Секс с бивш? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс с бивш?
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 4239 пъти
Наскоро приключихме връзка с вече бившият ми, разбрахме се да си останем приятели и така в момента поддържаме връзка и излизаме приятелски, но вчера разговора отиде към една друга тема "секс по приятелски". Говорихме след като не ни е провървяло в сериозната връзка, да пробваме неангажираща.
Какво ви е мнението за секс с бивш? Ако има някой, който е минал през това може да сподели опит.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1d8a8f70ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз като цяло съм против секс без чувства (неангажиращи връзки, проститутки и т.н.), защото това за мен е символ на ниско духовно ниво и такива хора ме отвращават, но в крайна сметка всеки е свободен, както и аз да си имам мнение. Да, знам, старомоден и задръстен съм, но предпочитам по-чисти хора - отвън и отвътре.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 4d686f407f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пробвайте, може пък да е нещо ново, ама съвсем:)) Даже като си намерите нови гаджета ги включете и тях.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 02a672768b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Аз не познавам човек, който да е бил в сериозна връзка, като след разтурянето ѝ да не са си го слагали периодично.
То все едно човек друго не знае тогава и си иска от неговото.

И друго знам... че в повечето случаи тези отношения завършват по-зле и от раздялата.


Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ba7f7846a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момиче, те мъжете стоят в една връзка заради секс. Сега ти ще му дадеш това, което е искал винаги, без да му се водиш сериозната приятелка. Ако ти е толкова важен секса с него, прави го. Но не очаквай да се съберете пак. Ти ще си му резервата, докато намери някоя нова, в която да се влюби и да ти бие шута съвсем. Не се унижавай да си му втора цигулка. Освен това може да прави секс с теб и с още няколко. Намери си свястно гадже, което да те обича и уважава, а не кретен, който да те използва. Ама че наивни сте жените.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b9659c83b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не, в никакъв случай. Без да съм врачка, ще позная, че той е предложил. Типичен мъжки номер, без да засегна мъжете. Просто не иска да е на сухо, докато си намери приятелка. Някои мъже изпадат в ужас при мисълта, че няма да имат секс известно време, и варианта е да ползват бившата. Ако се съгласиш се приготви за много емоционални травми. Пак ще се срещате, пак ще спите заедно, без реално да сте двойка. Но когато си намери момиче, което хареса, а това ще се случи, ще те разкара като непотребна вещ, защото вече секса има откъде да си го получи. Дори и да проявиш ревност, или друга реакция, ще ти каже, че сте само приятели и това е било само ей така. Че сега избира нея, когато и да се появи друга жена в жинота му, но вече като официална приятелка. А ти може да си останеш някоя дълбока резерва, която ще потърси, ако с някоя нова не се получи. Да провери дали още си навита и да си почеше егото с тебе, демек колко е незабравим. Ако и тогава се навиеш, ще те разкара, ако с официалната приятелка се сдобрят, защото избира нея сега, а с теб сте само приятели. Това горе-долу те очаква. Един бивш се опита да ми направи този номер със секса, но не го огря, защото разбрах скритите му мотиви. Винаги при бивши има скрити мотиви. Някои жени може да правят секс без чувства, но аз не мога. Това и му казах- да ме спали като сме били заедно, сега е късничко. И познай-същият нахалства пак за секс, но май като приятелката му нещо се разсърди и го държи на сухо. Но аз си го режа, или не отговарям изобщо, проблем на друга жена, не мой.
Общо взето не си е работа това. Ако не ти е проблем да запълваш дупката до другата жена, давай. Но много често така става, просто запълваш времето до другата приятелка.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 7f8e4421bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Абсолютно съм против! Толкова ли няма с кой друг, та при бившия си тръгнала... Не казваш защо сте се разделили , но щом се е случило значи не сте един за друг. Какво е това приятелство, та чак и секс.. За мен бившите са затворена страница. Ако се засечем здравей, здрасти, две приказки и до там. Точно пък на бивш ще му правя кефа, ай сиктир...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: cccc1d2aa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мене, голяма грешка си направила,че сте останали приятели. Как може да си приятел с човека който обичаш? Това ми се струва глупаво дори невъзможно. А ти ми говориш и за секс? След като сте си станали "бивши" нещо не е вървяло, защо ПАК се занимавате един с друг? Неангажиращи връзки, това не е за всеки, това са безчувствени хора.
Аз съм твърде против, да се прави каквото и да е било с бивш.

Свален ангел

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: f63571a6b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Утре ще се омъжиш и пак ще искаш секс с бивш, уж неангажиращ. От такъв секс бившата ми съпруга остана и без съпруг, и без бивш. И на пазара на разведените всеки следващ я пита : "Защо се разведе?". Като чуят отговора бягот с 300, ако скрие причината знае, че рано или късно ще се разбере и ще стане по -лошо.
Вие жените не разбрахте, че бивш значи бивш и всичко е приключило. Ако изпитвате чувства към бившия си, просто не залъгвайте следващия, който е лудо влюбен във вас, че го обичате.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8f704cb0c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Зависи по какви причини сте се разделили и дали някой още има чувства. Ако не сте си омръзнали сексуално, няма лошо, все пак сексът е нужда, а с него вече се познавате физически и знаете, че ще ви е хубаво. Ако има чувства обаче, в никакъв случай не трябва да правите повече секс, или дори да поддържате контакт. Така единия просто ще си губи времето и няма да може да се откъсне от едни безперспективни отношения.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: df6810980e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   По-добре нов. Защо точно бившият, да не му е златен? Дръж си малко на достойнството. За да е бивш, значи си има причина, а има поговорка “не плюй на метеното”.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 7307bc704a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Съгласиш ли се, и за в бъдеще ще те търси, ако с новата му приятелка не се получи. Ще те ползва когато с нея се е скарал. Затова приятел с бивш и секс-никога. По-добре всеки да си живее живота, далече един от друг. Ако се засечете-здравей и до там. Поддържането на контакти вреди на бъдещия ти любовен живот.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 35c910a225
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Не ми звучи като добра идея. Не бих правила секс с бивш, както имаше един лаф нали вече съм видяла какъв е в леглото, няма на какво ново да ме научи :D
Ще стане много сложно, щом го обмисляш значи имаш още чувства.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 4c84e72a03
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз бих отказала. Демек да си тъче на няколко стана човека. Хем да търси друго, хем да му е сигурен секса. Ако ми се прави секс и не съм във връзка бих търсила непознати или някой само за това. Ама да съм "кукла за разтоварване" на бившия - никога.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker