Мразя секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мразя секс
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 3616 пъти
На 30 все още не съм го правил.... Така се случи, не съм педал, нито стиснат, нито стеснителен, но просто всяка която познавам или е заета, или е свободна и харесва друг, и в работата и в колежа и общо вЗето навсякъде, цял живот. Ходих на фитнес две години, сега покрай работа, та нощна смяна го замряха малко, отслабнах покрай него доста но и това не помогна. Проблема е че съм на 30 И започвам да го мразя, от ден на ден либидото все повече ми пада, дори да се отдаде възможност, аз вече не съм толкова навит, имам чувството че всяко докосване ако се случи ще ме подсеща за последните десет години най хубавите и това ще ми отключи агресия, нормално ли е. На психологическа ако се продължи така липсата до какво ще доведе физически и психически

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: f82a513325
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какви ги говориш? Ако си прилично облечен и работиш сред жени няма начин да не си намериш съпруга. Всяка жена обича мило държание. Покажи им го

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b233da4140
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Едно време и аз бях самотен дълги години и аз имах чувството, че и да срещна човека, няма да ми става и ще ми напомня за разочарованието, но когато срещнеш правилния човек, забравяш за всичко и си влюбен и нищо друго не те интересува. Не се отчайвай, всичко ще се оправи. Нямаш полза от отчаяние.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b669b52975
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За тази цели има сайтове за запознанства. Вместо да блъскаш без смисъл във фитнеса, търси в нета и се запознавай.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 371a4ab317
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Има и жени, които го мразят, благодарение на разни мъжки курви. (Аз, например.) Не се отчайвай, има надежда и за теб. :)

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0e252abf50
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Няма как да мразиш нещо, което не си опитвал. На 30 не си престарял, много мъже на тези години още си живеят като тийнейджъри, за добро или за лошо. Търсиш ли си активно приятелка или чакаш тя да ти почука на вратата? Второто едва ли ще стане. Използвай както реалния свят, така и виртуалния. Аз от сайт за запознанства срещнах мъжа си. Жените не обичат отчаяни и негативни мъже, затова се опитай да гледаш на живота от позитивната страна. Така и ти ще се почувстваш по-добре.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6224dfa366
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Че някоя кара ли те да правите секс? Доколкото разбрах- не. Като не искаш, не го правиш. Караш на ръчки и толкова.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 28ca7ee66c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Аз съм доста по-малка от теб (на 22), също съм девствена и също нямам желание за секс. Причини мога да изброя много, но най-основните са, че съм тотално отвратена от мъжете. Повечето имат много кофти външен вид и още по-кофти неща им се въртят в главите. Нямам намерение да се правя на парцел само защото някой има изкривена и ненормална представа за секса. Уви, наистина много мъже са така. Другата основна причина е, че като бях малка и даже като по-голяма, родителите ми правиха секс пред мен, баща ми мастурбираше в кутийки, опипвал ме е навсякъде, летата ходеше чисто гол вкъщи, бил ме е и т. н., и т. н... Около 16 години продължи това. Тоест вече съм почти мъжемразка, но никой не избира семейството си, така че не ме съдете. Другото ще го спестя.

Има много момичета, включително и аз, които не мечтаят за голям е**ч с 20-сантиметров пенис, скъпа кола, високоплатена работа, луксозно жилище и прочие неважности. Искат просто едно скромно, честно, вярно, добро и красиво момче, което да ги обича. Да ги целува и прегръща често. Това е. Не е прекалено много, нали?
Така че, авторе, не губи надежда. Можеш да си намериш дружка и не толкова трудно. Стига само да изглеждаш и да се държиш добре.
Стискам палци нещата да се развият положително. Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 512c2c4df4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Брат, явно не си голям чаровник. Ако ходиш на фитнес и си на 30 години, ще ти се лепят не само 18-годишни, но и такива дето са 18 години по-големи от теб. Простата причина, че мъжете на 30 години са в лоша форма масово. Повечето са с наднормено тегло. Ето аз примерно имам приятел на 34 и той е перфектен. Много е търсен и чак му е досадно. Да не си по-нисък?

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 4fa9a75568
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До 10 от автора
Казах че спрях за сега фитнеса, но надали и това ще определи нещата. Или си желан, или не, без значение какво правиш, това си е карма, моята явно е такава. Ще си насоча живота към друго, било да помагам на родители, работа, спане и фитнес колкото да не напълнея, секса, жени, а бе по дяволите, отказвам се от това, не желая да ме харесват от тук нататък, за мен ще е обида. Тук въпроса ми е друг, в случай че имам криза, тоест желание за т. нар физическо разтоварване, знае се какво имам предвид, как да се контролира това, с хапчета ли с какво

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6552a797d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Това с фитнеса са глупости. Жена съм и са ми ужасно противни разни гардероби, прекалили с блъскането. Повярвай, също толкова отблъскващи са, колкото и дебелите. Всички жени, с които съм говорила по темата, споделят същото мнение. Така че е достатъчно просто да си строен/спортен.

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 2b59ab8de3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Има ли някакво развитие? Авторът да каже на какво дередже е.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: f861fe633b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   до 9

Накои жени го имат това, но не искат от мъжа да ги прегръща и целува.
Странен свят!

За родителите - много съжалявам. Аз съм на мнение, че трябва да се минава психотест преди да имаш деца. Как за шофьор на камион трябва, а за дете - не. Детето не е по-малко важно от един камион.

До автора - не се разхвърляй. Харесаш ли си някое момиче първо го опознай и ако си сигурен, че е за теб и покажи, че ТЯ е жената за теб.
п. с. във фитнеса жена няма да си намериш

Успех,

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: db2ded419b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Към 9,

Звучиш като недорасла 14 годишна пикла.
Не била искала много... кой знае какъв ти е критерият за "красавец", сигурно очакваш някой перчем от тикток да ти падне от небето, че и да ти седи на асексуалността (която е в следствие от семейния сексуален тормоз btw! , а не че имаш "здравословна представа за секса, а видиш ли, мъжете били луди"). За какво си му? Повечето хора не сме травмирани от малки като теб. Имаме здравословно желание за секс и съответно сексуално експериментиране. А ти, малката, просто мразиш баща си, съответно и себе си, ама понеже егото не ти позволява да го осъзнаеш, седиш и сочиш мъжете (щот нали, все пак тати е мъж, значи мъжете са тати, щом тати е лош, значи мъжете са лоши).

Един красив мъж, който има здравословен сексуален апетит, ще иска да мине колкото се може повече жени (не за друго, ами защото като сме малки си мислим, че са супер различни, а те не са), и да си хване някоя на неговото ниво.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker