От къде на къде мъжете си мислят, че някои неща им се полагат в секса? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

От къде на къде мъжете си мислят, че някои неща им се полагат в секса?
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 9427 пъти
Например на аналния секс, който за мен е гнусен, вреден и неприятен, вече се гледа като на задължение жената да го прави за мъжа. Колко истории прочетох как мъжете карат партньорките си, а жените неохотно се съгласяват, за да задоволят принцовете. То има и обратен случай, не всеки мъж харесва да влиза там, където изпражненита излизат, но нимфоманките им жени изискват. Но говоря за мъжете, тъй като съм хетеро жена. Видяли сте го във филм, който е измислица, а на актрисите им плащат за това. Като искате толкова - намирате някоя любителка или проститутка. Защо ще държите сметка на жените ви, че не ви дават? И вие имате дупета, защо не ги давате? Така би било честно, защото на вас G-точката ви е там и даже ще ви е кеф, а на нас по-малко. Нямаме членове, но има играчки, юмруци. Защо не си дадена вие отзад да ви дупчат, мъже? Аз анален секс никога няма да правя при никакви обстоятелства! От любопитсво съм бъркала там и то нежно с лубрикант и БОЛИ! Който иска да си го прави. И нали сексът е физическата форма на любовта или удоволствието, защо гледате само вашето? А жените, на които не им харесва и се съгласяват само заради мъжете са тъпи парчета.
Другото, което е оралната любов. Не познавам мъж, който да не иска свирки, но много отказват да върнат жеста. Значи на мен свирките ми харесват, честно, но ако мъжът не ми прави френска, ще забрави той да получава! Сексът не е направен на вас да ви харесва, а на двамата партньори.
И изобщо всяко желание, което се нрави на мъжа, но на жената не? Защо си мислите, че ви се полага по природа? Намирайте си партньорки със сходен вкус, тези неща трябва да се говорят от самото начало. Ако той харесва груб секс и някой път иска да доминира, тогава ще ме остави и аз да го душа, шамаря и доминирам. Иначе не виждам файдата, както се казва. Съжалявам за леко вулгарния речник, но въпросът ми е към мъжете, които си мислят, че всичко им е позволено и жените, които ги търпят? Защо така?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 79

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 6e0e4ab4bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не разбирам за какво се вайкаш. При сексът трябва и на двамата партньори да им е приятно. Като не ти харесва анален, недей да правиш. Ако приятелят ти не може без анален, да си намери жена, с която да прави такъв тип секс. Ако ти пък много държиш да получаваш орални ласки, намери си мъж, на когото би му било приятно да те ближе.

Има хора всякакви. Има жени, които обичат анален секс и изпитват удоволствие от това. Има и мъже, които обичат да ближат вулви на жени. Ти нямаш право да казваш на хората какво да правят. Всеки има право да прави, каквото си иска в секса, стига и двамата партньори да са съгласни с това.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 494c958638
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имаш някакъв сериозен комплекс за реваншизъм. Някои от нас просто изпитват удоволствие, от това да доставят удоволствие на любимия. Не можеж да го разбереш, нали?

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1cc355c488
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

3.   Много си права тук. Аз също съм жена и от тези мъже, които коментират в сайта си направих една обща картинка на един мъж. Всички едни и същи. Нали знаеш какви жени харесват...да им готвят, чистят, да се съобразяваш винахи с тях, да им се подчиняваш, щото живеят в 18 век и си мислят, че ценностите са същите, да им правят свирки, да ти се празнят където си поискат, да им дават отвсякъде, щото нали тяхните задници неприкосновени, даже и в ушите може да ти го заврат, и ако не се съгласиш хоп по проститутки или любовница. Мъжете вече са някакви порно-маниаци. Порното е някаква изкревена картинка и си мислят, че това е любов и се харесва на жените. И най-смешното е, че се оправдават с "такава ми е природата" . Жалка история. Ама...все пак и жените се развалиха.
Добре, че моят не е такъв, той май е като гледам един на милион...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: bc85b2121f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Такива ги намираш, бе булка.

Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3d13b9e7ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

5.   Ти имаш ли пълномощно да говориш от името на всички жени или сама си вменяваш тази роля? При теб може да на ти харесва, може заради предразсъдъците ти или нещо друго, ама аз съм виждал какво е анален оргазъм за жената и всичките ти приказки от там нататък могат да предизвикат само снизходителна усмивка поне при мен.
И преди съм писал, всичките моралистки тук, отговаряте си само за вашите анусчета, а не за тези на всички останали жени.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3c4fc55513
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   до 3

"от тези мъже, които коментират в сайта си направих една обща картинка на един мъж. Всички едни и същи"

Подсъзнателно това искаш да чуеш или само на това обръщаш внимание. Аз многократно съм писал в този сайт, че не обичам свирки, а само аз да лижа и че не искам слугиня вкъщи, но явно имаш подсъзнателна нужда да се възмущаваш и невъзмутителните коментари ги игнорираш.

С това отговарям и на твърдението на авторката, че всички мъже искали свирки, а не искали да лижат.

Колкото до аналния - не всеки мъж може да го прави както трябва, защото си изисква време и търпение, но гарантирам, че на всяка жена би ѝ харесал, стига мъжа да ѝ го направи както трябва и да не е прекалено стресирана и предубедена от неуспешни опити.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 7fb0b22428
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

8.   5, преструвала се е, повярвай ми.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b0f32efa2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Кой както го разбира живота така го да живее. Ум негов и г-з негов, не давайте наклон на другите.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3d13b9e7ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   н.8, аргументирай се? Беше там в леглото ми, познаваш мен или жената, с която съм бил, или имаш някакви други специални способности?
от.5

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e7245046db
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

13.   Да истина е, мнозинството български мъже са до такава степен с промити от порното мозъци, че не могат да си представят да правят секс без да копират и да сравняват дали е "добре" като в извратениите, които са гледали, дали има анален секс, свирки, празнене в задника и в устата, гаргарене със спермата в устата и гълтане, гледат задължително да не би да мине без това, защото, видиш ли според техните извратени, гнусни, перверзни представи, това било "доказване на любов" и "лоялност" към партньора. Представите им и възприятията им за секс (и не само за секс, за всичко останало в живота) са изкривени от извратената педофилска, содомитска западна порнография, която всеки ден им се набива от всички медии Наскоро чух от една приятелка, че нейния искал тя да му лиже задника и да му масажира простатата, докато му бие чекия едновременно, че там било ерогенна зона и мъжът изпитвал страшно удоволствие от това... Без коментар. Светът напълно се е извратил с тия анални, гъзални, орални сексове и тем подобни педераски моди и е затрил семейните ценностти, любовта, морала, духовността, обичта и всеотдайността, които хората имаха преди, сега всичко е дрога, секс и пари.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a048949c6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

14.   М 24

Ебати злобата. Ти всичко ли правиш под условия и с уговорки от типа "аз ще направя това, но ти ще направиш онова"? В секса нещата не стоят така – правиш това, което ти харесва и ти доставя удоволствие, физическо и/или емоционално. Как пък може повечето жени да не ни разбирате нас мъжете и факта, че имаме нужда от повече секс, и че липсата му ни побърква? Сами не знаете какво точно искате: "искам да е мъжкар, искам да е не е путка, искам да се чувствам сигурна с него, искам да може да се грижи за семейството"... Намирате някой, който се вписва в тези изисквания и почвате да хленчите: "иска отзад, иска отпред, много иска"... Ами иска, кастрирайте го и няма да иска.

Разбира се има и мацки, които ни разбират. :)

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3cb426171f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Автор: Не говоря от името на ВСИЧКИ жени и не за ВСИЧКИ мъже, но пак не отговаряте на въпроса ми, защо не дадете вие вашите ануси, гарантирано ще ви хареса при правилен начин? Аз казвам, че НЕ искам и това е. Дали ще ми хареса си е мой проблем. Реваншизъм ли, а аз удоволствие и думата не я заслужавам ли? Или всичко е за принца.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c7225a2969
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Авторке, аз си давам дупето и да ме хапят, ако момичето това го възбужда щом така поставяш въпроса. Ама всеки си има предпочитания, защо всично трябва да се "връща". Секса е за удоволствие, не е договор, успокой се малко :) Личи си, че имаш някакъв проблем.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 542a12f1a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

17.   Със съпругата ми сме женени от 14 години и редовно правим анален секс. По взаимно желание. Тя изпитва невероятни оргазми от него и повечето пъти сама го иницира. Наистина си трябва малко предварителна подготовка и настроение, но резултатите си заслужават.
Аз обожавам да и правя орални ласки, но не съм толкова запален тя да ми прави...явно съм някакво изключение и не обичам особено свирките.
Последното ми увлечение е да я накарам да свърши със скуирт. За тази цел, научих техниката за стимулиране на Г-точката с пръсти и редовно и я прилагам...според нея това е върховният вид оргазъм. Трае по -2 минути.
Та идеята ми, обясневайки всичко това, е - не е хубаво да се генерализира за всички хора. Всеки човек е различен и харесва различни неща. В секса, границата е това, което харесва и на двамата партньори. Ако на авторката не и харесва да прави определен вид секс, просто да не го прави. А ако мъжът и я принуждава - да се замисли дали този мъж е за нея.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5bfe1d3770
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   И на мен ми е интересно да разбера дали всички мъже са такива извратени порно манияци, според които жената трябва да прави всичко от порното, дори и да не й харесва особено?
А ако не, почват с мрънкането, че ще си намерят друга примерно или че не им е разнообразно, понеже не сте сменили 10 пози предния път и други такива простотии. Всички ли сте така? Питам от любопитство, наистина. Едно време порното е било забранено и това ми се стори странно, но нато гледам какви последици има, дали пък не е било правилно?

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5a69d8299c
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

19.   Авторката е напълно права, най справедливо ще е, ако и двамата партньори изпитат това което предлага единият от тях, независимо дали е мъжа или жената. Конкретно за аналният секс, т.е., секса на обратните. Нормалните хора си следват природата и си правят нормален ползотворен секс. Извратените и обратните, отхвърлени от природата демонстрират нахалството си и тръбят, че секса отзад е нещо нормално!? Да, това всеки педал ще го каже. Както нахално демонстрират своята объркана природа, и провеждат гнусни гей-паради, така гнусно си въведоха аналният секс за нещо нормално. Младите за да се покажат на много отворени, го приеха за нормално, както приеха и наркотиците за нещо безобидно. Щом толкова мъжът настоява за анален секс със жена, нека първо в неговият задник се завре нещо с обема на пениса- дилдо например и ако му е кеф, тогава да настоява за такъв секс, но да не е обратен. То такива всъщност не се занимават със жени. Но авторката намеси и свирките, затова искам да я попитам, какво ще стане на една жена, ако поеме добре измит пенис в устата си? Там нито ще изпита болка, нито е нещо гнусно, вероятно и кеф няма да изпита, но ще покаже, че обича мъжа до себе си. Пак реципрочно, мъжът също трябва да не се гнуси от пусито на жената, но ако тя е чистоплътна!? В днешно време, при този безразборен секс, дали там долу жената е чистоплътна винаги? Понякога се излъчва специфична миризма а и неприятен вкус, и не трябва да се иска мъжът насила да я лиже. Мили жени гледайте обективно на нещата, по душа сме равни, но по природа не сме!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b76a20fb45
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Съгласна съм с 1 и 2.

Авторке, чела съм много твои коментари в сайта. Явно си много огорчена и наранена от някой. Не знам какво точно ти се е случило, може би е добре да разкажеш, за да те разберем. Но тази омраза към всички мъже и секса заради един, не е полезна за теб. Тя няма да излекува раните, нито ще промени мъжете. Напротив.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 30ff22d213
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

21.   И тая хубавица търси мъж ЧЕХЛЬО, когото да командори както в родната казарма, ама тези мъже май свършиха, а ако ги има са на привършване!!!
На теб лично пожелавам Дядо Коледа да ти донесе един универсален вибратор и да си го слагаш където щеш, че скоро май мъж няма да видиш!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8a6c755ab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

22.   1. Мъжа иска да получи пълно отдаване от страна на жената и затова е хубаво да напълни всичките и дупки. На много жени им харесва от зад стига мъжа да е внимателен .
2. Много жени се впускат в авантюри и слагат рога на мъжете си и по време на изневярата правят всичко за любовника си. Как мислиш се чувстват тези мъже 1 ви изневяра 2ро изцяло себеотдаване даже на повечето им харесва и сами си искат.А всички знаем , че чуждата жена и чуждата кола са за форсиране и удоволствие и след това ги захвърляш като парцал и друг да им бере грижата. Мъж на 43. Казвам ти го от опит.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 13f2a348a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Наскоро една приятелка ми сподели, ще обещала на гаджето си да правят анален секс. Каза, че много я боляло, но тя му била обещала. Чудя и се на акъла, обещала му била, все едно е някакво задължение и трябва. Онова му обещала, това му обещала...а той щрака с пръсти. Чудно момиче.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 7f7d42d8a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

24.   А ти откъде-накъде си мислиш, че ти се полага компютър, телефон, автомобил? Тези неща все мъже са ги изобретили и в повечето случаи произвели...
Що не отидеш да побачкаш малко долу в мините, или в пътното строителство? По строежите, в металургията?

Ми като не искаш отзад - не давай! И си намери някакъв, дето това ще го кефи, и си кютайте там цял живот с него.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 958b0158b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Авторке, правим това в секса, което вие жените ни предлагате. Никой не ви насилва за нищо. На 39 г. съм женен с две малки деца. До 31 та си година съм имал пет връзки с омъжени жени и не съм ги принуждавал в секса за нищо. Те сами ми правеха орална любов и никога не са настоявали аз да им правя, но аз пък настоявах. Освен дълбокото гърло ми лижеха и смучеха тестисите. Едната гълташе спермата ми без проблем. Анален секс и при трите. Това бяха жени фурии, искаха здраво чукане. Та в този смисъл не ти вини нас мъжете. Като ти на твоя приятел не му предлагаш екстра, той ще си я намери другаде, защото друга жена я предлага.
Правил съм секс и с такива момичета като тебе. Лизал съм ги, не съм настоявал за аналин секс и пак са недоволни и пак с претенции.
Късно се ожених на 34 г. Съпругата ми е мой набор с много богат сексуален опит. Тя самата ми призна, че е спала с около 50 мъже, а аз само със седем, от които 5 омъжени. Когато за първи път правихме секс тя беше изумена, просто оргазъм след оргазъм. Лизане, близане всичко. Когато свършихме тя ме попита с колко жени съм бил преди нея. Казвам и 7. Тя - толкова малко, а ме ебеш като зрял и опитен мъж. Никой досега не ме е ебал така. Значи старата школа си е стара школа. Сега си много млада авторке, но ще си промениш мнението за секса след време. Сексът не е само вкарване и изкарване, той не е сделка, а пълно себеотдаване на двама души, за да си доставят удоволствие.
Сега си гледаме децата с жената и се радваме един на друг.
Всичко хубаво ти желая.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 9808834167
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Никой не е длъжен да прави нещо насила. Сигурно си тийн още. Всеки си има предпочитания.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8670f20ab6
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

27.   Не знам за другите, но сега имам приятелка, която е чужденка и е много разкрепостена, много съм доволен. Прави невероятен секс с всякакви “мръсотии” както му викате, но и харесва да ми бърка в дупето докато ми го лапа. Първия път подскочих, обаче такова дълбоко гърло прави, че пред възможността да не го прави повече и дадох и да ви кажа ме възбужда много, надървям се на камък, когато го прави, не съм имал подобна ерекция до сега. Така, че всеки прави каквото му е приятно и не винаги това, което изглежда привидно унизително и нередно е такова - няма нищо нередно и забранено в тия неща.
Жалко че едва сега разбрах от нея какво е да нямаш никакви задръжки, тая жена е огън - още първия път анален, играчки и бутах, празних се на лицето, в дупето, гълта, смуче, бъркахме си навсякъде, изобщо много е напред пред закостенелите бг чалгарки, каквито виждам да пишат.
Секса не е за гнусливи и задръстени, които знаят само 2 пози

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: bb0caa0567
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   М44.. Да но жените искате свалката да се разбира като че жената ДАВА на мъжа. Не да се разбира като взаймно решение за секс, тоест равнопоставени. Някоя жена като види двойка, запитвала ли се е "Дали той ще и се отдаде? "... То това разбиране в обществото произлизат и подобни желания в секса. Тоест стои въпроса "До колко тя ми се отдава? " И оралния, аналния и подобни ме карат да чувствам че жената ми се отдава.... Мъжа не се отдава, според сващането, така че не е едно и също дали жената ще позволи отзад или мъжа. То няма как, когато ви е изгодно играта да е една, когато не, да е друга. :-)

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 06c2b87550
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Мале с кви тъпанари си го слагате и после обвиняват мъжете като цяло направо лошо ми става от такива теми, сериозно.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: acb8cefa23
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

30.   Споделям мнението ти, авторке, на 1000%. Сред българите трудно ще си намериш нормален мъж, с нормално отношение към секса, а малцината такива, ги взимат страшно бързо, така че си търси чужденец.

Ж, 22

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 016aa6d86d
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

31.   Авторка: Какво отдаване да ме чука, където си иска? Не съм предмет. Нека и той се отдаде така, целият да ми се отдаде! Не разбирам тези жени, на които НЕ им харесва и го правят или тези мъже, които настояват. И не ми излизайте с номера, че другаде щял да си намери, не всички мъже харесват такива гнусотии за мен и аз ще намеря такъв, който не харесва. И защо ползвам компютър и такива? Защото работя и мога да си го позволя! Мен не ме чукат за пари, а сама си ги изкарвам, така че? И как знаеш какво работя? Сексът не бил за гнусливи хора, но да ви светна, че сексът и порното не са едно и също нещо.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 15f8ffe6d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

32.   ... или защото не малка част от българките се ебат отзад, и мъжете така са свикнали. Ние сме четири приятелки, от които само аз не се чукам отзад.
ж 24

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 15f8ffe6d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

33.   АЗ не съм някаква заклета фенка на аналния секс, но не мисля, че е гнусен и неприятен. Ако нещо не ми харесва, не го правя. Това е.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3d13b9e7ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   н.30, точно така, особено арабите или турците хич няма да искат такива неща от теб.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 15f8ffe6d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   На мен пък ми се стори странно друго. Бях над 30 вече, имах една фенка, малка, на 22. Свястно момиче, не беше курве. Легнахме си, правим секс и по едно време ми се усмихва "а отзад? " и държи в ръката си тубичка, оказа се лубрикант. Докато реагирам, тя се зае и след малко вече го правехме. Не можех да повярвам, че такова хрисимо същество има опит в аналния секс.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: f22e1c6592
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Моят приятел никога не ме е карал на сила нищо. За аналния секс просто един път му се прииска, аз видях, че го желае много и му дадох. На него много му хареса, аз също исках да видя какво е, но на мен не чак толкова. След това правихме още няколко пъти такъв секс, но като видя, че на мен не ми допада и престана да иска.
За оралната той пръв започна да ми прави, но по-скоро, за да му правя и аз. Не ми го е казвал, но се подразбира. В момента аз му правя често, а той почти не. Ама и аз ще спра какво си мисли.
Моя ме кара да го правим без презерватив това е проблемът. Мен ме е страх да не забременея, той ми казва спокойно мога да се контролирам. Все пак знам, че дори и да не свърши в мен има вероятност. А той ми казва, ако нещо стане ще се радва, защотот си мечтае да има дете от мен, ама аз не съм готова на този етап, а него го усещам как иска. Постоянно ми говори за брак и деца.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e3ee1ad921
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

38.   Говорете каквото си искате, ама само пълни извратеняци могат да правят анален секс. Представям си жената, която дава да ѝ го пъхат в дупето...
То си има място за тая работа, но Вие бихте го пъхнали и в ушите, стига да може. Аз що не попадам на такива извратеняци?
До авторката : Сега извращенията ще те нападат и ще им тече пяна от устата...

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b043214829
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Моят проблем е, не че жена ми не иска анален секс, точно обратното е. А това, че иска да го правим без презерватив. С презерватив отзад не и харесва. Казва ми, че няма страшно, правила си клизма.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 15f8ffe6d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

40.   до 38. Изказваш се неподготвена. Жена ми е свястна, въпреки, че прави анален секс. Прави го за себе си, не за мен.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 9dbd7a7b59
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

42.   Всички мъже, които искат анален да им се пъха краставица отзад и като ги заболи ще видят колко го обичат това жените.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c987052d59
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

43.   Дупето е за удоволствие а път.... за раждане

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ec960b6df4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

44.   Защото съвр. тъпанари гледат много порно и оттам копират като маймуни. Мъж на 53 г., не горя от особено желание да ми го смучат и не карам съпругата си да ми прави минети. Иначе обичам да я лижа защото ми е приятно а за нея доста възбуждащо. Не съм пробвал в ануса и нямам никакво желание да го правя! Това е изход не е вход. Единственото което искам от нея е поне през зимата да не се обезкосмява прекалено и да ми остави космите си на подмишниците, което за мен е фетиш и много възбуждащо, за долу не говоря там окосмяването е абсолютно задължително в естествен вид и размер. Важното е и на двамата да е приятно това е смисъла на секса, а не да се копират американските простотии.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 9826f8a63f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

45.   Авторке, защо ни го казваш това на нас, а не на твоите партньори? Незнам на какви простаци си попадала, ама един нормален мъж просто предлага. Ако половинката иска, чудесно. Ако не иска, ок, или ще си го потърси другаде или ще си трае. Явно си много незадоволена в секса или не умееш да кажеш "не". Освен това, никой не те кара да правиш секс с човек, който не ти допада и не си пасвате в секса. Никой не ти е виновен че такива избираш.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 15f8ffe6d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Може би защото има жени като мен (26, неомъжена), не правя анален секс. Не съм и опитала. И жени като колежката ми (43, омъжена, три деца),която казва - отпред се правят деца, отзад е за удоволствие.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: fc09c7e2f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

47.   Мъж на 36 години съм. Не съдя хората, които практикуват анален секс, но аз никога не съм го правил и не желая да го правя. Бил съм с всякакви жени, но така и не се пречупих да си го сложа в женско дупе. Няколко пъти съм бил на косъм, при пиянски изцепки, но мисълта, че от там излизат изпражнения, просто ме отвращава. Авторката е права, че е твърде егоистично мъжете да изискват анален секс, при положение, че много жени ги боли и не искат. Колкото до оралния секс, то там нещата са малко по-различни и като мъж много държа жената с мен да го лапа редовно. Просто е нужна добра хигиена. Мъжете също следва да доставят такова удоволствие.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: b043214829
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

48.   Нито съм за, нито съм против секса отзад. Не мога да коментирам нешо което още не съм опитала. Скоро темата я обсъждаха приятелките ми. Всичките са го правили. Две от тях не го харесват. Другите две казват, че за разнообразие не е лошо. Бил възбуждащ, не са против, правят го. А има една, която каза, че повече се възбужда от аналния секс, отколкото от вагиналния.
ж 24

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: b043214829
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

49.   Кой дава право на авторката да говори от името на всички жени, че не харесват аналния секс? Аз не споделям нейната позиция.
Ж 38

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 15f8ffe6d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

50.   Тази тема много вълнува жените. Беше дошла на гости приятелка на жена ми. Тя се оплака нещо от секса и в мое присъствие моята жена и каза, че мие го правим често, а предната вечер сме правили анален секс. Онази, без да притеснява от мен и отговори, че и завижда, защото тя била на сухо доста време, а за по-палави дори не се е и надявала.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 15f8ffe6d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

51.   Съвсем истински случай, не си измислям. Ходех с една разведена мадама. На третия секс ме пита, какво мисля за аналния секс. Явно не и беше за първи път. Направихме го. После като лежеше сгушена в мен ми каза "не пуша и не пия, но обичам хубавия секс отзад". Казвам, дано да е бил хубав. А тя "о, хубаво ми беше. Ще си поръчам пак от същото другия път" и ми смигна. Много време се срещахме с нея.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: b043214829
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

52.   Като жена не виждам драма с аналния секс. Мъжът трябва да се съобразява. Не мога да се оплача, че някой се е държал лошо с мен или ме изтезавал в леглото. Правила съм това което ми харесва.
Ж - 47

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 0ed4eab6d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

53.   Авторката е хич я няма тва мога да кажа аз. Приятелката ми ме докарвала до простатен оргазъм със малък флакон от дезодорант с презерватив на него едновременно със свирка. И да подчертая абсолютно хетеро съм и не харесвам гейове, гейщини и т.н. тежа 97кг и съм 195см висок и го направихме защото на нея и беше любопитно. Иначе и аз редовно и оправям дупето и не съм чул да каже нещо даже напротив тя го желае повечето случаи. Дано не срещна такава жена като авторката тя е абсолютен страсто убиец, много спекана мацка.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 868d385987
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

55.   №3, много правилна констатация - " Жалка история. Ама...все пак и жените се развалиха", - мъжете точно за това станаха такива! За семейните ценности от 19 век само може да се мечтае, няма вече семейства, има временно съжителство, само за няколко години.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 1cbd6e74e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

56.   Някаква вика, да им пъхали на мъжете краставица отзад, ами моята приятелка ми бърка с пръст докато ми духа и само мъже, които са го пробвали знаят за каква ерекция и свършване става дума. На мен ми харесва с пръст, не съм сигурен за нещо по-дебело, но пръст, духане и игра с топките в същото време е страхотно удоволствие. На жена ми също и харесва и се разтича отдолу докато ме вижда такъв възбуден на камък и ми дава да я чукам в дупето почти всеки път, а с вибратор отпред и аз в дупето или обратно е кулминацията когато свършва със зверски стонове.
Няма нищо забранено в секса, стига всичко да бъде приятно за всички.
Тия залупените дето само мисионерската знаят, не знаят какво изпускат.

 
  ...

1-50 от 79
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker