Просто секс или изневяра ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Просто секс или изневяра ?
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 3805 пъти
Здравейте искам да ви споделя много деликатен въпрос по който искам мнения не нападки ! С гаджето ми сме заедно от почти 3 години но това лято е правила секс с друг .... Тя отиде за два месеца да работи на морето като сервитьорка а аз не успях да отида с нея . Върна се от море и всичко беше перфектно до преди няколко дни . Тя си призна че там е имала флирт с друго момче което работи в заведението в което тя работи . Поисках от нея да ми разкаже всичко без нищо спестено и се оказа че са правили секс. В края на един от работните им дни той я попитал да я изпрати защото било късно и тя се съгласила. Отчтивост тя го поканила за малко в апартамента (или поне така ми каза ) пийнали уиски и вино и разговаряли за всякакви теми . Каза ми че той я е накарал да се отпусне от самия разговор отделно и алкохола и тогава той я награбил . Тя си призна че го е искала защото минали месец и половина откакто не сме правили секс . Направили го тя си призна че и е харесал самия секс но било просто секс нищо повече . Повторили го още няколко вечеря както и последната преди да се прибере . Незнам какво да правя твърди че все още че обича .. А и донякъде я разбирам аз постоянно работя тя като е тук а тя е с красиво и нежно лице много финно тяло и хубаво изпъкнало дупе мъжкото внимание към нея не липсва . Разбирам я донякъде може би е имала нужда от секс понеже работата там е била много натоварваща и може би е искала и малко разнообразие за момента и го простих но ме мъчи това че са го повторили над 10 пъти а и ме съмнява че не е било само с едно момче ...... мнения-съвети (моля без нападки)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8df5e956ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Или се ебаваш с нас, или приятелката ти е писала тук.

http://spodeli.net/story.php?ID=145116

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 73cf050170
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Че просто секса какво е? Разбира се, че е изневяра.
Съчувствам ти.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 20cee9c498
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Веднага престани да я "разбираш" и и се обади. Кажи и, че вече не сте гаджета и ако обича да не те търси повече.
Втори вариант е да изчакаш малко и и ти да и "признаеш", че и ти си и изневерил с някакво момиче, защото си се почувствал слаб. Наблюдавай реакцията й, и ще ти стане ясно кой е слабия и кой силния във вашата връзка. След това и кажи, че вече не искаш да сте гаджета и, ако обича да забрави за теб.
Изневяра не бива да се толерира по никакъв начин. Ако сега си затвориш очите, тя подсъзнателно ще те класифицира в съзнанието си като слабак и мекушав и това за нея ще е зелена светлина да продължи да има нужда от секс извън вашето легло от време на време, когато се почувства "слаба".
Режи от кокал! Инвестирал си 3 години в тази връзка и никак няма да ти е лесно, но е по-добре да приключиш тук и сега, отколкото незнайно още колко години да продължиш да живееш в позицията на елен лопатар.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: cfab2b23a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Какво значи "просто секс или изневяра"? Просто-сексът с друг не се води изневярва ли, какво? Не разбирам. Явно си доста отчаян, щом си готов да останеш с нея, въпреки всичко. Не бъди изтривалка, пич. Жена, която не може да изтрае 2 месеца без секс и директно се хвърля на друг не ти трябва.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d5deeecb7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Човек може да контролира нагона си , и много да си загорял , мислиш по други теми , а не за секс , без секс се живее . А ако бяхте женени ? Ако искаш с нея остани , докато не намериш нещо друго ...

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1f9028d261
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Ако е истинска историята, приятелката ти е просто лека. За 2 месеца да те забрави и да си легне с друг, не я е налегнала липсата , а просто си е лека. Щом и са повтаряли, ясна е работата.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0fc93925df
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не искам да пиша 100 реда обяснения, затова ще ти дам обикновен пример от моя живот. Разделих се с приятеля си преди 3 месеца, защото той трябваше да замине в чужбина, а бяхме заедно 4 години. Обичам го, все още съм влюбена в него. Не съм правила секс от август месец, а аз обичам секса, той ми е първи и най-голямата ни пауза е била 2 седмици поради командировка. Е, не правя секс откакто сме разделени, макар и чисто физически да ми се иска и да имам възможности. Нищо не му дължа, свободна съм, но самата идея да докосна друг човек в момента и предвид чувствата ми, ми се струва гнусна. Обикновено това се случва, когато човек обича друг човек, когато уважава себе си и този, към когото таи чувства. Колкото и добре да разбираш твоята половинка, изневярата си е изневяра независимо дали е с чувства, или без. Пък и е можело да спи с него еднократно, а не няколко пъти. Веднъж би стигнало да си задоволи физическите нужди за времето, докато се видите.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 233c0f4c66
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ти сякаш се мъчиш да я оправдаеш по някакъв начин? Натоварена работа, цели два месеца без мъж, пийнала повече, поддала се, нали е само секс...И така 10 пъти? След това си траела, после поизлъгала и накрая ти сервира как нищо особено не е станало и много те обича. Не искам да си мисля какво щеше да е ако пък не те обичаше? Питам се дали и ти не си се разнообразявал по същия начин, че го прощаваш? Или толкова си без самоуважение? Но решението си е твое, ти ще си носиш последствията. Помисли какъв човек имаш до себе си, щом за два месеца задрасква три години връзка с този, когото уж обича. И как ще я карате нататък, ако пак ѝ е натоварено и реши да се разнообрази?

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a4b5d26b11
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Добре, разбирам да е направила грешката един път, но над 10 пъти, извинявай брат, сериозно ли го приемаш за толкова нормално? Направо я зарежи, такъв боклук ще продължава да ти изневерява.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: cfab2b23a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   до 7: Казваш, че "тя е можело само веднъж да спи с него, за да си задоволи физическите нужди"? Не е изневяра тогава, така ли? Защо просто не е прибягнала до самозадоволяване както правят 90% от мъжете, когато са на зор?

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: cbf4a7348b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Я да те питам, ти вярваш ли в извънземни, а ако вярваш, значи е само секс!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c8b72eaca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Подкрепям номер 7.
Просто зарежи всичко, не се самозалъгвай, ще патиш много повече след това, не си губи времето.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 2a678589e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Това е дори по-лошо от изневяра-това е връзка. И веднъж да се е случило, пак е лошо, но може да намериш някакво оправдание-алкохол, паднало ти е пердето и прочие. Но да се повтаря, потретя и тъй нататък... Тази жена не заслужава доверие.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker