Относно тройка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Относно тройка
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 3830 пъти
Здравейте.

Мъж съм на 24 и искам да разбера какво мислят повече мъже относно едно свое сексуално желание от много години. Хетеросексуален съм, напълно, без отклонения, имам приятелка, с която добре си пасваме откъм сексуални предпочитания и сме доста разкрепостени. Говорили сме си за тройка с още едно момиче, но още не сме опитали. Идеята много ми харесва, но повече ми харесва идеята за тройка с още един мъж. Гледал съм доста порно с двама мъже и една жена и съм яко навит да пробвам. Просто много ме кефи мисълта чужд мъж да прониква в приятелката ми и заедно да я чукаме. Мисля, че мацката ми ще се навие, но имам малки опасения доколко ще ми хареса това действително. Смущава ме факта да съм в такова положение с мъж, от близостта по време на акта. Понякога ми се струва доста педерастко и се отвращавам, но пак остава голямото желание за двойно проникване в приятелката ми, просто много ме кефи.
Та въпросът ми е какво мислят мъжете тук за това, биха ли опитали, опитвали ли са? Също така се интересувам какво мислят и жените по темата и би ли им била неприятна фантазията на гаджето/съпруга им, т. е. биха ли го помислили за педал, защото фантазира за такива неща?

Коментирайте по въпросите ми. Ако тройката не е за вас – подминете. Досадно е да се четат възмущения от хора с други нагласи и извън поставените въпроси.

Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: c1306add17
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Възбудата ти е съвсем естествена. Като си представиш, че някой друг чука приятелката ти и може да по-потентен, по-плодовит, ти се амбицираш да го надминеш. До колко ще ти хареса в действителност е друг въпрос.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 16a1b2b537
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Аз бих се радвала, ама моя е консервативен малко. С жена ще го навия, но за друг мъж никога :/

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b0ac74295c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Зависи. Ако на оня другия не му стигне само гаджето ти, а докопа и теб, става кофти за тебе. Сега сериозно - на такъв дето се кефи друг да чука жена му се казва куколд/ рогоносец. Отделно, ако човек обича някого не си прави извратени експерименти с него и не е ок да пуска трети във връзката си. Ами ако гаджето ти хареса другия повече от теб, и иска да се чука само с него. ок ли си? В живота не е като в порното, разберете го!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 314e440f75
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора

При мен 80% е желанието ми приятелката ми да бъде оправена от двама едновременно. Влудява ме мисълта от това как ще се чувства тя по време на акта, удоволствието, което ще изпитва, как ще бъде смазана от секс с два кура. Останалите 20% е желанието ми да виждам как го прави с още един мъж, да се държи като курва.

И не, не се страхувам, че може да си хареса другия повече от мен, заедно сме от около година и всеки е свободен да излезе от връзката, ако нещо не му е ок. Не я приемам като вещ и не я ревнувам, просто ни е много готино заедно и обичаме много експериментите.

До номер 2: ами пробвайте с още една жена, нека се изкефи мъжа ти. :)
Благодаря за коментарите.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 04fa306320
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз лично бих се изкефила изключително много. Дори си го представям с някакво по-близко действие между двамата мъже, не чак да се стига до секс, но.. Разбира се, това ако се случи с мой партньор никога не би ми променило мнението за него или начина, по който го възприемам. Все пак ако сме истински влюбени би трябвало да можем да сме напълно себе си един пред друг!

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: bfd05bc7f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз бих се навила, даже съм го правила. Но никога не бих го направила с мъж, който обичам и с който искам да имам сериозни отношения и за в бъдеще.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 72b5c06ce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Лошото е, че така ще се създаде у приятелката ти различно чувство и може да почне да й харесва от там нататък не очаквай да създадете семейство, да бъде свестна и т.н. Ще я развалиш и после няма спасение. Нито ви трябва жена, нито ви трябва мъж в отношенията. След много години, ако сте си омръзнали и можете да приемате такива неща, да, ок, но сега ми се струва излишно да стигате до тези неща. Мен лично ме притеснява подобна ситуация, а фантазиите са винаги развалени, те нямат нищо общо с реалността и точно защото е забранено уж ти харесва, реално не очаквай нещо кой знае какво !

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 6bcfcb3d70
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Аз си фантазирам такива сцени, да ме обладават двама здравеняци, без задръжки. И аз да съм безпомощна между тях. Но е само фантазия. Не съм смела да го направя.
ж 36

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: f4fa3a3f4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ако приятеля ми предможи бих се навила. В никакъв случай няма да ми хареса другия повече, защото си го обичам и не съм с него само заради секса. Той обаче никога не би се съгласил, казвал ми е много пъти, че не би могъл да ме гледа с някой друг. Аз реално също не бих се съгласила на тройка с друго момиче, защото после ще ме побърка мисълта, че той е харесал нея повече, а и той няма да иска и това. Много е консервативен, но на мен това ми харесва. В представите ми обаче би било възбуждащо да го видя как чука друга и гледа мен примерно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker