Педофил - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Педофил
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 5997 пъти
Здравейте,
пиша тук защото не знам на кого да споделя, а ми тежи истински това, което ще напиша. Ще бъде дълго, извинявам се. Искам истински мнения дали проблемите в главата ми са свързани с този "белег" от миналото.
Когато бях на 8-9 години бях сексуално насилена от комшия във входа. В момента съм на 20.
Ситуацията протече по следния начин.

Този човек имаше жена и малко дете, като малка много си играех с 2-3 годишни (и с деца на моята възраст, разбира се) и майките от блока ме обичаха заради това, защото си играех с децата им включително и с детето на това семейство, тогава да е било на годинка, 2 най-много. Имах и приятелка на моята възраст и заедно ходихме на гости при въпросното дете бяхме "каките" и беше много сладко и готино. Майката работеше, а бащата стоеше вкъщи и се занимаваше с детето.
Един ден ни покани на гости да си играем с малката, аз бях на 2 етаж, те на 4. Така и стана, играхме си с играчки, то и ние бяхме деца тогава, гледахме някви детски и после детето заспа, ние с моята приятелка искахме да ходим да играем навън, но бащата ни каза да останем да ядем сладкиши (нещо такова) и да играем някаква си игра, мисля, че беше "не се сърди човече", няма значение. Аз бях застанала от дясната му страна, приятелката ми от лявата. Още в началото усетих, че нещо не е наред, защото постоянно ни прегръщаше и направо ме е срам да го напиша..... но ми бръкна в панталоните и започна да ме пипа, все едно искаше да си вкара пръстите вътре и като го пиша наистина ми идва да се изповръщам, но точно това се случи. Беше отзад, тоест бръкна ми в панталоните иззотзад и приятелката ми НИЩО не забеляза. Продължи няколко минути, аз просто бях стъписана, не казах и не помръднах изобщо, не знаех и какво прави изобщо, на 8 (или 9 години, не помня точно, но нямах никакви сексуални познания), не знам какво е секс даже! Мислех си, че секс е когато се целувате голи в леглото, тва съм виждала по телевизията. После когато си тръгвахме ми прошепна "няма да казваш на никой нали, че те МАЧКАМ там" и аз измърморих ''не'' и си тръгнахме. Така и стана.
НИКОГА нищо на никого не казах, умирах от срам и още умирам от срам. Споделям го тук, защото е анонимно и никой не знае коя съм. Кълна се, че и до ден днешен си вменявам, че аз съм виновна затова и ужасно много се срамувам.
Между другото, семейството редовно идваше на гости у нас, родителите ми си говореха с тях, смееха се, забавляваха се, а ако само не бях толкова страхлива и наивна и бях казала на някого, на баща ми..... щеше да превърти сигурна съм. НО МЕ БЕШЕ СРАМ, не знам от какво, той е гнусен педофил, има дъщеря!! След случката бях пак на гости още веднъж и последен, но майката беше там и аз бях с мойта приятелка и мислех, че нищо няма да стане, но УВИ ТЯ ИЗЛЕЗЕ. (Искам да вметна само, че ЗНАМ колко съм тъпа, наивна, глупава и всичко да отида пак и да не кажа нищо, но по дяволите бях ДЕТЕ в главата ми беше само криеница, гоненица и детските от Джетикс). Когато излезе, ние стояхме в кухнята с малкото дете и правехме думички от онези букви, които се падаха от Данонино, няма значение, но той не спираше да пише "п*тка, к*р" и някви сексуални намеци, после (КАПАКА) отиде да пикае и си ОТВОРИ ВРАТАТА ШИРОКО... и си бараше оная работа. С мойта приятелка се спогледахме и тя почна да се кикоти, само че аз исках да побегна с 300 тва и направих. За части от секундата просто избягах към вкъщи, разтреперена, ужасена, плаках, срамувах се. Мина известно време и почнах да го преодолявам, дори не знаех кое. Смисъл, знаех, че не е правилно, но мислех, че виновната съм аз. Оглеждах се като идиот като излизах да си играя на площадката, която беше буквално пред входа ми... и веднъж за голямо нещастие го засякох пред входа и думите му бяха: "Виж, много ми се иска да го направим, сещаш се какво имам предвид". Тогава се разревах и с писъци отидох при майка ми и й предадох думите му, тя го извика, побъбриха си И НЯМА ПРОБЛЕМИ, НЕ СЪМ ГО БИЛА РАЗБРАЛА, ТОЙ Е ЧУЖДЕНЕЦ И МУ СЕ Е ОПЛЕЛ ЕЗИКА. (Арабин беше). Ама пак аз съм си виновна, щото тогава ако й бях казала за "случката" щеше по друг начин да гледа на историята. Не съм нито расист, нито ксенофоб, но като цяло от мъжете от тоя етнос изобщо нямам добри впечатления, на Лъвов мост като ги гледам са готови да си легнат и с 5 годишно. Но тва е друга тема. Денят в който се ИЗНЕСОХА беше паметен, просто бях толкова щастлива, че дори не мога да ви опиша с думи. Родителите ми ги изпращаха... прегръщаха се, аз стоях на прозореца и само чаках да се разкарат, момента в който си отидоха просто ме обзе едно огромно спокойствие. Този момент го помня много добре, по-точно помня хубавото чувство.

И после почнах да гледам порно, не че знаех какво гледам, но почнах да гледам и то някви не особено нормални неща. Не знам тва свързано ли е, но споделям. На 15 се запознах с още един ПЕДО, но модерен. Беше на 24, много говореше, много интелигентен уж, много зряла съм била за възрастта си и общо взето абе всичко готино, което исках да чуя! Няма да разтягам локуми, но спахме заедно, аз естествено много тежко го преживях, много реване, а не осъзнавах, че един МЪЖ на 24 години, стабилен, НОРМАЛЕН няма да се занимава с 15 годишна пикла!!! В момента съм на 20, приятеля ми е на 24 и не мога да си го представя с няква 15 годишна ученичка, тва си е модерната педофилия за мен и личното ми мнение е, че девойки на по 15-16 години с мъже на 24+ си е също толкова отвратително, просто явно зрелите жени НЕ им връзват и има защо.
Нещата се наредиха от както съм със сегашния ми приятел, вече трета година живеем заедно на семейни начала, работим, всичко е точно между нас, той е много грижовен и внимателен към мен. Пак подчертавам, че нито той, нито никой не знае за това. От няколко седмици сънувам онзи (първия) изрод, сънувам гнусни и неприлични неща, които просто няма как да споделя. Като погледна прекрасния ми мъж за секунди виждам онова грозно негово изражение и просто ще се побъркам. Какво да правя?! Психолог? Ще ми помогне ли терапия? Да споделя на 4 очи на някого всичко това.

В историята ми няма и грам преувеличаване, дори съкватих някои неща. Благодаря искрено на всички, прочели и отзовали се. Бъдете здрави и пазете децата си!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 9e021b1e28
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти, съжалявам за случката, която ти се е случила. Ти не си виновна. Арабите и ислямистите следват "пророка" си, който се е оженил на 8-9 годишна. Това настрана, но едно е 8-9 годишна, друго е 15-16 годишна. На 15-16 години в миналото са се женели, тогава са сексуално зрели. Съвета ми е да е простиш и на арабина и на себе си и да забравиш. За финал, надявам се това е истинска история а не кондициониране за приемането на истанбулската конвенция и джендърството като нещо нормално и отнемането на деца от родителите им. Забелязвам, че продажните НПО-та се активизираха отново и почнаха със сополивите истории за домашни насилия, лоши мъже и подобни пропаганди.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: d18fac1956
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първата история е нистина гнусна.Трябвало е да кажеш на баща си!Но те разбирам,била си малка.Просто се чудя как тези изроди спят спокойно

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: c0202c1b62
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да, психолог е най-правилното решение, ако не желаеш да споделяш с близки. В България по някаква причина на хората им е много трудно да отидат, а на запад е толкова нормално. Силно вярвам, че много ще ти помогне терапия, да споделяш на някой, който хем е "безопасен" и извън живота ти и няма да ти се разбъркат нещата, хем знае как да работи в главата ти и да ти помогне да си наредиш всичко. Успех и дано скоро ти помогнат да продължиш живота си, който звучи прекрасно и в правилна посока!
S.A.D.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: d6c0a6d3f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

5.   На 9 години добре съзнаваш какво значи някой да ти рови в гащите. Наистина си си виновна, че си се оставила на това. Малко на измислена история звучи. Да ти ровят в гащите и да не реагираш, а приятелката ти на метър от тебе да не разбере какво става. Ти ако не си мърдала, ръката на този арабин няма как да не мърда, поне това щеше да види приятелката ти. Има раздел измислици, пишете там.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 812c11c548
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Мисля, че темата дори и истинска има за цел да провокира някаква антипатия към мюсулманите. Не че и аз ги долюбвам , ама просто си личи и има скрит подтекст.
Иначе защо точно сега ще тръгнеш да споделяш неща от преди 12 години...

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 1429c5d8d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   арабите са големи болкуци, ебът се с деца, старци от същия и другия пол,всякакви близки роднини,животни, тия не са хора а изроди

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 056fa283bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Според мене, си допуснала голяма грешка,че не си казала на родителите си, поне на майка си! Такива изроди, като този точно на това разчитат, да си мълчи момичето и да се страхува. Това ти е капиталната грешка,че не си казала на никого. Как си запазила толкова огромна тайна? Такива неща тежат цял живот. Имам такава приятелка, беше осиновена и нейния баща я обарваше. Не съм мъжемразка но 80% от мъжете са чудовища.. Ти така като си мълчиш, знаеш ли с колко момичета ще го направи същото и всяка като я е срам като теб и страх, той ще си живее безнаказано. Но според мен, при теб е бил по-голям срамът отколкото страхът. Според мен кажи на майка си, и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО психолог! Даже ми е странно,че имаш интимен партньор, за което ПОЗДРАВЛЕНИЯ. А за арабите няма какво да ти говоря, при тях е като традиция, да спят с деца, много ми са противни и ме е страх от тях. Бог да пази България, и всички невинни хора по-земята.

Хелга

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 7bddc716f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Авторка:
Защото ми тежи хораааа ,за тва споделям, не щото много ми е приятно да се сещам. И съжалявам и се обвинявам до ден днешен, че не споделих на никого. Всичко щеше да е много по-различно, баща ми щеше да превърти и да го пребие най-вероятно, майка ми нямаше да спи по цели нощи и да се тревожи! Бях на 9 по дяволите, да, ок, знаех, че не е правилно и въпреки тва ме БЕШЕ СТРАХ, от къде да знам кво ше му хрумне точно в тоя момент?!!? ИЗПЛАШИХ СЕ. Това е. Чудех се дали да казвам, че е арабин точно заради тия коментари, явно беше грешка! Нямам нищо против никоя религия и вероизповедание, просто го подчертах! Религията учи на любов и уважение, а не на педофилия, тва ми е пределно ясно! Благодаря на 1, 2 и 4.
Написах, че се срамувам цял живот и го споделям сега, защото сега го сънувам и ме тормози и ми е отвратително срамно и трудно да говоря затова, тук не се притеснявам защото е анонимно

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 7bddc716f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката:

ПЪРВО, явно беше грешка, че написах, че е арабин. Нямам нищо против никоя религия и вероизповедание. Религията учи на любов, уважение, а не на педофилия. Тоя просто беше и сигурно още е извратеняк!
И второ. Да, бях на 9, и да, осъзнавах, че не е правилно и знам, че аз съм си виновна, че не казах на никого никога. Баща ми щеше да го спука от бой, майка ми щеше да се поболее от притеснение. Споделям СЕГА, защото сега го сънувам и ми е отвратително като се сещам и ми е трудно да говоря затова с когото и да е, пиша тук защото е анонимно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: bbd424482c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Написах го 2 пъти, щото ми даде грешка и мислех, че не се е пратило

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5ce42d04e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке, случвало ми се е нещо подобно и дълги години го таях в себе си.
Първо - това НЕ Е БИЛО твоя вина. Била си дете, което не е могло да се защити, не е имало какво да направи. Виновен е онзи изверг. Но вече не си дете и имаш ходове.
За връзката ти като тийнейджърка с 24-годишния, няма от какво да се срамуваш. Странно е, но това не е педофилия, не е нещо ненормално. Напълно възможно е мъж на 24-25 да бъде привлечен от тийнейджърка.
Отиди на психолог категорично. Последствията от това, което ти се е случило, могат да бъдат излекувани, но само ако положиш усилия. Ще ти споделя и една книга, която много ми помонга: "Overcoming Childhood Sexual Trauma". Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 0c5c6df3fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Ами такива са някой мюсюлмани. И това не е расизъм. Ако толкова ги харесвате, оставяйте дъщерите си в техните ръце. Авторке, разбирам мъката ти. Не си виновна за нищо. Има възмездие за подобни хора.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: d590b87b97
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   До 5

Извинявай! Ама току що видях, че обвиняваш 9 годишно дете, че някой му е посегнал ...
Потърси помощ. Не се шегувам.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 9db6c68b6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Мда, не мисля че има смисъл да го коментираме, трябва да сте слепи за да не видите че темата е измислена.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: e6475af690
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Авторката, съжалявам за случилото се, но дори и да беше казала на вашите, сигурно нямаше да ти повярват. Ти си казала веднъж и майка ти е повярвала на него, а на на теб. Същото щеше да стане ако беше разказала останалото. Просто повечето хора са склонни да смятат че децата си измислят и такива като тоя изрод на това разчитат. Отървала си се леко.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 0e799dd967
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Така аз съм арабка и мюсюлманка и за съжаление и аз приживях същото като бях малка беше христянския българин ми дядо който правеше същите простотии и други който няма да описвам. До сега ме е срам и никой не знае за съжеление нямам какво да ти кажа за да ти помогна понеже аз самата не съм намерила начин. И това което си почнала да гледаш е свързано с нещата случили се и аз бях гледала подобни неща. Общо взето пиша го това за да знаеш че ни си сама.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 18a7889fdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Дори да си готова да споделиш на близки, според мен е по-правилно да отидеш на психолог. Защо? Защото с психологът ще проведеш терапия, която ще те накара да приемеш случилото се и да продължиш напред, да функционираш като човек без травма. Хората си мислят, че психолозите просто си говорят, но те всъщност са учили много и задават правилните въпроси, измислят правилните "задачи/занимания". Намери си специалист с опит, това ми е съвета.

Коментарът ми е друг. Ти си била дете, не можеш да се съдиш за нищо. На 8-9 години изобщо не си била наясно как е правилно да се реагира, страхувала си се и си се срамувала. Наясно ли си, че има жени, които са били насилвани в зряла възраст и не са реагирали, защото са се страхували и са се срамували? Ти си била дете... не можем да съдим онези жени, няма как да съдим и теб. Хората четем тази тема и си казваме "О, тя е трябвало да потърси помощ! Как може да не го е направила? ". Ами, може и е разбираемо. Това е унизително за човек и още повече за дете. Сега искам да помислиш много хубаво. Ако ти имаш дете и то преживее нещо подобно, но ти каже след години, ще го обвиниш ли? Как ще реагираш? Ще го прегърнеш или ще му се разкрещиш? Защото, Авторке, ти си склонна сама да си удариш шамар за случилото се, но не и да си кажеш нещо мило, не би се и прегърнала, ако имаше как.
Мисля си и нещо друго, вече не си дете. Зрял човек си и онази случка се отразява на емоционалното ти състояние, пречи ти на съня. Въпрос на време е да започне да ти пречи на връзката и на живота. Сега си пълнолетна, зрял човек си. Събрала си смелост да пишеш тук, но това не е разумното решение, а само крачка към него. Най-правилно е да потърсиш помощ от професионалист, за да можеш ТИ да живееш собствения си живот пълноценно. Да гледаш мъжа си и да го целуваш без да си спомняш за онзи педофил. Погрижи се за себе си. Не можеш да върнеш миналото, но можеш да положиш усилие за да излекуваш раните си.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: a1581c446a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   15, на 9 години арабските жени вече раждат, даже пророка им е бил педофил, спял е с такива момичета. На 9 години момичетата у нас са вече проумяли, не са като мюсюлманските жени заблудени от религията си. Грешка е било, че изобщо е влязла в дома на арабин, и още по голяма грешка, че го е оставил да рови в гащите й. Арабина не можеш да промениш, но, че 9 годишно момиче мисли като 5 годишно наивно дете, това вече е за промяна. Помощ ти трябва на тебе, личи си от коментара ти.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5708e63ff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Не си виновна, че ти се е случил този проблем, но си виновна че зацикляш на него, не го преодоляваш и го използваш за оправдание на всичко, които не се получава в живота ти. Много е удобно да имаш алиби на жертва на жестокия свят и да не носиш никаква отговорност. След 10 години още ли ще бъдеш такава - без нормални отношения с мъж, без семейство, сигурно недоволна от работата си и от още куп неща. И като те питат защо така, какво ще кажеш - ами щеше да е много различно, ако не ми бяха бръкнали в гащите преди 20 години. Стягай се докато е време! И не се превръщай в истеричен съдник търсещ лов на вещици. Какъв ти е проблема, че 15 годишна се шиба по собствено желание с 24 годишен? Това вече не е онзи случай, който те е травмирал. Просто ти не си знаела какво искаш. Първо си направила нещо, след това си решила пак да се изкараш жертва.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 3b110b919f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Здравей,

Аз съм мъж на 35 години.
Разбирам те много добре, защото ми се е случвало нещо подобно макар и не толкова инванзивно. В началото на 90те имаше много клубове за компютърни игри - примерно, някакъв голям апартамент с 20 маси и 20 телевизора свързани с телевизионна игра... както и да е, веднъж бях отишъл в един клуб до НДК. Бил съм на 9-10 години. Започнах да играя и след малко при мен дойде управителя на клуба, сигурно е бил на 30тина години. Започна да гледа в играта и да ми обяснява някакви работи свързани с нея и в същото време да ми масажира краката и ходилата. Аз бях достатъчно голям, за да разбера какво става, но просто се вцепених от страх и продължавах да играя все едно нищо не става. От днешна гледна точка, предполагам, че едно дете в такава ситуация се чувства безпомощно срещу възрастния човек и просто не знае как би могло да му противодейства и за да не стане по-лошо се прави, че няма нищо... След малко някой го извика за нещо, аз бях платил за 1 час, може би бяха минали 10 минути, но в момента, в който педофилът ме остави, за да свърши някаква работа, оставих играта и избягах.

В последствие, чувствах голям срам. Просто не можех да си представя да отида и да разкажа вкъщи как някакъв мъж ми е галил и опипвал краката. От друга страна ме беше страх и че баща ми би могъл да изперка и да отиде и да застреля онзи изрод. И един по моя вина да влезе в затвора... Сега виждам, че е било грешка и при възпитанието на моите деца им подсказвам, че ако нещо от този род се случи, трябва веднага да ми кажат.

В твоя случай, това, което допълнително е утежнявало ситуацията е фактът, че ти си виждала насилникът и още по-лошо, той е подържал контакти с твоите родители.

Без да умаловажавам случилото ти се, се радвам, че за щастие не те е изнасилил.

Аз мился, че едно или друго нещо ни влияе дотолкова доколкото ние му позволим. Аз лично имах друг травматизъм от детството си, който ме преследваше повече от 20 години, като теб сънувах сънища и се терзаех. След като намерих сили да се изправя срещу това, което ме тормозеше и да говоря за него, изведнъж, просто на мига, почувствах облекчение и лошите сънища спряха.

Съветът ми е да се видиш с психолог. Мисля, че един специалист би ти обяснил много добре, защо си се чувствала по начина, по който си се чувствала, какви последствия това е имало върху теб, върху решенията ти и възприятията ти за света.
Когато човек разбере, че всъщност вътрешният му свят не е нещо счупено, защото той не е наред, а е чисто механична функция на преживяното, тогава спира да се самообвинява и разбира, че всичко си има някаква логика. Това ще ти помогне да преместиш фокуса си върху настоящето и бъдещето и да приемеш миналото без да се упрекваш.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 69d77da055
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Не си виновна! Ти си била прекалено малка и не си осъзнавала това, което ти се е случило. Педофилите се възползват от незнанието на жертвите си и често им вменяват „че това е игра и не е лошо“.
Та ти дори не си разбирала какво се случва. Но, избий си от главата, че си виновна! Едно малко детенце не е виновно, че по света има извратеняци, които се възползват от неговата наивност.
Иначе това няма как да не повлияе на психиката ти. Най-добре иди на психолог и поговори!
Жертвата не е виновна, че е жертва. Ако си знаела какво ще ти се случи, надали си щяла изобщо да припариш в дома му.
Между другото такива неща се случват, не само заради липсата на съзнание, а и защото никой не очаква да му се случи такова нещо. Понякога човек остава прекалено озадачен от това, което му се случва и не знае как да реагира.
А и каквото да си говорим, този човек е злоупотребил с теб, за което няма никакво оправдание.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f7edd6d9c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Мисля, че ще ти олекне ако свалиш като са от сърцето си. Сподели с приятели си, Няма защо да криеш. Сподели и с вашите и ше видиш как ше ти олекне. Разбира се и с психолог.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 69d77da055
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Номер 6, много хора, преживяли насилие като деца, отказват да говорят за това, защото ги е срам или ги е страх. Това е често срещат феномен и педофилите се възползват най-вече от страха на децата. За това след години решавата да проговорят.
Сексуалното насилие в ранна детска възраст води до травма, която минава през целия ти живот и създава много психологически и сексуални проблеми.
Поинтересувай се малко от психология! Чувал ли си понятието „потиснат спомен“? Е, това е нещо много тежко, което ти се е случило като дете и те е травмирало, но не си го осъзнавал напълно и си опитал да го забравиш.
Но след време този спомен се връща и изплува в съзнанието ти в по-зряла възраст. Тогава вече разбираш какво ти се е случило и се чувстваш отвратен. Често се случва и жертвата да се обвинява, така че това не е новост.
Само хора, които са били насилвани или жестоко травмирани като деца, знаят какво е усещането.
Не вярвам това да е тема, провокираща „расизъм спрямо мюсюлманите“.
И не мога да разбера защо винаги, когато се чуе за сексуално насилие, толкова хора тръгват да оправдават и да защитават насилника. Че дори и да го съжаляват.
Не е расизъм. Пак обърнахте темата на „ религии и расизъм“.
Ти номер 6, да не би да си мюсюлманин, че толкова се засегна? Не се заяждам, просто питам.

Става дума за насиле и психологически проблем. Пак повтарям, много хора, преживели насилие, дълго време отказват да говорят за това, защото им е трудно и ги е срам. И защото се обвиняват и смятат, че те са позволили това да им се случи. Но те не са искали.
Поради такива причини, също не казват нито на най-близките си, нито на полицията, защото се притесняват, че може да ги изкарат виновни или че лъжат, а техните насилници да излязат жертвите и да продължат да си се разхождат на свобода. Да не говорим, че много насилници се озлобяват, ако жертвата проговори и това води до още повече насилие.
Сега, какъвто и да е бил въпросният мъж, без значение от религията му, това което е направил, е меко казано извратено и болно. За разлика от авторката, той много добре е осъзнавал какво е вършил и за него самият, няма никакво оправдание. Би трябвало да се фокусирате над това, когато има дадено престъпление, а не да търсите косури на пострадалия.
Авторката е избрала да споделя в сайта, защото е анонимен и самата тя го е написала.
Авторке, не си виновна! Избий си от главата, че си виновна! Най-добре потърси професионална помощ. Психолозите обикновено са предразполагащи и търпеливи хора, освен това тяхно задължение е да пазят в тайна това, което клиентите споделят. Така че, не се притеснявай да говориш със специалист! Те от години се занимават с точно такива случаи и сиразбират от работата! И не се обвинявай! Нито за това, което е станало, нито за това, че не си казала!
Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 7bddc716f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   От авторката:

Искам да БЛАГОДАРЯ искрено на всички хора, които ме подкрепиха. Не съм вярвала, че ще го кажа, но всички вие, които не виждам и не познавам ме накарахте да се почувствам по-добре, малко по-спокойно. Очаквах да бъда осъдена, очаквах и лошите реакции, за щастие надделява подкрепата в коментарите. Последните няколко коментара са описали чудесно начина по който се чувствам и защо аджеба на никого никога не съм казала, много точно обяснение с потиснатия спомен, в момента ми се случва точно това. Да, пречи ми на живота и съня и със сигурност ще се задълбочава. Със сигурност ще посетя психолог, стига да реша къде и при кого. Някой ако може да ми препоръча ще съм още по-благодарна.

За другите няма да коментирам нищо. Благодаря и на вас, ваше мнение и възгледи. Иска ми се да е измислено, ама за съжаление точно така се случи.
Пак казвам, отлично знаех, че на 9 не е редно някъв гнусар да ми бърка в гащите. Бях малко изплашено дете. Вие си гледайте и пазете много добре вашите за да ви имат доверие и споделят, щото ако на тях се случи нещо подобно надали ще обвините тях.

Благодаря отново на всички. Бъдете много здрави!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 7bddc716f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Авторка:

29, умнико, искам много точно да кажеш как ми е името и кой е онзи сайт в който твърдиш, че съм писала някога си. Щото си пълен смешник и лъжец ти в момента. Правиш си някви изводи от една написана история, вече знаеш коя съм даже и в кой сайт съм писала.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 69d77da055
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Авторе, номер 29 те бърка с някаква 64 годишна бабка, дето по негови думи, все си измисляла истории против мъжете. Номер 29, може да не ти се вярва, но на този свят има педофили и злодеи от мъжки пол. Моля, не намесвай отново в темата за феминизма! За разлика от бабата, която търсиш, теб вече целият сайт те разпознава.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 50365bc437
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Здравей. Съжалявам за това, което си преживяла, съчувствам ти и те разбирам. Без да навлизам в подробности ще кажа, че и аз съм имала случка с педофил. За щастие не е имало изнасилване. Веднага казах на нашите, баща ми го търси, но понеже беше някакъв непознат,така и не го откри. Трябва да ти кажа, че и до днес изпитвам отвращение и срам, питам се какъв беше този страх и вцепенение,та не крящях...Минали са повече от двайсет години, но потръпвам от отвращение като се сетя, а за това, че ми е неприятно като ме докосват да не коментирам. Понякога дори не издържам и на мъжа ми му казвам да не ме докосва, глупаво е, но съзнанието ми си прави лоши шеги. Идеята ти за психолог е чудесна. Според мен и сега да споделиш с вашите е добра идея. Няма как да не ти повярват. А на тоя боклук, да му се начупи канчето не е късно. Освен последствията за твоята психика, това че ти си премълчала със сигурност му е дало кураж и може да продължава с извращенията си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: d222c4aaf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   Е тази бабка вече 3 години все на 64 си стои, явно не остарява с времето. Някои потребители определено имат нужда от професионална помощ.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 69d77da055
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   До номер 34
Как бе? Преди няколко месеца беше на 63.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 8e9aefa9bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   До Н 30 авторката от коментар Н 29.
Авторке след като ме обвиняваш в лъжа защо си изтрила моя коментар номер 29. Защо не го остави публикуван така, че и другите посетители да видят в какво те упреквам. Ти си ми изтривала много коментари и преди. Ти си тази която постоянно публикуваш измислени истории. Не съм само аз който казва тази история е измислена. Не само за тази история ами и за други твои истории. Щом искаш ще ти кажа името отново макар, че съм го казвал и преди. Твоето име е САША (Sasha в "Rozali. com") и с това име ти коментираше в сайта "Rozali. com" в "истински истории"> "споделено". Ти с това име беше регистрирана, но ти много добре знаеш, че там можеш да коментираш с каквото си име пожелаеш и ти този трик си го правила много пъти. Дори и сега имаш 3, 4 измислени истории там в подсекция "сподели" с три различни имена. Ето едната ти история с името Мими: "Не желая синът ми да знае кой е баща му". Другата ти история с име Elina: "Докога пренебрегната" пак в "сподели". Третата ти история с име Теодора: "Моята свекърва е осмото чудо на света". Мога да цитирам още твои истории там, дори и във "Форума", но каква е ползата след като ти всичко ще отречеш. Аз казвам всички тези неща защото те познавам от "Rozali" ot няколко години и ти това не можеш да го отречеш ако си скрена, но ти не си искрена. И пак ще кажа ако ти си искрен човек нямаше да ми изтриеш коментар №29, щеше да го оставиш и другите да го прочетат и нека те да преценят кой лъже.
Ти ще отречеш ли, че си неплатен модератор в този сайт? Ето кои твои истории ти сама си изтрила преди време в този сайт: "Желание за по-див секс" в "Любов и изневяра", "Всички мъже ли са лайнари" в "Семейство", "Мога ли да имам пълноценен живот с шизофрения" в "Здраве" и още една история: "Ревност ли е това или го смята все още за своето малко детенце" в "Други", където ти си призна, че баща ти е от румънски цигански копанари и затова ти имаш мургав цвят. Защо изтри историята?
Хайде сега обещай, че няма да изтриеш този мой коментар ако имаш съвест. Отбелязвам си, че последния коментар е н. 34 и още един чака да бъде публикуван. Ако ти ми изтриеш този коментар ти сама доказваш, че аз съм прав, а ти си лъжкинята. Знаеш ли какво казва един наистина мъдър човек: "Никой човек не лъже толкова нагло, както човек изпълнен с омраза". Точно това си ти. Колко истории си публикувала с омраза? Ето някои от тях: "Мразя мъжете", Мразя всички мъже" в "Любов и изневяра" и разбира се "Мразя абсолютно всички" в "ДРуги". Ето каква си ти. Ти страдаш от ГРАФОМАНИЯ-това е болезнено пристрастие към съчинитлстване. Ще прибавя и шизофренията ти и патологичните ти лъжи. Могат още болестни състояния да се прибавят към тези, но за сега това е достатъчно. И пак повтарям, не ми изтривай този коментар щом казваш, че си честен човек.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 8e9aefa9bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Казвал съм и пак повтарям, че бабата е родена през м. Ноември в 1956 година. Сега през този миналия Ноември (2019) тя навърши 63 години и ЗАПОЧНА 64-та си година. Ако от вас има неграмотни и не могат да пресмятат това си е ваш проблем. Аз чакам бабата да ми публикува вчерашния коментар, (защото тя е модератор), който й изпратих преди един ден. Ако предния ми коментар не бъде публикуван авторката се излага и сама потвърждава моето мнение за нея. Трябва да го прочетете.

Допускам, че коментар 34 е на бабата защото казва, че тази бабка вече 3 години все на 64 си стои. Вкарва ми такива думи в устата за да изглеждат думите ми невероятно. Авторке чакам.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 8e9aefa9bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   До авторката.
Чакам за моя коментар № 29 и искам обяснение от теб защо си го изтрила. Хайде говори.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 162398b917
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Значи не помни на колко години е била точно,но детайлите ги е запомнила.
Сайта съществува от твоите детски години,как изведнъж се присети?
Поредната фалшива тема за заблуденото дете и "мъжете педофили".

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker