Приятелят ми не иска да правим секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятелят ми не иска да правим секс
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 2300 пъти
Здравейте на всички! Сигурно като сте прочели заглавието ви е станало забавно и сте си помислили, че съм нимфоманка, но аз не смятам, че съм. Аз съм жена на 21 години, а моят приятел е на 26. Заедно сме от около 3 години и от почти година живеем на семейни начела. До тук- добре, но от преди няколко месеца започнаха проблемите ни в сексуален план. Той работи по доста часове на ден и знам, че се изморява и като се прибере от работа има нужда само от почивка и напълно го разбирам! Обаче и в началото на връзката ни, той работеше по толкова време и винаги сме си отделяли някакво време за интимности. Преди той беше винаги инициаторът на действията, но от вече доста време аз съм тази, която иска секс. Имам чувството, че той изобщо не ме иска, а просто иска да не свърши от мастурбация, а чрез секс. Правим го примерно 1- 2 пъти в седмицата, а това според мен за напълно здрави и, , можещи'' хора е малко. Или ако решим да го правим, сексуалният акт не продължава повече от 5 минути- гледа по- набързо да действа, не ме изчаква да стигна до кулминацията- важното е той да свърши, да си легне и да си гледа телевизия. Това малко ме наранява, защото се чувствам като секс играчка- само да му задоволя нуждите и това е. Пробвала съм различни методи- купувах си секси бельо, нарочно обикалях вкъщи полугола, винаги съм му изпълнявала желанията- само и само той да е щастлив и да ме иска, но нищо не помага. Поддържам се както и преди, причината не е в мен със сигурност. Мъжете винаги се заглеждат по мен и със сигурност биха ме искали, но само моят не е на това мнение. Сигурна съм, че няма любовница, тъй като по принцип е дълго време на работа, около него няма жени, както и не си крием телефоните и социалните мрежи един от друг и знаем всичко един за друг. Не искам да му изневерявам и съм му вярна изцяло, но колкото и смешно да звучи, аз съм на 21, хормоните ми бушуват и искам да имаме интимни контакти по- често. Щом още от сега е така, направо не ми се мисли какво ще е като имаме и деца- сигурно 1-2 пъти в месеца!

Моля Ви, споделете ми някакви, , трикове'' как приятелят ми отново да ме иска. Моля да бъдете напълно сериозни и ако ще се шегувате със ситуацията ми- по- добре не пишете никакъв коментар! Благодаря предварително. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 04296102b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Моя съвет е да му го кажеш ВСИЧКО това на него.. смятам, че това е най-правдоподобно и така може да стигнете до някакво заключение заедно. Все пак връзката се състой от двама, а не един.. намери смелост и говори с него! Късмет.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 390b3118c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да ти имам проблема, честно.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: da59008149
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ще ти отговоря с един "истински случай":

Доктор към млад мъж:
- Пушите ли?
- Да, аз съм млад ерген, тъй че пуша...
- А алкохол употребявате ли?
- Да, аз съм млад ерген, тъй че пия...
- А полов живот?
- Да, аз съм млад ерген, тъй че чукам...
- Да Ви кажа честно, ще трябва да забравите за всички тези неща, ако искате да продължите да живеете.
- Хммм... С пиенето и пушенето някак си ще се справя, но със секса ще е трудно...
- В такъв случай единственото решение е да се ожените.
- Това пък защо?
- За да спрете секса постепенно...

Може да е виц, но в него има много истина. На 52 съм, имал съм десетки връзки с жени. И като казвам "връзки", нямам предвид преспиване за една вечер. Но колкото и да се старая, заживея ли с една жена, максимум след 2-3 месеца тя престава тотално да ме интересува и загубвам желание за секс с нея, а след още толкова обикновено се разделяме. Май още Фройд го беше казал, че влюбването (респ. желанието за секс) продължавало 9 седмици и половина... Всичките ми приятели мъже, които са семейни, или го приемат като неизбежно зло и кръшкат по всеки възможен повод, или са се занемарили и вече сексът напълно е престанал да ги вълнува.

Така че, авторке, ако те "уважава" 1-2 пъти в месеца след цяла година живот заедно, ти си невероятна късметлийка! Нормативът за женен мъж е "на рождения и ден и на нова година, евентуално - и на 8-ми март"...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 4d19d087f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   до 3

Странно, аз пък съм с моята от 15 г. и още не съм изгубил интерес. Колкото до Фройд, че влюбването продължавало 9 седмици - по-важно е не колко време е, а какво следва след него. Влюбване и любов са различни неща. След влюбването следва или любов, или апатия.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: bf71952128
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ами не всички са като 3.
С моя приятел сме заедно от три години и правим секс 5-6 пъти в седмицата, даже и по няколко пъти на ден. При нас пък е обратното, в последната година и половина 2 започнахме да експериментираме повече и да правим и повече секс, така че е до човек

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 07c6e22ca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   № 3 Приеми, че просто не си имал късмета да срещнеш подходящата. Много жалко, а вече си на 52 и би следвало да имаш доста зрял поглед върху нещата от живота. Не всички мъже изневеряват, не всички мъже искат да са постоянно влюбени, защото това е супер инфантилно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 83f1d55783
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   1, 2 пъти в седмицата си е достатъчно, какво искаш всеки ден ли ще ти се разчвори пичолинката :D 1,2 пъти по 1 час си е топ, за какво да се изразходва толкова много енергия за всеки ден. Ние искаме свирки, за другото ни мързи. Пък и след 3 години вече не му е интересно на човека.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 2b9535a9e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Много зависи от жената,как ще предразположи мъжа и как ще се представи !
За съжаление точно тук най-много бъркат Българките;веднъж забила,свалила и оженила мъжа,тя вече е на друга вълна и започва леко да го изпуска,да го губи и той да няма този първичен интерес към нея !!!
Извод-лесно е да го спечелиш,трудно е да го задържиш,това е изводът ми

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 26421fa01c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Много хубава тема! Това е често срещан проблем и при по-възрастни двойки.

Хората си омръзват - това е факт. Стресът и ежедневието си казват думата. Когато живееш с един човек и ставаш свидетел на всичките му битови навици и човещини, това отнема от магията. А характерите и интересите в един момент просто се разминават.

Та задай си първо въпроса дали не е време за раздяла? Дали липсата на желание за секс не е признак, че може би вече не сте на една и съща честота? Дали той не е изгубил интерес?

Ако се обичате и искате да сте заедно (и си сигурна че няма друга и тн), това да започнете да правите секс по-често не е толкова трудно да се направи. Просто започни да си по-женствена, по-кокетна, флиртувай с него все едно сте пресни гаджета, съблазнявай го. И инициирай секса ти!
Гледай да не му слагаш допълнително стрес на главата също - избягвай да мрънкаш и тн. Просто... дръж се както си се държала в началото :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0eb744f4e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Същата работа, секс 3-4 пъти месечно, защото аз го натискам. И акта трае 1-2 мин., обръща се и заспива. Ние сме по-големи. Аз съм на 46, той на 52. Не съм доволна! Има ерекция, не е това причината. Искам ласки, френска любов, защо не и анален секс. Като млади правехме всичко. Сега е рядко и за кратко. Все едно бърза да се отчете и да заспи.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 73969c688d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Може да е уморен, притеснен, къде живеете, каква е перспективата пред вас.
Може просто да е обезкуражен от нещо.
Говорете си, но навън го направи, навън е по-добре, в къщи не стават разговорите.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: fb5d5f4892
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От авторката: Благодаря на всички за коментарите и съветите! До номер 7- определено ако бяха 1-2 пъти по 1 час актовете, хич нямаше да се оплаквам от липсата на секс! При нас, както казах, са по няма и 5 минути и в тези минути влиза и сексуалната игра. :( Поговорих с него, питах го дали нещо не му липсва или да ми каже ако правя нещо грешно, но според него сме нямали проблем. Било нормално, че вече не правим секс както едно време, не съм му била омръзнала, просто искал да си почива от работата.. Сега за Нова година и рожденния му ден резервирах стая в един хотел за 3 дни.. Ще видим как ще са нещата там..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker