Бързо свършване за жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120501)
 Любов и изневяра (29536)
 Секс и интимност (14292)
 Тинейджърски (21841)
 Семейство (6421)
 Здраве (9544)
 Спорт и красота (4684)
 На работното място (3125)
 Образование (7269)
 В чужбина (1640)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1729)
 Други (18349)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Бързо свършване за жена
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 8794 пъти
Моят проблем е следния : свършвам твърде бързо. Понякога още преди проникването. Това е ужасно, защото искам да се наслаждавам на градацията на възбудата и чак тогава да свърша...
Всеки път е едно и също- мъжа ми почва да ме гали по гърдите, целуваме се, после ми смуче зърната и в секундата, в която докосне клитора ми свършвам... Не искам, но не мога да се спра. Толкова е тъпо. После когато проникне в мен съм като река отдолу, след оргазма отпусната и трудно свършвам втори път.
Другия неудовлетворяващ вариант е да свърша щом се кача отгоре и направя първото движение.
Много се измъчвам. Опитвам се да го спирам да ме пипа, за да не свърша преждевременно, но той настоятелно продължава и аз просто се отдавам на удоволствието.
Това нормално ли е... , момичета случва ли ви се??
Аз съм алчна за сексуално удоволствие и искам още и още, мастурбирам често и пак се ядосвам, че свършвам бързо. Също и се опитваме да започнем в различни пози, но аз губя възбуда от кучешката и мисионерската... В крайна сметка се качвам отгоре и го поемам сама. Опитвала съм да го бутам когато ме гали и стимулира, но той се сърди и не разбира кое е лошото на това да свърша веднага.
Би ми се искало да е постепенно, а не толкова бързо и интензивно. Какво да направя??? Имам чувството, че съм пощуряла, треперя преди оргазъм, все ми е тая в тоя момент за него просто искам да взема удоволствието, дори на моменти фантазирам как ме чука друг сякаш не съм достатъчно възбудена и без това.
Болест ли е не знам. Знам само, че искам всяка секунда от секса да ми е хубаво, не първите 5 минути...
какво ще ме посъветвате?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: fd650eb5d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ми свършвай по няколко пъти.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a61e529002
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Къде е проблемът не разбрах? Жена ми също е бърза и свършва по 3-4 пъти за 20 минути, но не се оплаква от това, харесва и и се наслаждава, пък и аз се чувствам добре от това.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 170e11853a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Това не е писано от жена! Благодат ще е за мъжа, ако има такива жени, нито ще се мъчи дълго време, а ще получи своето за по кратко време. Чрез пет митуни секс, ще спести 1 час ползотворен живот, а не мъка по фригидни жени.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 184aee4e80
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   #3, не знаех, че за мъжете дългият секс е мъка. С всичките ми партньори сексът е бил доволно продължителен. Винаги съм си мислела, че се кефят да ме развъртат както пожелаят и да си правим всякакви неща, а те явно са преживявали голямо страдание. Горките.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: fd650eb5d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   4, не съм 3, но мъжете по природа свършват по-бързо от жените. Разбира се, има изключения.

Значи когато мъжът е млад и неопитен, чисто природно свършва бързо. Ако впоследствие започне да свършва много по-бавно, това е само защото го е тренирал и се е старал да е така във времето. Т.е. бавното свършване при мъжа почти винаги е от неговите опити да го постигне. Не е като при жената. Правят го предимно, за да могат да задоволят жените си. Защото представи си, че цял живот си останат на 2-те минути, ами те надали ще могат да задържат жена и да правят редовен секс така.

Но много мъже стига да имаха избор биха предпочели жената да свършва по-бързо, за да не се мъчат чак толкова. Разбира се, не всички, но много от тях, да.

Аз имам късмета да съм случил на жена, която свършва сигурно за 5 мин, не съм засичал точно, но бързо. Преди да се запознаем, бях постигнал доста дълга продължителност поради горните причини, а и предната ми партньорка беше в другата крайност. Трябваеше да я клатиш часове, за да свърши. С времето се научи да и смогвам. Обаче откакто се запознах с жена ми, това се обезсмисли, защото повече от 5 мин няма нужда, а и тя като свърши веднъж, повече не ще. Тогава пък започнах отново да се уча на бързото свършване и в началото ми трябваше време да свикна пак.Просто искаме да свършваме едновременно. С годините вече ми е толкова приятно и свикнах да свършвам бързо (което е в синхрон с мъжката природа), че ако случайно се наложи да сменя жената, в началото едва ли ще мога да я задоволявам и пак ще ми трябва време да се нагодя.

Но като свършваш по-бързо, го правиш и по-често, защото аз ако трябва за всеки секс да отделям по 1-2 часа, ами със сигурност ще го правя в пъти по-рядко, просто защото ен винаги имам времето, енергия и възможността да го направя. Сега децата са все покрай нас, имаме и нощни смени, не винаги си успял да си починеш и т.н., няма как при такива обстоятелства да отделям по 2 часа всяка вечер чисто физически. А удоволствието в крайна сметка при мъжа е същото, защото основната част на удовоствието при мъжа идва по време на оргазма, а преди това дали ще си клатил 5 мин или 1 час, не е чак от толкова голяма значение, като при жената.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 184aee4e80
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   #5, за мен лично удоволствието от секса не се изчерпва със свършването. От една страна всички ласки и докосвания, които се разменят, от друга страна смяната на пози, темпо, орални и други удоволствия... При мен и самото проникване води до много хубаво усещане от самото начало. Нямам против и да го правим набързо, все пак трябва разнообразие, а и не винаги е възможно да се отдели време за повече, но това е друг вид тръпка. Една истински задоволителна сесия не може да трае 5 минути. Иначе разбирам, че умората и дефицита на време оказват влияние.

Биологичните разлики пък са друг момент. Едно време мъжете са свършвали бързо, защото няколко са се изреждали на една, тогава скоростта е гарантирала шанс в състезанието. Съответно жената пък е трябвало по-дълго да е възбудена, за буквално да не се разсъхне работата. Сега нещата стоят по друг начин и сексът се прави основно между двама души с цел взаимно удоволствие.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 2d57fb5f8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   №4(7)Много странни разсъждения имаш, в миналото мъжете свършвали бързо, защото били на състезание!? От кога секса е спорт? Щом се връщате в миналото, припомнете си историята и сравнете как са живели тогава хората. За по лесно, научете за живота в България преди 100 години, да не се връщаме чак в османско време. Какъв е бил животът, естествено беден и свързан със земеделие. Какъв продължителен секс ще правят, когато до тъмно са били на полето, а вечер са спели в общи стаи и млади и стари. Секса е ставал или в плевните, или на открито затулено място. Дали са могли да си позволят секс с часове? И тогава секса е бил най вече за разплод, но не и за кеф, какъвто стана в днешно време. От целият животински свят, само човека прави секс да удоволствие и затова изкуствено се стреми да го прави продължителен. Както №5 пише, на мъжа е все едно дали ще прави секс 5 минути или 1 час, важно е да разхлаби напрежението, но заради ненаситата на жената се опитва да се мъчи и повече. Горещата жена винаги свърщва по бързо от фригидната. По добре бърз и горещ секс с истинска жена, отколкото мъчителен с бавнозагряваща!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 184aee4e80
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   #9, бях ти написала отговор, но за съжаление не беше публикуван. Тава прави дискусията малко трудна.

Мили модератори, явно е ок да се наричат жените фригидни, бавно загряващи и неистински жени, защото искат да се насладят на секса за повече от 5 минути, но има сериозен проблем да се отговори на такъв коментар. За пореден път няма адекватен и равностоен критерий за модериране.

Съответно, #9, мога единствено да ти кажа, че поведението ти е грозно, понятия, които използваш неверни, и явно употребени с друга цел. Но се съмнявам и този коментар да мине цензурата.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 547824b161
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Имам същия проблем като проникне вагинално не издържам повече от 10 минути особено ако го възбуда много и пенисаму-е на. Камък още на 5 минута съм като фонтан защо?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 0b78263043
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Глупости,жената се радва максимално и свършва много пъти,ако й е кеф и ако има върху себе си ебач,който знае кое и как,това е доказано !
А да те язди отгоре й е върха,защото сама си го намества,наглася там,където й е най-хубаво и сама регулира тласъците и набиването навътре,да не говорим,че се празни като за световно и те омокря целия !!!
Но трябва да се споделяте вербално,кое когонай-много кефи и да не спирате да опитвате нови неща,откривайки нови хоризонти в хубавия секс

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b0c03d4d79
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   За първи път срещам жена /авторката/, която да не се кефи на поза партер. С мацките с които съм бил, това е била една от любимите им, а на жена ми-любимата.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c9a9484597
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Направо завиждам на авторката.Искам и аз така

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: bbfa1f1dc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Номер 5,много точно обосновано и изчерпателно

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: bbfa1f1dc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Да

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker