Девствена съм, а гоня 40... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Девствена съм, а гоня 40...
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 8721 пъти
Изобщо не се шегувам, де да беше шега. 82-ри набор съм. На 37 години. В тийнейджърските години бях притеснителна и не общувах много с никого, после в младежките имах гаджета за по няколко седмици, максимум месец и все не си допадахме. Да не говорим, че само в интернет ми е удобно да заговоря някого, а там често се оказват големи перверзници, а за мен секс още на първа среща е абсолютно убиващо връзката. Пък и трябва да познавам човека, да се чувствам удобно пред него. На живо ме е било срам да заговарям мъже, а тези, които са ме заговаряли хич не са ми харесвали. Често тези, които съм харесвала са ме приемали само като приятелка. Да, признавам си, че съм доста претенциозна, дева съм и не вярвам в тия глупости, ама се говори, че ние сме най-капризните. Не искам някакъв модел, искам на мен да ми харесва и капризите ми са насочени главно към поведението им. Не съм грозна жена, младолика съм - мислят ме за не повече от 25, ама не съм и най-красивата. Доста мрънкам. Реална самооценка си правя. Както и да е. От 2010 до тази година бях много съсредоточена в работата си, направих голямо кариерно развитие и животът ми това беше. Работа, излизане с приятелки, вкъщи с кучетата ми. Приятелките ми се делят на два вида - омъжени с деца и свободни, които искат да се “наживеят”. Аз не съм нито едното. Чисто си го казвам - стара мома съм. Не чувствам като задължение да имам съпруг и деца, защото трябва да си срещнал правилния, че да го искаш. Аз като не съм? Но не мога просто така да правя секс. Не знам и аз какво искам. Ама ми е самотно и гадно. Мислела съм си да си изгубя девствеността с красив непознат на морето например, но бързо ми минава, не искам просто така. Мъжка проститутка не искам, достатъчно ниско ми е самочувствието. А и казах, че искам да е специален човекът. Какво мога да направя? Ако мога следващият мъж, който срещна да се окаже правилният и да останем заедно, да създаден семейство. Ама тези неща за ден не стават, а и от къде да намеря този мъж?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 301f351176
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   за първи път правих секс на 28. Беше си срам, харесвах много човека с който го направих и усещах и бях убедена че и той ме харесва и съм негов модел за жена. Но след случката със “ загубването на девствеността” той явно ме е помислил, че ми хлопа дъската и нещата приключиха след още два пъти. Ниско самочувствие имах и аз и тази липса на самочувствие и притеснението че като нямам опит на него не му е добре и хиляди други мисли ме сдухваха. Да ти кажа той беше мъж мечта за мен и като повече не ме потърси и нищо не се получи много страдах. Така че идеята за красивият непознат на плажа за веднъж е по- добрият вариант. Мъж-проститутка са обикновено ромите. В днешно време това, че жена е девствена над 18 години не се гледа като добродетел, а е признак че нещо не е наред с нея. Макар и просто по стечения на обстоятелсвата да се е получило така.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8fc7e6b6a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   НСА прогнозират появата на НЛО до 2030 год ,Изчакай кво толкова !

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0be897ea19
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

3.   Чакай още, след 40 - 45 годишнината следва критическата и менопауза. Принцове на бели коне има само в приказките или в реалния живот но 1 на милион може би.
Тялото ти има нужда вкл. от секс и ако имаш малко себеуважение не би трябвало да се лишаваш от това.
А без компромиси не може - поне в рамките на допустимото.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: c92c5d3dde
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Типичното мислене на старата мома. Ами чакай си "идеалния принц" още, пък на 47 може вече да го срещнеш... или на 57... Абе до 67 ако не си го срещнала може би трябва да се замислиш.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8852bd549d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Значи... Ти не си девствена по религиозни или морални причини, просто не се е появил мъжът за теб?

Малко ти е накъсана мисълта. Защо не дадеш повече информация, за да те посъветват хората правилно. Например имала ли си приятел досега и връзки като цяло? Ако да, на каква възраст, колко време са продължили и защо не са се получили нещата според теб? Целувала ли си мъж изобщо, имало ли е срещи и някаква интимност, стигало ли се е до нещо повече? А емоционално, имала ли си привързване с някого и тн?

Тези неща мисля са доста важни. Например, едно е ти да си имала отношения с мъже, връзки, емоционална привързаност и тн. но по една или друга причина да не се е стигало до секс - в този случай проблема е един. Друго е досега да не си имала изобщо приятел (или ако си имала да са били някакви детски истории).

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 021c482200
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   И аз съм девствена на 30. Виж кво, вината не е в нас. Щяхме ли да сме девствени ако ни се бяха получили нещата с някого когото много харесваме? Много ясно, че не! Просто въпрос на късмет. Аз качих и килограми и се пропих. Но не съм сама защото бях пълна, а напълнях защото бях сама, неудовлетворена и недоволна. Преди правих диети, изглеждах добре и знаеш ли как ми се получаваха нещата-лепяха ми се такива които не харесвах. И не знам защо не ми се получаваше с тези които харесвах.
Кофти късмет в този аспект при нас, това е положението.
Сега съм решила да се напъна да отслабна и да се разхубавя отново (нещо като напън за последно) и да замина за чужбина, дано да ми излезе късмета най-сетне...
Ти търси също! Активно си търси щастието, че времето лети. Не мисли за това че не е станало до сега, а гледай да се случи преди да е станало късно. Между другото и аз като теб съм младолика, имат ме за момиче, така че това ми е частична утеха. Но не можем вечно да разчитаме на това.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a71ff64c4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   А как ще си загубиш девствеността с красив непознат, като те е срам да го заговориш, а пък теб явно красавци не те заговарят?
Според мен си се вкарала в някакъв филм. Хората не са само външност, а ти май само това гледаш. Иначе как няма да харесаш някой, който току-що те е заговорил?
На твоята възраст - от опит ти казвам - най-добрия вариант да срещнеш мъж е ако някой общ познат ви представи един на друг или по интернет. Но не подхождай към срещата с мисълта "тоя сега достатъчно заслужил ли е да му дам безценния ми химен". Просто се отпусни и се забавлявай.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 63dab04554
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

11.   На 23 го направих за първи път. Не беше планирано, нито човекът беше специален. И аз бях много срамежлива като тебе. Нищо не излезе от връзката, разбира се. Усетих обаче, че съм пропуснала съществен етап от общуването си с другия пол. Според мен идеалната възраст да се започне полов живот е 18-20 години.
Последва половин година суша, след което се активизирах и направо ми стана мания. До 28 мисля че наваксах пропуснатото. Освободих се и от стеснителността и комплексите си. Установих, че идеални хора, най-подходящи и т. н. НЯМА! Една връзка се гради, а не се намира на улицата. Връзката е взаимно творчество, а не двустранна консумация. Взаимни компромиси, и какво ли още не... Когато човек е част от нещо по-голямо, няма значение дали семейство, фирма, отбор или нещо друго, той вече не е напълно свободен и независим - трябва да жертваш част от независимостта, свободата и индивидуалността си, за да участваш в по-голямото, и съответно да имаш ползи от него. А ползите са дом, редовен полов живот, деца, семейно огнище, удовлетворение от живота и много други работи, които човек сам няма как да постигне, няма и с кого да сподели...
На 29 се задомих. Вече имаме 2 деца и да чукна на дърво - за сега всичко е на 6.
Та мисълта ми беше - ако чакаш идеалния, специалния, или някакви изключителни обстоятелства, това никога няма да стане! От друга страна, ако започнеш с някой не-идеален, но имате общо желание да градите, да се напасвате, да се уважавате и да си доставяте взаимно радост, споделяне, удоволствие - тогава нещата ще се получат.
Помисли си добре ти какво би направила за бъдещата си връзка, а не да търсиш и да чакаш най-доброто, направено от някой друг, и при това да отговаря на хилядите ти взаимно-противоречащи си претенции.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6384bd1e3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Решението е вместо да подбираш и да чакаш нещо да се случи ти да сваляш. Отивай и започвай да сваляш някой мъж, нагласи се добре и после го покани на вечеря. Ако просто правиш това, което си правила досега ще получаваш това, което си получавала досега, тоест - нищо. За съжаление твоя манталитет на претенциозност, крайна предпазливост и пасивност е много разпространен сред жените и те смятат, че просто трябва да "чакат" нещо ще се случи, докато разберат, че нищо не се случва и те самите трябва да го направят да се случи.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: cd9c15503f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Аз като мъж бих помислил, че не дружиш много с главния мозък и бих се дръпнал. Късай ципата медицински и си запази девствеността за себе си. Друг да не разбира. М36

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 60b4f66296
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Номер 11 Получаваш БУРНИ АПЛОДИСМЕНТИ, много точно казано, бих ти целунал ръка и дал за пример!!!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 1bfb842f7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   До тази възраст трябваше да си разбрала, че идеалният е само в твоите представи и по филмите, че вероятността да го срещнеш, да се влюбите и да правите супер специален секс, който да те изстреля на небето е подобна на тази да те удари астероид.
Мога да ти споделя собствения си опит, макар и далеч от твоите рекорди: на 22 бях девствена и сдухана от това. На 1 купон пийнах и си тръгнах с един симпатяга. Момчето се изненада, но не отказа. Сексът не беше нищо особено, но преодолях психологическата бариера и никога не съм съжалявала за това.
Като те чета обаче как летиш из облаците, никак не те виждам да подходиш прагматично и да се оцениш - какво всъщност предлагаш? Може да изглеждаш на 25 (в което се съмнявам), но мисленето ти е на 15. Сори, но нормалните мъже със сигурност няма да приемат нормално новината, че си девствена. До 37 г. са някакви 20 г., през които да не срещнеш 1 човек, който да ти е симпатичен и да те привлича, не е нормално. Свали си малко критериите, ако не искаш да си останеш само с кучетата.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 87b5d5d438
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

18.   Как всички нападат девствените хора, че са ненормални и ,че едва ли не чакат принца и идеалната любов.А много често просто като даден евентуален партньор разбере, се дърпа и бяга , а това обезкуражава. С един така, с друг, и започваш да се обезсърчаваш. Въпросът е да срещнеш човек, който няма да избяга или да те обиди, а това е адски трудно на днешно време. На днешно време ако над 18 си девствен, си за лудницата.
Авторке , добре преценяй хората. Някои се радват на безразборен секс, но ти гледай човека какъв е . Да е улегнал и здраво стъписал на земята, а не някой пройдоха. Дори и да има деца от първи брак, това не е проблем, освен ако на теб не ти е.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 119d78b7b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

19.   Н. 11, поздравления за точния коментар и от мен. За съжаление малко хора осъзнават казаното от теб, без значение дали са мъже или жени. Една връзка се ГРАДИ, тя не се намира готова. Трябва да се напаснете един с друг, да приемете лошите страни на отсрещния човек, както и да се съобразявате с мнението, чувствата и нуждите на му. Изискват се жертви, жертва се част от свободата си и независимостта в името да имате семейство, човек до себе си, който да ти бъде упора, да бъде до теб и в хубавите, и в лошите моменти.
Както авторката на темата е осъзнала вече, в един момент свободата преминава в самота, а независимостта в нищо да не зависи от теб.
Като мъж също бих се притеснил от девствена жена след 24-5. Липсата на секс се отразява сериозно на психиката на хората без значение от пол, особено с възрастта, за това съществуват понятията като стар ерген и стара мома.
Авторката, просто спри да чакаш принца. Направи го с кой да е за първи път, след това си запази истината само за себе си. Намери си оправдание за липсата на опит, не е толкова трудно да измислиш нещо. На тази възраст нямаш голям избор от мъже, така че ако искаш човек до себе си, ще трябва да правиш много компромиси. Друго наистина не знам какво да ти кажа, та ти си по-голяма от мен...
М36

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: bc8ecee2e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   Ти пък, не бързай бе... 40 е новото 20, да не повярваш... идеалния и най-подходящия няма да дойде, защото просто не съществува. Ако живееш с майка си, това вече е диагноза... Спешно клуб-бар-алкохол-секс. Само това ще те спаси. Почни от някъде. Иначе си за музея.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 669b54d1ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

21.   ама разбира се, 9, проблемът е в държавата, правителството, вселената, във всички други, само не във вас. Не мислиш ли, че за спреш да получаваш едни и същи резултати, трябва да промениш входните данни? Вероятно проблемът ти не са само килограмите, макар че и те имат значение, а цялостното ти поведение, нагласа и отношение към хората.
"ако ни се бяха получили нещата с някого когото много харесваме" - колко пъти не ти се получиха нещата? Ако е веднъж - да, вероятно е кофти късмет. Ако обаче е многократно, най-вероятно е модел на поведение. Какво точно, няма как да кажем, може да са нереални очаквания, както при авторката, може да е егоизъм, може да е желание само да получаваш без да влагаш във връзката, може да е обратното - да се лепваш за човека и да не му даваш да диша...

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7e2b6aef3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Купи си вибратор , по - натам търси мъж . Ако си не много дебела , няма да ти е много трудно .
Не казвай , че си девствена преди това . Ако няма кръв няма да се разбере , не е нужно да правиш каквото и да било , само което ти идва отвътре . Дори да не е някой специален , може да се харесате . Възможно е и в мъж , който не те привлича от пръв поглед , все нещо в него да ти допадне . Има много сайтове . Успех .

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 40b8021817
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   21, номер 9 съм. Да, то е ясно, че хора като теб, които не са имали същият проблем като нас, обичат да ни се подиграват как на нас все другите са ни виновни. Само дето забравяте, че в този живот има и обстоятелства - благоприятни за даден човек да постигне желанията си и обратното-неблагоприятни.
Вярваш или не съм забелязала, че когато харесвах някого много, винаги нещо се объркваше и аз си оставах с пръст в уста. Що се отнася до поведението ми-едва ли то е било причина защото аз не обичам да се натискам прекалено на никого, нито пък правя впечатление на егоист (само дето всеки си е егоист, егоизмът в умерени дози хич не е вреден. ) Е, на моменти предпочитам да съм по-пасивна... Признавам, че последното би могло да бъде проблем. Само дето е имало и моменти когато въобще не съм била пасивна (нито пълна, по това време все още бях слаба защото все още имах желание да се поддържам) и опитвах, без да се "натискам" прекалено, да стане нещо, но не ставаше, не получавах в живота си тези които харесвах и към които имах чувства. Вместо това, обърни внимание, ми се натискаха и ме преследваха тези които Не харесвах! Едвам, много трудно, се отървах от тях! Какво, пак ли ще кажеш че вината е била само и единствено моя?
Както и да е, решила съм да не мисля повече за това защото е минало, а да се впусна да си търся късмета. Както казах в чужбина. Дали ще си намеря щастието (или ще си намеря нещо лошо) вече няма значение, важното е да пробвам преди да е станало твърде късно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: bc8ecee2e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Авторке, ти можеш да отидеш в чужбина, но причината е в теб и не вярвам нещо да се промени. Въобразила си си, че обстоятелствата са срещу теб и нямаш късмет. Да преспиш с някого е нещо супер елементарно и не виждам защо заради това трябва да пренареждаш на 40 г. целия си живот. Не знам къде ще ходиш и какво ще правиш, но първите месеци ти гарантирам голям стрес и борба за оцеляване. Има опасност да станеш още по-затворена, недостъпна и пр. Въпреки това ти желая успех!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: fa19cd2f4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   21 съм, номер 17 също е мой.
9, не знаеш кой какъв проблем е имал, така че по-леко :-) Не знаеш и кой през какво е минал :-) И изобщо не се подигравам, това да се търси проблемът винаги извън нас е нещо като национален спорт. Истината обикновено е накъде по средата, въпросът обаче е, че можем да променим единствено себе си, така че това е посоката, в която да се работи.
Като отидеш в чужбина, дали ще избягаш от себе си? Поне моят опит показва, че хората навсякъде са доста подобни, да не кажа едни и същи на базово ниво и искат подобни неща от живота. Явно не си ходила често в чужбина и не си общувала много с чужденци, за да мислиш, че външни фактори ще решат вътрешния ти проблем.
Да, и мен са ме харесвали мъже, които аз не харесвам и обратно, с други пък се разминахме по разни причини... В 1 момент обаче си дадох сметка, че не търся каквото мога да намеря или поне не мога да очаквам от мъжа да покрива на 100% очакванията ми. Така че взех да оценявам хората по други критерии, без да отхвърлям някого автоматично защото примерно не изглежда еди-как-си или прави еди-какво-си, а по това колко е отговорен, как се държи с близките си, лоялен ли е и т. н. Е, ако някой тотално се разминава с представите ми, естествено, че ще го отрежа. Така след някои неуспешни опити дадох шанс на мъжа ми и досега (18 г. ) сме заедно.
Така че добронамерено ти писах, макар че започнах леко иронично, защото знам за какво става дума.
Успех!

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6c712941c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Стани супер екзотична и си продай девствеността за 100, 000 хиляди (сериозно)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8789ac6d9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Извинявай, но ти за мен не си нормална.
Жени като теб, дето са си стискали кълките до почти 40 години, като усетят сладостта от секса, после нямат спирка.
Ма специален да бил, ма правилния да бил... Че ти няма да се жениш за първия, с който си легнеш, бе жена! А в същото време и ти не си идеална и сама си го казваш. Стискай се, стискай се, те годинките си минават, и както са ти казали и по-горе към 45 приблизително започва предменопаузата. Да не стане така, че после да искаш деца, ама йок, щото ти се е изчерпал яйчниковия резерв.
Жена 45

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c7dac59ab9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Но. 11 ЗАКОВА!

В десятката

Авторке хубаво виж какво е написала. Тя също е имала някакви комплекси на 23, и не само е вземала поука в живота, но и говори от личен опит.

Освен това, подкрепям 26. Наистина има сайтове, в които богати господа наддават за девствени момичета и залозите често започват от 100хил долара нагоре(26 е пряв. ) Момичетата го правят напълно доброволно, а търговете отнемат около месец, примерно. Ти определено ще си хит и едно на милион! Да проституция е, но за една нощ само, което е в твоя полза.
Така не само ще извадиш парична изгода от това, а просто като е така неангажиращо ще ти олекне.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 9452d9653e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Здравей и от мен. Разбирам те как се чувстваш. Аз съм момче на 26 и аз не съм правил секс. Много е тежко наистина. Не целя да те успокоявам, но искам да знаеш, че не си сама. Според мен щом имаш харесвания от мъже, трябва да им даваш някакъв шанс. Може пък да е твоят човек. А тук не мога да разбера защо пишат хора, които едва ли не те обвиняват и се подиграват, че не си правила. Много и помогнахте на жената, браво. Само бъркате в раните на хората. Аз лично се надявам скоро да намериш подходящия.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: fa57eb6fbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Веднага ти давам едно просто, радикално и модерно решение как да си решиш проблема.
Предполагам имаш смартфон... Сваляш си приложението Tinder. Правиш си регистрация и слагаш няколко по-нагласени снимки. Пишеш нещо от сорта, че си свободомислещ човек, който обича удоволствията в живота. Гарантирам ти, че моментално ще те налазят всякакви мъже с цел неангажиращ секс. От навалицата си избираш някой, който ти харесва и си уговаряте среща.... На срещата няма нужда да споменаваш, че си девствена, просто се отпусни и се наслаждавай на разговора, може да кажеш, че си имала 1-2 неуспешни дълги връзки и сега се наслаждаваш на живота. Може да пийнеш 1-2 чаши вино за кураж.
След това просто го направи. Както се казва - затваряш очите и скачаш!
После пак може да проодължиш да си чакаш принцовете с белите коне, но поне няма да го има проблема с девствеността и ще си по-отпусната в отношенията с мъжете.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 79fc30834f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Абе девствените мъже на твоята възраст сякаш са повече. Например ориентирай се към тези от IT сферата.

Аз също мисля, че не е редно да се подиграваме на хората, които още не са правили секс. Има толкова много, които след идването на дете започват да живеят като брат и сестра. Има и такива, които в 20те си са имали една-две връзки, а сега са колко авторката на години, че и на повече, и секс не са правили от едно 10тина години.. че то тези хора са си нещо като девствени.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c249021783
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   Направих си Тиндър, запознах се с доста мъже, от които някои ми станаха приятели, но повече не стана, а други бяха ужасни перверзници. Но пък във Фейсбук случайно се заговорихме с един мъж, с когото много си допаднахме, излизахме няколко пъти и вече сме двойка. Скоро ще го направим. Казах му в крайна сметка, доста беше изненадан, но не го прие зле. Защото все пак боли първият път и не искам да стане гаф заради това, че не искам да му кажа. Приемам всички отговори, дори по-резките, все пак аз се оплаквам. Но интересното е как в други коментари едва ли не мъжете се радват на девствени и искат жените да се пазят повече, тук бивам съветвана обратното. Нищо, имам късмет, защото исках с гадже да го направя и сега имам гадже. Благодаря на всички! И не се мисля за нещо повече от останалите, просто не съм си допаднала с мъж досега, но сега не бях толкова критична, а и човекът е страхотен. Не мисля, че съм грозна, даже ме определят за красива, но не някаква яко секси или неземна красота.

Авторката

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0f2aae895d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Е, това е като хепиенд на холивудски филм! Браво, авторке-успех! Може да напишеш тук и как е минало "нещото"-в смисъл на прилика между резултата и очакването, а не детайли.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c92bbb52ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   11 ти си номер 1!!!!!!
Човек и да иска да го опише по реалистично и вдъхновяващо няма да може.
М47

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ec55233a83
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   За 1 месец, авторке, успя да разрешиш пробрем, който си имала най-малко 20 години!? Е, на това му се казва чудо! Ти си феникс, възкръсна от нищото! Поздравления! ;D

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 80663b02e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Споко, за добро е. Ако до момента не си дори разкарала девствеността си (най-лесното), то очевидно съдбата не иска да се множиш.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 096ff55d42
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Уоу, доста интересна история : )) Сексът е нещо много красиво и яко, само когато е със специален човек, когато правим любов. Иначе има и един друг тип близост, която в емоционален план не е толкова удовлетворяваща, но може да бъде забавно и разнообразно. Важното е човек да се чувства добре със себе си.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b4dd921b44
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   Мъжете се радваме на девствени но ако е за несериозна връзка. За сериозна не бих се радвал толкова. Знам ли кога ще се запита ,дали с друг пък няма да й е по-готино. Все пак ,друго си е да си има някаква база за сравнение и да знам че ме е предпочела измежду други. Така няма да си мисли след време "Ами аз не съм ли много глупава, с първия с който легнах и айде брак и до живот".Като нищо ще и влезе такава муха в главата след 5 години и ... . Остави тази работа, не бих играл на сериозно с девствена на тези години. Най-добре хвани първия срещнат за ушите да го направите и на този за сериозната връзка казвай само че си с малко опит че може и да мисли като мен.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 435f493430
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

45.   Проблемът ми е, че съм се плашела и аз от връзки и евентуална близост, за това все намирах кусури. Спрях да го правя и намерих човекът. Може да се разделим утре, не е гаранция. Но поне ще съм разбрала какво е мъжка ласка, при това във връзка, защото точно това исках. Той не е перфектен, но ми допада, както и аз не съм перфектна, но му допадам.
Направихме го. Преди 3 дни всъщност. Аз дадох зор, той не искаше да ме насилва. Беше много болезнено, няма какво да лъжа. Той беше изключително внимателен, но болеше, а кръв потече след самия акт. Бяхме у нас, нищо специално не съм правила. Но се радвам, че се отървах от този товар. Знам, че удоволствието тепърва предстои. С оралните ласки избрах да почакам, да дойдат след секса, но и тях желая. И само защото съм с един мъж, не бих искала да изневерявам. Какво по-различно ще има другият? И не смятам, че е правилно да се лъжа за девствеността, защото първо започваш връзка с лъжа, второ при жените е различно и ако мъжът изгрубее много ще боли и ще намразим секса, а каквото и да си говорим, мъжът е по-внимателен към девствена. Мъжете също според мен не трябва да лъжете, щото представете се изложите. По-приемливо е девственик да се изложи, не мъж “с опит”. Но това е лично мнение.

Авторката

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 0b356a6cc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

46.   Авторката - А честито! Чакаме да пием благата ракия. Вчера ти свалиха пломбата, днеска съвети взе да даваш! Виж от един тек само колко израсна! И за мъжете не бързай да даваш мнение само от един. Като имаш база за сравнение- тогава. Различни са и още как! И различни чепове имат и различно умеят да ги ползват. Още нищо не си видяла, направила и изпитала.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 9d707bd097
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   Любовта и разбирателството не опират само до секса и това, че други жени са любопитни и не ги свърта, не значи, че и аз ще полетя, докато имам сериозен, красив и умен мъж до себе си, с който си допадаме. Отлетя бързо времето, а вече сексуално доста почнах да се отпускам, почти винаги поемам юздите отгоре. И оралната любов е страхотна. Наистина много съм пропуснала, но явно си има точен момент с точния човек. Не исках никого да обидя с предния коментар.

Авторката

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 10e41fdffd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   Поздравления, авторке. Наслаждавай се на секса, все още имаш достатъчно време да опиташ сладостите на живота :)
Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 95c2d7675a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   Като ти чета писанията, вече си станала закоравяла стара мома. А с годините, вече и вероятността да можеш да забременееш е много малка, така че побързай!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker