Проблеми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121388)
 Любов и изневяра (29755)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Проблеми
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 2484 пъти
Здравейте, с приятелят ми имаме връзка от 3 години, от 2 години живеем заедно, а през лятото ни предстои сватба. Аз съм на 26, той на 27. Преди 2 години след като започна да му спада по време на секс и не можеше да задържи ерекция, започна да обикаля по лекари, които установиха, че има еректилна дисфункция. От тогава никаква промяна няма смениха му няколко пъти хапчетата. Сексът взе да става по-зле и по-зле и да става все по-рядко. Докато дойде момент, в който освен проблеми с ерекцията и желание за секс нямаше. Вчера ми каза, че дори като ме докосва и ме гали не му идва желанието. И да ме види гола все същото. Помоли ме също вече да не говорим за секс и да не го правим, защото нямал желание. Знам, че има физически проблем и не го притискам, но страшно боли да чуеш тези думи от годеника си.
Каза ми, че въобще не мисли за секс. Сигурно от година е нямал сутрешна ерекция. Каза ми също, че докато не съм била вкъщи веднъж си е пуснал порно и се е опитал да мастурбира, но не е успял дори да го вдигне. Не знам как да му помогна, подкрепям го, през тези 2 години ходим заедно на лекари и изследвания, не го оставям сам. Но нещата се влошиха много. Може ли да имаме любовни отношения, без никакъв секс? И какъв ще бъде този брак, като не се знае дали ще го изконсумираме? Аз от своя страна обичам секса, но подтискам желанието си, за да не го нараня. Готова съм и рядко да го правим, но поне да имаме някакъв интимен живот, защото иначе сме като съквартиранти.
Боли ме много за него, но се притеснявам и за връзката ни. Не знам какво да правя, отчаяна съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 0546bb36f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами намери си потентен, щом не искаш да не те чукат. Не може цял живот да караш на вибратори и любовници. Какво друго да ти кажем?

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 4d7b18d39d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Колкото и повърхностно да звучи на някои, сексът е много важна част от любовната връзка между двама души. Сега му съчувстваш и го разбираш, но след време, желанието ще си каже своето и в това няма нищо лошо, срамно и т.н. Може да намерите някакъв компромисен вариант с играчки, орална и прочее, но ми звучи сякаш той няма желание дори за това, което не ми се вижда изобщо редно. Хубаво, на него може да не му се прави, болен е и никой не може да го съди за това, ама би следвало да се опита да те задоволи по някакъв начин, да има някаква интимност между двамата. Брак с този човек би означавало да се обречеш на целомъдрие, което ще избие или в раздяла, или в изневяра. Просто това е фундаментална разлика между вас. Как се виждаш на 26, омъжена за човек с 0 желание за секс? Звучи ми нечестно и към двама ви.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 45677a1865
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   М-57

"Не питай старило, питай патило"

Това състояние ми прилича на "Secondary hypothyroidism". Казваш "...през тези 2 години ходим заедно на лекари и изследвания..." - ходихте ли на ендокринилог (хормонален специалист)?

Формата тук е такъв че не мога да се свържа директно със приятелят ти да поговорим и затова ще ти предложа нещо... Решението да следвате си е ваше...

1. Намираш уеб сайта на ramuslab. Това е лаборатория за кръвни исзледвания в България. Дано има център за взимане на кръв във вашето населено място. Да приеме че има...
2. Избирате един ден в който ще се даде кръв. Да кажем - сряда.
3. Вторник преди 20:00 той вечеря леко, никакъв алкохол, газирано...
4. Сряда сутринта никакво кафе, захарни напитки, закуска, пие една вода, пикае и пред лабораторията 5 минути преди да я отворят.
5. Да се направят следните изследвания

а. Testosterone Total
b. Testosterone Free (bioavialable)
c. Estradiol
d. Prolactin
e. Luteinizing Hormone (LH)
f. Follicle-stimulating hormone (FSH)

Разбира се, проверете предварително колко ще струва (предполагам около или над 150лв, така че...)

Резултатите ще излязат за 24 часа. Връщаш се тук и пишеш кое колко. Тогава ще коментирам в детайли.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6d1f54fb9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Рано или късно ще ти писне и ще искаш да се разделите. Намери си друг мъж а с този останете приятели.
Другия вариант е да го правите със пенис-колан и така той ще може да те задоволява без да е нужно да има ерекция.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b054388c7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Няма да я бъде тая. Кофти за него, защото не е виновен за това, което му се е случило, но той избор няма, а ти да. Безсмислено е неговият проблем да провали и твоя живот. А вярвай ми, няма да му направиш услуга да стоиш с него незадоволена, само ще му напомняш за това, което вече не може. И накрая вероятно ще тръгнеш по любовници, което съвсем ще го съсипе. По-добре да се разделите, ти да си намериш потентен мъж, а той може да потърси някоя асексуална, така тя ще е щастлива, а той няма да се чувства непълноценен спрямо нея и ще намери радост в неща извън секса.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 23d6b47573
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   знаеш ли какво по принцип съм хейтър на тази тема,понеже съм на 30 и живота ме удари мен в това и секса и гаджета цял живот под една или друга форма ми се отказаха,все още не съм консумирал,но както и да е. Но твоята история ме трогна,много е гадно,да си мъж да не го правиш както и аз,или да си мъж и да не можеш както в случая на твоя приятел. Жалко наистина жалко,пожелавам му да се случи чудо,но според мен е на психическа основа ,говорили сте по въпроса,да не би нещо да го мъчи,говорим за друго ,лични неща ,не секс. За съжаление този живот е несправедлив

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 882dffc4af
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Странно е.... Струва ми се че няма желание - нали има уста и ръце, ако те харесва ще иска да те подлудява и да гледа поне твоя екстаз.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 45677a1865
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   М-57

Докато чакаме резултатите...

Ако прочетете внимателно темата (до края) две неща ще бъдат очевидни:
1. Липса на либидо (желание за интимност)
2. Слаба или несъществуваща ерекция.

Хормоните в човешкото тяло трябва да са в синхрон за да фунционира както е предвидено. В часност, мъжкият организъм се нуждае от тестостерон (във определени граници) за да могат всички сексуални функции да работят нормално.

Еректилната функция е пряко зависима от нивата на "свободен тестостерон" циркулиращи в кръвта. Само около 2% от цялото прозводство от gonads (топките) e в състояние което организмът може да ползва, останалите 98% се закача веднага за протеин наречен SBHG и не става за нищо. От тази гледна точка, мъж с нормално производство на тестостерон, но завишени нива на SBHG няма да има достъчно СВОБОДЕН са сексуални функции. Обратното също е възможно - ниско производство на тестостерон и нормален SBHG - пак няма достатъчно СВОБОДЕН тестостерон. И после идват нивата на Estradiol (женски хормон в мъжкото тяло). Дори при наличие на нормален свободен тестостерон, понижени нива на Estradiol водят до депресия, завишени - Erectile Dysfunction.

Либидо. Либидото при мъжа (и жената, но това е извън темата) се контролира (пак) от тестостерона. Нивата на Estradiol са критични отново, но нивата на Prolactin са много важни. Висок Prolactin убива либидото мигновенно.

Надявам се че сега предищният ми пост прави смисъл. Няма последици без причини, намери причината и ще отстраниш последиците.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6882718c7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Той се е затворил в себе си. Срамът е егото са надделели. Това не е пречка да има любов между вас, прегръщане, галене....

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 91a23d74a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Според мен сериозно трябва да се помисли за решение.. дали виагра, дали нещо друго, със сигурност има начин, но повече ме притеснява факта, че годеника ти напълно се отказва от полов живот и ти заявява да не правите просто. Това е много странно и необичайно за млад мъж. Аз бих говорила с него и, ако не се снегне бих си тръгнала. За мен връзка без секс не същестлува, та вие дори дете не можете да си направите, какво бъдеще те очаква..

Ж. 25г

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 45677a1865
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Със искренно уважение към всички които коментират... Само този (мъж) който е минал през това може да истински да бъде съпричастен.Всичко останали "съвети", макар и с най-добри намерения, са... безполезни. За всеки мъж - млад, средна въсзраст, дори "на възраст", загубата на либидо и еректилна дисфункция е не само това, загуба на мъжки функции, но и невероятен удар върху егото, което неиминуемо води до депресия. Виагра предизвиква ерекция, но секс без либидо (желание за интмност) е мъчение и за двамата.

@14 - Това (състояние) е ПРЕЧКА за "...любов между вас, прегръщане, галене...." Прегръщане, галене, ласки са израз на любов и превързаност, но това е начало, секса е утимативният завършек. Тук е голямата разлика между "взаимоотношения" и посещение при ескорт. При ескорт, клиента не е задължен (поне не трябва) да мисли за "физическо и психологично задоволство на партньора", както и ескорта няма да съди "клиента" - в крайна сметка това е финансова транзакция - пари за секс.

@15 - Съгласен съм със всичко освен... "стегне". Когато аз имах подобен проблем (преди правилна диагноза и отстраняване), съпругата ми от около 25 години веднъж каза "Ако ме обичаш, ще се НАПЪНЕШ" при което и казах - "Ако бях световен шампион на 100 метра и поради болест ми отрежат единия крак, ще настояваш ли пак да се "напъна" заради теб и да пробягам 100м под 9 секунди? Физически е невъзможно, дори да искам". Но, както казах, за другото си права - както се казва във финасовият свят... идва момент когато трябва да "продадеш губещите акции за да предотвратиш по-големи загуби".

За съжеление (или за щастие) тази ситуация е една от тези в които истинска любов и разбиране са толкова важни колкото (правилната) диагноза и лечение.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 1dbbfd8e7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Аууу момиче тва е ад! Зарязвай го. Няма да може и деца да имате, а без секс не се живее. Била съм в такава връзка. Издържах 4 месеца. Той е импотентен и няма да се оправи. По-добре да съм Стара мома, отколкото с такъв, а ти си супер млада!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: b161aa1b86
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Вие погребахте момчето! Първото важно е че го подкрепяш и се бориш. След като докторите не вършат работа ще ви насоча вниманието към двама човека д-р Пашкулев известен фитотерапевт занимаващ с алтернативно лечение и Кръстю Ангелов духовен учител. За първия изготвя индивидуални програми не е необходимо посещение, просто попълнете формата на сайта му а втория е добре да се посети на лична среща като преди това се запознаете с това което прави.Нр знам точно каква е причина за състоянието на приятеля ти, но винаги има надежда проблема да се реши когато има воля.Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker