С какво да заместят липсата на секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

С какво да заместят липсата на секс
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 2361 пъти
Здравейте. За първи път използвам сайта, благодаря предварително за съветите, които ще ми дадете. Млада дама на 21 години съм, красива съм, умна съм, стеснителна и неуверена. В следствие на неувереността си и още някои неблагоприятни ситуации, получих проблем с нервите, минах и през паник атаките... Общо взето съм доста нервна личност, като нервността ми се изразява в разруха вътре в мен - треперене, сърцебиене, задух, силно главоболие в слепоочието, бодлички по цялото тяло и тн (не мисля да давам повече подробности :д ) Лекувам се успешно, за хормоналният баланс и успокоението много ми помагаше сексът. Имала съм само един приятел досега, с когото правехме секс, но на мен все не ми стигаше... За него беше Ок 1-2 пъти в седмицата, а аз бих се зарадвал повече на всеки ден или през ден. Макар и не толкова задоволена, пак беше нещо. Не мисля, че съм нимфоманка, по скоро от бушуващите хормони понякога (често) изпитвам силно желание да правя секс. С приятеля ми обаче се разделихме и вече 6 месеца съм на сухо. Не ми беше особено голям проблем до момента, в който не започнах университета и не ме заля голяма вълна от напрежение. Както казах - по-притеснителна съм и обичам да давам всичко от себе си, затова уча регулярно по дисциплините. Проблем ми е обаче липсата на секс - много съм нервна докато уча, постоянно съм разсеяна, трудно се съсредоточавам и си мисля постоянно за секс. Да, мастурбиране, но това не ми стига. Моля, дайте ми съвет с какво бих могла да заменя липсата на секс. Не желая да започвам интимни контакти с първия срещнат и смятам, че с колегите ми не е изобщо уместно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: b6b520b0b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може би с по силов спорт. Да удряш нещо да блъскаш, да изкарваш натрупаната нервност и агресия в теб. Аз съм на 33 години, цял живот без самочувствие, мекушава като характер. Минала съм през някои от горе описаните симптоми, които ти имаш. Паник атаки имах, но развих и тревожност. Пих антидепресанти. Сега дори и като не ги пия пак нямам кои знае какво желание за секс. При мен не е заради самия секс. Като се появи мъж с който да си пасваме стават истинска мръсница и нимфоманка. Ако не си много влубчива личност може да проучиш някое момче, което те кефи и да се пробваш. Но внимавай ако ти хареса секса да не залитнеш, а да се окаже, че той не е готов за нещо повече, че много жени така изгоряха. Ако пък съвсем не ти се занимава с някои по малко познат можеда си вземеш набор от играчки. Щом си имала само един до сега почти сигурна съм, че не познаваш още съвсем себе си в сексуален аспект. Експерментирай ако не с мъж то поне с играчки. Иначе ако толкова искаш да не чувстваш липсата на секс и нервност се заеми и с други неща освен ученето. Ако не работиш започни нещо почасово, стани доброволец някъде.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c2b04d90f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Темата социологическо проучване ли е, или разлайване на кучетата? Имате интернет, там е пълно с информация, що за тъпи въпроси задавате. Има толкова много секс играчки, от модерни по модерни, че е смешно да се пита с какво да се самозадоволявате. Ако не ти се харчат пари за нещо модерно, карай по старите методи, със зеленчуци, краставица например. Гледам вече са измислили едни вибраторчета които си стоят постоянно вътре във вагината, и едва ли ще има незадоволена жена ако ги ползва!? Срам и позор, в 21 век да има захлупени хора, при това живеем в океан от информация, какъвто е интернет.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 48a856d048
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Здравей
Намери си мъж за секс, с който само секс да правиш. А когато излезе някой свестен ще продължиш с него.
М 38

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e95003e900
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   О не, не ти е за първи път да използваш този сайт. Много често си споменавала, че си младо момиче, че си красива, умна , стеснителна и неуверена. Само дето този път пропусна да кажеш, че имаш перфектно тяло и че си много срамежлива. И преди си казвала, че си много разкрепостена в секса, дори си казвала, че обичаш груб секс. Няма да казвам какви други неща си правила в секса. Абе рядка находка си ти, само дето не можеш да се наситиш на секс. Отворена си на всички игри, а на бившите ти приятели или пениса им е малък или по рядко се сещат за секс, а ти се измъчваш от липса на секс. Хайде пак с твоята "скромност", че не било уместно с колегите ти. Ами и сред тях има "гладни" за сек момчета като теб. Нали си красива, виж кой ти хвърля око и направи контакт с някой красавец като теб. Иначе знаеш, че има най-различни секс играчки за вас жените.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 437ef0c94d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Поредната пързалка

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 71527e56fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката
Номер 1 Благодаря за изчерпателния отговор и съветите. Аз също имам развита тревожност и силно изразена хипохондрия. Хората казват, че не ми личи, което е добре, но се боря с ежедневните си предизвикателства. Лекувам се хомеопатично и съм почти убедена, че силното сексуалното желание е вследствие на нервността и възбудеността ми. Работата е там, че имам секс играчки, но не успявам да изпитам толкова силно емоцията. Може би очаквам нещо, което е само в съзнанието ми, н знам. Може да пробвам със силови тренировки, това е много добра идея! Вярвам, че можем да се оправим и един ден да сме уверени и смели, така че номер 1 не губи вяра и надежда. Благодаря много :)
До номер 2
Изненадвам се от безхаберието и незапознатостта в психологията не само на жените, но и на нас хората. Играчките или както предлагате краставиците не могат да пресъздадат това усещане на желание и страст, което води до същинския оргазъм по време на секс. Имам секс играчки, що годе имам физическа активност, но явно нещо и някъде пропускам, щом продължавам да съм нервна и разсеяна. За Ваше успокоение чела съм в интернет и за първи път ползвам този сайт, просто съм вече отчаяна и затова реших да пиша тук.
Номер 3
Добра идея е, да, не ми се искаше да стигам до там, но явно май няма друга алтернатива. Може и да пробвам!
До номер 4
Съжалявам бъркате ме с някое друго момиче. Нямам идеално тяло, да, срамежлива съм. Разкрепостена е доста субективно понятие между другото :) защото всеки има различни представи, които са изграждани с години. Харесвам нежния секс, тъй като все още не съм се отпуснала достатъчно за грубия. Искам само да кажа, че по интонацията Ви се усеща, че имате проблем и се опитвате да принизите мен. Не ме обиждате, защото аз се приемам такава каквато съм, а това което не ми харесва, се опитвам да го променям. Хубав ден Ви желая и като Ви дразнят момичета като мен, просто не се занимавайте да отговаряте.
Благодаря все пак на всички отзовали се!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e95003e900
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторке в твоя отговор до номер 2 казваш, че за първи път ползваш този сайт. Каква страхотна лъжа. Ако беше казала, че за 201-ви път ползваш този сайт тогава вече ще се съгласим. Абе ти не спираш със страхотните си лъжи. Защо винаги се оправдаваш?
А до №4 (АЗ) казваш, че те бъркам с някое друго момиче. Първо ти не си никое момиче, ти си 63 годишната баба, но винаги се представяш за младо момиче и много пъти си казвала, че си красива и че имаш много красиво тяло и как мъжете винаги те заглеждат.
За каква интонация говориш, че по интонацията ми се усещало, че искам да те принизя. Ти сама се принизяваш с всичко което си писала до сега. От твоите истории блика злоба наляво и надясно, напред и назад. Тази злоба е твоята трейд
марка. По злоба няма друг равен на теб. Интонацията се усеща при говорене, а не при писане. Ти не си ме чула как, с какъв тон говоря и каква интонация показвам. Ти се приемаш такава каквато си, но не правиш дори най-малките усилия да се промениш, затова във всичките ти истории ти показваш постоянна злоба. Пак повтарям ти си злобна и такава ще си останеш до края на живота ти.
В темата ти: "Как да убедя майка си, че този е боклук" в "семейство" пак показваш страхотна злоба. Ще отречеш ли, че темата не е твоя.
Тук твоя коментар е Номер 7; има още един коментар и аз сега изпращам моя. Ще следя да видя дали ще ми изтриеш комантара

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker