Жени над 55-60г. още ли правите секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Жени над 55-60г. още ли правите секс?
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 38991 пъти
Не съм допущал, че ще задавам такъв въпрос, но ето че се наложи сега да го направя. Същия въпрос отправям и към мъжете и ще обясня защо. Първо да ви се представя. Аз съм мъж на 60 г. семеен и със съпругата ми имаме две деца-момчета, които си имат свой собствен живот. И двамата са женени и живеят в собствени жилища с децата си. Аз и съпругата ми не сме имали почти никакви семейни проблеми. Тя е две години и нещо по-млада от мен. Но ето, че в последните две-три години се появи един проблем, който засяга повече мен. Съпругата ми след края на нейната менопауза, която завърши на 54 г. вече не иска да правим секс. Около една година се опитваше да откликва на моите сексуални желания, макар и много рядко, но в последните 2-3 години категорично отказва да имаме интимни отношения. Но аз макар и на 60 г. съм още полово потентен. Имам нужда от секс два пъти седмично, но ще се съглася и на един път ако тя не иска повече. А тя не иска да чуе въобще за секс. Какво аз трябва да правя, на 60 г. да търся любовница ли, след като досега никога не съм й изневерявал. Какви са причините за да не иска повече секс. Познавам три семейни двойки с чийто мъже сме 2-3 г. разлика във възрастта. И те се оплакват от същия проблем. Единия от тях ми призна, че от време на време ходи по проститутки, а другите двама продължават да се измъчват като мен без секс със собствените си съпруги. Не ми харесва на моята възраст да започна да ходя при проститутки. Защо съпругата ми не ми съчувства. Толкова ли е неприятно за жените след 55 г. да правят секс. Болезнено ли е или има други причини. Жени отговорете защо се отказвате от секс на такава възраст. Знам, че някои жени желаят секс и след 55 г. , но защо съпруги като моята и на моите добри познати отказват секс. Мъже, които четете тази история кажете имате ли същите проблеми като мен и ако да, как го разрешавате този важен проблем за нас все още потентните мъже. Модератори мисля, че това е важен въпрос за нас мъжете които са в същата ситуация и ви моля да публикувате историята.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 115

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 820a20b602
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

1.   Изневери и и следващия път да видим дали няма да ти дава секс. Сам трябва да си маркираш територията, иначе хората се ебават.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 61858bd26d
гласове:
1 2 3 4 5
  (52 гласа)

2.   Женени повече от 20 и кусур години и хоп за единия нагон готов да изневерява!? Виждаме как доказваш любовта си към жената дарила те с деца и решила да сподели семейния си живот с теб. Ето го примерът защо бракът е една измислица и не си струва изобщо усилията - мъжът дори и дядо все ще тичка подир п*ките които са готови да му пуснат, а жената ... е*и и ма***та. Жалък си авторе, нямаш си на идея и то колко!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1bf4045fa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Лягайте си рано, жената има нужда от време за да бъде предразположена.
Това миене на чинии късно вечер, в никакъв случай.

И да, познавам много активни жени и на 60, че и нагоре. За някои е даже втора младост, никой не им пречи, децата са пораснали, имам едни такива словоохотливи приятелки около мен, които пък се оплакват от обратното.
Ако намерите начин да убедите съпругата си, че интимният живот е и здраве, ако намерите начин да я активирате физически било на море или планина, всичко ще е перфектно.
Намерете своя стратегия, сменете обстановката и не посягайте на чуждо, не си заслужава.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: aa1044d7b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   " но в последните 2-3 години категорично отказва да имаме интимни отношения." - както описваш ситуацията, когато тя се е отказала от секс е била под 55 години. На тази възраст, ако няма здравословни причини, не би трябвало да ти отказва, а има много начини за разтоварване. Надявам се, ако ти направи френска любов, няма да мислиш за изневяра. За мъжа е важно да е разхлабена жилата, без значение как, важно е напрежението да спадне. Според мен жена ти търси поводи да ти отказва и се хваща във възрастта. Със смазка и на 100 години да стане, пак ще става за секс, това зависи от главата, не от вагината.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: bdeb5d4720
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Поговорете открито. Има лубриканти ако не се овлажнява достатъчно. Отидете някъде и сменете постановката.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e589f2ba84
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Само не разбирам мненията на 60 г. мъже и жени на теб лично как ще ти помогнат? Някой ще дойде у вас ли, какво?!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ed24efcb2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Номер 2 Монетата има две страни : Жената си ляга спокойно и изобщо не я интересува че мъжа и имам проблем и не може да заспи.... нали тя може какво е интересува за него А?

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b699b7d6c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   По-рядко, но да, вагинален и анален.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 785a8f1525
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

10.   Тук нещата са наистина много относителни. Някои плюят по мъжа как "само" заради единия нагон, бил готов да изневери. Но нали се сещате, че той нагона, си е нещо природно и след определен период на въздаржание започва да не се търпи чисто физически, колкото и низка страст да ви се струва?

Защо в крайна сметка мъжа е длъжен да търпи, а жената не е длъжна от време на време поне да му охлабва жилата?

Някои изкарват мъжа егоист, но защо точно той да трябва да изтърпява нещо, което го напъва отвътре, а не жената не. Значи жената не и пука за мъжа, за да не се напъне малко поне физически да го охлаби и няма проблем, защото тя видите ли не е длъжна, обаче мъжа е длъжен да търпи, въпреки че не му пускат и го напъва отвътре.

Ами то колко мъжа е длъжен да търпи, толкова и жената може да се насили поне да го охлаби малко. Не може жената хем да не му дава секс, хем да го лишава да си търси на друго място.

Имаше една приказка - ни яде кокала, ни го дава.

Аз и жената я разбирам - като не иска, не иска. Но и мъжа е прав, че не може 3 г да не правиш секс.

За мен трябва да седнат и да говорят и да измислят някакъв компромисен вариант. Или жената от време на време поне да му пуска (айде не казвам всеки ден или през ден, но поне веднъж седмично), а той да не изневерява, или щом толкова и е проблем - да не му пуска, но поне да му разреши да охлабва жилата на друго място.

Всичко останало е егоизъм от страна на поне единия.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1b0c35f40a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

12.   Човек, ти си просто един щастливец... Аз съм на 48 и от 2 години не съм помирисвал жена ми. Първо се оправдаваше с някакви гъбички (които си ги има по принцип, не само там), една година щеше да ходи на лекар, пък все нямала време. После се оказа, че нямала никакво желания, а да ти кажа - то вече и аз към нея. Най-малкото не мога да си представа да съм с жена, която не ме желае, та ако ще и собствената да е.
Само че желанието ми по принцип изобщо не си е отишло, и ако ми се удаде удобен случай изобщо няма да пропусна.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0c8b4026a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Как може да се дървиш на бабички ? Имаш интернет, сваляй материал и праскай чекии.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a14bbf47a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

15.   На подобни години съм. На жена ми съм и казал, че лекарства за простата няма да пия. Ако не иска или неможе, тя да си намери заместничка, защото нямам намерение да и изневерявам, но също и да умра от рак на простата. За мъжа простатата е второ сърце. Жените понеже нямат такава не разбират мъжете си и те се споминават много по-рано от жените си. Това е вид геноцид над мъжете от жените.
Това е една от главните причини за ранната смърт на мъжете-увреждане на простатната жлеза.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 04557c94a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

16.   След 50 г. либидото при жените обикновено много сериозно спада. Причините са хормонални - нещо, което мъжете много трудно схващат, защото организмът им не се влияе по този начин от нива на хормоните. Та предполагам, че основната причина е тази. Не изключвам и други, но това може да стане ясно само при разговор с нея. Аз самата съм на 51 и през повечето време имам необходимост от гушкане, но не и от секс. Просто не изпитвам необходимост от това.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 89af54dd5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

18.   Жената най-вероятно ти отказва, защото се срамува от старото си тяло вече. Как не можа да се сетиш? Няма да се учудя и ако си крие голотата от теб, защото е вече възрастна. Ама от къде акъл да се сетиш, мъжете мислите само за простата. Направо ми е гнусно да си представя, 60-70 годишни да правят секс. Това е направо отвратително. Нямаш ли си здравословни проблеми? Или всичко ти е наред и си търсиш някой проблем. Може би, съпругата ти е морален човек и знае,че секса е за млади хора, не за стари.

Облаче

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a71552f22a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   Облаче, да те видим теб на тези години... Морален човек, OMG! Сексът е за всички!

Alpha, ж. 30

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e10ca2deb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Странна работа! Аз след месец ще навърша 50 години, но съм си напълно активна в леглото. Със съпруга ми правим секс почти всяка вечер. В период на менопауза съм, но това на сексуалността ми не се е отразило никак. Ние, ако се видим с време, например по време на ваканция, и по два пъти на ден правим секс. И, честно казано, може би защото вече съм спокойна откъм контрацепция, получавам много повече удоволствие от акта, отколкото преди 20 години. Единственото, което усещам като промяна, е по-бавното овлажняване, но това е преодолимо, а и не винаги се случва.
Авторе, да не би пък проблемът действително, както по-горе казаха, да е в заниженото самочуствие на съпругата ти? Ако е напълняла примерно или по-отпусната? Аз нямам такива комплекси, защото поддържам фигурата си, но много жени, покрай ангажименти - деца, внуци, семейство, работа - се занемаряват, а после буквално им е неудобно да се съблекат. Опитай с комплименти! Няма ден, в който мъжът ми да не ми е казал колко съм красива и колко ме желае. И, естествено, няма ден, в който да съм му отказала секс.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1bf4045fa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   За №18

Не познавате живота!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a92c3d7b21
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Къде са тези мъже като автора? Моят няма и 50 и може и по една година да не пипне / поне мен/. Аз съм на 42 и обожавам секса, но без секс усещам, че полудявам. Затрупвам се с работа, но и тя не ми върви. Само за това си мисля, ако е мъж хората ще кажат да си намери жена за секс, но жената винаги ще е курва. не е много коректно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 16f8bf8c0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Ааа, 23, тук съм-като автора.
На 65 със същите проблеми като него. При мен жена ми се съгласява веднъж в седмицата, с лубрикант. Втори път седмично и идвал вповече. Прави го с нежелание, само защото ме обича и не иска да ми счупи хатъра след толкова години отличен семеен живот. Нито намек, нито дума не обелва да си търся секс навън. И обстановка съм разнообразявал/вкл. чужбина/, и нежности, и съм я облизвал цялата-няма набъбнали зърна, нито клитор, няма овлажняване. Климакс-хормоните ги няма... Добре, че има разум и се съгласява веднъж седмично, иначе природата/либидото/ я няма...
Авторе, понеже се обръщаш и към нас/мъжете/-склонен съм за в бъдеще, ако ме отреже окончателно, да търся платен секс-без тя да знае. Стига да съм жив и здрав и да мога/да правя секс и да плащам/, разбира се.
Общо взето проблемът е сериозен, сложен и философски и не е толкова елементарно решим както мислят №2, облачета и тем подобни...

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 02fe753307
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   23, всъщност ги знаеш такива мъже като автора, само дето не ти харесва, че ще "те водят" курва? Няма как да ти се помогне при това положение щом "плащаш данък обществено мнение". Виж мнението на мъжа ти по проблема е дискутируемо. Той разбира или осъжда нуждата ти от секс? Той не иска или не може? Принципно и в двата случая би могла да предприемеш нещо ... Считаш ли, че си дала всичко от себе си?

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e9d55ac31c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Не е същото като на 25-30. Моята жена стана на 50, аз съм на 48. Лошата новина е, че го правим по-рядко. Не 3-4 пъти седмично, а един път. Добрата новина (за мен) е, че от както тя мина 45, започна да пожелава не само вагинален секс, ако ме разбирате. И аз нямам нищо против, естествено. Преди това рядко искаше.... посещения на другото място.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 86cf00460e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Обикновено е обратно, жената след 50 г. иска секс, но на мъжете вече по-трудно ни става, омеква бързо и т.н. В описаната история, въпросната жена вероятно винаги е била със слаба сексуална активност и сексът не и е носил удоволствие. Правила го е по задължение и сега си има оправдание "стара съм вече".

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d3d43e4ca0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   Аз съм жена на 68, мъжът ми е на 50. Правим секс супер редовно. Активна съм както и преди. Той си ме харесва, аз него - също.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ba6f298a37
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

31.   М53,
И моята не щеше преди 2-3 години. Казах и че вече не ми трябва и ще си тръгна в най скоро време. И почна пак да прави.
Отказването на секс е 100% липса на уважение към мъжа.
Паднал си и в очите пич. Възприема те като парцал.
Стегни се малко.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ba6f298a37
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   До 15,
Може и да си прав за геноцида. Чувал съм за такава хипотеза от еволюционната психология но не е научно доказана.
В миналото мъжът над 50 не е бил ценен. То тогава малко мъже са доживявали и до толкова. Трябвало е да умре за да не хаби ресурсите необходими за младите. Мъжете без секс влизат в депресии които им причиняват заболявания и в резултат умират по- бързо. Мъж който има редовен секс живее 5- 8 години повече. Затова жените им спират секса след 45- 50 годишна възраст. Но не го правят нарочно- така са програмирани от природата.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ba6f298a37
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   До 27,
Не при всички мъже е така. Аз съм вече на 53.
В събота вечерта жена ми ми бутна- та правих. Поради някакво чудо, тя го поиска. В неделя сутринта обаче аз я накарах, понеже цяла седмица не ми даваше.
Сега е понеделник, но жена ми е на работа. Та си ударих 2 ръчни.
Всеки ден ми се чука но няма какво. Не твърдя че не ми е спаднала потентноста. Като млад можех повече.
Чудя се защо жените не искат секс. Може би понеже лесно го получават и за тях не е ценен. А винаги съм имал чувството че женския оргазъм е по силен от мъжкия (поне от моя).

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ba6f298a37
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   До 27,
Повечето ми приятели са в диапазона 40- 60. Почти всички се оплакват от липса на секс. Може да има случаи и на по- сексуални жени но са изключения.
На повечето мъже им става и след 50. На жените не им става.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 0f68e33da9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

35.   Като гледам, жените на възраст ги е страх от самотата много повече от мъжете. Не се колебайте да ги заплашвате с развод когато ви оставят на сухо.. Пичове, в силна позиция сте. Цял живот са ви тормозили. Сега нищо не им струва да ви дават поне секс. Нито ги боли, нито им е трудно.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 796b13e1e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Семеен на57г жената на52. Вече прикключихме със секса но онанирам. Почти взеки ден. По някога прескачам но рядко.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 63bbc04550
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Еми, моята е на 51... с нея, секс рядко...
Имам любовница на 47... с нея секс често...
И на ръчна... тука секс най-често..
Хаха

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: e4b47188f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   В 21 век има достатъчно билкови стимулатори, друг е въпросът че има хора сексуални и не толкова сексуални. Ако единият от двамата е с понижено либидо има начини това да се промени ако уважавате и цените желанието на половинката. Не се оправдавайте мили дами с хормоните вземете се в ръце. Никой сексуален мъж няма да ви трае капризите.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: e7e7ffb9d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   По-рядко, но да, правя, вагинален и анален.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ca97d90045
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   На 60 всяка позиция е правилна. Жената става по- ленива, отпусната и отегчена. Мъжа все още го втвърдява но във време например което не е в представите на жената за интимни ласки няма как да се получи. На 60 мъжа не го вдига така както преди 20- 30 години по всяко време. На 60 мерак има, заряд- сила със значителни занижени стойности.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ba6f298a37
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   38 е показал начина, но не на всеки му се удава.
Да докопаш по- млада любовница на тази възраст не е лесна работа. Който има повечко кинти може да ходи и на проститутки. Аз го правя чат пат.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 97b27209e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

43.   До н. 33 и н. 34, не сте прави. Съществуват и сексуални жени с мъже които не правят секс. Моят съпруг на 52 се сеща за секс 2 пъти в годината. Е поне с мен, де. Аз съм на 45, обичам секса, никога не съм му отказвала. Но пак секс няма. И да, женският оргазъм е трудна работа, но е нещо страхотно за настроението, здравето, самочувствието на жената.
Около мен е пълно с кисели, мрънкащи жени. Честно казано и аз се чудя защо някои жени сами се лишават от това удоволствие. При условие, че даже и мъжете им си ги търсят за секс.
А не като моят

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ba6f298a37
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   До 43,
Несправедливоста на живота.
Някои му викат и закона на Мърфи.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 8e8fa5a3b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   Има доста жени на 55-60, които имат желание за секс, но няма кой да ги чука, защото или мъжа им проблем с простатата, или със сърцето, здравни проблеми. Иначе те си личат, по пламъчето в очите, закачат се и с доста по-млади от тях, запазили са си фигурата и нямат проблем директно да те поканят в леглото си.
А над 60г, там вече е рядкост, но пак си личат по запазената фигура. Желанието за вкарване е по-малко, а предпочитат голата близост и празненето с уста.
М43

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 796b13e1e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Твърдо не.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6e6d3a5c5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   46, вероятно си жена? А ако съпругът ти може и му се иска, би ли го пуснала да ходи при друга (ако е само за секс)? Би ли казала, че все още го обичаш?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: e80b1c85d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

48.   На 56 съм, жена ми-също. От 10-15 години съм в положение, подобно на автора. Самообвинявах се, търсех вина в себе си, и накрая погледнах на страни.... В момента се срещам от време на време сдве дами, доста по-възрастни, едната вдовица, другата семейна. Сексът е върховен и с двете. Важното е да се прави умно, дискретно, и да не се нараняват околните. Животът е кратък, за да пропускаме и това...

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 4812b30037
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

49.   Скоро чуках една бивша колежка.
Цяла вечер бях у тях...
Тя е вече в пенсия.
На 62 е....
Обаче в леглото хич не беше в пенсия...
Излезе уникално перверзна...
Всичко правихме, каквото и да поискам....
Разбира се, свършвах където си поискам...
Първо я напълних отпред, после в задника и накрая като ми каза.. 'този път искам в устата, да ти изгълтам спермата'.... направо откачих... щях да я удавя... едвам преглътна всичко...
Мисля, че честичко ще я навестявам... и тя иска....
Мъж на 48..

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 23c5c0eb33
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

50.   Жена ми е на 54 г. Прави и се секс 1 - 2 пъти седмично. Най-често иска секс отзад (анален). Тя и като млада си падаше по тази перверзия, харесва и много. Не се е променила.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 7e13ed2124
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

51.   Разбира се че правят секс. Според мен повечето от тях.
Мъж на 51 съм. Последните няколко години партньорки са ми изключително дами от 55 . Имал съм и покана от дама на 68.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 42dae40b98
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

52.   до 50 Няма лошо в това. Явно добре "оправяш" жена си в задния двор, щом го иска отново и отново. За съжаление, моят мъж не е като теб!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: a4e1997138
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

53.   Нямате ли хемороиди бе хора? Как се оправят отзад?

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 4812b30037
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

54.   До 52.
Браво на теб щом искаш в задния двор...
Моята жена е на 51 и отзад, никога нито е искала нито ми е давала,
когато аз искам..
Последните 4- 5 години, го караме само на свирки....
И да я лижа не иска... и отпред не иска.. въобще секс не иска....
Свирка да ме свърши набързо и толкова...
Добре че, си имам любовница, и се нея се радваме на секса отвсякъде...
М53

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 427a99d34a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

55.   И на мойта жена и се ебе в гъза повече от колкото отпред... Снощи докато си гледахме тв си потърка дупето с дантелените прашки във члена ми и познайте после каква смаска последва и колко бързо и потъна в дупето.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 8c15f37e0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

56.   М59, съпругата ми е 3 г. по малка от мен и не прави секс от 12 г. по медицински причини... след операции в тази област. Много пъти съм пожелавал, отговор нула. А аз имам нужди... карах на самозадоволяване... имах и две излизания от основната магистрала... на проститутки не съм ходил... предпочитам дългосрочна дискретна връзка с жена като мен... или научно казано извънбрачна моногамност... поне един път седмично.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: d7b8637f8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

57.   Mъж на 45 и жената е на толкова. Когато бяхме млади аз бях този който искаше отзад. Тя се дърпаше, беше ми само за награда. Ела сега да видиш, надупена е и сама разтваря бузките. Иска отзад повече отколкото отпред. Сега аз я наказвам като се правя на разсеян и го вкарам без смазка Нарочно я мъча, еба я в путката и само един пръст вкарам отзад. На нея не и стига и ми се моли да го преместя отзад

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b4e57ea34e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

58.   И при нас е така. Като млади аз я натисках за отзад, сега е обратно. Много и е хубаво! Няма лошо, чукам я. (м. 54/ж. 49)

 
  ...

1-50 от 115
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker