Изостави ме заради гей - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Изостави ме заради гей
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 3291 пъти
Здравейте,

Момиче съм на 18 години. Доскоро бях обвързана с най-готиното момче в училище, по което всички точеха лиги - както момичета, така и момчета. Връзката ни беше от година и половина и всички много ни завиждаха. Опитваха се всячески да ни разделят - било то с клюки, било то с интриги и лъжи, но не успяваха. Както казах, приятелят ми имаше много обожатели и от мъжката аудитория, които неведнъж му бяха намеквали, че искат да правят секс заедно. Аз си мислех, че той е хетеро и съответно, че се привлича само от жени и само от мен, но наскоро разбрах, че това не е така. Един ден реших да го изненадам, защото свърших по-рано училище, отидох до тях без да го предупредя. Отвори ми задъхан, с видимо неудобство и по хавлия. Реших, че ми е изневерил с някоя от многобройните, които му се натискат, но когато влязох в стаята, за малко не припаднах - на леглото стоеше момче. В първия момент се разкрещях, прималя ми, имах чувството, че ще припадна всеки момент. Почнах да псувам, да обиждам, а приятелят ми само ме гледаше и се УСМИХВАШЕ. Другото момче също ме гледаше най-невъзмутимо, даже сякаш искаше да си тръгна възможно най-бързо и да ги оставя да си довършат "занятието". В момента съм изключително объркана и отвратена от всичко случило се. Макар да бяхме заедно от година и половина, не бяхме правили секс по негово настояване, защото все още не бил готов, чакал правилния момент и т. н. Аз също не съм правила секс, но исках първият ми път да бъде с него, защото вярвах, че в негово лице съм намерила любовта на живота си.

Искам да кажа, че от тази случка преди няколко дни той изобщо не ме е потърсил, не се засичаме по коридорите, а когато попитам приятелите му за някаква информация, те ми казват, че той им бил забранил да говорят с мен по какъвто и да било въпрос. Споделих на най-добрата ми приятелка за случилото се и тя ми каза, че го е виждала да се целува с някакво момче в тоалетните в търговския център в града и даже се държали за ръце. Момчето, с което го хванах на калъп изглеждаше доста нежно, по-точно женствено, което ме навежда на мисълта, че при половия акт, бившият ми вероятно е активен, но това пак не ме успокоява. Лъже ме, че е девствен, а същевременно се чука с момчета? Явно просто е гей... ще се радвам да чуя съвети, защото съм много объркана.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 37d21e28a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми... Не съжалявай, че те е оставил, има много други момчета, които биха те обикнали.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 4579ea2bdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Може да е бисексуален.
На тази възраст гледа да се забавлява и едва ли това е първия път, когато ти е изневерил.
Ако искаш секс с две момчета мисля, че лесно може да го зарибиш и да пробваш с него и приятелят му.
Ако искаш сериозна връзка няма смисъл да се занимаваш с него.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 1bad7a6dbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Как можехме да предположим, че Светът ще заприлича все повече на тийнейджърска холивудска продукция?

Мислела си си, че се привлича само от жени и то САМО от теб ахахаха. Наивност ли бе да го опишеш.

Не сте ли се натискали, не го ли барна случайно по онази му работа да видиш дали е надървен поне веднъж? Въобще за какви отношения говорим...

Ами, миче, следващия път си хвани по-нормално момче - не най-популярния прикрит гей в даскало.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: f90f19e9dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Абсолютно е гей. Няма за какво да ти е гадно, разбрала си даже много навреме преди да си легнете, или да се е задълбочила връзката прекалено. Радвай се.

Ж.25г.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 75c4023f0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Моля те, другия път се постарай историята ти да изглежда малко по-достоверна.
Първо, няма как момчето да го играе пред другите хетеро като си намира приятелка, с която не прави секс (обяснимо защо) и в същото време да се държи публично за ръка с друго момче. Някак още тук не се вързаха нещата, предвид и хомофобията в държавата, в която се намираме е почти изключено да се е случило.
Второто, което не се върза изобщо - ти си ги псувала като си ги хванала, а те са ти се усмихвали и не са почувствали срам или вина. Изключено е при подобна ситуация да ти се усмихват, най-малкото от страх да не ги разкриеш пред останалите. Също, ако беше истина, приятелят ти изобщо нямаше да ти отвори вратата, какво остава да те допусне да влезеш. :)
Третото, което не се върза - при подобна ситуация последното, което ще направи бившия ти е да се обади на приятелите си и да им каже да не говорят с теб.
Това са точките, на които исках да обърна внимание и които някак стоят фантастично в общество като нашето.

Все пак, ако историята, колкото и слабо да вярвам, е истинска - съветът ми е просто да го забравиш и да се разсейваш с нещата, които обичаш да правиш.

Искам да отбележа, че подобни истории има наистина в реалния живот и те не са единичен случай. Много гей мъже заживяват с жени, женят се, дори имат деца в стремежа си да изградят идеализираното от хомофобското ни общество семейство. Измислената ти история е много добър пример за това, което се случва все по-често и което е много добър пример за вредата от омразата в каквато и форма да се изразява тя.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 1a342d19d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Какъв съвет искаш? Живей си живота и това е. ;)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 129ee64259
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Съветвам те да го изнамериш, но не за да "поговорите" и не с някаква надежда от твоя страна че можете да се съберете, а за да му кажеш "Майната ти, прав ти път! Не си ми нужен. Бай-бай! Въобще не ме интересуваш вече, само дето си загубих времето с теб" Сега, дори да не го мислиш наистина, дори да те боли отвътре, просто му го кажи и изчезни. Защото дори да е бисексуален (което ме съмнява, иначе все щеше да е правил секс с теб поне веднъж) не ти трябва! Казва ти го бисексуално момиче-от" бисексуални" мъже които са по скоро 99 % гей, една жена няма полза! Само ще се мъчиш с него...

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 27aeb0819f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "Макар да бяхме заедно от година и половина, не бяхме правили секс по негово настояване, защото все още не бил готов, чакал правилния момент и т. н. Аз също не съм правила секс, но исках първият ми път да бъде с него, защото вярвах, че в негово лице съм намерила любовта на живота си. " - Правилния момент в който принца на белия кон, който не "иска да те използва за секс" а иска да разбере необятната ти душевност и затова се стиска толкова дълго и те "чака да станеш готова" е когато бива хванат, че е гей. Това става когато момичетата им промиват мозъците с това, че за "истинската любов" се чака и този, който те чака е истинската твоя сродна душа. Накрая се оказва, че "възлюбения" те "чака", защото е прикрит гей и те използва за параван. А сега помисли за още по-лошия сценарий в който такъв прикрит гей те използва за параван в продължение на целия си живот и ти му родиш деца. Знаеш ли защо става така? Защото феминизма е промил мозъците на жените и когато един истински, пълнокръвен мъж им намекне още в самото начало, че иска секс от тях те го възприемат като обида и неуважение, за това, че са "възприемани като сексуални обекти". Това сбъркано отношение на жените води до това те да гравитират около метросексуални гейове, които ги разбират и "чакат" и ги използват за прикритие.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a9bbf0554a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ясно. Ползва те да се прикрива пред хората, че уж има приятелка. А си е чисто педерастче, което ще израсте като голям педал.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 24b4f75388
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От Авторката :

Благодаря за мненията на всички! Към тези, които ме обвиниха в измислица, искам само да ви кажа - за съжаление историята ми е реална, колкото и да не ми се иска. Иска ми се всичко това да е една лъжа, но не е.
Когато позвъних на вратата, той ми отвори, защото явно не е очаквал да ме види, след което почна да ми обяснява, че не е удобно да вляза, но аз го избутах и влязох, както казах - помислих си, че ми изневерява с МОМИЧЕ. Още повече, че наистина и двамата не почувстваха неудобство, а стояха и ме гледаха съвсем невъзмутимо, даже в погледите им се четеше някакъв присмех и скрита ненавист. Усещането беше ОТВРАТИТЕЛНО. Но откъде можех да знам, че е гей и нещата ще се развият така?

На външен вид по нищо не личи, освен може би по това, че се епилира и си скубе веждите, но в днешно време и много хетеро момчета го правят, така че за мен това не беше повод за притеснения и съмнения. Явно съм грешала. А за държането на ръцете - видели са ги в общото помещение на тоалетните в мола, където се предполага, че има по-малко хора и който влиза, влиза само за да си свърши работата. Но пак и аз не разбирам защо са го направили, ето че моите познати са ги забелязали.

В главата ми е пълна каша, може би аз съм си виновна, защото винаги имам прекалено големи очаквания от хората, доверявам им се сляпо, раздавам се на макс, а накрая се оказва, че съм се хващала на въдицата и са ме разигравали като маймуна.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 89429af509
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   И сега какво? Той харесва мъже и ти искаш да се върнеш при него ли? :D Не се занимавай с това момче, със сигурност има много по-готини от него!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: caf7893d2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Аз съм момче и мога да ти кажа да не ти пука въобще. Това е доказателство колко са подмолни гейовете. Само факта, че не искал да го направите три месеца след връзката ви - трябва да ти светне червената лампичка. Има няколко много богати бизнесмена в българия, които за пред аудиторията имат жени, но всъщност са гейове и само се крият. Някои от хомотата са такива - много издокарани, мускулести, никога няма да кажеш, че е гей - ама какво става :))) Има много свестни момчета, които си търсят готини момичета - не се отказвай! Успех!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 75c4023f0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   От 7
В такъв случай съжалявам, авторке. Попаднала си на отвратителен човек, толкова долен, че чак историята ти ми се стори измислица. Сигурен съм обаче, че ще намериш такъв, който да те цени и обича истински, това можеш да го приемеш като урок да не се доверяваш на хората така сляпо. Изглеждаш добър човек, рано или късно ще се случат нещата. :)

Към 14 - не бързай толкова с обобщенията, аз също съм гей момче, но никога не бих се подиграл с момиче по подобен начин само, за да си градя фалшивия имидж. Момичето е попаднало на егоист, но това не означава, че всички сме такива. Както има много долни хетеро мъже, така има и хомо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker