Мъже, по колко пъти ходите на проститутки на месец и по колко харчите за тях? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мъже, по колко пъти ходите на проститутки на месец и по колко харчите за тях?
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 17175 пъти
Момче на 18г.
От догодина ще живея сам и бих искал да се ориентирам колко са скъпи, и ако имам допълнително пари, да отида да си направя кефа.
Също така се интересувам, колко често ги посещавате.


(понеже ще получа коментари за това да си намеря приятелка, вместо да си харча парите за глупости, бих искал да кажа, че това не е толкова лесно, колкото хората го представят. Да науча друг език ще стане в пъти по-бързо, отколкото това.
Писна ми всеки път да бъда използван, лъган, употребяван, подиграван и след това изоставян, след като съм дал всичко от себе си. Да си добър и мил нищо не значи, а любовта носи само болка. Няма смисъл от това, "правилен човек" не съществува и никога няма да има такова нещо.)

Поздрави :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 79

преди: 4 години, 6 месеца
hash: a28635fe41
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, Колега хд Аз също съм на 18 като теб. За първи път отидох на проститутка точно семдица преди да направя пълнолетие. Голям кеф, че не ми поиска лична карта... От тогава минаха 10 месеца, а от тогава до сега ходих 6 пъти на проститутки и всеки път с различни и да ти кажа съм много доволен.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: f4cfcf1011
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   200лв на сеанс (половин-един час според качеството). Ще събираш за 1 път на месец, останалото чекии.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d91ff3dfcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (57 гласа)

3.   Отчайвам се от днешните "мъже". Сериозно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: f16fb60749
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

4.   Всяка седмица по веднъж. Ляга ми на 150 кинта. Има си терен, само на една ходя, даже вече сме си приятелчета. Топ мадама, силикон, стегнато тяло и винаги ми дава да и свършвам в дупето.
Жен а ми и тя е красавица, обладавам си я редовно, 3 пъти седмично, отзад е малко трудна но пуска. Може би оттам идват нещата, че едно и също не е яко, все едно всеки ден да ядеш едно и също. Нема кеф

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9e8d7e862f
гласове:
1 2 3 4 5
  (41 гласа)

5.   Ок, няма да ти казвам да си намериш приятелка. Само ще ти дам инфо тъй като имам връзки в тези среди. А ти вече си преценяй.
Значи първо трябва да знаеш, че над 90% от проститутките работят със сводник даже тея от обявите в нета. Парите отиват за сводника основно. Неговата роля е уж да “пази” и пласира момичетата, обаче много често и да ги бие здраво. Бой ядат по специален начин, за да не личи и да може след 1-2 дни да работи отново. Причините за боя са основно ако не е заработила достатъчно, отказала е нещо много гнусно на някой чичко или най-вече ако иска да се откаже от занаята за да живее нормално. В тези среди отказване така лесно няма. А започването е много тъжно - вербуват момичета, които нямат никакви пари, имат много сериозни проблеми като болен родител и тн. Половината ако им чуеш историите ще ти стане лошо. Удоволствие НЕ изпитват от работата колкото и да пъшкат фалшиво.
Малкото без сводник се задържат за много кратко време просто защото е опасно и клиентите могат да правят всичко с тях и да не им платят после, една жена няма какво да направи да се защити. Изнасилване, бой, все такива извращения.
Ама ти това няма да го чуеш от никое от момичетата, защото ако ти го кажат после сводника ще ги утрепе. Всичките ще ти говорят че просто обичат секса и парите са добри и лесни. Пълни глупости.
Другото важно са болестите. За достатъчно пари тези жени правят всичко без презерватив и то не с млади момчета като твб а с най-гнусните чичаци. Презерватива ще те пази ама не на 100% а гафове винаги стават.
Това инфо е за момичетата които са между 100 и 200 лева. Не за магистралните (там е още по-зле положението и са все циганки) и не за мутресите. Ама то мутреса не можеш и да си позволиш де тъй като те не са на вечер а на издръжка - всичките силиконки по конкурсите за мис са тези общо взето.
Ей сега като ги знаеш тези неща, помисли си хубаво какво правиш. Ти и ей такива като теб сте причината да съществува тази индустрия - има ли търсене, има и предлагане, тва е. Ама като си поръчаш момиче ставаш съучастник и ти на трафика на хора. И да - наистина е трафик на хора. А тези жени са нечии дъщери. Бой, тормоз и гнусотии - ей това им е живота. Помисли си хубаво можеш ли да го носиш това на съвестта си.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 324f29c267
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

6.   Към номер 3:
А аз се отчайвам още повече от днешните "жени". Много сте зле.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6994349cd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

7.   3, а от вчерашните не си ли отчаяна? Проституцията е най-старата професия, ако не си чувала. Сигурно и дядо ти е ходил поне веднъж.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a6f84bfda1
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Мъжът ми често казва, че излизам по-скъпа от проститутка. Цените са различни в безплатно.нет мисля че имаше доста обяви от 50лв до огромни суми, зависи колко дълго и какво се прави, дали тя идва у вас или ти отиваш на терена и, когато ходите в хотел, ти го поемаш. Проблем е че често отговарят на снимките в обявите или са по-възрастни, ромки и т.н, но като намериш някоя дето ти харесва можеш само с нея да се виждаш.
Защо? Парите са си твои и ти решаваш, как да ги ползваш.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 98842888cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Ако мислиш да караш на проститутки цял живот трябва да имаш много пари. Но ако имаш много пари винаги можеш да намериш и някоя която да ти се води гадже.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2eef7c1532
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

11.   До 3

То щото днешните жени са супер. Почти всички пушат. Вече повече жени пушат отколкото мъже. Меркантилни до немай къде.

И двата пола са мега зле - ако си с някой 2 месеца вече си в сериозна връзка :) Никой не иска да прави компромиси всеки гледа себе си. А тия тъпотии дето проститутката излизала по-евтино от приятелка - показват само, че не заете как да общувате с жените - нито сексуално нито вербално нито никак :)

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: fbf0c6b1a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

12.   3 - Какво се отчайваш от мъжете? Вие сътворихте това положение с претенциите си и с това, че все ровите в характера на мъжа и капризничите. Хората се уморяват и отказват и това е резултата.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e328ad212e
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

13.   Номер 3, не се отчайвай. Тези, които ходят на проститутки, го правят, защото не могат да завържат нормален контакт с жена. Така или иначе не би имала интерес към тях. Има си достатъчно други мъже.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: bc662fa80a
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

14.   №3,

би ли обяснила защо във всяка подобна тема се намира жена да недоволства от мъжете, ходещи по проститутки? Питам нормално, не се заяждам, много ми е интересно. Защо толкова ви бърка какво правят другите? Интересно ми е мнението на една жена по въпроса. За протокола - не съм ходил на проститутка, но смятам, че някои мъже си имат причина да го правят и няма нищо срамно. Има мъже, които за момента не искат връзка, понеже са наранени примерно и вместо да лъжат някоя, че я искат за връзка, а само да я чукат, предпочитат да си платят и да си свършат работата, понеже имат нужди все пак. Което смятам, че е по-добре от това да лъжеш някоя жена, само и само да спи с теб. Това е само един пример, за да ти покажа, че някои си имат причини и не е нещо лошо.

Та защо е това предубедено отношение към тези мъже, ми беше въпроса? Благодаря.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: af0d15fb19
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

15.   Големи моралисти тука. Аз лично на проститутка не съм ходил, но имам приятели, които ходят и изобщо не им се меся в избора.
Разбирам автора на статията да е женен с 2 деца, ходещ на проститутки, ама момчето си е напълно свободно и не вреди на никой.
Бившият ми шеф, който е ерген си викаше през месец-два проститутка, колкото да свали напрежението.
Проституцията е най-древната професия, и винаги ще има мъже, които да плащат за подобен тип услуги.
Аз лично съм за озаконяването на това нещо. Така момичетата ще плащат данъци, ще ходят на редовни прегледи, сутеньорите им няма да им посягат и тн.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 99248cbfdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

16.   Ходил съм 4 пъти на проститутка в най-сухия ми период. Не е кой знае какво, но става да задоволи нагона на най-базово ниво. Максимално дадох 120лв. за 1 час, но тя най-малко ми хареса (мразя силикон и искаше да ме изгони). Най-много ми хареса една за 80лв на час.

На 18 е доста крайно да имаш възгледите описани в последния ти абзац. Не започнах да ходя по проститутки до 28, вече бях 3 години на сухо. Не ми се получаваше. Сега съм на 30 и сме "приятелчета с привилегии" с една мацка от тиндър.

Номер 3 да не се възмущава ами да помисли защо са такива нещата, вината не е само в мъжете. Цялото общество в момента е такова, че ако не си топ мъж много трудно ще ти се получи нещо. Имам познат дето изглеждат като модел и обира всички мацки (случвало се е в бар ТЕ да му предлагат да го черпят), за по-невзрачните какво остава? Почти нищо. Ето защо има проститутки - защото повечто жени вече са супер първични и много трудно да тръгнат с някой по-обикновен. Искат най-якото - най-готиния мъж с най-готината кола, с най-готиния характер, с най-многото пари. То няма много такива мъже, сещате се нали...

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a3f9d1da1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

17.   14, щото жените са точно такива.

Не искат да ги лъжат, ама искат да ги лъжат.

Имал съм случай, в който жена, с която си правим уговорки за секс, ми казва "ама кажи ми, че ще гледаме филм или ще ходим на кафе, щото така не става". Та дори да знае за какво иде реч, сама на себе не иска да си го признае, защото така става "лека" в собствените си очи. Което е меко казано малоумно.

И когато някой НЕ ИСКА да лъже, но му се прави секс какво трябва да направи като жените се правят на моралистки 24/7, а после изневеряват повече от мъжете, които така яросто хулят.
Ще ти кажа... лъже... симулира чувства, от там жените започват да говорят как мъжете са нещастници, после жените започват да стават кисело грозде и айде вземи това перпето мобиле на тъпи междуполови отношения.



Авторе, под 80 кинта проститутките са голям жмел. Около стотачката ти е златната среда. Вече колко можеш да си позволиш на месец ти е твое решение.




Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: bc662fa80a
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

18.   Или както е казал шопа:

"Жената требе да се лаже! Ако ти не я лажеш, она че оди он да я лаже!"

И моята ми е казвала, като я предразполагам за секс: Ако успееш да ме излъжеш.

Явно жената си иска да я лъжат по малко, защото за нея има значение не толкова истината, а това в което иска да вярва. Ама понякога се увличат и резлутата е, че мъжете-лъжци ги огрява, а честните мъже лъскат. Естествено на края и жените си патят от такива мъже. Ама такива са правилата на играта.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: bc662fa80a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

21.   Цяла рота се изреди да отговоря на номер 3, а тя така и нe благоволи да аргументира тезата си. Явно е била чисто емоционална.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 68fa72f083
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Момче, имаш сгрешено мислене, относно връзките. Потърси психолог, за да разбереш дали проблема е в твоята личност или в неспособността ти да намираш правилни партньори. Има много кофти хора и от двата пола, това не означава, че всички са такива. За цените на проститутките са ти писали по-горе, но имай предвид че презерватива не предпазва от всички полово-предавани болести. За мен не си струва риска да си играеш със здравето си, но ти си знаеш.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 68fa72f083
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

23.   Не съм номер 3, но съм жена и споделям мнението й. Ще ви обясня защо от моята гледна точка, без да си налагам мнението. Номер 5 го е обяснил много добре. Ставаш съучастник. Това също така показва пълно неуважение към жените. Нали не мислите, че им е много приятно да спят с всеки срещнат? Това че са се съгласили, принудени от обстоятелствата, не означава че им харесва. И вие с това знание отивате и правите секс с някоя, на коята не й харесва, т. е. от чисто човешка и морална гледна точка причинявате нещо неприятно на друг човек и не изпитвате угризения. Това показва дефицити в личността, неспособност за съчувствие и липса на ценностна система. Подобно отношение ще имате и към приятелките си. Също така ставате проводник и преносител на всякакви болести, някои от които не се активират при мъже, а само при жени. Например папилома вирусът се пренася от мъже на жени и когато се активира се получава рак на матката и се налага осакатяваща операция с цел отстраняване на този орган. За вас няма последствия, но за жена ви, с която отивате и спите после или бъдещата приятелка има. Заради вас тя ще е осакатена цял живот и ще премине няколко курса на химиотерапия. Да не говорим за всички останали болести, които може да й предадете. Е, как да не изпитвам отвращение към мъже, които ходят на проститутки? Вие ако бяхте жена, нямаше ли да се чувствате по този начин? И не мога да разбера защо пък е толкова зор задължително да правите секс с някоя, толкова ли не можете да останете известно време сами, изглежда ми много първично и отблъскващо.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 4309d32a6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

24.   Аз подкрепям номер 5. Проститутките симулират, само и само клиента да е доволен и да не я бие сводника. Но има мъже, които все още вярват в актьорските им умения. Според мен мъжете, които ходят на проститутки искат да са лъгани и защото могат да правят с нея всичко, което не биха си признали, че искат, или някое гадже не е искало. Проститутката може да си я удря, да иска всякакъв секс от нея, защото си плаща. Нейните актьорски умения им вдигат егото, и затова има толкова самохвалковци, които реално нищо не могат.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: eb9f87bb72
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

25.   От женска гледна точка ходенето по проститутки е гнусно.
Затова и реакциите са толкова емоционални.
Когато идеш на проститутка това е все едно да признаеш, че нито една нормална жена, дори по-грозничка жена, не иска да има нищо общо с теб.
Т.е. да признаеш, че си с изключително нисък ранг в обществото - а жените презират това.
Дори и рангът ти да не е толкова нисък - само фактът, че ходиш по такива изпаднали жени и нямаш грам избор смъква стойността ти като мъж...
Също така стои и въпросът с болестите - като чуя проститутка и се сещам за учебника по венерология...
Затова ако ходиш и после се опитваш да си хванеш сериозна приятелка - първо всички изследвания и ако си здрав може и да й спестиш фактът, че си плащал за секс.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 84df660a56
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   1-2 пъти на 4-5 месеца колкото за спорта :D

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9f4e34d00f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   Еми за отчайване е , мъжете , който не могат да си намерят жена си плащат . Може би не ги искат нормалните жени . Аз не бих взела такъв мъж .

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 69f6222f7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

28.   Аз съм номер 3 и щом толкова искате да се "аргументирам" номер 21, така ще направя. Само да кажа, ако мъж се е чукал с някаква улична к@чка, дето се е чукала с още сто, ще му бия шута на мухльото. Вие хубаво оплювате нас, жените, обаче и вие не сте цвете за мирисане. Някои ме нарякоха с доста тъпи обръщения, опознайте ме и тогава говорете за мен. Да, има жени, които са идиотки, златотърсачки, всякакви ги има. Има и мъже, дето са същите. И от двата пола има боклуци, не отричам. Обаче мен да наричате така...много наивно от ваша страна :) . Просто изказвам мнението си. Някои жени може да не мислят като мен, но аз така мисля.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 3feb0f86ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

29.   28, какъв беше в крайна сметка аргумента? Питам сериозно, не се заяждам. И защо чуждите избори те дразнят? Защо не се поставиш на тяхно място и не разбереш, че всеки си има причина? Ако ви използват за секс, пак се дразните. Какво да правят мъжете, които не искат връзка, а си имат нужди?

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 809e0fa7da
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   Един от първите коментари: "Всеки ден едно и също. Нема кеф"
Ха. Ми аз като не усещам нищо? Да не правя секс...
Сериозно по въпроса.
Ще ходиш, докато не скъсаш презерватив. Сега ми следва да се изследвам след месец, щото по учебник, тогава ще може да се разбере има ли нещо след тоя скъсан презерватив в началото на месеца който се случи.
Ще се кефиш, но временно. Ще изпаднеш в тая глупост и ще храниш плътта и ще разбереш какъв наркотик е. В началото е интересно, но какво интересно? Хубаво момиче със сладко дупе което да мачкаш, докато я чукаш на задна ... има ги много. София особено - там си в джакпота.
Но какво печелиш? За хвалене ли е? Не. Щом можеш да си го купиш с пари (даже не е скъпо) следователно какво толкоз специално си направил? Нищо.
2 години вече си харча парите по проститутки. Ако бях вместо това ги събирал, сега щях да си цъкам на некой геймърски лаптоп/компютър и да не ставам по цели дни и нощи. ;)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 809e0fa7da
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

31.   Аз съм на мнение, че вместо да се правиш на големия романтик и да прелъгваш добри нормални момиченца.... прави ли ти се секс - отиваш на проститутка. Това е. Срамно в това няма. И не е жалко.

Срамното и жалкото е да се правиш на романтик, на интересуващ се от истинската любов човек и накрая да те разберат че си играл театър пред нормално момиче, само за да я вкараш в леглото.

Щото те е страх да заделиш 100 лева за проститутка. И да си получиш това което искаш. А не да сваляш нормални момиченца и представи си стигнете до секс и разбереш че това което искаш (да ти лиже топките) няма никакъв начин да стане.

Но като цяло - не ходете по проститутки. Наркомания е.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: af0d15fb19
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

32.   Аз съм Н.15.
Така... Не знам защо жените реагираха толкова остро срещу проституцията.
Една жена може да "проституира" и без да я има по обявите в интернет.
Има жени, които доста често ходят на екзотични почивки, финансирани от богатите си любовници. Естествено те не изпитват чувства, симулират и оргазми сигурно. Правят секс и им се плаща. А дали ще спиш на година с по 1000 човека, които да ти дават по 50лв. или само с един, който да ти дава по 10000лв. не е ли едно и също. И в двата случая си продаваш тялото за едни пари и услуги. Само дето във вторият случай си по-бляскава.
Защо тогава "бляскавата проституция" е легална, че дори някои майки казват на дъщерите си "намери си маме богат чичко" а обикновенната проституция (така да се каже) е нелегална.
Жени, ако сте против своеволията на сутеньорите и мафиотите на момичетата, то би трябвало да сте ЗА легализацията на проституцията, а не шаблонно да хулите.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 113f84e26a
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

33.   До 23 и всички които опитват да излязат с номера "горките момичета са принудени и много страдат" имам два въпроса:
Защо на мен трябва да ми пука на нея какво и е?
Защо трябва аз да съчувствам на някого при условие че никой не го еня аз дали съм тъжен, аз дали съм самотен, аз дали имам избор или моите нужди какви са.
Писнало ми е да гледам, да слушам и да чета изказваня на всякакви разглезени к**ви какво трябвало аз да направя, как да се променя и какви прищявки да ипълнявам за да се добера до заветните 4 пръста препикано месо, които реално струват 100лв за час. Писнало ми е да ме отсяват по доходи, външен вид, големина на к**, социален статус, наличие на брада (видях вече и такава тема), чувствителност, зодиакален знак, брой пломби, цвят на космите на гърба и всякакви други показатели дали аджеба съм достатъчно добър за някаква която не благоволи да се слижи на диета и да си обръсне п**ката. И през цялото това отсяване на никой през ум не му минава че и аз съм човек с чувства и достойнство. Обаче когато стане въпрос за шибана проститутка аз трябва да съчувствам.
Била принудена от обстоятелствата...дори и така да е, а често не е, може само да се радва че има опции, защото ако беше мъж нямаше да има - щеше да гледа болния си баща как умира или каквато там сърцераздирателна история си измислите и толкоз щеше да е.
Развивате теории за венерически заболяваня, а ще е цяло чудо ако намериш жена на 30 години, която изглежда що годе добре и има по-малко от 15 бройки зад гърба си.
Ама нейното монало нямало значение. Тя искала да се наживее.
А аз ако искам да се наживея, но нямам късмета на плейбой, сваляч, женкар? Аз да го духам, нали? За мен няма секс, а не мога и да си купувам.
Мъжете сме били виновни че имало търсене. Шматки като теб, номер 3 и номер 27 са виновни че има търсене. И това търсене само ще се засилва.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 4d038cd5bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

34.   Извини ме ако пиша доста вулгарно, но го пиша в лошо настроение.
Към номер 29. Не се меся в чуждите работи, даже хич не ми пука. Просто ако аз ще съм му бъдещата приятелка не би ми станало яко ако разбера, че се е чукал с проститутки. Ти как би се почувствал ако имаш приятелка и тя ти каже, че е уличница или че се е чукала със стотина мъже? Предполагам ще ти стане тъпо. Поне аз бих реагирала така. Не казвам, че всички жени мислят като мен. Какво значи имал си нужди ? Ми че то и жените имаме нужди, но не бих се чукала с разни мъже, колкото и да ми се прави секс. А за аргумента, спестих си ги, защото бая ще пиша на тази тема, не че се заяждам. Мога да изредя и кофти качества на повечето жени. Както казах , че и на мъжете мога. Разбира се, не слагам всички под общ знаменател. Но ако ще изреждам аргументи, те ще са от мои лични наблюдения. Понеже аз съм и все още съм с един мъж. Не съм била с друг. А и за жените мога. Казах ти, че и от двата пола има боклуци. Не, че аз съм перфектна, но имам една представа за себе си.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 3feb0f86ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

35.   Демек ако ходим на проститутка, поощряваме проституцията. Добре, ама ако не ходим какво ще яде въпросната проститутка. Нали с това си изкарва хляба? Да ги обречем на глад ли?

Демек тя решила така да си изкарва хляба, обаче ние да и налагаме ембарго, че да умре от глад. Представете си, че от днес всички мъже спрат да ходят на проститутки веднъж завинаги. И какво прайват тия хиляди проститутки, които с това си изкарват хляба и друго не умеят?

А колкото до обстоятелствата - на някой да му минава през ума, че проститутката е можело и да работи и обикновена работа, айде няма да казвам да се образова, защото ще ми скочите, че тя нямала възможност да учи. Ама поне една сервитьорка или продавачка не може ли да се хване? Е, може, ама няма да изкарва по 100 на час, нали? Мислите ли, че някой я отвлякъл и я е задължил да проституира? Поне в началото е станала такава напълно доброволно с ясното съзнание, че може да я бият, заразят, забременят и т.н.? Но всички почват с идеята за лесни пари в големи количества.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 3feb0f86ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   По тази логика ако аз съм продавач и шефа ми ме тормози, трябва да накажат мен, като ме лишат от продажби, респ. хляб. Ми нали шефа пак на мен ще си го изкара.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 3feb0f86ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

37.   34, аз не видях автора да ти е предлагал брак. Това ли успя да измислиш? Има си достатъчно мъже за теб, които не ходят по компаньонки. Какъв ти е проблема с останалите? Защо не си признаеш, че ви е яд, че мъжете имат избор и не са длъжни да сервилничат.
ОК, аз получих отговора, който ме интересуваше, а именно увъртане в 3 коментара и нищо конкретно и аргументирано. Ясно.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e328ad212e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

38.   Много точни мнения от 23 и 25.

Проституиращите жени в повечето случаи са принуждавани да вършат това с множество гнусни методи - заплахи за насилие, пристрастяване към наркотици, изнудване, държане като заложници (наскоро имаше случай за разкрита мрежа за график на хора в Англия) и т.н. Парите ги прибират други, а на тези жени им се налага да спят с десетки хора на ден. Сексът и тялото са двете най-лични неща на един човек, представи си всеки ден да си принуден да го правиш с всякакви гнусни хора, които не харесваш и не желаеш. Само като си го помисля и ми иде да повърна. Ужасно и отвратително е. Изключително жал ми е за такива жени. Дори на тези елитните пак им се налага да си лягат с хора, които определено не са привлекателни и да вършат кой знае какви гнусотии, защото онези са платили много пари и могат да си поискат каквото решат. Как след това някога ще правиш нормален секс, как ще пожелаеш мъж, как ще ти е комфортно с него, като в главата ще са ти спомените за всички гнусари, които са те минали?

Как после да имаме добро мнение за ходещите по проститутки? Права е 25, първото което ни изниква в главите е, че такъв никой не го иска. Което е кофти, но е още по-лошо заради това да участваш в нещо, което е реално престъпление срещу друго човешко същество. И вместо да си го признаеш, да го оправдаваш по всякакви грозни начини, че даже да си горд, че даже да си мислиш, че натриваш носа на всички жени, които не те искат, с това. Не, просто потвърждаваш, че си отблъскващ и никоя жена, която не е принудена, не би легнала с теб.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e328ad212e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

40.   Благодаря, номер 33, че нагледно показа защо не искаме да имаме общо с такива мъже. Разбира се ти казваш, че такъв са те направили всички жени, които не са те искали. Познай какво, по света има всякакви хора, и мъже и жени, които са отхвърляни не само от другия пол, отхвърляни са от родители, от работодатели, от обществото, защото са грозни, защото са болни, заради пола си, заради расата си... Много от тях се озлобяват, но много от тях стават хора и се държат като хора, и се отнасят с другите като с хора. Това, че ти си избрал да се държиш отвратително с всички жени заради тези, които са те отхвърляли и да оправдаваш с тях гнусните си деяния... Само, показва, че изборът на тези жени да те отхвърлят е бил правилен.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7b9e511cf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

41.   Бил съм 3 пъти през живота си при проститутки - ей-така, от любопитство какво представляват. И трите пъти съм си казвал след това: "Никога повече!". И всеки път след години у мен се е прокрадвало съмнението, че сигурно не съм попаднал на читава, че едвали може да е толкова зле... Е, за 3 пъти се убедих кончателно, че това категорично не е за мен и цялата тази работа е върхът на пошлостта и преструвачеството.
Съжалявам до дъното на бездънната си душа мъжете, които по една или друга причина са се принудили да опрат до това... Момчета, повярвайте ми, ВИЕ НЕ ЗНАЕТЕ, нямате си и понятие, дори не предполагате, какво представлява истинското човешко докосване, истинския секс и насладата, и удовлетвореността който той носи, заради пълноценното общуване с друго човешко същество (от другия пол), заради симпатията, а защо не и любовта...
Това е толкова жалко, толкова повърхнстно, толкова рутинизирано и предвзето, че досега не е успяло да накара нищо в мен да трепне...
С едната от проститутките може би имах нещо като късмет - не знам откъде започнахме да си говорим за литература, оказа се доста интелигентна жена, така се захласнахме, че по едно време обяви "работния си ден" за приключил и отказа да вдига телефона. Направо си станахме симпатични, след което беше готова да спи с кеф с мен (не като професионалистка). На мен обаче вече ми беше минал меракът...
Та ето точно в този "погрешен" от гледна точка на професията контекст, аз намерих единственото симпатично нещо, свързано с тази дейност...

Не знам - въпрос на духовно ниво ли е, на какво е, но бъдете убедени - това което правите с тези жени е много, много жалко!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b9424b28ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

42.   Аз съм жена и ще кажа няколко неща. Първо, не харесвам само мнението на автора относно “всички жени”. Аз доходи не гледам, но да неща като външния вид и характера имат значение дали ще имам нещо с някого. Но пък за разлика от другите жени, които ще го нападнат, съм съгласна за това с проститутката. Много по-гнусно е като чета, че момчета си карат приятелките да им изпълняват фантазии, които не харесват и ги има само в дадени филмчета. Или такива, които те лъжат, за да преспят с теб. На проститутката това й е работата! И моля ви се, стига с тия измислици, че всички имали сводници. Тези по сайтове като Ало.бг нямат, обикновено са мързеливи кифли, които само така могат да прогресират или адски прости парчета. Не говоря за магистралата или елитните мутреси. Лично познавам моми, които го правят за парите и нямат сводници. Не ги изкарвайте монахини и жертви! Иначе винаги има начини да излезеш от бедността. Мъже жигола също има, даже ако си търся само секс, бих ползвала такова. С предпазни средства. Ще прави каквото искам, с извинение, ще чука както искам, без да му правя орална, а той на мен - да. Има ли предлагане, ще има и търсене. Ако си търся сериозен приятел и той е имал история с проститутка, защо да го отблъсквам? Стига да се е пазил и да не е ходеща зараза. Много по-гнусен е и вашият двоен стандарт, защото в една тема за жените, половината искахте той да ви издържа. Което си е по-скъп бизнес от горните.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 113f84e26a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

45.   33 до 40:
Значи за да бъда благословен с вниманието на някоя прикрита к**ва трябва цал живот да си остана наивен жалкар, който винаги се усмихва и обръща другата буза, независимо колко пъти е бил прецакван?
Ми, не, благодаря. По моите наблюдения не са това мъжете на които връзвате.
А що се отнася до това ти с кого искаш да имаш нещо общо - няма как да знаеш този, който те шиба в момента какво е правил преди да те срещна, както и той няма как да знае ти що за стока си. Така че успех да си ги подбираш по минало.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: d3f5c6a182
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

47.   Страшен плачко си! Може би затова не ти връзва. На 18 трябва да си тигърче - да учиш, да спортуваш, да излизаш с приятели, да се забавляваш и между всичко това да си намериш сериозна приятелка. А не да мислиш за проститутки.

М42

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9f4e34d00f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

48.   Ха много е хубаво на проститутка, правят го с жена която не ги иска, но нали са си платили.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6b7ddf8bdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

49.   40. Това, че ти си избрал да се държиш отвратително с всички жени заради тези, които са те отхвърляли и да оправдаваш с тях гнусните си деяния... Само, показва, че изборът на тези жени да те отхвърлят е бил правилен.

============

В коментара си всъщност доказа точно обратното. Вие жените сте виновни номер 33 да изпитва омраза към вас, а и не само той, но и много други мъже. Вие жените сами сте си виновни с поведението си - мислите се за богове, а мъжете, че са някаква по-нисша каста създадена да ви служи.

Авторе понеже си млад искам да ти кажа нещо. Жените искат власт над мъжете - така е било винаги и така и ще бъде. Думата "любов" се използва от тях, за да манипулира мъжете. Жените не са способни да обичат. Те просто искат власт над мъжете и пълните им със злоба коментари по темата са доказателство. Можеш да се убедиш сам.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: fb9c73eec4
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

50.   Аз няма да промотирам проституцията или да оправдавам тези, които ходят на проститутки, но ми направи много лошо впечатление жените, които изкарват проститутките невинни жертви а хората, които ги посещават - чудовища. Вие сте от най-гнусния тип феминистки, които може да съществуват, които всякога ще извратят истината за да изкарат жената невинна а мъжът виновен, гади ми се от боклуци!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e19c7d898c
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

51.   Приятелче, положи усилия в това да научиш чужд език. Руски и английски ще са ти най-полезни. Ще ти споделя опит. Вместо да даваш всеки месец над 100 за такива игрички, събери си 500 и това лято отиди на Слънчев бряг. Може и някой мъж тук да потвърди, че нещата дето ще ти разкажа се случват наистина. Има един известен бар, но ще ти спестя инфото за името му (тук не е редно да се рекламира). Там бързо ше ти го покажат. :) Пълно е с рускини и украинки, полякини, чехкини и чужденки от Западна Европа. Поръчай си чаша джин, втора, трета.. и обхождай помещението с танцуващите мъже и жени. На Слънчев съм бил три пъти през живота си, обаче преживяванията са несравними с това дето ще видиш при проститутка. Проститутката ще е тотал скука. В тоя бар ше си на загуба само от консумацията на алкохол, ама то ще е около 20, 30 лв. Даже не съм правил секс и трите пъти, зарибявах се с бахти фантастичните мадами. Това лято на един от шезлонгите зад бара целувах една пияна украинка с език, смуках и мачках ци**** и ду**** й, а миналата година една блондинка от Краснодар ми го лигави в банята на хотелската стая. При повече късмет и до секс може да се стигне. Този август бях за 4 дена там. Това с украинката се случи на последната вечер преди прибирането, а също имаше и една германка с мъжа си в дискотеката(първи ден на Слънчака). Онзи не се чувстваше добре там сред толкова млади хора, а милфката беше убиец с открити бомби и плътна черна пола по задницата. Блондинка немска резачка от най-мечтаните. Минал съм поне едно 20 пъти край нея и към края си застанах плътно и директно под полата на голо за меките части, пък тя беше на това място да развратничи и това се виждаше. Един от компанията накаца една от Литва на 20 и я съсипа вечерта. Бяхме трима в две стаи с три легла. Ние останахме в тая с двете легла, а онзи направо я изкърти на широкото легло в другата стая. Цяла нощ я блъска и не сме спали викове и тропане. По едно време от завист мислехме да ги прекъснем. Чужденката е най-удачен избор за такива като теб. Особено и покрай безспорният факт, че още на 18 са ти станали ясни кухите кифлюги. Иначе с правилното си виждане за тукашните ще си на ръчна и след 10 год. Аз карах до 26 и за ОГРОМНО ЩАСТИЕ се насочих към развратниците от баровете на морето, та се отраках. Благодарение на Слънчев бряг успях да забърша и една в София за две-три седмици, ама кухото си е кухо и не се задържа много. Не пръскай пари за платени жени, тъпо е. От един чичо е съвет.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2eef7c1532
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

52.   Смях... под достойнството ми е да ходя на проститутка. За да стигнете до там значи не може да общувате...не знаете какво да говорите на жените как да ги възбудите...с две думи пълна трагедия сте. И колкото повече ходите толкова по зле...тя ви лъже че и е кеф вие се лъжете че имате сексуален живот :)

Явно и гледате на жените като на обект за задоволяване :) Един ден ще се събудите - познатите ви с жени и деца а вие дали сума ти пари по проститутки понеже ви е шубе да общувате...

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 113f84e26a
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

53.   Номер 47 е класически бумър. :D:D.
Мисли си че сега е като по живково време и става работата с цветя и мили думи. Не, чичо, не е така, днес е различно. Проститутките имат повече доблест от средната студентка, а такова нещо като "сериозно" гадже няма.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e328ad212e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

54.   Номер 49, ние, жените? Искаш да кажеш ние всички ~4 милиарда жени групово сме се подиграли с номер 33 и той сега има пълното право да се държи така с всяка една от нас? И на мен са ми разбивали сърцето, и с мен са се държали зле, и с мен са злоупотребявали. Значи ли сега, че имам право да използвам всички мъже, да ги правя на маймуни, да се подигравам с чувствата им? По вашите критерии явно да, но аз съм избрала да се отнасям с всеки според поведението му, а не да си го връщам на цял един пол заради няколко прогнили ябълки. Нека всеки прецени чий подход е по-правилен.

А колкото до номер 50, стига сте си измивали ръцете с тоя феминизъм. Всеки здравомислещ може да прецени дали проституцията е нещо правилно. Но понеже прекалено много мъже искат да се възползват от нея, но да не си товарят съвестта, са готови на всякакви морални и ментални гимнастики, за да оправдаят действията си. Интересно ми е, след като няма нищо нередно с проституцията, дали бихте пуснали дъщерите си да развиват кариера в тази област?

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 693afa1808
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

55.   53, на чичото са му връзвали, на тебе не. Не е до доблестта на студентките, а до това, че ви виждат какви сте пъпчиви чекиджии. Без душевност, мозък с мисли само къде да си турите члена. И истината е, че никой не ви връзва. Щото свестните студентки и жени си имат мъже. А глупаците нека ходят на проститутки. Жалка история.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 17e6f208d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

57.   От автора:
Леле, не смятах, че толкова много хора ще коментират. Не вярвах, че ще се зароди и спор, относто трябва ли да сме за проституцията или не. Ама както и да е...
Благодаря за мненията на всички, прочетох ги, на някои се забавлявах, други обмислих доста.

Понеже прочетох и няколко коментара, относто това как трябва да се държа и какво да правя на моите години, може би трябва да кажа и някои неща за себе си допълнително.

До №51 - уча руски от 8-ми клас, ако изкарам месец в Русия, бих могъл да го говоря без почти никакъв проблем; английския го зная на едно доста високо ниво. Допълнително и немски, но едва ли ще ми остане нещо в главата.

До №47 - малко не зная какъв съм плачко, но добре. Просто питам и за себе си зная, че скоро няма да намеря приятелка. Аз не харесвам да излизам, нямам и много приятели, а за гадже да не говорим. Не ме е срам да общувам, но въобще не виждам смисъл от това нещо, поради ред причини. Ако имам някакъв проблем, единствено тогава, а през другото време най-много с 3-ма човека да излезна, защото ми е приятно. За приятелка да не говорим, не защото не смятам, че някога в бъдещето няма с някоя загубена да се намерим, а защото просто в момента нищо не може да ми предложи, а и никоя не ме харесва.
А все пак какво точно би могла и да ми предложи - съвет ли/помощ ли/време заедно ли/какво? Мен честно нищо от това не ме интересува толкова, имам си няколко човека, които питам, когато нещо ми потрябва, с които прекарвам време и до някаква степен се забавлявам. Единственото по-различно би било единят секс, ама аз никого не бих искал да лъжа, нито да използвам някого, за да го получа.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e328ad212e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

58.   40 до 45

Не става въпрос да си подметка, а да не си го изкарваш на хора, които с нищо не са го заслужили. Човек може да отстоява себе си и без да се превръща в садист. Иначе си прав, не мога да знам кой кога колко и дали е бил по проститутки. Но обикновено хората, които са имали досег основно с такива или които са озлобени към всички жени си личат. Те имат много изкривено виждане за жените и таят много злоба и агресия, неща които не остават скрити за дълго. С грубо поведение със сигурност ще успееш да навъртиш някаква бройка, но ако не преодолееш огорчението, няма да успееш да имаш нормална, щастлива връзка. Което всъщност е и истински удовлетворяващата цел, но обикновено хората като теб са се навили, че такива връзки не съществуват.

 
  ...

1-50 от 79
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker