Как да се укротя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да се укротя?
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 2363 пъти
Привет! Ще се опитам да бъда максимално кратка.

Със сегашният ми приятел сме заедно от няколко месеца, обичаме се много, разбираме се за всичко но... аз съм ненаситна. Постоянно ми се прави секс, буквално. Само като мине покрай мен, като ме прегърне/целуне, като ме докосне, като усетя аромата на кожата му, просто откачам. Пристрастена съм към това момче.
Той, обаче, не е толкова сексуален. 2-3 пъти седмично му стигат и мисля, че това е нормално, по-скоро при мен нещата не са ок.
Но държа да отбележа, че ужасно много го обичам, той е всичко за мен и за нищо на света не бих му изневерила, всъщност други въобще не ме впечатляват и даже не ги гледам. Интересувам се само и единствено от приятеля си.

Търся съвет, с какво/как да нормализирам либидото си? Понякога този нагон много ми пречи да се концентрирам върху ежедневните си дейности.
Хормоните вече съм ги изследвала и всички са в норма.
Моля, без идеи за антидепресанти, изневери, вибратори и други момчета. Както казах, обичам приятеля си и никога не бих го изоставила, не бих изневерила. Благодаря предварително на отзовалите се!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: eb81ef00b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хората не коментират, защото не знаят как да реагират.

То такива жени няма... :D



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 209a627df3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторке, на колко години сте с твоя хубостник? Значи ако е мъж до към 25-26 години трябва да се стегне. Аз между 18 и 25 години можех да чукам и съм чукал по цели нощи. Кревати съм трошил от секс.

Братане, има такива жени, но са редки перли. Аз подобно на авторката, когато започна нова връзка първите месеци съм като подивял и чукам като невиждал. Ако връзката не се разпадне след около година, година и половина секса се разрежда. Но в първите месеци нон-стоп секс. Първата година от връзката с жена ми буквално я спуквах от секс, почти всеки ден. Ако пък не сме го правили няколко дни уикенда не ставахме от леглото. Някъде на третия месец на връзката ни, тя ми каза: " толкова секс не съм правила за 8 години връзка с бившия ми приятел". С него 2-3 пъти в месеца и дотам. След време страстта поутихна, вече сме 5 години заедно, сега го правим 2-3 пъти седмично, понякога и повече, но преди беше брутално.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5e71bcd6b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Срещнете се на средата. Звучите като млада двойка, така че определено не сте на максимума на сексуалния му капацитет. Опитвам се да кажа, че не е нечовешко за него да ти обръща внимание не по 2-3 пъти в седмицата, а да кажем почти всеки ден. И ти ще трябва да си успокоиш либидото и да ползваш чакането като подготовка за екшъна, като любовна игра. Единствения грешен избор е някой от двама ви да прави всичките жертви, докато другия си е изцяло в зоната на комфорта. И двамата трябва да излезете от обичайното и да направите опит да жертвате комфорта си за комфорта на другия. Това е любовта. Иначе няма да стане между вас. Дори да е ок за сега, рано или късно един от двама ви, който прави жертвите няма да може вече.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: da8aa3144c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм същата, моят приятел даже почва да се изнервя постоянно го натягам :/

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 834fae0954
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Моят съвет е да си купите 5 декара в селата около града, в който живеете. И 1/един/ брой мотика номер 6 /За Фейсбук поколението - това е най-големият размер/. Всяка събота и неделя отиваш и ги прекопаваш с мотиката. През останалото време ще лекуваш мускулна треска и за секс няма и да се сетиш ) Ако още те държи, мини на мотика по-малък размер )

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 835844f9f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Братане ,обикновено от всеки твой пост има доза умнотия, ама тоя път се наака. На мен всичките ми жени са били ненаситни. И са ме тормозели и сме скъсвали заради това. Ужасно е жена да те врънка за секс.

Авторке това обикновено се дължи на ниското ти самочувствие, на безделието и на времето понякога . Но. 6 е прав. Намери си нещо да вършиш , което да ти държи ума зает. Освен това се концентрирай върху някакви постижения.
И аз така се разгонвам ако имам 3-4 почивни дни от работа.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker