Защо масово мъжете са досадници? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо масово мъжете са досадници?
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 5285 пъти
Не нападам мъжете като цяло, нито оправдавам жените за всичко, но ще говоря точно по определен въпрос. Моля ви, придържайте се към него. И в жените ме дразнят някои качества като меркантилността много, но не съм такава, нито съм лесбийка, че да съм лично замесена. Идвам си на думата.
Защо, когато някой мъж реши да сваля жена - било то за връзка, секс или каквото и да било, не се усеща, че става досаден и в много случаи е напорист? Примерно, ако една жена пише на един мъж в социална мрежа и той я отреже или игнорира, тя надали ще му пише втори път. Обаче повечето мъже пишат още 10 съобщения и ти искат сметка защо не отговаряш. Просто е, обвързана съм и второ, изобщо не съм длъжна. Другото, което е в реалния живот по заведенията или което и да било друго място, един мъж доста често не забелязва как се превръща в досадник със свалките и преследването? Това, че някои жени обичат играта на котка и мишка, не значи, че искам някой да ме притеснява, ясно показвам неприязън и пак се продължава. Мъжете доста често чисто си се бутат на определена жена и трудно приемат отказ. Докато жените уж сме такива и онакива, ама имаме повече достойнство в тази сфера. Кога ще видите жена да преследва мъж с кола, който се разхожда например или да му подсвирква и прави неуместни комплименти? Кога една жена ще пише 10 пъти на един мъж и ще му държи сметка без да се познават дори? Кога една жена ще досажда на мъж в заведение, който е с приятели или ще зяпа просташки? Моля ви, изкажете се по темата и обяснете, мъже, защо това поведение е оправдано и го смятате за готино? Да безпокоите дадена дама? Жени, вие също дайте мнение. Мен това ме дразни, защото не обичам непознати да се държат като че ли съм им длъжна. Мога да преценя дали един човек ми харесва или пък ако нямаме общи теми и интереси, какво има да си говоря с него? Затова когато отрежа някого, бих искала той да схване намека. Другото, което е, че си имам сериозен приятел, а много хора не схващат това. Аз никога не бих се бутала на мъж с приятелка/жена. Какво е това нещо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0645a7b78e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мъж съм, но се съгласявам. И да, знам, че сега много мъже ще наскочат колко си претенциозна и как си длъжна да обръщаш внимание на всеки.

Аз самият имам профил в един сайт за игри и там съм си сложил като профилна снимка снимка на идеала ми за жена. А там няма опция за пол да си избереш какъв пол си и те са решили, че аз съм жената от снимката. Значи не мога да изиграя една игра на спокойствие, а това дори не е сайт за запознанства. Като се почне "zdr ko pr", "tarsi6 li seriozna vrazka", "platena li si" и някакви такива, чак на мен ми става досадно. И като не отговоря и се почват едни псувни, едни обвинения колко съм невъзпитан и т.н. Сякаш е супер ненормално в сайт за игри да искаш да играеш игри, вместо да су търсиш тъпкач. Така че мога да се поставя на мястото на красивите жени. Не си е работа, сигурно и по улиците и спирките нон-стоп им досаждат селтаци. И сигурно никак не е приятно да се разпрявят с по 5 селяндурина всеки ден и да им се обясняваш, при положение че не ти е до тях и си имаш работа.

Аз отчасти го отдавам на това, че от малки ни е втълпено, че едва ли не трябва да се борим за жената, че трябва да и покажем, че не се отказваме от нея, демек напоритостта се е представяла като нещо мъжко и доказателство колко много държим на жената, а пък тя един вид от благоприличие трябва да се дърпа, а не защото не сме желани. И явно много мъже си мислят, че като са напористи и жената ще ахне "уау, той не се отказва и се бори за мен, какъв мъж само, явно много ме харесва, дай да взема да му пристана".

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b59760e7b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

3.   Защото жените не знаете какво искате и често клякате на натиска. Престани да се обличаш секси, да показваш ц...и, дупе и крака.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ec8db65c4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А ти не се ли сети да попиташ самите нахалници защо ти досаждат? Тъкмо щеше да получиш отговор от първа ръка, За мен е въпрос на възпитание и на самочувствие. Под достойнството ми е ако ми откажат някъде да се бутам пак. Но има и такива жени, не по-малко натрапчиви и нагли. Пресен пример - някаква, с която мъжът ми е излизал преди години 2 пъти много преди да ме познава му се обади от телефона на негова колежка, където ходила да пита за него. Той я отряза. На другия ден тази се явява на мероприятие, където е той и започва да му разказва биографията си, той я прекъснал и не ѝ обърнал внимание, защото е там по работа. Преди дни му прати покана в соц. мрежа, той я блокира с думите- аз тогава не съм искал да имам нищо с нея, че сега ли. Случвало се е и да зяпат и да му се натрапват, понеже е хубав и интересен мъж.
Едва ли има човек, който да обича натрапници, на такива- пълен игнор и без да влизаш в обяснителен режим.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 57c8e4bfac
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

5.   Защото са простовати и комплексирани селянчета.
3 Ще ходим, ако искаме и чисто голи, сополивите отхвърлени комплексари нямат думата и нямат право да досаждат!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 80c0965d47
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   Защото 95% от мъжете, не знаят как да говорят и да се държат с една жена. На тези които се получава - са прочели езика на тялото на жената, още преди да са я заговорили и знаят че ще имат успех.

Като цяло 95% от мъжете за нищо не стават и го казвам като мъж. Добрите бащини фигури са много оскъдни и всяко момче преди да стане мъж, има много "ляб" да изяде, а повече не искат да положат труда.

Ако един мъж има "драйв" (цел в живота), изглежда добре, жените сами "подканват" с погледи, усмивки и т. н. Идеята е да си коренно обратно на Needy, което е? Strong. Силните мъже са изклчюителна рядкост.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 272be4f93a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Вярно е, че са досадници. Имам в профила една снимка и тия мъже са се изредили да ми пишат. Без да питат заета ли съм, какво съм, що съм ? Не, мислят си, че ще се вържем. Божке...б@си досадниците. Много е изнервящо. Доста просташки подход. Мразя т.н "свалки" . Много селяндурско. Готина съм била, красива съм била. И какво ? А и знаем, че си търсят само секс. Единствения начин е да режеш. Много са ми досадни. Съжалявам мъже, не говоря за всички ви, но масово сте така...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 04bdfa0178
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

8.   Е какво правиш по дискотеки и заведения? Много ясно, че ще те свалят нали затова съществуват тези места. Защо ще ходиш ако не искаш да те свалят?
И междодругото аз съм момче и са ми се натискали сами няколко момичета досега и то без дори да ги познавам и тн., така че не е само при мъжете този проблем.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ef00fd288b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Защото си мислят, че става. Че до такава степен ще ти досадят, че ще се съгласиш. И мен ме дразни да ми пишат, и ако не им отговориш, се почва едно защо, ама с друг ли пишеш, ама къде си и т. н. Ами просто не си ми интересен, или избирам да не говоря с теб. И като се започне с псувни, обиди, чак ми става смешно как бързо хората си показват истинското лице. А на живо е същото, все едно съм длъжна да поддържам разговор.
Има и много такива жени, признавам го. Но като цяло, мъжете са по-нахални.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e055d651c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да започнем оттам - понеже спомена думата “дама“ - в България такива няма. Културната жена учтиво ще каже на досадника, че не се интересува от него и затова го моли да не я безпокои. Кифлата ще си почеше самочувствието и ще го игнорира, което нормално ще накара другия да си мисли всичко друго, но не и че е нежелан...Ако не му го кажеш, няма как да спре да подхожда към теб...Но тези неща не се учат във Фейсбук...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e055d651c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До 5 - Ходете си както искате. Само да ти напомня, че думата “дрескод“ е именно това - адресираш се, представяш се чрез дрехите. И ако се адресираш чрез облеклото си като лека жена, не хленчи по форумите, че ти свиркат по улиците като на такава...

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c1d3e9861a
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

14.   Номер 10, ще ме извиняваш, ама ей точно с тази реплика предизвиках такава агресия срещу себе си "Ти на много интересна ли се прайш, ма" и изливане на питието, което без да ме пита ми е поръчал, че по-добре да беше досаждал, развали ми вечерта.
Аз започнах да нося един пръстен, дето минава за халка и така, с усмивка си го показвам и действа. Само веднъж един взе да ми развива теорията, че и той вкъщи си имал телевизор, ама ходел и на кино от време на време... Ама то с такъв индивид оправия няма. Във ФБ могат да ми пишат само приятели и в списъка ми има само такива. Ти защо пускаш непознати?

П.П. Това за "дамите" ще го пропусна, твърде е тъпо.
От една МаДама

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3219706308
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   И на мен ми се е случвало. С един почти стигнах до това да подавам жалба в полицията. Някои може би си мислят, че се правиш на недостъпна. Други, ще с наглост накрая ще те накарат да поддадеш. Трети просто си пробват, вероятно с много наведнъж. Четвърти си мислят, че жена се склонява с настоятелност. Причини много. При мене досега не им се е получавало. Някои години пробваха. Но така е, като не разбират от дума. А аз като искам някой, просто си действам и резултатите не закъсняват.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1173cfc845
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   12 Дрескода е за определени места и поводи и дрескода може да е разголен. Знаем, че комплексарите освен всичко друго сте и крайно глуповати и неграмотни ама до кога ще ни го доказвате?!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 40815fd306
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Ами например защото не можем да четем мисли. И защото някои жени дават смесени сигнали и обичат да получават внимание от даден мъж, макар че нямат реален интерес към него. Или защото някои жени обичат настоятелни мъже и дърпайки се в началото тестват доколко той наистина ги харесва.
Аз например ако преценя, че дадена жена не се интересува от мен, спирам да я свалям. Но дали има вероятност да сбъркам в преценката си? Има, разбира се, не съм ти в главата. А ако се колебая, предпочитам да продължа да опитвам, докато върже или докато наистина ми стане ясно, че не ме харесва.
На Запад заради радикалния феминизъм мъжете доста по-рядко инициират контакт с жени. И една приятелка англичанка, която беше половин година в България, беше очарована, че мъжете я заговарят, канят я на срещи. Каза ми "В Англия мъжете са много пасивни, не смеят да те заговорят. Трябва едва ли не аз да се запознавам с тях. Няма вече мъже, при вас е по-добре".
И друго, има разделение на отговорностите. Моя отговорност е да те заговоря, ако имам интерес. Твоя отговорност е да ме отрежеш и да не ме допуснеш, ако ти нямаш. За чатовете е много лесно, всяко приложение може да се мютне или да блокираш отсрещната страна. Аз така правя с хора, с които не искам да си пиша. Можеш и директно да кажеш на един мъж, че нямаш интерес. И да се обиди, това си е негов проблем.
Хора, нека спрем с тази война мъже-жени. Все си мисля, че трябва да се обичаме, но феминизмът и ред-пилл глупостите ни развалиха. Нека мъжете да търсят контакт и да са активната страна, а жените да решат дали имат интерес към някого или не.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d3961f74c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Авторката: Първо дискотеките и клубовете не смятам, че са направени за запознанства изрично, а за забавление. Аз почти не посещавам такива места, но когато приятели искат да отидем? Значи ли, че някой трябва да ме притеснява?Второ, не съм се обличала предизвикателно освен лятото по потник и къси панталонки, как да ходя - с роба ли? И в България има и дами, както има и свестни мъже, навсякъде е така. Какво е това обобщение. Аз учтиво режа, ама насреща ми, ако стои простак, режа грубо. Каквото повикало, такова се обадило.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a7707d256f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

19.   Дами, какви дами, смея се, е вярно, има, доста има, но морето е от планета пайнер. Всички крещите с обноски с обличане с прически с грим, ела вълчо изяж ме. И после, както казва колегата, защо магарето къса синджира, хахаааа, смея се. Жена съм.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: cbacce3f5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

20.   Мъж, който не харесваш и ти пише = "ох колко е досаден".
Мъж, който харесваш и ти пише = "ох колко е сладък".

Толкова е просто :)

А мъжете са такива.. защото трябва да са такива. Те (ние) сме активният пол. Ако оставим секса и създаването на връзки, и семейства и деца, на жените... жална му майка на човечеството. Съгласен съм, че има простаци, които прекаляват. На мен лично обаче ми се е случвало момиче да ми откаже и след време като опитам пак да се навие да излезем и да имаме дори кратка връзка. Дори в този сайт наскоро имаше тема "отхвърлих го, но сега го искам".

И пак казвам - има мъже, които прекаляват и косвено с простотията си ме дразнят дори мен, но като цяло е нормално мъжът да е по-проактивен.

Иначе ми хареса номер 4 - да, защо ти самата не ги попиташ защо продължават да ти досаждат? Питай ги какви надежди имат, какви намерения, какво си мислят, че ще стане? Хора са, бе, хора. Говорете си човешки.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 658a5e342b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Дори един мъж да е читав и намеренията му да са различни от на другите, няма много голям шанс! Той просто ще бъде сравнен с всички останали но с различна стратегия, тези филми сме ги гледали. :) Мен веднъж ме набедиха така " ИСКАШ ДА ВКАРАШ ГОЛ " Това беше на една пейка в парка, а аз тогава бях уморен и разсеян, не слушах това дето ми разказваше. Намеренията ми са били много честни, но от ето такива ситуации и настройване от приятелки се получава така. И да, определено не знаете какво искате. Веднъж само се чукахме у тях и след това 10 пъти ми отказа да го правим отново, а когато го правихме беше супер подмокрена и щастлива. Или с други думи Аз през цялото време съм бил на изпит. Едно нещо не ми е ясно, как така заряза момче, което я докарваше до невъобразимо удоволствие. Вие сами си ги привличате досадниците. То и вие живеете за да ви заглеждат мъже, не да ви заглеждат жени. Твърдо съм съгласен за дрескода. Аз вече не се впечатлявам и от голи жени. Не е кой знае какво.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 22a1be4de1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Според мен зависи от човек тия дребни комплексарчета са такива. Друготе мъже са си нормални казваш не искам и толкова повече не чуваш и не виждаш за него. Имала съм случай и от 2та вариана. Писах си с едно момче, но му казах че не изпитвам същото което и той, и двамата си намерихме партньор сега като се видим се поздравяваме как си Що си, но не е като съм му отказала и дай ще чупим телефона от съобщения. Най- дразнещия ми случай с мъж беше: пресичах пред нас и някво пишлеме с БМВ ми спря, по навик му се усмихнах като знак на благодарност и когато бях на половината от пешеходната взе да върти гуми и се кефи отвътре ама щеше да ме блъсне... обръщам се към мъжете комплексари: когато жена ви се усмихне, това не значи че е лудо влюбена във вас, а просто е възпитана.
И втората най-тъпа изцепка: най- добрата ми приятелка ме беше замъкнала с нея, гаджето й и още един убитак на язовирната стена, тогава бяхме на 16г, те съответно се изяждаха вътре и ние Излязахме отвън и седнахме на капака и си говорихме, съвсем нормални неща нищо че пича беше на 36г. И изведнъж взе да вади заучените фрази: “ти си невероятна”; “до сега на такова уникално момиче не съм попадал” и тем подобни, сигурно и сам не си вярва и има няма от около 10-15мин сме се запознали и си говорим и той ме пита дали може да ме целуни, откачих накарах го да ме върне в града и повече да не ме търси и слава Богу една моя позната по-късно почна да излиза с него уж само приятелски било й жал за него щото нямал компания ала бала и той човека за благодарност я изнасили.
Тъй че когато един мъж е зрял и с всичкия си той се държи адекватно и като му кажеш не значи не.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8fe8358939
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Защото повечето мъже си мислят, че ако са казали на една жена няколко комплимента и са я почерпили са я едно кафe, то тя трябва задължително да тръгне с тях.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b72286003d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

25.   Свалят те смотаняци и затова си изнервена, ако те сваляха готини пичове щеше да се радваш на вниманието.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3f16dbc7e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Проблема не е, че мъжете са нахални, а че правилните мъже НЕ са нахални. Има такива, които ми пишат и не им отговарям на реплики от рода на "zdr kopr", но има и такива, които пък са ми симпатични и понеже не обичам нещата да стават лесно и съм хладна в началото, те пък взимат, че се отказват, защото си мислят, че ги режа. За мен това не са мъже, честно казано. Омръзна ми от тези нови тенденции мъжете все да чакат ние да ги завоюваме. Напоследък забелязвах колко напористи и нахални жени има, но като си направих сметка как са се обърнали ролите и ми стана ясно защо. Аз си предпочитам класическия модел, ако искате ме наречете и старомодна, но ми омръзна от педалски истории.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3cf663ed49
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Ами има очакване от мъжете да са инициативни, защото жените обичат да "чакат". Глупаво е. Най-добре е мъжете да не правят нищо и да чакат на жените и после да си подбират.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: f0583b3440
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   И после същия тоя женски индивид тръгва да реве по форумите колко 'убава била, кви гърди и крака имала, ама никой не я свалял... Нещата се обръщат.

Има много случай в които жените се самозабравят и свикват с подобно внимание. После започват да вярват, че това внимание им се полага и реват в нета как някоя не толкова хубава нейна приятелка е щастлива и си има мъж, а тя красавицата няма, щото всички били криви и не истински мъже.. Жалко е.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: f0583b3440
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Номер 25, те готините пичове не им се налага да свалят, защото такива като комплексарките в тая тема сами се лепят. Сред тях далеч не всеки е толкова свестен и доста често реват как са били използвани. Но това е кръговрата на нещата.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 88fce5b246
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

30.   Ох, много се смях. В дискотека и клуб не може, нa улицата, в магазина и транспорта не може, в работата също. А къде, моля да се запознаваме, на Марс? Държите се като Лили Иванова, после бау ама защо сме сами.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d16c20ec6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Краставите магарета се надушват. Авторке, на такива мъже попадаш, защото ги търсиш на неподходящото място. В кръчми и дискотеки други няма да намериш. Каквото повикало, това и отвърнало. Свестните мъже не са по кръчмите!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 81abe2af3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Оле малеле.
За по-нормално изглеждащите мъже:
Първо - жените имате масово изискване те са иницияторите и да бъдете "спечелвани" и "впечатлявани" преди да обърнете внимание. Не желаете да изглеждате лесни и дори да харесвате някой пак му се правите на трудни и го тествате по всевъзможни тъпи начини. И видиш ли в половината случай ако си тръгне от първия път, тогава се разочаровете понеже се отказал твърде лесно и не бил достатъчно упорит.
Второ - жените сте масово много податливи дори и на мъже, които първоначално не харесвате, стига те да си изиграят картите правилно. Знаете... креативен, забавен, яко устат и т.н.
Трето - "Кога една жена ще пише 10 пъти на един мъж и ще му държи сметка без да се познават дори?" - Горните две, мисля че отговаря на този въпрос. Жените рядко (да не кажа почти никога) не пишат първи, а и почти постоянно пренебрегват мъжа в чата, но съм имал лични случай където с УПОРИТОСТ съм успявал да създам интерес към себе си и после жените са искали да имат отношения с мен. Само че това вече не го правя понеже нямам нервите. Да не говоря, че наскоро имах и случай където една ми каза, че загубила интерес понеже не съм й бил писал достатъчно често.
Та горните неща са за нормално изглеждащите мъже.
За красивите мъже обаче - 1.90 висок, перфектни черти на лицето, едричък и здравичък в тялото и т.н. Ами за такъв тип нещата стоят по-коренно различен начин. От такъв тип не се изисква на практика нищо, може би само да отиде и да заговори момичето, може дори и за времето да завърже разговор и пак ще се целува с нея в края на вечерта.
Ти реално се оплакваш понеже не те заговарят от тези "ТОП" мъже.
П.С: Да съгласен съм, че има и досадници, но ако бяха красиви досадници, мисля че тази тема нямаше да я напишеш дори.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5294af019b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Права си, има и такива мъже. Затова аз имам съвсем прост метод- директна съм, не увъртам. Когато някой дойде и напорист си му казвам абсолютно в прав текст: Не ми е приятно; Заета съм; Досаждаш ми, остави ме. Не им давам много обяснения, не се държа като ученичка в дирекцията. По стълбичка, първо го казвам спокойно и нормално, без да съм груба. Ако въпросния продължи, то и аз ставам по-рязка. Когато съм обвързана, обикновено съм навън с приятеля ми, така че няма проблеми.
Социалните ми мрежи са с настройка, която не позволява на непознати да разглеждат профила ми. Добавям в приятели само хора, които познавам. На дискотеки не ходя повече от веднъж годишно, но и досега не съм ходила сама, не ме закачат особено. Когато ми свирят по улицата, не се обръщам, а продължавам напред.
И така, не приемам никой за крайно досаден, защото просто не ми досаждат по такъв начин. Не ми досаждат така, защото аз не го позволявам. В краен случай ми се е случвало да изляза от заведение, да се преместя на друга маса или каквото е там. Няма какво да се дразниш и да се разправяш.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5fabffd644
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   Тук има една тема по въпроса, писана от младо момче. Казва се "колко пъти ви режат, докато ви вържат? ".... или нещо подобно.
Мен ме режат поне 20-30 пъти, преди някоя от момичетата да се съгласи на среща. Т. е. Мъжете го играем пчелички. От едно цвете на друго.
Отговора на въпроса ти, авторке се нарича "Хипергамия". Виж в интернет какво пише по случая. Т. е. 80% от жените харесват 20% от мъжете. И ето тук се разминаваме. Повечето мъже трябва да полагат неимоверни усилия за да се докопат до определена жена. Някои по-простаци даже още повече. Колкото по-голямо старание полага един мъж, толкова по-обезсърчен се чувства след това.... затова и ти държат сметка "защо не ме търсиш обратно". При мъжете това е вече изкривяване на психиката, дотолкова че те даже вече не свалят за да с жена, а да си възстановят изгубеното самочувствие от 100те преди това, които са ги рязали. Дори няма да се учудя скоро изнасилванията да станат масово явление.

Ето дотам я докарахме. Не казвам, че и при жените не е така. Има момичета, които не могат да се сравняват с други и не са харесвани, и страдат, и са си самотни. За тях обаче съм убеден, че не се натрапват, защото все още е общоприето мъжа да подхожда първи, и за тях унижението е по-голямо.

Но мисля че топката е в женските ръце.
Все пак майката е тази, която първа възпитава момчето в уважение към жените. Освен това жените са по-склонни да кукат сами с приказката за принца цял живот, вместо да прогледнат в човека до тях. Една много вредна приказка за всички нас - хората.

Жалкото е авторке, че и жените като теб, с приятели и нормален живот също страдат от целия този хаос.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: fe0a489176
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   №34, природата ни е отредила ролята да бъдем пчелички, а жените да са цветята. Мъжът само опрашва, а жената създава плодовете. Докато в миналите патриархални времена мъжът е бил на почит, тази му роля вече е отнета. Джендърството ни обезличи, станахме само пчелички за опрашване. Жената решава кой ще я опраши и затова в природата цветовете са ярки и красиви(за да привличат опрашители). Жалкото е, че в днешно време жестовете загубиха своето значение. В миналото(когато нямаше интернет и мобилни телефони), единственото забавление вечер беше гезмето. По възрастните си го спомнят. Разхождахме се по главната улица на населеното място и се оглеждахме взаимно. Ако си харесаш някого, само с погледи си давахме знаци, че има привличане, нямаше нужда като простаци да подвикване или да се натрапваме, както днес се свалят младите. Затова и мъжете стават противни, защото не знаят как да се държат пред дамите. Нежното цвете обича нежността! Е днешните цветя доста загрубяха, нали свобода искахме, ето получава се, но ни носи и неприятности.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1626d4553c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Подкрепям 34 за съотношението 80% на 20%. Даже мисля, че нещата са още по-зле.
Темата е наистина много комплексна. Както жените, така и мъжете се делят на привлекателни и не толкова. При жените хубавото е, че с изключение на наистина ужасно непривлекателните (грозни, дебели, нехигиенични), повечето се радват на сравнително голямо мъжко внимание. Над 80% от жените са в категорията "става" за повечето мъже. Тъмната страна на това е, че за повечето жени тази привлекателност е налице за един старнително ограничен период от време - от 15 до към 35-40 годишна възраст. Каквото и да си говорим и обществото, и самата биология на жената предполага първоначално тя да е по-пасивната страна в интимните отношения. В англосаксонските общества, под влияние феминизма се проповядва нещо съвсем друго, но според мен нещата няма дълго време да продължават по този начин, защото не отговарят на естествения ред на нещата.
При мъжете - аз съм твърдо убеден, че не повече от 5% от мъжете са намирани за "привлекателни" от пръв поглед за повечето жени. Жените искат да получават и се радват на вниманието от именно такива "алфа" мъже, а не от останалите 95% от мъжете. Излиза, че огромен брой жени се борят за много ограничен брой мъже. Останалите мъже първоначално биват охарактеризирани като "досадници", "натегачи" и т.н...обикновенно от преситените от нежелано мъжко внимание по-хубави жени. Тези мъже трябва да положат неимоверно повече усилия, за да бъдат "забелязани" и оценени от жените. Някои залитат в трупане на материални придобивки, с които да "компенсират" и да се направят на нещо, което не са, а немалко се отчайват и се отказват от борбата.
В днешно време социалните мрежи и сайтовете за запознанства само засилват проблема. Много мъже нямат нужната смелост да заговорят жена на живо и предпочитат да се крият зад анонимноста на чата, да пишат на 100 жени "zdr ko pr", пък която "върже". Тъй като образованието, възпитанието и социалната интелигентност на много съвременни мъже също отсъства, те наистина не се сещат и не знаят как да подходят към една жена, освен с "как си бебче, какво си търсиш?" в някой чат. Когато с този подход, закономерно ги отрежат 100 пъти те се отчайват и започват да пишат гневни постове за това колко са капризни и меркантилни жените. Онзи ден гледах "Жокера". Този филм описва най-точно драмата на нежеланите и отхвърлени мъже. На запад даже са започнали да се организират в т.н "инсел" тайни общества, прпопвядващи омраза към жените.
Като извод - Не се притеснявайте жени! Докато сте хубави, никога няма да престанете да сте обект на желано и нежелано мъжко внимание....такава е природата на нещата. Може да не се съгласите с мен, но това е вид комплимент за красотата ви. След определена възраст, с неизбежното намаляване на това внимание, все повече ще започвате да го цените.
А за досадните мъже изводът е: Пичове, просто се научете как се правят тези неща. Има тонове литература за женската психология и за това как да станете привлекателни мъже. Четете, наблюдавайте какво работи и какво не....и най-важното - действайте. Изпъкнете с правилен подход и умения, а не с простотия!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 22eb5e3866
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   при такива бащи какви синове искате ...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0104f31f40
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

38.   “има и такива, които пък са ми симпатични и понеже не обичам нещата да стават лесно и съм хладна в началото, те пък взимат, че се отказват, защото си мислят, че ги режа. !!! За мен това не са мъже, честно казано.” !!!

Горното изречение е доказателство е че жените сте доста емоциоални и често нелогични същества. Идва готин мъж, 1.90, добра форма, симпатичен, добре облечен, прави първата крачка - тя се държи хладно. Никой не казва да му се хвърлиш на врата, но защо да си чупи кахъра, ако е харесван? Има красиви и лъчезарни, усмихнати жени, тови ги прави да изглеждат женствени. Никой не иска не женствена bitchy жена - ако ще да е Адриама Лима. Затова ще те свалят тъпи, но упорити бичета, надявам се да са достатъчно мъже за теб.

Една кратка история - имах няколко месеца ГФ, доста добра двойка изглеждахме, тя е на високо ниво, аз също с личен бизнес, добра форма и т.н. През цялото време тя беше убедена, че аз трябва да я преследвам и да се моля за вниманието й - не го правих. Само заради това, тя реши да прекратим връзката, аз се съгласих. В момента съм с 9г по-млада, лъчезарна жена, наскоро бившата ме търси.. Е предполагам се досещаш че я отрязах, не че тя ще остане сама - красива е. От женска глупост обаче разруши една добра връзка.

Та когато дойде следващият път готин мъж се замисли как да се държиш с него. Повярвай ми, да бъдеш успешен мъж е съвсем друга вселена, пред това да бъдеш красива жена.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0645a7b78e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Аз съм номер 1 и там обясних, че има много простаци и съм съгласен с авторката, но и съм съгласен с един от коментиращите, че това дали жената ще те определи като простак или свестен в голяма степен зависи от визия, статус и т.н.

Аз съм сигурен, че няма да е едно и също за авторката ако някой обикновен човечец я заговори на спирката с думите "Здрасти, ко праиш" или същото направи примерно Том Круз. Убеден съм, че някой като Том Круз или някой ателтичен секси манекен (примерно) дори и най-тъпите думи да използва и да не покаже особен интелект, това по-скоро ще се възприеме като мъжкарство отколкото като просташко.

Номер 34 също много точно описа нещата, което потвърждава гореописаното.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d70f9a65c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   Според коментарите, съвременните жени си гледат сами децата, има един мъж, кото е супер-секс-гуру, който "опрашва", стотина жени и те така.

Не знам на какво сте, ама ви съветвам постепенно да намалите доза и да потърсите професионална помощ.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d70f9a65c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   "По възрастните си го спомнят. Разхождахме се по главната улица на населеното място и се оглеждахме взаимно. "

Виж, не всички сме расли на село ...
Дай малко по-адектватен пример.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: f4e74da289
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

43.   Щото на улицата можеш да видиш страшно много криви дебелаци с хубави момичета. Що ли? Щото в някоя дискотека са се пънели с купуване на питиета, бутилки, те пък приели щото... free booze! Коооолко такива жени познавам. А всички отначало се правят на трудни, щото да не изглеждат като тотални курволетини.
Сега... ти ми кажи как тоя шопар да разбере, че ти просто не се правиш, щото така изисква играта, а наистина не си заинтересована. Няма как... затова и те досаждат.

Щото ако имаше сепаре, което да е обозначени за тузари с пари... жените, които са отишли на дискотеката, само за да бъдат с тея хора, още познати като бръмчалки, нямаше да ходят, за да не изглеждат като продажните душици, каквито са.

И като почнете да се правите на треснати с мокър парцал... ама ходели в дискотеката, за да се забавляват... да бе лошо няма.. и аз ходя да си танцувам, ама съм наясно, че останалите 94% от мъжете там се надяват да "думнат" нещо. Ти ако не го знаеш и се питаш к'во се случва, говори само за собствения ти интелект.


Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 636ded8b3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Факт! А ние не дай боже да пишем повече от веднъж първи на мъж.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 076e174999
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   Не може да се обобщава според мен. Има интелигентни и свестни мъже, но има и големи досади. И не зависи от дрехите и от поведението на жената, повярвайте ми.
Аз ходя всяка сутрин да спортувам, даже и там съм се нагледала на какви ли не. Ходя сама, тъй като мъжът ми не обича сутрин да става рано, може би затова ми се лепят всякакви. А съм облечена, не е като да съм гола : ) Един, докато правех серии упражнения на открития фитнес /на вертикален уред за разтягане на крака, нищо провокативно/, ме пита дали съм искала секс. Ако щете, вярвайте. Една друга лира пък ме преследваше с колелото си да ме кани на кафе. Най -малко двадесет пъти съм му казала, че не ме интересува, че съм омъжена и какво ли не. Не разбира от дума и това е. Накрая се принудих да ставам в ранни зори и да ходя преди него в парка /с кола съм/, та да се отърва от настойчивото му внимание.
Така че, мъже, понякога НЕ значи НЕ.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1a128e5b85
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   41- типичен blue pill

Ако се позаинтересуваш, ще разбереш от ДНК изследвания че в миналото само 20% от мъжете са си предали гените. 80% са били "отписани" като кофти материал, сега цифрите са по-различни но не с много.

Това че жената живее с някой мъж заради финансова сигурност, не значи че не си го слага с който я кефи.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 79d95197fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   До НОМЕР 32
Ти си напълно прав, добре изглеждаш мъж никога не досажда, той просто знае кое, кога и как да направи за да спечели жената.
И просто трябва да е маистор на късия разказ, но тъй като жените в 90% процента от случайте им пишат палязовци или мъже търсещи безплатен секс или безделници. Те казват да това са всички мъже това са мъжете.
Не повярвайте ми добре изглеждаш мъж няма проблем с жените, дори му е прекалено лесно да прави секс или да ви свали..
Така, че ако става въпрос за привлекателни и интелигентни мъже темата ти губи смисъл.
Т.Т.П

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: acd7885b39
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   37, в днешно време има ужасно много самотни майки. Именно проблема е в това, че мъжете се възпитават от жени.
Има един термин - "мамино момченце". Не случайно е възникнал. После някои от тези мамините се превръщат в бащи. Тук си права. Буклуци са до един. Но не ги наричай "мъже". Обидно е за другите. Аз лично познавам неколцина комплексари до безумие, които третират жените си като парцал.

Грешен избор е обаче. Грешния ви избор за мъж води до тук. " По дрехите посрещат, по ума изпращат". Грешния ви избор е, че твърде много гледате "дрехите".
От поколение на поколение жените все се вързват на идиоти и пропускат истинските мъже, защото все по малко ги интересуват добродетелите, вместо парцалките и зализания перчем.

Истинските мъже се умориха и даже нямат желание вече за тая глупава игра, която се играе. Това ви оставя само идиоти, от които да избирате и повече конкуренция между вас самите. Съжалявам за което.
-------------
В Китай има 30% повече мъже, отколкото жени. Въпреки това мъжете не се натрапват по начина, по който авторката казва. Защото браковете са им уредени-роднини, приятели, родители уреждат срещите на двойката. Не съм виждал особено нещастни жени, докато съм бил там. Дори напротив. Имат си здрави семейства и разводите дори са до минимум. От 200 мои колежки, имаше само една, чийто мъж я биеше и всички знаеха(интересно, тя беше най красивата). Останалите нямаха търпение да се приберат, да си нацелуват децата и мъжа си.
В арабския свят е нещо подобно. В Индия е нещо подобно. Оказва се че архаичните модели работят по-дпбре и няма такова напрежение, както в тази лудница наречена "западен свят".

НАКРАТКО: Жената сега има избор да избира (което е повече от прекрасно! )... но тя злоупотребява с избора си. Косвено това рефлектира върху цялото общество, демографията и дори авторката.

РЕШЕНИЯТА:
1. Жени, търсете добродетелите в един мъж. Не обноските, не жестовете на внимание, не интелекта, не чувството за хумор. Често те са подвеждащи. Добродетелите! Вижте какво добро мъжа прави за другите, той ще го прави и за вас.
2. Не избирайте твърде много. Хората се учат да са заедно, не се намират готови(мисъл от майка ми).
3. Най важното - доверете се на приятелите си или роднини на същата възраст, те ще ви кажат обективно мнение за мъжа. Винаги когато не съм им вярвал съм бъркал.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d70f9a65c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   До 47

"90% процента от случайте им пишат палязовци или мъже търсещи безплатен секс "

Съжалявам, не знаех че секса е стока, за която се плаща. Какви са обичайните тарифи? Има ли спск за това, коя жена колко таксува?

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e3a85e3544
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

50.   Няма страшно...! Като остарееш малко и се набръчкаш, като ти виснат циците и задника, досадниците рязко ще намалеят. Даже, може и да изчезнат съвсем. :)))

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8b91b856b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

51.   Разбирам, какво се има предвид под "досадници", но нека да споделя, какво съм виждал аз и то много пъти.
Виждам (аз или някой от порядъчните ми приятели) в заведени, момиче, което много ми харесва. Отивам при нея и най-възпитано и приятелски я заговарям. Тя, ме праща на майната си, а аз понеже съм възпитан, разбирам, че "не" означава "не" и се дръпвам. След мен отива някакъв пълен простак по анцуг (примерно). Пита я нещо. тя му казва да се разкара. Тои ѝ тегли на свой ред една майна. Започва се гаден махленски спор, като всеки обяснява на другия колко е прост. И този индивид, нито е възпитан, нито разбира, че "не", означава "не". И след 20 мин. о, чудо. Същият индивид е натиснал мацката в някой ъгъл и тя се кефи как той я опипва, опитва да я целува и т. н.
Е какво виждат всички останали мъже - че е важно да си досаден, за да получиш накрая каквото искаш. А ако си възпитан и знаеш значението на думата "не", ще си останеш на сухо.
Факт...

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0fcf874523
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

52.   Хора, много мразя някакви случайни мъже да ме зарибяват, честно ви го казвам. Такива курвари и свалячи, дето зарибяват всички момичета, които има вдигнат самолетчето, знаем че е с цел секс. Не мерси, не си падам по всеки срещнат мъж където и да е било. Аз ако си харесам някой, тогава ще завържа разговор. По пронцип аз завързвам разговор. Не с някакви случайни. Нито се правя на недостъпна, нито съм красива, но ми са се случвали подобни случки. Много добре ги знам този тип мъже. Нищо лично към вас, хора, но е нахално. Аз не съм за секс за една нощ. А и мъж, който се е чукал с повече от една жена, не се занимавам с него, а и си имам приятел, който ми е първия. Много ще е нагло някой да дойде и без да ме пита свободна ли си, да почне с тъпите си зарибявки. Без това мразя такива свалки. Никога не бих излязла с такъв мъж. Хайде бе хора, всички знаем какво искат. Секс.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: cb8dd3930e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

53.   Защото интелигентните са ти над нивото, кравозавре.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 200f806881
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

55.   Стига сте се филмирали, мили ми момичета. Готините мъже нямат нужда от това да свалят, защото те са сваляни от яки жени. За това и повечето сте на сухо. Едни и същи топ мъже ви въртим на оная си работа и няма никаква драма в това.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker