Асексуален мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Асексуален мъж
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 4158 пъти
Моля темата ми да бъде публикувана, защото вече я пиша за 3път.
Момиче на 21 с приятел на 23 който е асексуален. Буквално не иска да прави никакъв секс не рядко, не само пипане ами изобщо никакъв. Аз още в началото на връзката ни видях, че малко куца в секса, но реших, че с практика ще се оправи. Така за цялата 2019г общо сме правили секс 4 пъти и то след мое настояване и иниацетива. Преди два дни имахме скандал относно това и той ми сподели, че е асексуален и изобщо не му се правило секс, бил го правел заради мен. Обича ме, мил е, но според вас може ли човек да живее без секс? Готина мацка съм реша ли ще си намеря "е*ач", но не ми се иска да оставям готин и свестен човек заради единия секс, не ми е най-важното в една връзка, но все пак си трябва.
Избевери и любовници не са ми опция, държа на себе си и на избора и си не бих изневерила никога!

Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 17d81b042c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма смисъл просто...
Прочети темата ми “Не издържам повече така” и ще видиш какво точно те очаква ако останеш с мъж, когото много цениш, но не възбуждаш сексуално...
Историята на живота ми, само дето аз разбрах за проблема след като взаимно се вързахме с две деца...
Режи, това не се оправя с годините.., влошава се!
Ако бях в течение в самото начало, никога не бих останала..
Кураж и успех!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 7d39554437
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

2.   Свиквай :) Няма как иначе. Лично аз бих се радвала ма такъв мъж, който не мисли само с долната си глава.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 06776fbc04
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Три пъти пускаш темата, защо? Аз не виждам никакъв въпрос в нея. Каква е целта? Да си разкажеш историята? Ок, направено е веднъж. Алтернативата е - сменяш мъжа, който не иска секс с такъв, който иска, щом ти се прави секс. Не искаш друг обаче- оставаш си с този и толкова. Плюс мастурбиране и някой вибратор. И без скандали- това си е ТВОЙ избор, търпи си го!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0833a14283
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Ти имаш нужда от секс, а аз смятам, че всеки има. Сексът не е само удоволствие, ами и изграждане на реална връзка с човека когото обичаш, вдигат се хормоните на щастието, вдига се настроението, общо взето секса е здраве и си е задължителен. Не мисля, че имаш бъдеще с такъв човек, 4 пъти секс в годината, а сте на 21/23...

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 2fa91a1207
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами да, така става, когато жените са супер алчни да получат всичко възможно във всеки аспект и неглижират и надменно и снизходително гледат на физическото привличане, химията между двама души и секса. Те гледат на секса като на нещо подразбиращо се от само себе си, на нещо като входно ниво в отношенията, което им е гарантирано и което винаги ще получат и поради неимоверна алчност гледат други неща, докато се окаже, че това "най-базово" нещо липсва и то всъщност е по-важно от всички останали неща, които са гледали. Тогава почват оплакванията и вайканията и какво ще правят, без секс живее ли се и подобни. Преди това обаче са използвали думи и изрази, които неглижират секса и дори гледат пренебрежително на него, като: "той иска да ме използва само за секс", "един гол секс" и подобни. Като не цениш нещо има тенденция да го губиш, това е известно правило. Жени, които не ценят секса и сексуалното привличане и го смятат за нещо подразбиращо се и полагащо им се могат лесно да се озоват в такава ситуация. Ако някоя жена гледа в мъжа други качества а неглижира привличането може да се окаже с разбит или несъществуващ сексуален живот и после ще разбере, че добрия сексуален живот не е нещо подразбиращо се и базово и всъщност е страшно важен в едни отношения. Може да се окаже в отношения с прикрит хомосексуалист, който я използва за прикритие, на когото да роди деца с неговите сбъркани наклонности, но който иначе е "много мил", "не я притиска за секс", "чака я да стане готова", "разбира я" и подобни. Тогава "голия секс" на който се гледа пренебрежително изведнъж става "няма секс, какво ще правя сега? " и всички "разбирания", "чакания" и подобни се оказват без значение.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 612caa087e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   О това е проблем, аз се чудя защо му е приятелка. Секса е важен, липсва ли, сериозно връзката не е нищо. Не си губи времето.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a9cdb8b8cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Млада, готина мацка, млада с такъв... Остави го да си намери някоя асексуална... Ще е по-добре за него, добро ще му направи ш. Като е такъв, не е за жена, семейство и деца. Жертваш се и си губиш времето.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8165a9beef
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен да свикваш, както казва номер 2, няма смисъл. Това ще е един много голям компромис, а ако случайно пък търпиш, то ще си каже думата. Няма как да си на сухо цял живот или пък ако правите секс, защото си го молила, ще е много жалко. Разделете се, защото така или иначе ще стане, но ще е в по-късен етап, а тогава ще е и по-трудно и за двама ви. Има много сайтове, където може да намери половинка, която също да е асексуална. Отделно си мисля, че има вероятност и да е гей и да те използва като параван пред приятели, семейство и като цяло пред обществото. Нищо против гейовете, но съм чувала истории, подобни на твоята и в повечето случаи се оказва гей.

Ж20

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1ddaaae01e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Сексуалните жени трябва да са със сескуални мъже.

Асексуалниците с фригидните.

И толкоз.


ЩО СЕ МЪЧИТЕ ДА "ЗАКРЕПЯТЕ" ВРЪЗКИТЕ СИ, БЕ?!!?

7 милиарда човека... затова има толкова самотни хора... щото вместо да търсите хората които ще задоволят ВСЯКАК, вие седите с някакви путьовци, лешпери, курви и прочие....



Стегнете се и започнете да си ковете щастието.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 22e3d24881
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Щом почти не го правите, той значи мастурбира, но не задоволява момичето си. Така ли да разбирам? Извинявай че се меся, но според мен той мастурбира, аз също, всеки мъж, но няма как иначе да отделя секрета. Това за мен е лицемерие. Може би не го възбуждаш, но понеже е смотан се е хванал за теб. Но може би те обича. Говорете, друго решение няма. Има хора които заради здравословни проблеми не правят секс. За това се благодарете че вие имате възможност.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 82850b4da6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   Това е вече прекалено. Той като е асексуален, защо въобще влиза във връзка с теб? Тоеа е доста нечестноно, трябвало е още в началото да ти каже, а не да иска да ставаш монахиня. Кое му е свестнито на този, подвел те е още от началото, пълен егоист. Прати го на лекар и ако не се оправи го остави. Какъв е смисълът?

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a274e2608d
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

16.   Аз лично много бих обичала такъв мъж, ама безумно много.
Харесвам секса, но той е слабост, нисша страст, едно голямо нищо във връзките.
Радвай се, че мъжът ти е такъв. Тъкмо ще си спокойна, че няма да ти изневерява и доверието ще е по-голямо, няма да те прави на парцал в леглото. А бе всичко ще тръгне към по-хубаво, щом няма да има секс. Можеш да си повече от сигурна, имаш възможност мъж мечта.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c0ba76c1b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   16 - Защо търсиш връзка тогава? Влизай в манастир?

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 612caa087e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   16 хаха мечтата на всяка жена

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 17d81b042c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

19.   Н 1 съм, имам да добавя някои неща...

Авторке, не се свиква с асексуален мъж... аз съм живия пример за това!
Как да ти обясня без да съм досадна с воплите си? !

Полудяваш без мъжкото желание, стигаш дотам, че започваш да си мечтаеш как се разбиваш от секс... с друг! Копнееш да си страстно пожелана, награбена, изпълнена... почваш да си мечтаеш за еректирали за теб фалоси, за дълбоки прониквания, за секс с часове, с дни, със седмици...

Била си с ценен за теб човек, но единственото, което ще търсиш отсега нататък, ще бъде да се събереш със сексуален и верен мъж... Защото така ще си загоряла, че с дни няма да искаш да станеш от леглото и няма да можеш да си го извадиш, буквално... и ще искаш да ти е верен, защото няма да можеш да го пуснеш...

А н 16 дето много би обичала асексуалник, че секса бил долен нагон... хм... блазе ти! Аз не успях...
Не ми стигат всичките му качества...
Искам да ме тръшне на леглото, да ми разкъса дрехите, да ме употреби така, че без дъх да ме остави... нека да е долно и низко... бих умряла за подобни низки, но споделени страсти!
Само който го е ял такъв (по-скоро... никакъв! ), ще ме разбере!
Успех, момичета!

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 17d81b042c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Хубаво, още едно като за последно... от н 1...

Млада си, влюбена си, не искаш да изпуснеш свястното момче... разбирам те, аз даже се омъжих за моето свястно момче навремето... И при нас секса беше от дъжд на вятър, но аз бях обикновено момиче и си мислех, че готиния секс не е за такива като мен...

Да, но знаеш ли какво ми се случи последната година и ме провокира да пусна тема тук, споменах за нея в коментар номер едно? !

Харесах, буквално поисках друг мъж, който така ми вдигна ангелите, че си казах “Ето, ако изобщо някога разбера какво е лудо желание и страст в този живот, то ще е с него! ”

Момиче, много добре си помисли преди да се обвържеш до живот... не си причинявай подобни на моите главоболия...

Защото знаеш ли, не прекъснах контакт с този, който ме запали... И когато ме попариха с тежка новина за здравето ми, буквално се хвърлих връз телефона, обадих му се, изплаках си болката и говорихме час... След това се чувствах лека като перце, като преродена... Едва след това споделих с мъжа ми, който ме погледна вяло и ми каза “Хм, хм, да изчакаме резултатите и тогава ще видим! ” и заби нос в спортния си вестник....

Не знам...
Много е трудно, нечовешко дори... Гледам си децата и ми се реве...

Опичай си акъла, момиче!
Желая ти да вземеш най-правилното решение и да си щастлива!

От н 1

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 612caa087e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   20 А вие колко често с мъжа ти , изобщо ли ?
Казваш ли му нещата ?
Той как е по въпроса ?
А като не си доволна от секса , свободна ли си за виждане с друг или е отказ ?
В миналото е било грозно и рядко да се изневерява .
Сега почти всички го правят .

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b8d76e154e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Един мъж трябва да се празни, физиология е. Ако не те ебе значи е чекиджия и лъска в банята или кенефа. Ако е толкова задръстен и не прави чекии, значи се празни на сън, тая сперма трябва да излезе по някакъв начин. Тоя не ти трябва оставяй го и си намери нормален мъж, който ще те люби всяка вечер!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 17d81b042c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   До 21 от 20

Изобщо, не...и темата е табу!

Искаше ми се да устискам докато децата не заминат да следват, за да мога с чиста съвест да си замина и аз, но уви!
Съдбата нещо си прави бъзик с мен и ми прати неустоимо изкушение...Не се виждам още дълго дйа подтискам лудото си желание към този, който хич няма намерение да ме разубеждава...Видим ли се, ще става много и як секс, то е ясно... Засега удържам фронта, защото наистина не съм такъв човек, но толкова ми се иска, че е истинско мъчение...

Не мисля, че имам нужда от съвет...
Объркана съм до краен предел и хем ми се иска, хем не ми стиска...
А той ми предлага да се покрием някъде за няколко дни и нощи и да си осъществим всичките фантазии на макс...
Изтървах се и му викам “Не ща само няколко дни, искам цял живот да си ме изкъртваш от секс на макс...”, трудна работа!

Затова авторке, режи и бягай сега!

Едно време и аз бях много горда да намеря мъж, който сякаш идваше от друга планета и всичко сексуално му беше чуждо! Виках си “Леле, той е над тези неща и ще си спестя ревности, циркове, изневери...!” Патка с патка!
Той е наистина толкова над нещата, че тотално е изгубен и загубен за секса!...

Мисля, че нямам какво повече да кажа по темата!

Авторке, би ли споделила на какъв хал си сега, след всичко прочетено тук?!

Весели празници на всички!

От н 1

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 53f51131ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Нещо не ми се връзват нещата в тази история. Ако един мъж на 23 години е асексуален, просто не би си хванал момиче, а би водил свободен, ергенски живот. А ако има хубава приятелка, и може да прави секс 4 пъти в годината, то по пътя на елементарната логика, би могъл да го прави и 4 пъти в месеца, а и в седмицата. А ако едно хубаво момиче е сексуално, не би чакало цяла година, за да търси решение на интимен проблем в разни саитове.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: e9f4f22419
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Бившият ми мъж беше същият. Още като бяхме гаджета не проявяваше никакъв интерес, но аз бях влюбена и все намирах причини да го оправдая. Е, много важно, нали иначе е мил и грижовен, и без секс се живее... обаче 1 година, 2 години...10 години и накрая вече нямахме връзка! Защото се започна от липсата на секс, ама после започвате да прекарвате все повече и повече време разделени, всеки си намира собествени интереси и накрая бракът ни се беше превърнал в "плати ли сметката за тока?", т.е. вече и не разговаряхме. Да не говорим, че аз съм сексуална жена и бях напълнила цяло чекмедже с вибратори, а той ме наричаше "откачена", "що не станеш порно актриса, като ти е толкова важно?" и всякакви други неща, които откровенно ме обиждаха. И накрая просто не можех да си представя, че ще живея така и поисках развод. Както ти казах, започна се от липсата на желание за секс от негова страна и се стигана до пълен разрив и отчуждение.
Така, че добре си помисли дали искаш да стигнете до там.
Знам, че сега не го виждаш така, но сексът е доста важен за да е една връзка успешна и направо за да има връзка! Особенно ако и двамата не сте асексуални. Ако и двамата сте асексуални, предполагам, че можете да си живеете щастливо и така, но след като единият е вечно незадоволен и нещастен... рано или късно ще се стигне до разрив. Просто не можеш с години наред да си подтискаш желанията без накрая да не ти се отрази и да станеш нервна, а от там започват разправиите и на всички останали теми, защото ти просто не си в настроение да правиш компромиси и откриваш, че буквално всичко те дразни в него и си най-щастлива, когато той не е наоколо за да те занимава с глупости.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: e3c4c49ec7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Номер 22 ще препоръчаш ли научно четиво защо това е физиология? Съвсем сериозно, искам да разбера.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 17d81b042c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Не само мъжа трябва да се празни от чисто физиологична гледна точка...Аз съм скуиртаджийка и на мен чисто физиологически :-) много ми се празни, ей така ми напира отвътре да се излея от кеф и всичко да намокря, но искам да е с мъж и от мъж, мамка му, писна ми все сама...
Та мъже, не сте само вие...
Научни обяснения за физиологичните ни, човешки нужди, не ща...
Хора сме и на всички ни се прави секс...и не само!
Най-готино е обаче да те запали...и да запалиш правилния човек, този, от когото избухваш и емоционално, и физически...

Извини ме, авторке, че оспамих темата ти!

н 1

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker