Не мога повече по този начин секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не мога повече по този начин секс
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 6387 пъти
Той прекалява във всяко отношение в секса. Смятам себе си за разкрепостена, обичам да го задоволявам, да му изпълнявам желанията.... но всяко нещо си има мярка и граница.
Първо той иска свирка дълга и продължителна, ок има я .... но след като я направя директно ми го вкарва. Няма докосване, няма възбуждане за мен нищо.
Не ми харесва да ми свършва в устата, но бих го направила за него. Това обаче се превърна в ежедневие, въпреки, че аз не искам.
Иска почти всеки ден да ми "пръска задника" и да свършва там. Изключително груб е, изпитвам дни наред дискомфорт след секс с него. А той негодува, че съм била фригидна.
Постоянно ми плюе в устата всякаш съм някакво кошче.
Никаква ласка, всякаш си изкарва агресията чрез секс.
Говорили сме за всичко това , аз съм му казала добре всичко това но в рамките на нормалното. Само че той го иска всеки ден и на ден по няколко пъти.
Уж казва, не мога да те накарам да направиш нищо на сила. А всъщност ме насилва да го правя.Ако откажа започва да ме стиска за врата и да ме кара да го правя.
Наскоро правихме секс въпреки, че аз пищях от болка тъй като ме беше претрил предния ден. После ми каза, че изпитал огромно удоволствие да знае, че ме боли а той действа.
Когато съм в цикъл най-много му се ебе. Не го интересува, че ме боли корем, напрежение, обилен цикъл. Имала съм задник за това.
Трябвало да ме пръска от ебане, трябвало да съм яко начукана ей такива.
Всичко това ме отказва и отдръпва от него.
Не иска да ме лиже.
Казах му дори и порно зведите не правят всичко това, което гледаш всеки ден. Че и те след бурно порно си почиват и възстановяват.
Че бих правила всичко това за него с мярка и не всеки ден, че това ми причинява дискомфорт.
Не иска и да чуе, смята че не го искам и се опитвам да го отблъсна.
Другото, което ме дразни е че понякога започвам да му правя свирка, а той не е мит и има дъх на урина. След секс може да се измие или изкъпе чак на следващия ден.
Реших да подходя и по друг начин, нали се смята за извратен казах му аз искам да ти бръкна в задника. Ще ми достави огромно удоволствие. Отказва категорично. Провокирам го разбира се, но това показва, че той иска само той да прави всичко за себе си. Егоистично е.
Направо вече не ми се прави секс. Започнах да свързвам секса с болка и унижение. Започнах да на ум да си повтарям, докато го правим. Потрай, потърпи. Но не желанието ми се засилва.
По време на секс иска да му повтарям, че ще му се подчинявам, че ще слушам и такива.
Не мога повече, това просто е един егоистичен секс , това ще се превърне в повод да скъсаме.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: e26747fc3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако е истинска историята, зарежи го. Не може така.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: be2b457d44
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ееее жалко. Някои жени биха убили за мъж като твоя.
Тук имаше тема какво харесвали жените в секса. Доста сериозен брой жени бяха отговорили, че искат да бъдат доминирани, и че искат по-груб секс, групов секс и разни подобни.
Явно твоят човек е попрекалил с жанровото порно и се мъчи да го пресътвори на живо. Но щом се оплакваш, явно изпълнението му куца сериозно. Според мен проблемът му е, че не те възбужда и не си играе достатъчно с въображението ти, ами го кара като в порното - от вратата за краката.
Щом толкова не ти харесва, просто му заяви, че не искаш и толкова. Може и да се обиди и да тръгне да ти отмъщава, защото си "скучна", но това е риск, който си заслужава да поемеш. Вероятноста да си смени подхода към тези неща, така че да ти носи и на теб удоволствие, е минимална.
Последен вариант - раздяла. Явно е, че не си пасвате в желанията.

М41

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 687c92e8f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Явно е много извратен. Или това или те ползва за секс, защото не ми звучи кой знае колко привързан или пълен с любов. Може и да си остане така, може и да се налудее, но и в двата случая твоя правилен ход е да се отдалечиш. Ако се случи да му прекипи жарта и да се успокои след години, ако още чувстваш нещо, може да се върнеш при него. Но в момента не трябва да търпиш това - ти сама казваш, че се чувстваш унижена и физически и емоционално наранена. Само факта, че ти сама си стигнала до тази истина говори, колко са сериозни нещата. Аз съм силно ЗА разкрепостения секс и двойките, които го практикуват, но за това са много важни границите, а при вас такива няма или са прекрачени отдавна. Не е ок да те боли и да казваш "спри", а той да продължава, ако не сте се разбрали, че си ок с това или си играете нещо такова. Което не ти е приятно на ниво, на което не желаеш да го правиш за негово удоволствие дори НЕ МОЖЕ да бъдеш принуждавана. Знай границите и знаците, че се прекалява и действай съответно. Остави го това момче!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: eb7525a1c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Жени, защо се събирате с боклуци ?
Аз съм жена и винаги сте ми били странни такъв вид жени. Не ви разбирам просто. Искате да не сте слабия пол, пък давате да се ебават с вас и да се възползват от вас. Стегнете се малко. Достойнство имате ли или май обичате да се държат с вас като с боклук ?

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a54a376fb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Еми ти си много тъпа че продължаваш да го търпиш все още!

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e5100b5181
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Ехахахахха, извинявай.. Но как може да ги търпиш тия неща бе мацка? Третира те като бо*лук с извинение, а ти си го търпиш. Зарязвай и си намери човек, който да те цени. Твоя филмиран по*рно актьор да си вземе адекватни мерки, има го и другия варянт който просто само те използва и се гаври с теб. Бягай далече..

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 244f11d0c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Чиста измислица!
Тая не е видяла мъж от години.
Фантазии.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 94a5bce36f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   що за любов ...извратеняци ненормални

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ee9e87cb91
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мила къде го намери този отвратителния? Извинявай, но това е домашен тормоз. Ако ти направи деца, какво ще правиш? Направо като те четях ми стана ужасно. Какво е това прасе, мъж ли е свиня ли е? Махай го този, ако трябва направи видео, как те тормози. И го дай на полицията. Ами той може да те убие по-време на секс, за да изпита по-голямо удоволствие. Порното си мисля,че трябва да се забрани, или поне порно да има само в тъмната мрежа, и много рядко хора да могат да го, достигнат. Тази история е поредното доказателство, че порното вреди. Недей го търпя този, направо ми стана жал за теб. Номер 2, ти явно си като нейното гадже същия. Между порно актьорите и нормалните хора има огромна разлика как не го разбрахте? Вие знаете ли какво преживяват жените в онези филми ? Бягай от този, как си го търпяла не знам. Силно се надявам тази история, да не е истинска. Бягай от него, не сме в Саудитска Арабия.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e359ff7155
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Явно юнака е доста разгонен и навит,щом те чука като загорял бежанец!?

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d4a95aaece
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не разбрах как така насила те карал да правиш нещо? Ако е физически и ти си му казала не, това е изнасилване, ако е чрез други методи е манипулация и садизъм. Също не разбрах защо си с него? Има и други боклуци, но те поне се поприкриват малко. Тоя ненормалник даже ти е казал, че му е хубаво да те наранява. Какво правиш още там? Тоя видимо не е добре. Не са всички мъже като него, това е невероятна крайност. Той утре ще започне и да бие, може и да те убие даже. Нормалните мъже не изпитват удоволствие, когато жената я боли, даже не могат да го направят, въпреки че от тях много са извратени по един или друг начин, заради порното. Тоя е за затвора, рано или късно и до там ще стигне, ти не му помагай, а направо се изнеси докато го няма, че той така лесно няма да си изпусне жертвата.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 26dcd22d04
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Паднал ти се е потентен мъж и трябва да си доволна. От теб зависи да се подготвяш. Ако се беше намазала предварително, нямаше да си протрита. От всичко, което пишеш, излиза че след някой друг месец ще започне да те опикава. Желанията ескалират и се налага да търси по-силни емоции.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: fb29c39eca
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Познавам момиче, което изневеряваше на такъв тип.
Да, колкото и да е странно порсто другия и даваше нежност и разбиране, накрая напусна грубиянина.
Направи ми впечатление, че той не иска да достави и на теб урално удоволствие, което от само себе си идва, че той наистина е егоист.
Да си с цикъл и да не може да изтърпи 5 дена при наличието, че видимо жената не се чувства добре. Някой да ми повтаря само "секс, секс, секс" ми и аз ше стана фригидна. ( и още нещо фригидни жени няма ), но този ще те направи, ще те отврати от нещо, което трябва да е удоволствие, емоция, чувство за двама.
По-добре си тръгни...

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 05b244059e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Ех, защо нямам жена като теб. Как бих те обгрижвал само. Моята съпруга е истински фригидна. Аз правя какво ли не за нея, а тя за мен - нищо. Особено след като роди. А и преди да роди, не правеше кой знае какво - просто не умее и това е. И няма и желание нито да се научи, нито да направи нещо за другия. Лижа я с часове, винаги се грижа да свърши и чак след това аз - да не говорим, че много пъти заради мрънкането й след като вече е свършила, нещата се прекратяват, без аз да свърша. Кошмар някакъв. И не мисля, че е свързано с мен. Мисля, че и с друг мъж би била по същия начин. Жена, която като теб е склонна да прави толкова много неща за любимия си, заслужава той да прави още повече за нея. Аз така ги разбирам нещата. Но съм извадил ужасен късмет с пълна противоположност. Да бях попаднал на някоя като теб, та да я правя щастлива - и тя мен. Какъв друг смисъл може да има всичко, освен хората, които са заедно, взаимно да се стараят, за да се правят взаимно щастливи?

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 57852e82e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Някое извратено говедо като мъжът на авторката се е припознало в коментарите и е минало с единичните... :)

Авторката, бягай от това копеле на секундата и никога не поглеждай назад. Ако съм била на твое място, веднага бих му била шута. Още преди секса.

Номер 2, научи се да правиш разлика между груб секс и гнусен, извратен такъв като от порното. Разликата е космическа. Аз също обичам мъжът да доминира в леглото, но никога не бих искала да влизам в ролята на парцал (анален и свирки, особено пък свирки. ) Под достойнството са ми тези неща, а и не искам да си грозя физиономията. Ако щеш вярвай, по-грозно и отвращаващо нещо от свирката, никога не съм виждала през целия си живот. Само като си помисля, червата ми се обръщат.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 9ab71a42a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Какво стана, защо отворените жени се завъртяха като фурнаджийски лопати. До скоро търсеха такива мачовци-нерези и оплюваха скромните мъже, днес дават съвети, авторката да бяга от такива!? Знаят ли какво искат жените, секса поставят пред душата, а после търсят романтика!? Груб секс и романтика са различни неща, несъвместими са!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d1fd442576
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   До 10
Ти се извъди голяма морализаторка и защитничка на порно актрисите. Само дето те нужда от твоята защита нямат.
Тези жени много добре знаят какво правят, много добре са платени, и най- важното... правят всички тези неща доброволно и с писмено съгласие. Същото е и с жените, предлагащи платени услуги.
Това, че ти правиш секс с мъжа си само всяка трета събота от месеца и само в мисионерската поза, си е твое решение, което не е нужно да вменяваш на всички останали.
На авторката вече и се каза - щом този вид секс не и харесва, да каже на мъжа си да спре. Освен ако не е пълен психопат, би трябвало това простичко действие да постигне нужния ефект.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b4fb482528
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Тотална измислица. Хора, до кога ще вярвате на такива лъжливи, извратени глупави истории. Ако авторката е нормална жена то тя отдавна да го е напуснала. Тя май се кефи на вашите коментари, че сте й повярвали и че й давате съвет. А тя се кикоти като хиена, от кеф че сте й повярвали. Много сте наивни коментатори. Да, Да.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b8c616bb99
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Къде ги тия жени, които изпълняват такива неща, бре? Дайте насам!
А сега сериозно, ако те кефеше и теб това - супер, ама като не те, просто не позволяваш.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 712c6b66dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Номер 10, той е отвратителен, но и тя го е настигнала. После защо много от нас искат девствена.. е затова. Кой би искал тази въобще да я докосва :Д, че и деца... целувки, ужас тотален.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 375a3e1692
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Ако това е истинска история, не разбирам защо авторката го търпи този боклук? Как може да има толкова глупави жени, които да правят неща, които са им неприятни само за да доставят удоволствие на някой си? И аз съм жена, но няма да се съглася на такова унижение.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 7c679e44f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   az съм от малко градче, там хората се знаем. Моята приятелка на 20-21 г. заживя с един 22 год. по-голям. Мина време, все с него стои. Казах и да го остави този дъртия, да си намери момче на нейните години. Казах и още че на този нерез му се наси славата, че ебе жените отзад, да внимава. А тя започна да ми обяснява колко го обичала, какъв кеф и било да я чука анално. Била съм изпускала, че не го правя отзад. Казах и, че е ненормална, щом се оставя така да се отнася с нея. Какво стана? Тя сега е на 40, той е над 60, още са заедно. Роди му рдно дете. Аз имам един развод зад гърба си, едно дете и отивам към втори развод.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1ad80413c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Авторката - Казвам ви самата истина, всичко за което писах и още неща, дори които не съм споменала.
Написах, смятам се за разкрепостена, да обичам грубия секс, но с мярка. Готова съм да пробвам нови неща с човека до мен. Но всяко нещо си има граница и търпимост. Аз не съм някаква разпоретина, нормален човек съм. Не ходя по мъже, искам на човека до мен да не му липсва нищо. Да се чувства задоволен до мен да му е хубаво.
Но не може само той да иска да иска и да иска от мен. Да не ме зачита, болката да му носи удоволствие. Екстремни неща да се превръщат в нещо като нищо за него . Да се бие в гърдите колко е извратен, а всъщност той не би направил нищо което аз искам.
А ми е ясно, че точно тези женички дето пишат колко искат точно така да ги порят даже не са и опитвали. А просто гледат много порно и имат такава фантазия. Като им се падне един такъв ще говорят друго.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c98cf00333
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Ти не си фригидна, а тъпа! Той те използва за безплатна проститутка, която да му слугува на болните фантазии. Много малко са жените, които ще се оставят да ги третират като робини, без право на желания и собственна воля. Не иждаш ли, че на него не му пука за тебе. Ако той те обичаше, нямаше да се държи така с теб.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3b22355ed3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Мила, има всякакви курвета. Имах две приятелки, вече бивши, които мъжети им ги издържаха и те по цял ден кифлееха по моловете. По едно време в техните клюкарски среди се заговорило за някакъв новопоявил се мачо. Много му бил голям инструмента, потентен и така чукал жените отзад, че онези няколко дни ходели като в панички, но пак го търсели. И представяш ли си, едната, после и другата се изчукаха с него, да проверят дали е истина. Това ми дойде в повече. Спрях да се виждам с тях. Мъжа ми и без друго ми казваше, че не са стока.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: f919310d5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Авторке, отговорът го знаеш и сама, но явно пускаш темата, за да се увериш дали е правилен. Послушай себе си и го зарежи този. Няма ли уважение и любов в една връзка, ами не си струва, кой каквото иска да ми разправя. Той те третира като боклук. И на мен ми харесва грубия секс, но това се случва само когато го искам и с мярка. Да не съм вещ че да му удовлетворявам всичките желания? Утре може да реши да те опикава и ти какво, ще си търпиш, за да е доволен той ли? Сексът трябва да е удоволствие и за двамата, а не единия да бъде измъчван, за да му е кеф на другия. Това, че не го интересува какво ти е, как се чувстваш е много показателно колко държи на теб. Направи правилния избор, авторке, и прекрати тая безперспективна връзка, защото е явно, че ти остава само да страдаш и че ама грам не му пука за теб. Не го ли направиш ти сега, като ти се насити той сам ще иска да те смени като износена постелка, за да може да "разпорва" някоя неразпорена.
Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0e75e217ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Нещата, които си описала са част от това, което аз обичам да правя. Само с подробностите, че и приятелката ми също ги желае и им се кефи на макс и хигиената е най-важна. Явно имате несъвпадения в сексуалните желания. За него може да е ок, ако му се подчиняваш и това го със сигурност много дърви, но ти имаш проблем и нямаш нужното желание да го задоволяваш и да му се подчиняваш. Помисли добре дали няма да ти липсва ебането с него, кажи му, че искаш да си починеш известно време от такъв агресивен секс. И ако решиш, че не искаш повече така, скъсай с него без да отлагаш. Все пак е важно и двамата да изпитвате удоволствие.

Мъж, 24 години

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 0c4474af50
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Айдееее, 50 нюанса сиво

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 2398002a5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Сложи му едби белезници под предлог изненада и му заври един вибратор, без смазка и без да внимаваш. После го питай дали му харесва чувството, което ти причинява редовно :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker