ползвате ли? Много е вероятно да е от това - намаля му чувствителността.

Иначе и по други причини може да е. Най-вероятно много се самозадоволява. Особено ако е било по-рано през същия ден, нищо чудно че има такъв проблем.

Говори с него и разбери :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker