Желание и погнуса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Желание и погнуса
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 2928 пъти
Здравейте,

Това, което споделям не е проблем а по-скоро нещо странно, което се случи и съм любопитен дали на някой друг му се е случвало такова нещо.
С жена ми сме женени от 7 години и бяхме гаджета 4 преди това. Винаги сме имали много добър сексуален живот и много пъти сме говорили по повода, че се чувстваме напълно задоволени в това отношение.
Преди години (мисля че беше малко след сватбата) правихме секс и се бяхме разгорещили. В разгара тя ме помоли да пробваме анален секс. Аз не съм я питал никога за това, защото не е нещо, което ме привлича много като идея, но не ме и отвращава. Това никога не се повтори и аз никога не съм я питал, защото не ми е идвало на ум.
Преди няколко дена правихме секс и както обикновено си говорихме прегърнати след това. Стана дума за неща, които искаме да правим а не сме правили и аз казах, че честно казано всичко което искам го правим и се чувствам прекрасно, но ако тя има нещо с най-голямо удоволствие бих го направил.
Тогава тя ми каза, че има нещо, но не искаше да сподели какво. Засрами се и до там.
Аз съм любопитен човек и я питах няколко пъти и накрая тя ми каза, че най-силен оргазъм през живота си била изпитала когато сме правили анален секс, но не искала да пробва никога вече. Разпитах я защо и ми каза, че въпреки че било толкова хубаво идеята ѝ била отвратителна. Било гнусно и нечисто и след предния път ѝ трябвало много време да спре да си мисли за това с погнуса.
Любопитен съм дали някой тук има подобни преживявания. Може би просто не го разбирам и искам да задоволя любопитството си, но ми се струва странно че ако нещо ти доставя толкова силно удоволствие не би могъл да преживееш отношението си към него пък и като всеки мъж ми се иска да мога да доставя най-много удоволствие на любимата жена а знам че има начин, който не мога да използвам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 90ceda8afb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И на мен аналния секс ми беше странен преди да започна да го практикувам. Бях твърдо против, но приятелят ми постоянно ми подхвърляше, че иска да го пробваме. Определено аналния секс и на мен ми беше много готин като се абстрахираш от болката. Аз винаги предварително се подготвям- по принцип при анален секс е почти невъзможно да излязат фекалии, тъй като те не се намират там :) Но момичето, за да е напълно спокойно, може да си направи клизма * не са препоръчителни да се правят често *, ако не иска или я е страх- да си измие ануса с интимен гел и с вода да изчисти с пръстче отвора и вътре. Така няма да има вариант за гнусотии. Пък и мъжът щом е поискал анален секс, на него му е ясно, че не влиза в най- чистото място. Задължително много лубрикант и презерватив. И никога от дупето да се вкарва обратно пениса във влагалището- във ануса и в червата има толкова много бактерии, че можеш да й докараш огромни проблеми. Успех с аналния секс!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: aba1c1969e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В задника е най-яко ве братчед. Ква погнуса, кви пет леа...

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d09aa57d44
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Тук разбивате всякакви теории за вагинален и клиторен оргазъм, за разни ж-точкии т. н. Излиза, че отзад е по гот за жените. Божее, сбъркан свят, джендърска работа!?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8e334a245b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Погнуса чак не, но ми беше странно първия, втория и третия път отзад. После ми хареса. Стигам до оргазъм, но ако ми пипа и клитора. В редки случаи е ставало само с анален секс. Проблемът е в мъжа ми. За отзад ми трябва повече време, а той не издържа дълго и свършва. За това трудно стигам до оргазъм само с анален. Да кажем, че съм опитвала с друг мъж, който издържа много повече. Освен това знае как да насочи проникването в дупето така, че индиректно да стимулира Г-точката ми. Е, такъв кеф няма! Когато съм свършвала, съм го издрала с нокти и съм му говорила мръсотии. Но не помня.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 913d88159b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Повечето от жените с които съм бил, след анален секс ги е срам и се чувстват неудобно, въпреки че им е харесало. След втория път срамът им минава и става като нещо нормално. С жена ми също беше така. Твоята жена я е срам да си поиска отзад, но явно много го желае.
Преди анален, тя винаги си прави клизма. Сваля главата на душа, опира маркуча на ануса и пуска водата. Струята влиза и след това на тоалетната чиния и изхърля всичко, като го прави два пъти. Преди да го вкарам, слагам много лубрикант и първо с единия пръст и като се отпусне, вкарвам бавно и втория пръст за няклко минути, за да я подготвя. Така няма да изпитва никакви болки. Няма нищо гнусно в това. Успех!

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8e334a245b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Това е съвсем реално. Имах приятелка, с която по изключение бяхме правили анален секс няколко пъти. После не. И впоследствие, много засрамена и изчервена, ми каза, че най-хубаво и е било като сме правили анална любов. И ме пита, как ще погледна на нея ако пак започнем да го правим.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 216bf4fb8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Мъж, 24

Трябва да си свършиш работата и да отпуснеш жена си щом се притеснява. Няма нищо притеснително и срамно. Задължително е да си направи клизма, добре е и със сапунена вода. След това си поиграй с дупето ѝ – целувай го, ближи го, прониквай с пръсти... Аз лично много се възбуждам, когато така си играя с приятелката ми, направо полудявам. А и тя се побърква от удоволствие.
И не се притеснявай от честите клизми, един-два пъти седмично не е проблем. А и не е задължително да ползваш презерватив, по-скоро е препоръчително. Аз не ползвам, когато прониквам в дупето на приятелката ми, даже редовно се и празня в нея, а след това продължавам с пръсти, а тя се опитва да изкара повече сперма. Размазвам я добре от тялото ѝ, гушкаме се и заспиваме. Пич, просто не знаеш какво изпускаш! Отпусни се, от теб зависи да предразположиш и жена си, удоволствието определено си заслужава!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8e334a245b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Някои жени ги е срам след анален секс, други никак. В една моя връзка, след една година, не помня защо, но правихме анален секс. А в предишната връзка често правихме анален и имах опит. Та след една година правим за първи път анален секс, и на сутринта гаджето ми казва "как може да ебеш така отзад и да не сме го правили!? "

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker