Кога е подходящо да спреш да се пазиш от болести - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Кога е подходящо да спреш да се пазиш от болести
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 2428 пъти
Питам всички: пазите ли ce винаги от болести, предавани по полов път? Има ли значение дали го правите със случайни, с любовница или във връзка? Ако е във връзка, как разбирате кога е дошъл момента да не се пазите от болести? Просто когато вече си имате доверие ли? Правите си някакви изследвания ли? Или карате на интуиция? Или за всеки случай си ползвате презерватив през цялото време, хем да не се случи нежелана бременност?

Един съсед твърди, че никога не го е правил с презерватив, имал е доста любовници преди развода, а после го е ударил на случаен секс с всевъзможни жени и за целия си живот само веднъж е получил някакъв обрив и то точно от жената, която най-малко очаква, защото била най-умната и образованата от всички.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: ca0c92fab8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Обикновено ползвам презервативи, защото не пия противозачатъчни. Струва ми се удачно, с един куршум два заека. Хем имаш защита от нежелана бременност, хем се пазиш и от болести/инфекции предавани по полов път. Не съм била с мъж, който иска да ползваме друг начин за контрацепция. Понякога в дълга и сериозна връзка правя секс без презерватив. Когато вече с партньора се познаваме, чувстваме се спокойни един с друг, имаме си доверие и не се притесняваме от болести или бебета. Откровено казано, аз не правя безразборен секс и въобще не съм имала много партньори. До този момент не съм си лягала с човек, с когото не съм била във връзка и с чието мислене и минало не съм запозната. Не съм имала притеснение от инфекции, не съм имала индикации за такива и прегледите ми минават нормално. Въпреки това, никой не е застрахован. Жените можем да си лепнем инфекция и от басейн, а при мъжете често няма симптоми или те закъсняват във времето, така че... всичко се случва. Не съм карала никой да си пуска тестове, но пък предполагам, че всеки човек, който се интересува, се преглежда достатъчно често.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5b41199006
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да не ползваш презерватив при секс за 1 нощ или ако имаш много партньори си е като игра на руска рулетка. За това в началото на нова връзка аз задължително ползвам презервативи. Нека ми се сърдят, нека мрънкат, но за мен здравето ми е най-важно! Е, когато вече си станем двойка, заедно сме от доста време и си имаме доверие, тогава вече не ползваме презервативи. Не се притеснявам от нежелана бременост, защото пиех противозачатъчни, така че за мен това никога не е бил проблем. А сега пък съм в дълга връзка и макар, че в момента не планираме да ставаме родители и да се случи няма да е толкова страшно и ще си го отгледаме с любов.
Така, че винаги съм се грижила за здравето си и съм ползвала презервативи поне първите няколко месеца от всяка връзка, която съм имала. За мой късмет нито съм имала някакви заболявания, нито съм правила аборти, така че мисля, че съм постъпвала доста разумно. В крайна сметка един презерватив струва около 1 лв, а спестява толкова много проблеми! Така, че за мен няма място за колебание.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a8c1a22378
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ми аз едно време мнооооого се пазех, направо ми е спадал от жена, която иска да е без.

След това обаче започнах да го слагам ей така, директно. Сигурно 70 процента от жените никога дори не са спонемавали нещо за презерватив... което уж не би трябвало да е така, ама ей на... малко да се подмокрят и забравят да мислят.

Ама е глупаво това. По-добре си е със и да е мирна главата като са нови партньори.

А иначе някой и друг месец според мен са достатъчни, за да имаш доверие на някой, ноооооо уж шест месеца е инкубационният период на повечето венерически болести... та толкова... половин година е златната среда.



Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 48af6aae73
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   един приятел има сериозна приятелка от 9 год и се е наебал докато е бил с нея със стотици курви без да се пази и то с нея не се пази естествено но тя го обича и не знае.един ден няма да може да зачене това момиче от някоя полова болест 100% и тя един ден ще си плати за неговия курволък и глупостта си,всичко се плаща някой ден

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c8387eaf27
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Като си позволявам да влизам в такива теми е повече от здравен интерес.

Но като чета отговорите, а и въпросите и аз имам въпрос.

Хора, колко сте годишни, по на сто ли сте младежи и до двеста ли живеете?

Какви са тия приказки , че за един, че за втори, че за незнам си какъв партньор, кога имате време за такива експерименти?
Не работите ли, деца нямате ли, какви са тия контакти, че бисексуални били, че женени, че във връзка, че без връзка!

А за болестите, никога не се знае от къде ще се яви.
И болестите не се дължат единствено на някаква зараза.

Когато самият организъм не е здрав, когато по някаква причина интимната част на жената е силно киселинна, което може да се дължи на много фактори, тогава и мъжът може да бъде засегнат и обратно.
Спермата също има качества, които ако са нарушени, също могат да предизвикат неразположение на жената.

Затова и в семейството да сте си верни, което е най-доброто за здрав интимен качествен живот, пак трябват усилия за да няма проблеми.

Това от мен!

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 208e6f5f20
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   За жена най-подходящата възраст е след като си роди децата.
За мъж като че ли - също (освен ако не иска да зарази жена си и да стане мазало...).

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e1eafab504
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Един съсед твърди, че никога не го е правил с презерватив, имал е доста любовници преди развода, а после го е ударил на случаен секс с всевъзможни жени и за целия си живот само веднъж е получил някакъв обрив и то точно от жената, която най-малко очаква, защото била най-умната и образованата от всички." - много тъпо мислене, този идиот и да не се зарази, може да стане преносител на зараза по другите жени. Хубавото в случаят е, че такива само се хвалят, без да имат реални действия. Не случайно е оплескал умната и образована жена, защото той е простак и никоя умна жена няма да се занимава с такива като него.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ea48590dbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Абсолютно винаги съм правила секс с презерватив. Когато връзката стана сериозна с мъжът ми си пуснахме и двамата тест Спокойствие. От тогава вече 9 години правим секс без презерватив.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 04d4eb0782
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   №1 провери си знанията относно половите заболявания при жените и при мъжете.
"Жените можем да си лепнем инфекция и от басейн, а при мъжете ЧЕСТО НЯМА СИМПТОМИ или те закъсняват във времето, така че... всичко се случва".
Точно при жените често няма симптоми защото канала на влагалището е много по-широк от пикочния канал на мъжете затова вие жените и от басейн може да се заразите. Освен това вие жените имате и други секрети във влагалището затова СИМПТОМИТЕ ПРИ ВАС ЗАКЪСНЯВАТ във времето, а не при мъжете. Мъж зарази ли се от някоя венерическа болест след два-три дена го усеща, а жените като се заразят продължават да си носят заразата много дни наред без да имат някакви симптоми. Чак когато заразата стигне по-късен стадии тогава жените я усещат, а до този момент те вече са заразили мъжа или мъжете ако ги е сменяла по-често. Не прехвърляй вашите недостатъци относно заразяването (поради вашата анатомия) на мъжете. Един мъж никога няма да се зарази от басейн защото неговия пикочен канал е винаги затворен. Освен това при уриниране след секс мъжа "измива" ако нещо случайно е навлязло в началото на пикочния канал. Това е невъзможно при жените защото при вас заразата е депозирана във влагалището ви и често след секс повечето жени само се избърсват без да си правят интимен душ, вероятно от липса на условия или пък от мързел.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 409494b889
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   С презерватив, когато заживеем заедно вече е различно. Аз съм си правила тестове доста често преди да спра да използвам презерватив в дадена връзка. Няма нищо лошо да играеш на сигурно.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 50c03806b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   и да не се пазите все тая ако единия от двамата е курва и се ебе с всеки тайно от другия, ама уж много те обича, никога няма гаранция за нищо

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker