Проблем ли е миналото ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Проблем ли е миналото ми
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 3148 пъти
Първите ми две връзки бяха сериозни и продължиха съответно 2 и 3 г. След втората обаче бях много наранен, разделихме се по лош начин и се зарекох никога повече да нямам сериозна връзка. Тогава бях студент още и явно съм бил твърде неопитен да разбера, че все някой ден ще искам сериозни отношения и дори семейство и реших да компенсирам по свой си незрял начин и да правя секс със случайни жени. Започнах да излизам много по купони, дискотеки и там от време на време се намираше нещо.

След завършването си нещата продължиха с пълна сила. От сайтове, приложения, клубове правех секс с всичко, що можех. Не отбирах много и макар от време на време да случвах на красиви и малко по-стойностни жени, правил съм го и с не малко низки - омъжени, възрастни, пияни, откровено леки жени, дори направо пропаднали. Случвало се е да лъжа, че имам сипатии и сериозни намерения, само и само да ги вкарам в леглото. Правил съм го и със семейна двойка, с две приятелки едновременно, както и няколко мъже с една жена. По морето също с няколко рускини, а в Турция това лято и с една разведена полякиня го направихме на бързо в нейната стая, понеже детето ѝ си играеше с другите деца от хотела на нещо като открита площадка между стаите, подредени в кръг. Тогава ми се стори забавно, но след като се прибрах и мина еуфорията, се замислих, че това можеше да бъде моето дете. Може някой ден и аз да се разведа и на моето дете някой непознат чичко да чука майка му в хотелската стая, докато то си играе. Тази мисъл не ми дава мира вече няколко месеца.

След 10-тина години разхайтен живот, започвам да осъзнам, че се чувствам празен и не искам с това да ме помнят, като умра. Искам една нормална сериозна жена, с която да създам семейство и да се обичаме. Само че все си мисля, че нормална жена не би приела добре миналото ми, а аз искам да съм максимално открит, искам да има пълно доверие и никакви тайни между мен и бъдещата ми съпруга. Питането ми е към жените дали това би било проблем за тях?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: f95b697717
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ничие минало не е проблем, стига да не започне да прозира в настоящето и да контролира бъдещето. Ако наистина Вашата мъжка дума е, че сте приключили този начин на живот - трябва да Ви се гласува доверие. Но ако го казвате просто така и си продължавате постарому - не сте никакъв мъж.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d97845f7dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Естествено, че миналото ти би било проблем за мен. По-добре недей да разказваш това на никоя, защото свястна жена едва ли ще приеме такова нещо.
Ж19

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 4050e73995
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Абе какъв проблем бе човече!!! По-скоро великански проблем щеше да е ако си девствен на 30, отколкото ако си спал с 1241 жени. В очите на жените (а и на много мъже) ти си раздрънкан опитен пич....щом толкова жени са те намерили привлекателен и са ти се пуснали.
Жените имат силно развито стадно чувство. За една жена е привлекателно това, което е привлекателно за другите жени. Никоя жена не иска да е с мъж, който другите жени не намират за привлекателен.
Девствеността преди брака се цени от мъжете, не от жените.
Дано успееш да си намериш, някоя свястна жена, с която да си прекараш живота. Успех!

Буци

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 6bbfebff9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А тази която ще вземеш сигурно ще е света вода ненапита-самото олицетворение на морала и праведността, превъплътени в женския и образ.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 470a596257
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Не си ли чувал, гузен негонен бяга. Много ти е гузна съвестта, и затова те е страх от сериозна връзка, мислиш си, че и жена ти така е живяла. Няма да имаш доверие на никого, защото самият ти си покварен. Не погубвай свястна жена, вземи си някоя която се е чукала като тебе!

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e74e35c045
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Брат, ако не си спал с проститутки, не само няма проблем, ами даже е плюс. Защото това да спиш с проститутки, от жените се приема за долно, понеже за тях проститутките са най-долните жени. Но ако си спал с безплатни курви, наркоманки, стари, грозни и всякакви, няма проблем, даже е предимство. Аз поне това разбирам от темите напоследък.

Виж, че момчето, спало с 2 проститутки го направиха на 5 ст., а ти си изчукал най-долните жени, но още никой не те е разпънал на кръст и си траят, защото са безплатни. Мислиш ли, че е случайно?

Ако беше казал, че си си плащал,до сега да се бяха изредили 20 жени да те плюят колко и гаден. Единият коментар от онази тема беше нещо от сорта "по-добре да си бил желан от жени, отколкото да си си платил да те изтърпят 1 час". Пък че тези 100 били по-долни и от проститутки, голям праз. Много вярно го е казал горния, че стадния инстинкт е особено развит при жените.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1cd98ff0fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Типична женкарска история- ходил, ходил, пък сега коя ще ме вземе такъв. Ами да си мислил. Да, проблем е, защото трудно се отвиква от женкарството и може да нараниш жестоко някоя нищо неподозираща жена. Типична женкарска история наистина.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a0235800c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Какъв проблем може да бъде миналото ти? Мъжете имаме тази привилегия, че можем да бъдем с много жени. Не се съобразяваме с биологичен чосовник и възраст. Нищо не ти пречи, след като си се налудувал да забършеш накоя сносна женица. Имаш опит, имаш поглед върху взаимоотношениата с жените. Това е голям плюс за теб.Ти да не раждаш, че да се пазиш толкова. Никой не гледа сериозно на развратница, защото друга и е биологията. Миналото на жената е важно. Мъж да си на тоя свят.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ad8ed433dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Кажи и "бъл съм със 80 жени" и не кавай нищо повече. Ще си помисли, че лъжеш ... освен ако няма 400 сними с азлични жени във фейса ти.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 6eb1d2b4ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Човече, на мен не ми дреме да си спал и с 2000 жени. По-добре да се прави това на младини, а не когато имаш семейство и да го разрушиш. За мен това не би било никакъв проблем в човека до мен, стига да не е хванал болест и когато влезе във връзка с мен да приключи с този начин на живот! Разбира се, за по-комплексирани жени с ниско самочувствие ще бъде проблем миналото ти, затова подбирай на кого какво казваш!

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: f91f58a399
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ти гледаш само назад. Сложил си си сам граници, заричаш се.....проблемът е в теб. Каква е връзката, че тя е разведена и има дете и ти си я....ти още жена не си си намерил та се и разведе и ако детето е твои....глупости. Отиди и поговори с психолог, нямаш нужда от форумни психолози, като нас. Иди и поговори със специалист, за да ти помогне с други очи да погледнеш та живота и на жените иначе ще се въртиш с собствената си обърканост и ще продължаваш Всеки си имаъквояга историята, може истински да се влюби някоя в теб, но ти с твоите терзания надали ще задържиш и надали ще иска да знае да сексуалните ти преживявания. Стига с тези предрасъдъци. Затова и жените все казват, че сте вторият й партньор.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: f81e88a2a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Извинявай, ама правиш много лошо впечатление с епитетите, с които наричаш тези жени. Ти за много извисен ли се мислиш, че да ги наричаш пропаднали? Тези жени и те с хора, ти дори не ги познаваш добре, че да си вадиш заключения. Имаш проблем с егото. Не си по-добър от тях изобщо. Много дори може би са се надавяли на връзка с теб, но не, за теб те са "пропаднали", сигурни сме че ти си идеален, нарцис такъв! Да си се замислял, че някоя уж обвързана може да я прибива мъжа й вкъщи примерно? Или пък някоя друга да пие, защито примерно е била изнасилена или друга подобна гадна житейска история? Обаче ти си повърхностен и не можеш да вникнеш в живота, май всичко се върти около теб и това какво "нещо" си си намерил. Жените не са предмети! С това мислене просто не губи времето на никоя, не го заслужава. А най-малкия проблем на оная майка е, че спи с някакъв в хотелска стая, проблема е, че е оставила детето само! Това трябва да те притеснява, а не че някой може да спи с жена ти в бъдеще...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ad2a8cfb3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Не би трябвало, но може и да стане проблем. Ето, например аз съм с един, дето все ми мели за един свингърклуб, в който на всичко отгоре и се запознахме, ха, ха. Но да видим докога ще го изтърпя...

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 092f38effd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Да, проблем ще е за жени с нормално сексуално поведение, като мен. Ще ме е гнус от тебе. Понеже съм имала порядъчен брой мъжки курви за ухажори (предполагам, че всяка жена е попадала на подобни), и знам колко ми е било неприятно дори да си помисля за някакви интимности с тях, дори и целувки. Буквално ме е гнус. Щом всяка може да го има само с щракване на пръсти, аз отказвам поръчката. Мъж за обща употреба е също като жена за обща употреба. Закъсалите ще го ползват, но никоя няма да го иска за постоянно. Преди въобще да изляза с някой, внимателно го проучвам, и ако усетя, че е курва, въобще не излизам с него, или минавам на приятелска вълна, ако ми е интересен като събеседник или имаме общи интереси, като му обеснявам, че заради лични съображения, не желая нищо повече. Криенето на фактите също не е вариант. Вярно, отначало да речем ще скриеш, но рано или късно се разбира. И тогава ще стане още по-гадно. Според мен си вземи жена с по-леко поведение и минало, подобно на твоето. Ще имаш много по-малко проблеми във връзката, защото няма да си упрекван за миналото, нито пък ще си и неприятен заради поведението ти преди, а не се знае дали не и сега.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ed556354b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Миналото е минало, имал си 2 сериозни връзки и след това просто в един дълъг период от време си търсил нова връзка, бил си с няколко жени и не се е получило и толкоз.
Идеята е че няма и не си длъжен да се обясняваш и отчиташ пред когато и да е било.

Ж33

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: db69381369
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Аз като жена не бих имала проблем с мъж като теб. Разбира се да си здравословно ок. Мисля, че най би ти паснала с по бурно минало. Това в никакъв случай не значи, че такава жена не може да е отговорна съпруга и майка. Казвам ти го от преки наблюдения

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 031ce4f92d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Да, огромен даже. Не бих се занимавала с мъж като теб, дори за веднъж. Съжалявам да ти го кажа, но си си осрал бъдещето.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 473629d5e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Сами по себе си, тези бройки не биха ме притеснили. Но ме притеснява, че травмата от първите ти връзки и последващият начина на живот са изкривили представите ти за жените и за връзките и си станал неспособен да водиш нормална такава. Познавах един като теб, първата му сериозна връзка го беше зарязала грубо след като дошли заедно в София. И той се отдал на краткотрайни връзки и изневери. Имаше тежки проблеми с интимността, тотално недоверие към жените, неспособност за нормална комуникация и бягане от всички емоционални проблеми, които той забъркваше. Каквито и чувства и желания да има, не съм сигурна, че нещата могат да се получат, ако човекът отсреща е емоционално осакатен. Не знам дали твоят случай е такъв, авторе, но е добре да изчистиш травмите от миналото, ако наистина искал нормална връзка.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 7f91c4d50f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Здравей, авторка съм на темата "Съмнения за двойнствен живот". Моят мъж е бил като теб, не е бил максимално открит с мен. Още отначалото темата бивши е табу, нито иска да знае за моето минало, нито да споделя за своето. Аз разбрах за миналото му 8 години и 2 деца по-късно. Сигурно е бил с над 100 жени. Адски странно ми е, откакто разбрах. Чувствам се измамена, а него го чувствам непознат. Иска ми се да ми беше казал всичко в началото, а не да съм поставена пред свършен факт. Нямам представа какво щях да направя, обичам го и обичам семейството ни, добър е, дори чудесен баща. Мисля, че имах право на информиран избор, и че пак щях да избера него. Сега тези признаци от миналото му вероятно ще ме преследват винаги. Дори да се е променил, дори да се е наживял и аз да съм последния му избор, аз вече няма как да го повярвам. Не виждам никакъв смисъл да му казвам какво съм открила, вече няма думи, с които да ми върне доверието. Коментарите в темата ми се делят на "вълкът козината си мени, но нрава не" и " ти си луда да съдиш човека за неща преди връзката ви".
Ето, аз ти казвам, бъди искрен и ще получиш шанс за хубаво семейство. Бъди честен и ти, възможно ли е да се промениш и знаейки, че навън е пълно с лесни жени, да останеш верен на една?

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 468085b455
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Напротив. Миналото никога не е проблем :) Важно е настоящето и бъдещето. Заедно съм с моят приятел от три години, живеем заедно и сме абсолютно моногамни. Преди и двамата бяхме разхайтени, аз не си поплювах, но той ме биеше от всякъде по бройки. Съответно се влюбихме и нещата просто потръгнаха. Когато си с правилния човек ти самия няма да искаш да си лягаш с всяка втора :)

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ef084b2d0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Изобщо не бих се занимавала с теб. Пълен отврат.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 457d3efefe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Важно е настоящето и бъдещето с жената, която избереш, както и отношението ти към нея.
Поживял си, помъдрял и си се спрял.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 19c624f1bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Жена съм, казвам ти в прав текст - не те харесвам, авторе. И такива като теб - „всеядни“ животни и от двата пола. Да не кажа по-обидна дума с буквата К в началото. Не вярвам в никакви катарзиси, радикални промени, внезапни „проглеждания“ и пр. Миналото е като задника- все е зад теб и навсякъде го носиш. Ти си покварен човек, как да вярвам на такъв? За някои може да си напълно приемлив, разни хора-разни идеали, както е казано. Аз говоря само от мое име.
Дано , както са казали и по-горе, се събереш с някоя себеподобна, че да не страда някоя не развратна жена заради теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker