Поредната патова ситуация - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Поредната патова ситуация
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 1994 пъти
Мъж 27.

Здравейте,
Напоследък с годеницата ми не правим много секс. Взех да мисля, че или аз вече не я привличам, или просто е асексуална.

Заедно сме вече 6 години, наскоро дори се сгодихме. Нямаме деца, млади и красиви сме, живеем на красиво и топло място, но идилията сякаш спира дотук.

Има ли как да разбера какъв е случаят според вас?

Аз съм поддържан и атлетичен, но едва ли това е основния мотив при жените. Също така имам желание за секс и не само, но игрите, експериментите и като цяло искам да се чувстваме напълно свободни и разкрепостени, да изоставим маските си и да се потопим в друг свят, където да сме свързани на едно по-дълбоко ниво. Но това го няма, не можем да го постигнем и затова търся причините в двама ни. Опитвал съм да говоря за това, но става по -зле. От нейна гледна точка изглежда всичко е наред, харесва и да се гушкаме, да гледаме филми, да готвим и да се обичаме, излиза че аз съм виновен защото искам тези неща, опитва се да го извърта така, че не я обичам и на мъжете само секс им е в главата...

Не обичам особено да се самозадоволявам и гледам да избягвам... , но просто няма как. Още от малък ми е внушено че тези неща са някак срамни и лоши и след акта се чувствам гадно и виновен, не мога да функционирам правилно, да общувам с хора и настроението ми рязко се влошава. Та нито мога да се самозадоволявам на воля, нито мога да правя секс редовно.

Тя според мен е притеснителна и затворена в сексуално отношение. Доста трудно се отпуска в секса, дори след толкова години заедно. Един вид тя е "смотано" /в хубавия смисъл на думата /момиче в тяло на модел. Изключително пасивна е, буквално я е страх да мръдне по време на секс.
Но забелязвам, че също когато ходи на работа се облича доста секси, но стилно секси, нищо ненормално. Това ме изнервя доста и започвам да ревнувам, предвид това че не правим много често секс вече. Защо вие дами се обличате секси? Знам, че много често отговора е заради самите вас и самочувствието ви, усещането да сте красиви и харесвани, но означава ли че го търсите вън, защото вкъщи не го получавате? Дали това не е безобиден знак, че е започнала да търси мъжко внимание от другаде? Възможно е самата тя да не го осъзнава, защото в началото на връзката ни тя се държеше доста флиртаджийски с други момчета пред мен, но след доста години ревност и караници, това и поведение омекна и спря. Самата тя каза, че не е съзнавала че го прави и не е било с такава умисъл и съм склонен да и вярвам за това. Това което още повече ме притеснява и ме кара дори да се колебая дали тя е жената за мен, е че наскоро след караница отново за секса ми сподели, че е имитирала оргазми не малко пъти, само за да запази егото ми, което бе неочаквано и ме хвърли в пълен шок.

И така приятели, аз седя в три часа сутринта и се чудя над живота

Възможно е да съм и омръзнал, но като си си помисля че ще трябва да живея така с нея докрая и ми идва в повече.
Заслужава ли си да изпусна момента в който имам енергия и желание за живот, заради удобството и сигурността на домашния уют? Има ли нещо което мога да направя за да обърна развитието на нещата? Как мога да я накарам да се отпусне и разкрепости, да ме желае? Ако имате книги които да препоръчате, или просто, искрен съвет, ще съм благодарен....

Благодаря на тези които ще прочетат целия текст, и на тези които ще отговорят. Нямаше как да съм по кратък, защото тябваше да дам възможно най -пълна картина

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1de0a6821f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като искаш нещо, трябва да отидеш и да си го вземеш. Казваш, че годеницата ти е пасивна, но май и ти не си много активен. Опитвал ли си да я награбиш за непланиран секс например на кухненския плот докато готвите, на масата след вечеря, на дивана докато гледате филм, в колата? Сигурно и ти обикновено лягаш и чакаш тя да поеме инициативата, а тя не го прави и така оставаш разочарован. Кажи й, че искаш да те язди - в тази поза няма как да е дърво.
Относно самозадоволяването, сигурно знаеш, че не е нито срамно, нито лошо нещо, а съвсем нормална физическа нужда като храната и съня например. Достатъчно голям си, за да забравиш за тези тъпи внушения от детството.
Това за симулирането на оргазми не е нищо ново под слънцето. И аз често го правя, за да накарам мъжа си да се почувства един вид успял да ме задоволи. При повечето жени е трудно всеки път да получават оргазъм и затова избират да симулират, за да зарадват мъжете, които се стараят. Не го приемай толкова навътре. Със сигурност й е приятен секса през цялото време, но просто невинаги свършва.
Много жени се обличат стилно и секси, за да се чувстват добре в кожата си и да събират погледите, но не с цел търсене на секс. Следващия път като се върне от работа, а ти си в настроение, я започни още от вратата. Бъди страстен и тя няма как да остане безразлична.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 499a7ec4b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз като красива и сексапилна жена, ще ти кажа, че ако има рязка промяна в начина й на обличане, ако изведнъж е започнала повече да си обръща внимание на външния вид, да се старае да поддържа по добра форма, значи се е появил някой. Най-добре говори с нея и я питай дали проблема е в теб и какво можеш да направиш, за да промениш нещата. Възможно е и да е асексуална, има много такива нещастни жени. Ако е така, то няма да си щастлив с нея и тя няма да е щастлива с теб. За това решение няма. Питай я защо толкова години е била с теб, ако не й е харесвал секса и на какво се дължи промяната сега? За да спре да прави секс с теб заради друг мъж, значи вече е започнал някакъв романс. Ако е така, това няма да остане скрито за дълго. Ако е влюбена в друг, може да не й се прави секс с теб, но това ще се разбере лесно. Говори с нея.
Това е тема, която можете да решите по межу си.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0a6ed11630
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Малеей, тя като ще чакаш от книги и сайтове да научиш „тайната“ на добрия сексуален живот... не ми я хвали. Едно, че не си подхождате като нужди и възможности в секса, друго, че за 6 години връзката ви вече мирише на семейна рутина, трето, че сте стигнали до скандали и нелицеприятни признания, след които сексът става още по-голям мираж. Не сте щастливи заедно, по-добре се разделете културно и си търсете себеподобни. Без добър секс качествена връзка няма. Приключете, докато не са започнали изневерите и скандалите.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c654f631a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всяка ще ти омръзне, на нея може да и стига 5 пъти в месеца, а ти да искаш всеки ден? Искай си.
А за облеклото, обичаме да изглеждаме добре и внимание обичаме. Успех, просто изразявай желанията си.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 7f0ccb00c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   пак съм в шок. 6 години не се напаснахте сексуално и не знаете какво харесва другия, няма никаква логика. как си губите младостта в безсмислени дълги връзки не знам...

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: eecc9ab264
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Значи от всичко описано ти искаш истинска любов, да може да правите всичко, което ви е яко заедно.. А тя е доста по-повърхностна, и използва оправдания от сорта на “мислиш само с онази си работя”. Сега всички ще те убедят, че не може цял живот да си на върха и че с всяка жена идва едно затъпяване във връзката. Според мен просто не е жената, което ти търсиш и след едно дете и още пет-шест години ще има развод. Продължавай да търсиш докато си млад !

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ca047d5be8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Вие и двамата имате проблем. Как ще се чувстваш виновен и за какво след секс. Срещнете се със специалист, имате нужда от друга гледна точка за да преодолеете всичко това.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 695d484fcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Никъде не си писал ти какво правиш, когато си искаш секс. При жените много често желанието за секс с даден мъж е свързано с удоволствието, което получават от същия този мъж. Колкото повече удоволствие - толкова посече желание. "Фригидна" с един мъж жена може да се превърне в тигрица с друг. Това важи особено за по-пасивните сексуално по природа жени. Т. е. може и да е асексуална, но може и ти да не умееш да я възбудиш и предразположиш. Имай предвид обаче, че асексуалните хора рядко се обличат провокативно, точно защото сексуалността не е от значение за самочувствието им. Така че, съветът ми е да промениш подхода към секса. Прави и комплименти, докосвай я извън времето за секс. Отдели голямо внимание на предиграта, играй си с въображението и, старай се сексът да е за нейното, а не за твоето удоволствие, и може и да я събудиш. Ако не успееш или не ти се занимава, не си мъжът за нея, търсете си и двамата нови партньори

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: f8e15bacba
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Имаш отговор на въпросите си в самия текст, който си написал. Нито е фригидна, както се опитваш да я изкараш, нито търси чуждо внимание и т. н. Не я докарваш до оргазъм. Тя ти го е казала. Защо да й се прави секс след като само ти получаваш удоволствие? Там е проблема. Ти си този, който се кефи от секса помежду ви, докато тя остава незадоволена. Е как да й е приятно да е една дупка за вкарване и изкарване и сама да си търси секс? Ами постарай се малко... това е проблема и на повечето мъже в този сайт, които се оплакват, че жена им не им пуска. Спрете да гледате само своето удоволствие, постарайте се за това и на партньорката си и няма да стоите на сухо.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a8b6be4445
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Напълно съм съгласна с №9.
Откакто мъжът ми започна да ми доставя удоволствие и оргазми (преди 10 г), много често аз инициирам секс. Преди това го правех най-често по задължение.
И сякаш спрях да се обличам секси и да обръщам много внимание на външния си вид. Не знам дали преди това, може би на подсъзнателно ниво, съм искала да привличам погледи и мъжко внимание.
Та поговори за това с приятелката си, оргазмите се постигат с много практика и експериментиране.
Ж 45

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker