Разстоянието-пречка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Разстоянието-пречка?
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 1044 пъти
Здравейте,
Моята история е доста клиширана, но просто почувствах нуждата да я споделя с някого и току виж да получа адекватен съвет... Учим за лекари, в различни градове, но покрай цялата драма в университетите се получи доста добър тандем между нас и в последствие връзка, която трае вече около 2 години :) Тежкото и неприятното в случая е, че не остава толкова време да се видим, камо ли за секс, още повече че сме последна година и ни гонят държавни изпити и т. н, но както се казва, за тези работи няма точно време и в крайна сметка се получават нещата въпреки всичко (до този момент). Много хора са скептично настроени относно връзката от разстояние, която е временна впрочем, тъй като мислим за специализация в друга държава (ако всичко мине по план, след което ще се върнем тук). Просто от една страна съм леко параноичен, защото всички покрай мен са много против това да продължава, въпреки че няма други проблеми- имаме си доверие, знам какво прави тя във всеки един момент, както и тя знае за мен, помагме си с каквото можем и при първа възможност се виждаме, но просто всички ми натякват как нямало смисъл, че всичко в един момент ще приключи, просто защото не сте един до друг, а не че не един за друг... Според вас какво бихте сторили? Бихте ли пожертвали човек, който на първо място е ваш приятел, помагате си и се подкрепяте, споделяте общи интереси и няма друга пречка освен разстоянието, заради предразсъдъци, които до известна степен завладяват посъзнанието ви и ви карат да мислите глупости? Моля, помогнете и благодаря предварително за адекватните съвети, които ще дадете! :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 45dd70ecb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   С моя вече съпруг 5 години живвехме на разстояние. Учехме в различни градове и се виждахме 1-2 пъти в месеца. Еми, нищо страшно не е станало. Ако сте сериозни хора и знаете какво искате, това не е проблем. Да не говорим, че ви остава толкова малко до завършването...

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: bc8161c5c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Каквито и да ги пишеш тук, ти вече знаеш отговора за себе си. :)

Хората си говорят, това е напълно естествено. Мисля, че абсолютно всички тук сме се сблъсквали с хорските приказки по един или друг начин. Ами, че то е неизбежно! Откакто съм навършила 19 години изобщо не информирам "доброжелателите". На мен ми трябваха 19 години, за да осъзная, че споделяйки нещо лично, ще чуя мнения, които ще ме обезкуражат, засегнат или объркат. А това си е моя живот, ти пък живееш твоя собствен. Другите си живеят техните животи. Всеки има глава на раменете си и е напълно способен сам да реши кое е добро за него и кое не е. Намерил си жена, с която се разбираш отлично. Вярвате си, споделяте си, съумявате да се виждате и всичко това въпреки разстоянието. Какво ти казват хората, което ти вече не си осъзнал и почувствал сам? Че е трудно? Кой въобще знае по-добре от теб, колко ви е трудно точно?
Хареса ми как си използвал думичката "жертваш". Да я оставиш, за теб е вид жертва. Толкова ми е достатъчно, за да разбера, че ти реално не искаш да прекъсваш отношенията си с тази жена, независимо какви са обстоятелствата. Те, другите, да си говорят.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 54f08af602
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Колега, това, че учиш Медицина и искаш да специализираш някъде не би трябвало да те спира да си с твоя човек. Преди да се съберем с моят приятел под един покрив живяхме 3 години в различни държави. Обаче никога това не ни е спирало да се обичаме, даже връзката от разстояние ще ви докаже дали се обичате силно или просто сте си приятелчета. Всеки ден се чувахме, дори за по- малко от 5 минути- само да си кажем как ни е минал деня, какво сме правили и да си кажем, че се обичаме. Ти сам знаеш, че като учиш медицина нямаш никакво време за себе си, пък какво остава за друг човек. Въпреки това и тази пречка не ни спря да сме си заедно. Винаги сме си имали доверие, споделяли сме си всичко и съм сигурна, че той не ми е изневерявал за това време, както и аз дори не съм си помислила за изневяра. Така, че- действай! Ако ви е писано да сте заедно, ще бъдете дори и на километри един от друг.
И успех на държавните, колега!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f12b402fbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пази това, което имаш, че нали знаеш - птичето веднъж каца на рамото. Много хора не успяват да намерят подходящ за тях човек, а ти си намерил правилният човек, не ви спира натоваренето ежедневие, заедно сте, обичате се. Какви съмнения? Питай колко хора съжаляват, че не са задържали правилния до тях човек на млади години, с идеята, че ги чака нещо по-добро или е много трудно и няма смисъл. Чака ги, ама друг път. Добре. Хепотетично да приемем, че се разделите. И какво, по-добре ли ще си? Човек трябва да цени, това, което има, и да го пази. Хора, ако чувствате, че това са вашите партньори в живота, не се отказвайте! После НЯМА други шансове така добри. Грабва ви живота, остарявате, ставате цинични, изборът се стеснява и т. н.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker