За дебелината на презервативите! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

За дебелината на презервативите!
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 3082 пъти
Здравейте! По принцип купувам презервативи дюрекс, но до тях имаше спортекс и ги разгледах. На тях ясно пишеше дебелината им. Като стандартните са 0,07 а по-здравите 0,08 имаше май и някакви тънки 0,05. И се чудя дали разликата за мъжа е от особено значение, защото исках да взема дюрекс от нормалните, а съм взела екстра сейф (нали и двете кутийки са сини) Видях, че са доста дебели, а досега съм ползвала от по-тънките. Прекалено дебели ли са? После си купих и от моите, но се чудя тези да ги ползвам или да останат за спешни случаи. Просто държа сексът да е приятен както за мен така и за партньора ми и понеже ме е срам да го питам се надявам мъжете да отговорят. С по-тънки по-приятно ли е или няма значение? Или може би предпочитате по-дебели за да сте по-сигурни да не стане гаф?
Имам и друг въпрос. Защо на дюрекс не е написана точната дебелина? И като цяло Вие какви предпочитате? Не само като марка, а и като модел.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 75f7bb72d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За мен Дюрекс е най-скапаната марка, която набляга на рекламата. Разни безименни може и да са по-зле, но от "марковите" Дюрекс бие по долнопробие (късат се). И за съжаление не само, че масово ги продават, а напоследък не мога да видя нещо друго. Колективна слепота.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8cac0367c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съгласен с 1. Аз лично съм най-доволен от насипните презервативи от по 30 ст., колкото и смешно да звучи. Ползвал съм всичките рекламирани марки и единствените, които никога не са ме дънили, са тия по 30 ст.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 2c55f29b11
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Има осезаема разлика между екстра сейф и екстра тънките. Вторите определено са за предпочитане между двата вида, освен ако мъжа не разтоварва много бързо.


Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: fa31885e26
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Мила моя, да чукаш жена с презерватив е все едно да миришеш цвете с противогаз, това явно няма да достави удоволствие на никоя от страните!
Не поумнахте ли, не се ли научихте вече;как, кога и къде да го правите БЕЗ, та да бъде удоволствието ПЪЛНО и да не работите с дроби, а и да се пазите в хигиенно отношение, за да бъдете здрави, прави и корави!!!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 432cff38b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   За мен най-добрите са с нулева дебелина...

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d34d0900ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Дюрекс мюрекс... преди бая години (2008 беше) с един агент бяхме на дискотека в Пловдив. Оня зариби няквква мадама, и вика - отивам в кенефите с нея, дай презерватив. Имах 1 дюрекс, дадох му го... след малко идва почервенял и ми вика - кво ми даде бе идиот, скъса се и свърших вътре :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: bcde7064f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Само Durex Ultra Thin. Много тънки и разтегливи. Мъжът ми е с доста голям и дълъг пенис и само тези му стават, дори и те му стискат леко но се търпи. Има повече усещане с тях. С никои други не може да изтърпи и от стягане му спада. Идват му тесни и къси.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e2c15ca3af
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   На кого му е кеф да лиже захар през стъкло? Това е секса с презерватив. На жената е все едно какво й влиза, само да има фрикции, но за мъжа е по добре с ръка, отколкото с противогаз на набора му!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b8b53211eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   Мъжленца, на вас не ви дреме с или без ама на нас женитв ни дреме. После не ти ще правиш аборт или ще раждаш, а ние. А аборта не си е шега работа...
Еб@си, като ви се ебе толкова без кондом, ходете по курвите на магистралата.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 27a85dd41a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   9, а тебе като ти се чука с кондом, защо не се чукащ с дилдо или вибратор? Не е ли същото, в тебе влиза все пластмаса? Или ви е по кеф да гледате кък мъжът се мъчи да чука с мумифициран пенис, без да усеща жив контакт? Жените си получават своето, а за мъжът не им пука. По добре с един сигурен партньор, но на живо, отколкото да бъдете еднодневки. Еднодневките и консома няма да ги опази, щом главите са им празни!

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a14582a654
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ми аз пък мога да ви кажа, че от 2 години връзка редовно си правим секс с презерватив. Повдигала съм няколко пъти темата дали не му е гадно от гумата - всеки път казва, че не му е. Питала съм го и дали има разлика между класическите сините и тези другите екстра сенс и отговора беше, че не знаел (значи няма). Споделял ми е, че всеки път, когато го правим без си представя как след 9 месеца ще се пъкне едно ревящо човече, или как ще трябва да ме гледа на операционна маса за да ми правят аборт (той има някакъв страх от кръв и от самата мисъл му става зле) и така. Предпочита с презерватив заради общото благо и спокойствие. Поне знам, че са останали мъже, които не мислят само за себе си, но и за жените до себе си. Та да - щом 1 може и 100 могат.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 59064de1a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Абе, и от жени съм чувала, че с кондом не им е хубаво, а други казват, че им е все тая. Както и от мъже съм го чувала. Всеки с предпочитанията си. Да не забравяме, че сигурността и здравето са на първо място за един поне мислещ човек. Няма смисъл заради един пет минутен кеф да се набуташ било то с инфекция или бременност. А за да не се ползва кондом, жената трябва да взима хапчета, което за мъжа няма да му е проблем, но за жената това са сума ти хормони. Така, че какво толкова има да си лепнетета тази "гума" ?! И двамата ще сте спокойниь ако сте разумно мислещи, де. Като гледам тук, май не сте.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 98e6a5cd8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   13, а значи ли, че щом една може да го лапа и гълта, трябва всички жени да го могат и да го правят? Защо някои жени мислят само за себе си? Явно мъжлето ти го е страх от деца, затова го прави през гума. Той не е опитвал без кондом, от къде прави сравнения? Дай му да ближе захар през буркана и го питай колко е сладка. Как може изобщо да се сравнява, да не докосваш жива плът, а да ти е кеф, все едно прави секс с надувна кукла, това секс ли е?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker