И аз нямам терен за секс! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

И аз нямам терен за секс!
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 2050 пъти
Само дето съм момиче. Живеем в огромна къща - 3 етажа, с тоалетна/баня на всеки, 3 стаи, но бабичката е с нас, а и братовчедите ме подлудяват. Майка ми, баща ми, леля ми и лелинчо ми (мъжа на леля). Баба е вдовица (майката на тате) - дядо млад е починал, но не е стара жена, на 63. Обаче много досажда и е с мисленето на средновековница. Братовчедите ми са две по-малки момчета и само шават и правят бели. Аз съм на 20 вече. Като бях непълнолетна не можах да шавна, но сега вече почна да ми писва. Тука има и отделен проблем. Имах гадже 2 години някъде. Той редовно си идваше у нас, беше приет като част от семейството, правихме си секс (той ми беше пръв), оставяха ни на мира. Само с него ми даваха свобода. Обаче го хванах в изневяра, стана сапунка и баща ми каза, че от тук нататък момчета няма да довеждам у нас. Ако си имам гадже - да си излизам по кафетата и т. н.
Преди 3 месеца си хванах друго гадже. Опознах го, много точно момче и вече имам желание. У него е още по-зле, защото е в гарсониера, родителите буквално ще чуят, ако пръднеш... и засега учи задочно първа година, така че няма да се мести веднага на общежитие. Аз имам квартира, но и съквартирантка. Тя всеки ден си води момчета при това различни и остава през уикендите. Аз живея в градче до София. Той в София. Най-удобно ни е у нас. Ама нашите ми правят блокаж. Не искам всеки път в колата ми да го правим (той няма). Тясна е. По полянки, не е лято. А и не съм уличница да се чукам насам-натам. Пробвахме у нас, запознах го бегло с бабата и братовчедите (всички други бяха на работа), тя се качи чак на 3-ти етаж, какво място имаше там? Тя е на първи, където са и кухнята, и холът. Нашите и леля и лелинчо са на втори, аз и малките ми братовчеди - на трети. Само се въртеше, носеше ни лакомства като оправдание да чука и да види какво правим. Много се изнервих! Прави ми се секс просто на мира! Гадже ми е, сериозни сме. Какво им пречи да става това у нас? Значи навън вече не им пука какво правя, но вкъщи. Какво да направя? На квартира с него ми е рано да излизам, не искам съвместен живот на 20. Съквартирантката мога някой път да я разкарам, но не редовно. Не издържам вече. А родителите ми като са у нас, абдурд даже да доведа момчето (по-точно тате като си е вкъщи).

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: df0b84167b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отидете на хотел. Хората без терен какво мислиш правят? Но го остави той да плати хотела.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 25069cd3b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм на 20 години и бях в твоята ситуация. Имам приятел от 3 години и нито той, нито аз имахме терен. Преди, когато бяхме зависими от към пари от родителите ни, си събирахме от джобните и примерно като много искаме да правим секс си вземахме една нощувка в хотел и проблемът приключваше. Това си е единственото решение. Е, за студенти харченето на излишни пари не е оферта, но като няма друг шанс. Другият вариант е да питаш съквартирантката ти дали няма възможност да спи в приятелка една вечер, защото искаш да си само с гаджето си. 100 процента ще те разбере, все пак- млади сме, прави ни се секс. :)

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 768c9dcd44
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   хахаха забавна история

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: a6d29b1b5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Все едно вашите родители никога не са спали , и сте се пръкнали от въздуха. Пораснате!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker