А когато момчето е девствено? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

А когато момчето е девствено?
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 3155 пъти
Аз съм имала вече приятел, бяхме заедно 3 години и сме правили много секс. На 23 съм. Но ходя с 19-годишен (да, по-малък е, но не ми е проблем, смея да кажа, че е по-зрял от мен и външно си е доста развит). Сега от половин година съм с това момче. Дълго време само се натискахме и той ме отблъскваше, аз предположих какво е и го питах направо и помолих да не ме лъже, той си призна, че не е стигал до секс сега. Момиче само ръчно го е задоволявало. Аз започнах и с ръце, и с уста. Вече сме 6-ти месец заедно, по-рано той се притесняваше, че или ще свърши много бързо, или от стрес няма да му стане. Аз го уверих да не се коси. Но тук идват моите притеснения.
Аз ли трябва да водя? Да съм отгоре да се чувства по-добре или той да е отгоре? Да се сменим? Искам да е романтично, а и той иска. Къде да го направим най-добре - в дома на някой от нас или на специално място? Как да приготвя атмосферата? Изобщо да започвам ли с орална или въпросният ден да е само за секс? Аз съм правила много, но бързо се научих, а предишният беше бил с 2 преди мен. С презерватив ли да е? Защото на него ще му е по-хубаво без, мисля, но дали това няма да го накара да свърши още по-бързо? Аз пия хапчета иначе и съм чиста. Не ми е проблем каквото и да стане, но той се срамува да не свърши бързо. Не знам, притеснявам се чак. Може ли недевствено момиче, което е имало преживяване с девственик да ми сподели как протекоха нещата?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 7a2aadfa38
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако живеете с родителите си, предлагам да наемеш някаква малка квартира за вечерта и знаеш как - свещи, вечеря, може да измислиш някоя по-сексуална игра, за да е по-забавно и да го подготвиш и след това ти трябва да му покажеш как се прави.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 9f03ca5fdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да най- вероятно ще свърши бързо, за една минута даже. Ама това е нормално. С презърватив задължително защото едва ли се контролира.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 900f306843
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не съм момиче, което е отваряло девственик, но съм бил девственик с опитно момиче и това, което пишеш ми е напомнящо и познато. Супер добре си се държала до сега с него. За воденето, отговора ми е смесен. Напътствай го, но му давай да действа той, освен, ако не иска да си е отдолу и ти да го оправиш първия път. Първия път не е за време, а за чувства и близост, няма значение дали е 5 минути или 20. Кажи му го. Като се придобие практика почва да се следи горе-долу колко време се издържа на секс, но определено не първия път. бих посъветвал с презерватив, ако не беше казала за хапчетата от внимателност със ваденето, но това е ненужно. Да, презерватива ще му помогне да чувства по-малко и съответно да издържи повече, но според мен изобщо не си струва, като се има предвид, че това му е първия път и ще го помни дълго - аз бих искал да чувствам всичко до най-малкия детайл и така да го запомня. Не знам кое би било по-специалното място, според мен у вас или у тях е най-добре, защото е познато и комфортно, а точно това трябва, когато се притесняваш за важна случка, но не знам как са ви терените. Ако сте самостоятелни, е супер, ако има други хора е малко по-сложно. Атмосферата може да се бутне, ако на вас ви харесва с нещо, което намирате за романтично - свещи, миришещи пръчици, затъмнена стая... каквото ви харесва. Според мен всеки страхотен секс започва с орална, щом се притеснявате за времето бъди кратка, за малко удоволствие и после към главната тема за вечерта, но според мен не я пропускай.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8aa0421792
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти сигурна ли си че е девствен? Може да е някой гей, и да те използва за параван. Има такива хора дето цял живот не смеят да си признаят какви са и защо са. Нещо куца в това момче, бъди сигурна в това. Опитай с него някакво малко време, но в един момент ще ти омръзне всичко сама да правиш. Според мен проучи, това момче, по-добре, да не се откаже някой скрит гей. Или може и наистина да е асексуален, ако случат е такъв, или ставаш като него, или го сменявай. Защото ше надделеят нуждите ти, и ще изневериш дори и да не искаш, може да изневериш дори няма да разбереш какво, как ще стане, и накрая виновна ще излезеш ти. Най-добре го проучи по-добре, какъв човек е той, и да ти каже истината на време. Разбери на време, с какво си имаш работа, и ако той не полага никакво усилия спри му френската или там каквото правите.

Хелга

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 639fb65a0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Не знам за теб авторке, НО АЗ лично бих стоял колкото се може по-далеч от теб, НО И от жени като теб!
Лек ден ти пожелавам в поредната си авантюра с мъж!

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 211a5700ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Малко звучиш все едно на теб ще ти е първия път, а не на него. :)
Повярвай ми, за всички мъже, с които съм била, не са обръщали грам внимание на обстановката- важното е ти да изглеждаш привлекателна и сигурна в себе си. Можеш примерно да заглушиш светлината, за да е по- загадъчно и романтично, да запалиш ароматни свещи и т. н, ако така смяташ, че ще го предразположиш. Трябва ти да започнеш да водиш любовната игра, защото ако просто се пльоснеш на леглото и му кажеш-, , давай, прави каквото искаш''- определено няма да постигнете много. Можеш да го оставиш да легне на леглото, да го събличаш постепенно, да го целуваш по врата и тялото и когато видиш, че той вече е готов- да преминеш към оралната любов. Моят приятел винаги казва- Секс без свирка е половин секс. Важното е да не се задълбочаваш чак толкова много в оралната, защото може и да свърши само от нея. Най- добре е ти да си отгоре в началото, докато свикне с усещането. Като вече е по- сигурен в себе си предполагам, че момчето само ще предложи да смените позата и той да води. И секса- само с презерватив. Може и да пиеш хапчета, да си чиста, ама знае ли се той дали няма да има нещо. Плюс това хапчетата не са 100 % защита, а с някой по- тънък презерватив чувството си е същото. Успех!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 4859c95e99
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пълна порнография!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e88b98dfa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Авторката: Значи нормални ли сте, че ме нападате за “поредната” авантюра. Той ще ми е вторият и какво, до сватба ли да чакаме? Предният ми приятел ми изневеряваше и не се спираше, добре, че го разкрих. За това сме скъсали, не защото искам да сменям партньори. Другото, което е НЕ е гей, нямал е възможност да стигне с момиче по-напред. Какво му е порнографското? Редовно тук се качват истории на хора, чукащи се като за световно. Аз просто искам романтична обстановка за първия път на гаджето ми! Благодаря много на хората, които бяха отзивчиви. Аз живея сама, тоест имам си квартира. Смятам там да сложа ароматни свещи, да си облека секси бельо, може и подходяща музика да пусна, но ще се допитам до него, да не е прекалено изтъркано. Той е много романтичен също и смятам, че това ще му хареса. Искам да ни е хубаво, защото моят първи път беше ужасен - в колата се случи, презервативите ни се късаха, бях отгоре, а нищо не знаех, а той нямаше как да мине отгоре в тясната обстановка, болеше много. Не искам да е неловко или лошо. Обичам момчето.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a0a8f213b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке, недей упреква коментаторите, ти искаш мнение и внимание от тях за историята си, не те от теб. Не се сърди, ама на мен пък ми стана смешно като четях за подготовките за премиерата. Че включи и камера да заснемеш събитието да си го пуска той за спомен от сублимния момент. И да- шаблонно и изтъркано е това със свещите, секс бельото, шампанско, музика и розовите листенца по чаршафа. Всичко е така нагласено и режисирано по някакъв твой сценарий, че ми прилича на празнуванията на рождени дни в детските центрове. Остана и надпис да закачиш „Честито сефте“. Липсва спонтанност и естествеността на мига, която го прави незабравим. Изкуствено е като в латино сериал. Мисля, че и при перфектна подготовка резултатът не е гарантиран. Може да се получи обратен ефект, човекът да се спече още повече и твоята доминация да му повлияе на мъжкото самочувствие. Нещо като лов и стрелба по предварително вързан дивеч. Е, кой ловец би бил горд с подобен „трофей“? Първият път на никого не е идеален и не е като в романите и филмите- момчето свършва бързо, ако въобще го вдигне и двамата са неудовлетворени, няма оргазми и висши блаженства- това е в живота. Остави го той да пожелае, тогава, когато се почувства готов и желанието му е неудържимо, негова да е инициативата, тогава ще се чувства мъж и ще бъде такъв.
Не се обиждай, всеки има право на мнение, моето е такова.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 900f306843
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Аз съм 3. И аз се учудих много на коментарите на Хелга и 8. Къде ги видяхте тези глупости и как изобщо стигнахте до мненията си, а след това защо решихте да нападате така? Момичето супер нормално си пита за неща, за които нормалните хора се притесняват и мислят.
Авторке, напълно те подкрепям в мнението ти и се радвам, че оценяш важността на първия път за всеки човек. Съжалявам, че тази оценка е дошла от неприятния ти собствен опит, но мисля, че правиш нещо прекрасно като се стараеш така много да направиш първия път на приятеля ти специален. Радвам се да видя такива нормални, истински хора, минавайки през истинските неща в живота си заедно, които ще се превърнат в най-красивите спомени след време. Личи си, че го обичаш и се надявам да имате красива, прекрасна и дълга връзка заедно.
Правиш нещо прекрасно за това момче и ще си причината първия му път да е страхотен и незабравим. Повече такива хора пожелавам на света. И по-малко като Хелга и 8.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e486a94910
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторке, аз ще ти дам един малко по-различен съвет. Това със свещите и музиката е повече, когато момичето е девствено. Ако прекалено нагласиш нещата, е вероятно да го притесниш повече и да му е по-кофти, ако не се справи. Моят съвет е, покани го да гледате филм, гушни се в него под едно одеало и от там почни с ласките. Той няма да знае и да се спича предварително, нещата ще се случат спонтанно и естествено.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 356c6d6419
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Мъжката девственост е нещо съвсем различно от женската, смешно е да се разглежда като проблем. Тук всичко зависи от чувствата и усещанията в ситуацията. Мен не са ме разкривали, че съм за пръв път с жена, тоест първата не ме разкри. Нормално функциониращите мъже си имат инстинкти и добре знаят какво да правят, дори и за пръв път. Научете ги тия елементарни неща. Тука има хора над 20 годишни, Срамота е такава неграмотност и невежество.

Шеф на кокошките.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker