Бихте ли се отказали от секс с жена ако....... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Бихте ли се отказали от секс с жена ако.......
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 10036 пъти
Здравейте мъже! Въпроса ми е много уникален и ще обясня защо. Прочетох вече няколко истории в които жените дават мнение за размера на пениса-дължина, дебелина и неговата форма. Някои жени споделят, а изглежда повечето са такива, че предпочитат пенис с по-голям размер и по дължина и по дебелина. А дали е крив или прав този факт май не е от голямо значение. Съгласен съм, че всяка жена има своите предпочитания, поради най-различни причини, какъв пенис тя харесва. Нека жената да сменя мъжете докато тя намери мъжа с най-уникалния пенис за нея. Сигурен съм, че с такъв мъж, ако той има и добър характер, жената ще бъде щастлива. Такъв късмет пожелавам на всяка жена.
Но нека сега да обърнем ролите и да видим какви жени мъжете предпочитат в сексуално отношение. Има мъже които харесват жени с големи гърди, а каква вагина имат това не ги интересува много. Лично за себе си бих казал, че гърдите на жената не са от голямо значение за мен, защото съм имал жени с всякакви гърди, малки и големи, но по-скоро предпочитам средни и по-малки гърди. Но за мен е от голямо значение каква вагина има жената. Предпочитам жена с добре оформени малки срамни устни и малък клитор защото обичам да я лижа там долу и да й доставям удоволствие. Но в моята практика с жените съм виждал жени с много грозни срамни устни, голям клитор и като цяло....... ами грозна вагина. За пръв път видях на живо вагината на едно 20 годишно момиче, което беше раждало преди аз да се запозная с нея. Правихме секс два пъти и след втория път пожелах да й видя вагината и тя се съгласи. Когато я видях направо се побърках. Казах си ако всички вагини така изглеждат как ще я карам занапред. След този случай цяла седмица пениса ми не се надърви. Имах късмет че скоро намерих друго момиче след този случай, което се оказа с малки и симетрични срамни устни и малък клитор. С нея имахме връзка повече от една година и ми правеше истинско удоволствие да и правя кунилингус. След тези два случая реших с която и жена да правя секс непременно трябва да й разгледам вагината. Още два пъти ми се случи да видя жени с грозни вагини, но и с двете отказах да правя секс. Мислете ме за какъвто си искате, но аз не искам и не мога да правя секс с жена с грозна вагина.
Прочетох две истории за грозни вагини на млади момичета. Те самите не си харесват вагините, а защо ние мъжете трябва да им ги харесване. Прочетете историите в "Секс и интимност" "Пластика на влагалището" и "Вагинопластика" и вижте колко много жени търсят оперативна намеса за разкрасяване на вагината. Това ми показва, че много млади момичета не си харесват вагините. Защо аз трябва да си затварям очите пред грозни вагини. Аз направо отказвам секс с такава жена. Та въпроса ми към вас е: Бихте ли се отказали от секс с жена ако вагината й е грозна във вашите очи? Моля, модераторите да публикуват темата ми. Щом публикувате истории на жени относно размера и формата на на пениса (крив пенис) редно е да публикувате и тема за неприяна за гледане вагина с мъжки очи. Модератори бъдете справедливи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: c177cf8fa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

1.   Най мразя путки с висящи кожи, цъфнали като майска роза. Извинявам се за директния коментар и че вероятно ще засега някои жени, но просто изразявам мнение.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 53ed6f31bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жена съм и ще се съглася с теб, макар че усещам как ще те нападнат в коментарите. Няма нищо лошо да не харесваш големи вагини, малки пишки, трета вежда, проскубана коса, къси крачка и т.н. Аз също не харесвам вагини, като "марули" и, ако имах такава, бих си направила пластика. Просто естетически не ми допада и толкова. От друга страна, много хора си падат точно по такива и за тях малките и прибрани женски полови органи не са достатъчно женствени и зрели. Също напълно нормално и всеки има правото да не харесва това или онова.

Естествено е да имаш критерии и вкусове, никой не може да те съди или обижда за подобно нещо. Е, наистина, би било смешно да си супер претенция, докато ти самият си пълна скръб, но ако случаят не е такъв - много ясно. Ще ти обяснят колко си повърхностен, сигурно и комплексиран, но няма значение, защото се съмнявам тези хора да харесват всичко, което се движи и да нямат предпочитания.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 521dfe5c06
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

4.   Такова нещо като грозна вагина не съществува! Има грозни жени, но грозни вагини няма. Вагината е най-хубавото нещо и всяка си е красива сама по себе си. Не бих отказал секс заради вида на вагината. Пич, ти не си наред.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 33f175233e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Въпрос на препочитания. Аз не бих искала да бъда с мъж с малка пишка, висящи несъразмерни топки и безформена главичка. Ти пък не харесваш висящи срамни устни и т.н.
Хора разни.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7e694a22f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   За вагина ли говорим или за вулва? Вагина е еднакво с влагалище, но не и с външни полови органи наричани вулва.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 030c40d007
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

7.   За повечето жени не е важен размера, освен ако е изключително малък-под 13 см, нито формата, нито дебелината. За жените е важно мъжа да ги уважава, да ги счита за хора, да уважава мнението им, да помага с домакинската работа, да е мил и джентълмен и да подкрепя морално жената и да я цени. Да й прави комплименти, дори да му е родила вече деца и да е верен. Общо взето да обича само нея и да й го показва, независимо, че са заедно 15г, и въпреки сивото ежедневие. Темите, които визираш в този сайт за големината на пениса са пускани предимно от мъже и жените коментират, защота ги питат. Досега не съм видяла жена да е пуснала тема за пенис.Като цяло външния вид на пениса и на мъжа не е от първостепенно значение, защото за жената е важно държанието. Ако се държиш подобаващо в живота и в секса, тя ще е възбудена, защото ще се чувства емоционално задоволена. На една жена и трябват целувки и секси отношение за да се възбуди, а не вида на пениса. Плюс това, жената свършва предимно клиторно, тоест не ти трябва голям пенис, понеже клитора е извън вагината. Трябват ти правилни движения и любовна игра. При мъжете е по-различно. Вие се вэзбуждате от външен вид. Дали има стегнати цици, стегнат задник, стегната вагина, дълга коса, слаба и т.н. външния вид ви възбужда. Жената няма как да се възбуди от външен вид. Та там е разликата. Ако теб не те възбуждат грозни вагини, това си е в реда на нещата. Но една жена ако се е родила с грозна вагина, това не зависи от нея. Или е раждала. От там е излязло цяло бебе, как според теб ще остане стегната. В най-добрия случай може да отиде да си направи вагинопластика, но е скъпа. Докато един мъж ако е шибаняк трудно може да се оправи, няма пластични операции за това. Та жените могат да симулират, че определени неща в секса им харесват, когато са във връзка и обичат мъжа, а мъжа може да симулира обич и цяла връзка, когато му харесва секса с една жена. Та там е разликата.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: cd2d1b76f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Да бих се отказал, все пак нали жените се борят за равенство с мъжете. Ние също можем да сме капризни. Вагината и ако прилича на сплескан сандвич се обличам и си тръгвам

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 11795e99fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   Еми тука кривене на душите няма. Путки - тип зелки са гадно нещо.

Случвало ми се е, дори не само на вид, а на пипане да е гадно. Като мокро найлоново, сбръчкано пликче, което го е валяло цяла вечер...

Има си хубави пишки, форма, цвят, големина... има си и хубави путки... форма, цвят, големина на прилежащите ѝ.

Няма мъж, който да не оцени прибрана, розова и тясна... също както няма жена, която да не оцени голям, прав и дебел.



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a25734e5f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   То пък щото мъжкият орган е супер красив.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a68619afdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

11.   Да им го върнем на жените сега викаш, щом не ни харесват пенисите... Мъж съм, ама истината е, че не се засягам като жените казват, че искали по-големи. Моят си е 13 см и няма какво да направя. Затова не се дразня. Нали знаеш - Ако можеш да промениш нещата към добро - промени ги. Ако не можеш - приеми ги. Туй е.

Относно вагините доста странно ми изглежда цялото ти поведение. Всъщност действително ако изолираме вагината и я разглеждаме извън притежателката й, и на мен ми харесват по-стегнати и с малък клитор. Но всъщност притежателката на вагината е сто пъти по-важна от самата вагина хаха. Ако ми харесва една жена и ми е готино с нея ми е все тая как ще е отдолу.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b0b6558061
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 1 и авторе, обикновено раждалите жени са с "висящи кожи" и както там ги наричате. Предполагам, че ако някога жените ви родят, ще започнете да им изневерявате, няма друг начин, ясно е като бял ден. Стоя далеч от такива като вас, които определят жените по вагините.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e124e0a311
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Определено и ние мъжете си имаме предпочитания като жените,те го искат дълъг,дебел и т.н .да им е кеф ,но и ние искаме хубави стегнати цици (не увиснали и със стрии),отдолу да не им висят "ушите ",а да са прибрани,задните им части да не са със стрии,защото на задна като го правим не ни е кеф и други неща ,но спирам до тук.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8e28acabdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

15.   Номер 1, евала за коментара, по-точно нямаше как да се формулира. Аз също мразя такива висящи кожи На една приятелка така и висеше при поза, която е върху мен, грозна гледка. Пък тя беше най-претенциозна от всички в секса.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 98831f0c48
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Принципно смятам, че ако някой не е ок с нещо във физиката на партньора си, не е длъжен да си ляга с него. В крайна сметка, нито на него ще му е ок да се гнуси, нито аз ще се чувствам приятно да съм гнусна на някого. Така че, дали ще е пенис, топки, гърди, клитор... По живо по здраво и нищо лично. Но ще спестя на човека отсреща причината, той не е виновен за това.

Обаче, авторе... Научи се моля те какво е вагина, защото това на което викаш вагина, се казва вулва. Вагината за да я видиш ще ти трябва спекулум.

Иначе от формулировката на темата е доста видно, че целта ти е провокация. Смешното е, че всеки зрял и уверен човек осъзнава, че никой не е длъжен да харесва хора с всякакви характеристики и не би се почувствал зле от това. Така че, преодолей обидата и се наслаждавай на секса, много по приятен е, когато не мислиш постоянно дали жената отсреща ти харесва пениса.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6cecd8e916
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

17.   Ти май не правиш разлика, жените обясняват, че голям или дебел е за предпочитане, защото усещането е различно, чувството е различно, а не защото имат глупаво естетическо предпочитание. Това е все едно да избираш между жена, с която си правил посредствен секс и жена, с която си правил най-прекрасния секс в живота си и да избереш посредствената, няма как да стане. Личи, че си засегнат от тези женски коментари, тук проличава, в коя група на мъжките "членове" се класираш. Едното е усещане и удоволствие (при жените, които биха предпочели по-дебел например) и чиста някаква психологическа нагласа при теб. Разлика огромна.
А това, че пенисът не ти се надървил, пак е на психологическа основа. Решил си, че нещо не ти харесва и ти действа подсъзнателно. Твой избор. Ако това продължава вземи мерки, че с времето става по-лошо.
Да, има много теми за момичета, които искат вагинопластика. Повечето истории, които съм чела тук са на млади момичета, които дори нямат опит в секса, дори имаше такива, които са девствени и просто ги е срам. Уоу, уникален довод.
Аз като жена с перфектно тяло, съразмерно и добре оформено, с прави хубави крака, е нямам крак един и 30, с перфектно оформени гърди, без силикон, като форма, големина, зърна, невисящи и големи срамни устни, е братче никой не ме е върнал. Прибави към това, че съм и доста подвижна за годините си. На мъжете не им е нужно да ми видят срамните устни, за да ги омагьосам. До ден днешен няма случай на някого да не му стане или да има нуждата да му духам дълго, за да му стане. А съм била и в 10-годишна връзка.
И да, бих избрала мъж, който ми доставя истинско сексуално удоволствие и имаме пълен синхрон и химия в секса, незавсимо как изглежда членът му, тънък, дебел, малък, крив.
Струва ми се, че доста си изпуснал, все пак казват, че жените с големи срамни устни са по-страстни от останалите, не знам, жена съм, така съм чувала от доста места. За себе си го потвърждавам.
При теб май всичко е в главата, да беше казал такова предпочитание имам и край, всички бихме го разбрали, дори ние с големите, а ти разтягаш как не ти ставал със седмици, какви главоболия имаш като видиш големи. Е, мозъкът ти управлява това отдолу, знаеш. Има доктори, които могат да помогнат.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a62afaa5c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

18.   Ъъъъъ човек как може тва да те вълнува, а и каква вина имат тези жени, че вагините им били еди какви си. Сякаш твоя пенис е изваян от боговете. Изобщо не ми пука каква и е вагината ако мацката е симпатяга с хубаво секси тяло. Като повечето от мъжете харесвам големи гърди и малко дупе и най държа всичко да си е натурално, но чак вече и вагината да и гледам дотолкова, че да отказвам секс при наличието на останалите неща които ме привличат граничи с пълна лудост. Сигурен съм, че ако жените с които си спал тези с хубавите вагини ги попиташ една част сигурно едва ли намират пениса ти за хубав, просто не са отдали внимание. За мен това е безумие.
А за хемороиди проверяваш ли ги ? Не си у час брато....

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: f52b949a14
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   А какво ще кажеш, когато жената роди през тази загина 2 деца и тя ясно, че се е променила вследствие на този процес. Малко сравняват несравними нещата. Ние не можем да избираме тялото. И сексът е в главата основно. Ти винаги можеш да намериш кусур и ако си избираш жена по вагината и я оглеждаш преди да правиш секс, та чак и отказваш....замисли се дали е нормално. Да не мислиш, че онези топ модели с които всеки мъж би искал да си легне и между съвършените й карака дали се крие съвършена вагина. Мисля, че не. И освен това жените предпочитат нормален към голям пенис, но ако е огромен може И те да откажат. Не само ти. Много са комплексни нещата.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e3b3f9258a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Много ме развесели.
Според моят мъж, всички мъже харесват жени с големи гърди.
Няма перфектна вагина, имаше едно предаване за жена искаща перфектна вагина, но се оказа че това е мъж искащ да стане жена.
Аз мисля, че ако един мъж харесва дадена жена и е влюбен, ще харесва и вагината и независимо как изглежда. Да не забравяме, че както каза жените раждат, нещата се променят, кожата увисва. В природата няма перфектни неща.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e3b3f9258a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Ще ми е интересно да видя снимка хаха ...

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 9b58f06942
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   Олеле. Твърде малък си мойто момче, не знаеш какво е чувства и любов. Не разбираш и нямаш вкус също така. Какво повече да ти кажа, ще ти дойде акъла някой ден!

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 53288a80e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Жена съм.
На мнение съм, че всеки има право да харесва или не харесва определено нещо. Досега не ми се е случвало да решавам дали да правя секс с някого по вида на пениса му. Не ми се е случвало и да искат да ми оглеждат вагината и клитора преди да решат дали да си легнат с менПросто нещата или се получават, или не. Ако това се случи, ще из бягам Със 100км/ч.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: bec440a1c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   №12, абсолютна глупост си написал! Не е вярно, че жените след раждане си променят вида на вагината, освен ако някой некадърен доктор не я окапази. Има и нераждали момичета с вагини тип пуешка шия. Но ако това ви пречи, по добре не се занимавайте със жени!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: f6ff8f0b82
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

26.   №4 казваш, че грозна вагина не съществува. Питам те, ти виждал ли си вагина на живо от 20,30 сантиметра. Много се съмнявам щом казваш че такава вагина не съществува. Всеки ден ли правиш чикии гледайки порно. В порното момичетата ги подбират с хубави вагини за да не се отвратят гледащите. Там и аз не съм видял грозна вагина. Възможно е и да си още девствен ако още не си виждал грозна вагина. Тц,тц, какви "мъже" имало още. Не е за вярване.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: c177cf8fa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   От 1 до 12

Не знам за другите, но жена ми роди преди 8 г. и ѝ e все така красива, нежна, розова, гладка, изчистена и прибрана и много си я харесвам и се чувствам късметлия. Не че щях да я върна, ако ѝ се беше загрозила, все пак я обичам, но въпроса е, че изобщо не е задължително да погрознее след раждане. А някои и преди раждане са си като лице на мускусен паток :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 5422f6000c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Ако не ми хареса в лицето, няма и да разбера как изглежда вагината и.
м35

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e3b3f9258a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Според мен жените с по- плътни устни имат и по- големи срамни такива. То все едно да гледаш жената отгоре и ако е с малки устни да не я целуваш или обратното...

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 74269d351c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Аз бих отказал секс ако не ми допадне

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 74269d351c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

36.   Емм, прав си тука всички жени се самзалъгват и се подкрепят и си пишат фейк мнения, че мъжете им харесват провисналите ... Никой не харесва попски ръкави

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 74269d351c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

37.   Жена на 19 авторе,подкрепям те всяка една жена си има предпочитания относно мъжкия член, но не всички харесваме големи и дебели бухалки. Била съм с такъв мъж и искам да ви кажа, че секса беше супер куц, а най -хубавия секс който съм правила беше с мъж на който приятелчето му е 12-13см и не особено дебело. След онзи мъж с "бухалката" предполагам, че ако пак попадна на такъв най-вероятно ще му откажа. И тук идва и моето разбиране към автора както аз не харесвам дадени пениси така и мъжете не са длъжни да харесват всички вагини. Сигурна съм, че всяка жена е имала приятелка която и е разказвала за случеи в които е видяла мъжки малък член и му се е изсмяла в лицето и тн. Някак има двоен стандарт относно нещата ние жените можем да се смеем и да мислим за половин хора тези с малките приятелчета, а пък мъжете са длъжни да харесват всичко. Никога не бих причинила това на мъж, защото както жените сме чувствителни и взискателни на тази тема, е повярвайте ми мъжете са сто пъти повече от нас. Поне Господ ми е дал хубава вагина за това мога да бъда блгодарна. Никой не е длъжен да харесва нищо както аз не харесвам къси крака, жълти зъби и големи приятелчета така и никой мъж не е длъжен да харесва увиснали вагини.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 74269d351c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

38.   Жените със стърчащи и големи устни са по - широки от тези с прибрани това е мое наблюдение и да не говорим че естетически изглежда много грозно

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 74269d351c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

39.   На най - най - най яката мацка в цялото даскало, която всички харесваха и се разпространиха едни голи снимки на които се виждаше, че вагината и беше като шиш от дюнер ама суров такава с кожи и надолу леко увиснали , е познайте след това цялото даскало обсъждаха колко е грозна и гнусна и никой не искаше да я погледне даже, сами си правете изводите ....

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 74269d351c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

40.   Никой мъж не иска таква просто повечето са такива и нямаме избор.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 74269d351c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

41.   На жена ми не и се промени след раждането. Подкрепям номер 37 и мнението относно двойния стандарт!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: add78dd587
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

43.   Не съм връщал за грозна вагина, но е някакси естетически дразнещо. Сещам се за един виц, за бабата и пуяка....Не е приятно, както точно каза номер едно да е цъфнала като майска роза или да висят на "пуяко" нещата, грозни висящи, като топки....
Друго е да е добре оформена, с малки срамни устни и клитор, като бонбонче, красива и розова...

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 74269d351c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

44.   Не харесвам жени на които им стърчът устните, но предпочитам да правя секс на тъмно и рядко ги виждам. На допир също не са ми приятни

М31

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 74269d351c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

45.   Авторе, сега как ще те нападнат лелките с провиснали джуки не ми се мисли

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 8e28acabdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   38, същите наблюдения като твоите имам

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: e3b3f9258a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   39 Да, не са искали да я погледнат индивиди, дето жена на са виждали, но ако им падне надали. Много жени са така и имат мъже до тях. А може би има мъже на които такива им харесват. Жената като е възбудена също се уголемява там.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7464ae85a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   Авторът е май под 18. Всеки, който има претенции, как ще изглежда женския орган, трябва неговия да е в идеално състояние също.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: fd1096edd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

54.   Ако е красива в лицето, има хубаво тяло и най-вече го поема добре отзаде, за мен няма никакво значение какви и са срамните устни. Ако е много широка отпред, на другото място ще е много по-тясна и няма никакъв проблем. А ако е дърво в леглото и не прави нищо друго освен вагинален, тогава и най-хубавите срамни устни да има, пак не се класира при мен.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 4e9cee5885
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

55.   Аз съм раждала отдавна жена, свободна...и един потенциален любовник преди време направо ми заяви, че кунилингус няма да видя, но понеже той имал прекрасно изглеждащ атрибут, щяла съм да го побъркам от духане...

Къде е тук шибаната справедливост, питам аз!?

И той получи толкова фелацио колкото аз - лизане...

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 870be6778a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

57.   Весо, пак ли ти, ма? Неграмотно девойче, коментарите имат хаш и като се представяш за 100 различни личности, само ставаш смешна. Друга работа нямаш ли? Темата не ме касае изобщо, но ти явно си обсебена - 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 44, 45... Колко още коментари ще избълваш?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 1cfe36fa54
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

59.   Не знаех, че има такава голямо значение за мъжете. Преди време едно гадже спираше любовната игра и искаше да ми гледа вагината. Казваше, че е много красива и се надървяше яко. Аз съм си я гледала на огледалото и я намирам за грозна. Мислех го за откачен ама ето... чак сега нещата ми се изясняват.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: b5bca291ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

63.   Единствено грозна путка за мен е обръснатата путка! Космата ли е - страхотна е, колкото по-рошава и космата, толкова по-възбуждаща, а какви са и устните, клитора и пр. няма абсолютно никакво значение.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 0e69ab1df6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

64.   Леле, ако оценяваш една жена само по това каква е формата на срамните и устни...Човече, не искам да обиждам, но все си мисля, че няма толкова празноглави хора. Еее, може и да греша.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: ebb16a0b01
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

65.   А ти какво очакваш да видиш там долу, усмихната Мона Лиза ли? Лижи на тъмно, щом ти е кеф лизането, или си слагай превръзка на очите. Аман от чикиджии!

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 2bcf38f9e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

66.   За малки пишки малка вагина.
Голям хуй голяма вагина.
Красива и грозна се определят от журито за конкурс мис вагина.
Някой да не е разбрал още?

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 53df362ded
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

68.   Аз имам малка и тясна, с не висящи срамни устни вагина, стрии по дупето, целулит по бедрата.. Но съм красива и секси и направо побърквам приятеля ми от страстен секс. Възбуждам се, като свършва в мен, а него го възбуждат голямото ми дупе на задна и малката ми прасковка с мъничка дупка, мокра и само за него!
Начетох се на капризни мъже, но съм чувала от устата на моя разказва ми за на някоя бивша устните и отдолу били увиснали, като жабки. И ми е казвал многократно, че имам красива вагина, и сладка сигурно щом иска да ме лиже.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker