Връзка без секс възможна ли е ? Асексуален? Приятеля ми не ме желае - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Връзка без секс възможна ли е ? Асексуален? Приятеля ми не ме желае
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 2850 пъти
Здравейте, ще помоля темата ми да бъде публикувана, тъй като наистина имам проблем.
От една година ходя с приятеля ми отношенията ни са хубави в духовен и емоционален план, но в секса го няма никакъв. Той още в началото ми обясни че не си пада по секса и, че не е неговото нещо - с две думи той е асексуален - не се вълнува от секс.
От няколкото опита които сме имали не беше зле, но той го правеше заради мен и нямаше желание. Преди мен не е имал опит с други жени, не гледа порно няма си друга, просто се чудя дали има как връзката ни да просъществува и без секс?

Той е затворен, тих, мълчалив и една идея по асоциален. Но, заслужава ли си да оставя човек с който имам хубава връзка заради секса и да си търся любовта някъде другаде или да седя и да се чувствам незадоволено?
Какво е вашето мнение бих се радвала на всякакви коментари и мнения.

Приятелят ми не ми изневерява няма други жени и не е такъв човек просто секса не е неговото нещо и няма как да го накарам да го прави след като не иска. Проблемът не е в мен пробвах всякакви неща не е като да съм омръзнала понеже за тази една година сме правили секс 3 пъти и няма как за толкова кратко време да се е случило така просто не проявява абсолютно никакво желание към мен като жена по-скоро се чувствам като с приятел. Само забравих да спомена той е на 21, а аз на 19.
Моля за помощ

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8ffb52b060
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Още сте много млади и двамата, аз бих дал шанс на човека. Сексът е важен, но не е всичко. Може да се гушкате, целувате, и пак да ви е добре. А и може да го промениш. Поне опитай. ;)

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: f298ef8150
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Разбира се, че може да просъществува. Сексът и всичко останало на физическо ниво, са вятър работа. Секс можеш да правиш с всеки, но не всеки ще обичаш и ще те обича. Помисли си, кое ти е по-важно...

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: daf4279f4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Асексуалността не се лекува или променя. Не можеш да го "оправиш" - и в двата смисъла.

Тука вече ти трябва да си прецениш устройва ли те тази връзка. Решението е само твое. Никой не би те упрекнал каквото и да решиш. Не е срамно да имаш нужда от секс - това е нормална човешка потребност. Няма нищо лошо и ако решиш да живееш във въздържание. Трябва да прецениш ТИ какво искаш и от какво се нуждаеш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3e44c6a255
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Може, ако и двамата сте такива. На теб като ти се иска как ще може? Изумяват ме някои коментари просто тук. Секс три пъти годишно при условие, че имаш връзка, си е направо трагично. А и егоистично от негова страна. Трябва да полага усилия или е чао.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1f0d593aa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Честно казано не съм особено запознат с асексуалността, знам че има такова явление, но не ми е познато и някак ми е необяснимо. Да е асексуален е първият вариант, който е много вероятен, той всъщност споделял ли е, че е такъв? Добре би било да обсъдите този въпрос и да ти изясни точно какво чувства към теб.

Вторият вариант, погледнат през моята гледна точка. Аз също съм момче на 21 години като твоя приятел. Сексуалния ми нагон се появява абсолютно всеки ден и от там желанието ми да бъде задоволен - или онанирайки, или със партньор, което е по-добрия вариант. Споделих това, защото ми се струва странно приятелят ти, който също е на 21 години да получава нагон за секс и да проявява интерес към теб едва 3 пъти в годината. Съдейки по себе си и честотата с, която ми се налага да задоволявам нагона съм сигурен, че приятелят ти или мастурбира сам, или има друга, или крие нещо - ще спра до тук, защото предположението ми би прозвучало грубо и като шамар в лицето ти. Непременно трябва да говориш с него и да изясните защо толкова рядко проявява интерес към теб, със сигурност има нещо което трябва да знаеш. Когато е напълно искрен с теб ще можеш наистина да прецениш дали да продължиш живота си този човек.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: f6f2eda498
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Каква връзка без секс? Сексът е връзката, другото е глазура.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 341156bfff
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз правя секс един път в седмицата и то зимата обикновено, когато съм по-разгонен. Лятото хич не ме търси. Приятеля ти го разбирам . Всичките ми приятелки са ми изневерявали , щото бяха нисши същества. Как така не срещнах една с биологичен часовник като моя....
То може да се живее без секс. Даже връзката е много по-силна и доверието по-голямо. Ама май ти не си готова за такова нещо . Хормоните ти още бушуват.

Или вземай пример от него и върши смислени неща в живота или ходи да си чукаш главата по тъпкачите.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 848b398ea5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Дай ми го на мен. Ужасно много бих обичала такова момче!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e914df22f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Може ако и ти си такава.След време ще започне да ти липсва ако си била с други преди това и обичаш секса.И това е само 1г и си млада.Как ще имаш деца ако решиш да си с този човек занапред?И готова ли си да си прекараш живота само с държане на ръце,цункане и гушката като в детската?Щом от сега е така не ми се мисли занапред..или ще трябва да му изневеряваш,което е доста по-лошо или да живеете като съквартиранти и да го карате само на цунки по бузките.
Опрекнете ме,но е така и си е самата истина.Разбирам да си на 50-60 имай такъв тип връзка ама на 20-20 и нещо..пълна загуба на време колкото и да е добър и т.н това нещо гарантирам,че ще започне да ти липсва след 2-3-4 години просто защото на нормалните хора това ни е заложено в природата.Виж,ако и ти не си падаш много по секса,ок бъдете си заедно няма проблем.
Напълно е възможно да има връзка с разбирателство,любов,уважение,добър и редовен секс и привличане и за мен това е истинската другото..все нещо няма да ти достига и няма да се чувстваш ок.Щом пишеш тук,очевидно вече е така.Според мен трябва да си намериш човек с който да имаш всички описани неща по-горе,което е напълно възможно.Не се хващай като удавник за сламка само щото разбираш ли бил добър и сте имали доховна връзка :/ извинявай ама ти куче ли имаш за гадже или мъж?Това може да ти бъде само в графа "приятели",но ако си млада не си струва.Познавам толкова добри,отдадени момчета,които нямат този проблем просто трябва да има привличане между двамата и химия.Това е.На цун и гуш не става само,не сте на 10.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e914df22f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Хмм..тука нещо не ми е много искрен твоя приятел.На 21г с една жена е спал и вече секса не е неговото?!Или нещо с химията и привличането не е наред между двамата или ще се окаже би или гей.Надявам се да е първото :D Тия не го кефи преди да е пробвал или да е пробвал само с една да ги разправя на старата ми шапка.Той на където отива аз от там се връщам!На 25 съм мъж.Когато спах за първи път с момиче на мен също не ми хареса и си мислех,че нещо не ми е наред и съм асексоален,с втората беше същото и вече се отчаях.Едва след 2 години се престраших да опитам с номер 3 и искам да ти кажа,че по-яко изживяване не съм имал.Забравих и за притеснения и за асексоалност и за всичко.Имаше страшна химия помежду ни и привличане и от двете страни.След това спах с 4та ами не беше същото..както с номер 1 и 2.От тогава съм разбрал,че не с всяка е едно и също,не всеки с всеки си пасва и това,че не ти се е получило с 1 не значи,че ще е така и с всички други.После спах с още няколко и изводът си е същия и до днес.Вече съм сериозно обвързан с момиче с което имаме страхотни отношения,секса е 6 химия,привличане абе пасваме си идеално.
Та извода е,че това не е твоя пич нито то си неговата мадама.Дано не е другото ми предположение и младежа да се окаже някой несебеосъзнат би или гей :dd Поговори с него в това няма нищо лошо,говори директно и открито само на духовно ниво на 21 години не може да се кара и съм сигурен,че ако се разделите и ти и той ще го осъзнаете.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 370d8af019
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Секс по-малко от 3 пъти на ден на тази възрааст може да се нарече проблем, а 3 пъти за цялата година - значи проблема е стотици пъти по-голям!

Секса е основата на връзката, иначе сте си просто приятели. Отпада и варианта за деца, семейство, за нещо по-истинско.

Едва ли има нещо по-лошо за жена от това мъжа ѝ да не я желае сексуално.

Приятеля ти има големи личностни проблеми, за да е асексуален/асоциален. Просто не е част от обществото, сякаш не живее активно и истински.

Колкото и да е те обича, по-добре с някой който малко по-малко те обича, но с който да може да живееш като хората. Липсата на секс на младини е като пропусната печалба.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 28fbe338eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Предполагам, че е гадно така. Самия аз задоволявах една такава мадама. Казваше, че мъжа и изобщо не я търсел за секс. А в редките случаи, трудно го вдигал и бързо му падал. Никакъв секс не ставало. Но тя беше тогава над 37. В началото и беше гузно, че изневерява, но казваше, че вече не издържа.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ee6682f66c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   До н 5

Преди няколко месеца, бих ти скочила с думите “каква е тази обич без секс?!” , буквално бих се фрънцала и заминала да търся изпепеляващата страст и бурния секс...Мда...и щях да си остана само с търсенето...
Защото съм в почти същата ситуация като авторката - всичко ни е като по ноти, дом, деца, професии, приятели..., но без секс!
Засилих се да търся пълноценната връзка, споделената тръпка и готиния секс в едно...Буквално ми се искаше да се влюбя, да си тръгна и на смешните ми години, голяма любов да изживявам...
Добре, че не изглупях до степен да си зарежа семейството..
Появи се един по-млад от мен, само секс му беше в главата, но разбрах, че не ща просто едно голо чукане и тотално ми се отщя да правя каквото и да било...

Не всичко е секс в този живот, да...явно ще я карам без!

Всеки може да ти подаде един гол хуй и яко да ти го набие докато не обърнеш очите от кеф, но не всеки би създал семейство, дом, деца и би останал с теб в добро и лошо!
Реших за себе си...

Авторке, ти ще вземеш своето решение...

Моят разкрепостен кандидат-ебач беше сигурен в едно - искал да чука без да се обвързва...Еми прав му път!
Аз пък исках съвсем друго и така...
Успех на авторката, че дилемата е сложна!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 443f9b8b81
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Щом той е асексуален, значи не би имал нищо против, ти да задоволяваш сексуалните си потребности с някой друг. Нали? Пробвай го, ако подскочи, като ужилен при предложението, значи има нещо друго. Ако се съгласи, остава само да си намерите "бик", на запад е много модерно. Мъжът се занимава с гей секс, а жената я опъва някой черен юнак.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 04ddf7f67b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Хората, които не могат да обичат без редовен секс, никога няма да разберaт тези, които могат.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d65a5de6b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Добре, след като е склонен да го прави заради тебе и за теб това е важно, ти остава да си го възбуждаш и да си го ползваш, когато искаш. Явно при вас духовното, емоционалното и романтичното привличане е налице. Това, което той може да ти предложи, ти е предложил. Сексът сама трябва да си го взимаш. След като се възбужда и се случват нещата, тогава си действай отвреме на време, когато усещаш нужди. Той не се отвръщава от секса, просто НЕ се сеща да го прави.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker