Нежелание за секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Нежелание за секс
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 2032 пъти
Здравейте. Много се чудех дали да споделя историята си в този сайт, защото е доста интимна, но наистина не знам към кой да се обърна. Пише ви 19 годишно момиче, имам си приятел от 5 месеца, който също е на моята възраст. Принципно се знаехме от училище, на бала тръгнахме и оттам всичко си върви перфектно. Момчето е прекрасно, нямам никакви забележки към него, но както винаги има едно НО... той е девствен. Дотук добре. Да, малко е странно на тази възраст момче да не е правило секс, но аз го приех- Каза ми, че не му се е получавало и просто не е бил с правилните момичета. Аз съм го правила с 2 момчета, първият ми път беше на 17, което смятам за напълно нормално, правила съм доста секс досега и имам опит, ако трябва да бъда честна. С бившият ми правихме всеки ден по 2-3 пъти, като скъсахме имах и приятел с привилегии, с който се виждахме доста често, като цяло не е като да съм го правила 1-2 пъти и да нямам опит в тази сфера. Проблемът е, че приятелят ми е доста перверзен, постоянно си пишем за секс, прави ми намеци навънка, обарва ме, натискаме се, но стигне ли се до самия секс го няма никакъв. Разбирам липсата му на всякакъв опит, казах си, че няма да му давам зор, но вече почва да ми писва. Чувствам се като мъжа в тая връзка, който не спира да мрънка за секс, но и аз си имам нужди. Чашата преля вчера, когато майка ми беше на работа до по-късно и нейна колежка имаше рожден ден и каза, че ще ходят да се черпят и ще се прибере бая късно. Казах си, че това е идеалната възможност да се случат нещата, бях си облякла еротично бельо, което имам от 3 години, но никога не е имало толкова специален повод да го обличам, бях приготвила вечеря, свещи, изтеглих и филм да гледаме, презервативи бях купила, просто всичко беше като в приказка. Поканих го, нещата почнаха да стават, натискахме се доста, тръгна да ме съблича, следователно и аз тръгнах да го разкопчавам, при което изведнъж рязко ми каза - НЕ, СПРИ! Буквално бях като "какво по дяволите се случва", каза ми, че не може, странно му е, не му е окей и някакви такива. Питах го просто да ми сподели причината, защото виждам, че има нещо, не може да е перверзен, да се натискаме като ненормални и стигне ли се до самия акт да ми казва да спра и т. н. Каза ми, че няма причина, но аз усещам, че има нещо. Според мен или му е твърде малък, или има някакъв белег или е нещо друго, нямам идея какво се случва. Все ми казва, че имало време и да не бързам. Е, аз на сухо ли да седя? Не искам да изглеждам като някаква нимфоманка, но и аз като човек си имам нужди, а това дърпане не знам докога ще продължи...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: c98403bad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз имам два варианта на отговор.
1. Малък му е и го е срам.
2. Той е гей и просто се използва за пред родителите си и приятелите уж, че си има приятелка, а същност някой мъж му го слага на него.
Седни и поговори с него през деня. Питай го дали му е малък, кажи му, че размера няма значение, някакви такива. Кажи му също така, че би било хубаво да си разменяте ролите и ти да го чукаш с пенис колан да видиш реакцията му.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 999bf0b420
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Разбирам те, и аз искам мъжа ми да се сеща по- често и да е инициатор, с бельо работата става.
Има нещо което го притеснява, или го изчакай когато е готов.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a0c49b4b65
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Кое му е нормалното на 17 да си правила секс и за 2 години да си сменила 3 партньора, а сега 4ти? Не те съдя. Знам в какъв свят живеем. Ама аз не искам жена ми като я взема на 25 да е била с 10 човека преди мен и да са а имали толкова хора. Не знам как да го обясня. Една жена трябва да е само за мъжа си, както и мъжа да е само за една жена. Пак казвам не съдя никой. Лошо нещо е похотта. Младите момичета да помислят затова когато имат семейства.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d4b1e8f099
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Най-вероятно го е страх, че ще свърши за 10 секунди и ще го зарежеш.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 2c98b99977
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Първо, не е никак странно момче да не е правило секс на тази възраст. Просто всички момчета лъжат, че са го правили. Аз като бях на твоите години, като ги слушах момчетата - девствен съученик нямах. А реалността е съвсееем различна. :)

Сега, относно твоя проблем. Има 2 варианта - или приятеля ти има някакъв здравословен проблем, или се притеснява. По-вероятно е второто и ще ти обясня защо.

Мъжете (даже и 19-годишните) обичат да се чувстват "отгоре" във връзката, по-знаещи, по-можещи и тн. Имайки се предвид, че ти вече си правила секс, а той не е, това как ще се представи със сигурност го притеснява. Какво ще си помислиш ти, дали ще издържи достатъчно време, дали на бившите ти не им е бил по-голям и тн. Всякакви такива мъжки комплекси. И нещо много важно на тази възраст - дали ако се изложи няма да разкажеш на всичките си приятелки и да му се смеете. Или пък да пуснеш тема в някой форум, хаха ;) Особена ако ти се правиш на много знаеща, можеща и сексуална и осоообена ако си му разказвала за бившите си, смятай че това важи на 100%.
А защо ти е казал спри, причини може да има много. Девствените (и жени, и мъже) се притесняват за всякакви глупости. Може да не е бил обезкосмен. Може да е свършил в гащите докато се натискате даже. Може пък да не му е станало и да го е срам да го видиш така. Или просто да го е дострашало.

Сега.. това че ти пише мръсотии и те опипва е друг въпрос. Иска му се, това е ясно. Но между писане и правене разликата е голяма.

Решението е много просто. Накарай го да се почувства комфортно с теб. Покажи, че може да ти се има доверие. Че не си някаква бясна нимфоманка, която той не би могъл да задоволи едва ли не. Че не си клюкарка и може да ти се има доверие. Че няма да му се изсмееш ако не е перфектен. Абе като цяло, покажи нежната си и внимателна страна. И говорете! Това е много важно. Ама не тип разпит "ти що не ме чукаш, има ли ти нещо, а". Нежно и внимателно му обясни, че искаш да сте интимни, попитай го него какво го притеснява и тн.

А относно тия еротични бельота и нападания, има си време и за това. Ще започнете да правите и як секс. Ама първите пъти не подхождай така агресивно, щото се стряска човека.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: f6295b39e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Да го духаш. Ти си егоистка, и всички жени сте такива. И това си личи от ранна възраст. Интересува ви единствено собственото удоволствие.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 670979e9e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Първо е нормално, че на 19 не е правил секс. Момчетата не са като момичетата. Всяко момиче може много лесно да си намери кой да я чука - я приятел, я приятел с привилегии. При момчетата не е така, защото жените са по-претенциозни. Мъж би чукал всичко, което има путка, а жената не би правила секс с всеки мъж. А относно твоя приятел - разкарай го. Щом не му се прави секс, да си бие чикии там сам.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 44a3e48bcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Или пишока е ню-ню.

Или свършва за стотна от секундата и го е страх, че като го барнеш ще излее самосвала и ще стане за резил.


Твоята задача е просто да го предразположиш така, че тея неща да нямат значение... ако разбира се нямат значение ;)



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 4af10b5891
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Човека има някакъв здравословен проблем гарантирам ти го! Това са цели 5 месеца, това е достатъчно време да се отпуснеш пред човека който се очертава че обичаш! Може да не си харесва половия орган, и затова да не го правите. Но ако е това причината, защо си хваща гадже като знае, че няма да има пълноценна връзка с нея? Според мене тука с отстъпване или чакане няма да стане. 5 месеца това е много време, това е почти половин година. Ако има проблем, поне да ти каже и да отиде да се лекува ( ако може да се лекува) Или поне теб, да те освободи от тази фалшива връзка. При вас не е проблема само секса, проблема е, че няма ти доверие, не ти споделя. Как очакваш тази връзка да върви? Щом за 5 месеца не ти се е доверил, няма и да го направи. Опитай се да го притиснеш 2-3 ако не ти даде поне причината, напусни го. Виждам, че ти се уморяваш от неговото отношение и недоверие. Дали мъж би чакал така жена? Още като тръгне с жена, на втората седмица и иска... Всичко се оправя с говорене!

Хелга

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: cf4566404a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Абсолютно подкрепям мнението на номер 8. Послушай я/го.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker