Липса на желание за секс , проблем с ерекция. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Липса на желание за секс , проблем с ерекция.
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 2160 пъти
Здравейте, имам приятелка от 2 години, живеем заедно, преди известно време получих проблем, не можах да го вдигна и това адски много ме изненада и буквално ме смаза психически, защото съм свикнал от малък да мастурбирам на ден по 5-6 пъти и да гледам порно доста (което мисля че може би е проблема). Ежедневието ми е натоварено, имам достра забързана работа и постоянно гоня часа, срок и т. н. Не знам дали това е причината или, че гледам доста порно и мастурбирам и от там после не ми се прави секс с приятелката ми.. Опитвам се да спра порното и мастурбацията, но аз просто нямам желание за секс и по -конкретно НЕ с НЕЯ (понякога ме възбужда понякога не). По-често и лесно се възбуждам от порно и някоя жена която загледам на улицата, но аз не искам да й изневерявам искам да го правя само с приятелката ми, правим секс 1-2 пъти седмично (на 23 съм, тя е на 19, правим само анален, а там е толкова тясно, че трябва да си яко възбуден за да проникнеш, а това прави нещата още по-трудни. ) Лошото е, че този мой " проблем " с ерекцията, откакто се получи веднъж, сега постоянно ми е в главата и изпитвам страх да не се повтори и оттогава много често се случва да не ми е станал на макс и за мен секса е като изпит, а не удоволствие.. Моля ви кажете ми къде може да е причината, да не би да съм изгубил вече интерес в приятелката си? Не искам да се разделям с нея тя е много свестен човек, разбираме се адски добре, единствено секса ни куца искам да оправя нещата, възможно ли е да имам нисък тестостерон?? Забравих да кажа, че когато бяхме в отпуска лятото и бяхме на почивка, правихме секс всеки ден и чувството беше съвсем различно, но в момента когато работим секса е последното нещо, за което мисля, но не съм единствения който работи, проблема се крие някъде другаде и много съм притеснен не знам къде е проблема и какво да правя моля за съвет..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3de0d9a1e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако работата пречи на секса, трябва да си вземеш отпуска.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c4a711c40a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Иди на сексолог. На него това му е работата да помага на закъсали в секса. И във всичко трябва да има мярка, в това число и порното и чекиите.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b77ad38e19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Еми ти си го каза сам. Ако се наядеш преди ядене дали ще ти се яде после пак. Спри порното и мастурбирането и ще се оправят нещата. И вземете се оженете и ще се обичате

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 032fe76ed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Напрежението от работата си оказва влияние и мисля, че това е проблема. Аз до скоро бях същото, което описваш, и се чудех от порното ли е (макар че гледам 1-2 пъти седмично), жената ли ми омръзна, одъртявам ли. Правех го макс. 1 път седмично и то с не добра ерекция. Дори когато се усещаш сравнително спокоен, подсъзнателно пак си притеснен и стресиран. После се случиха едни неща и си промених перспективата и осъзнах, че не си струва толкова да си го слагам на сърце и нещата се оправиха внезапно като с магическа пръчка - сега жената си знае всяка вечер като заспи детето какво следва и е доволна. Аз винаги съм си бил максималист и все искам всичко да перфектно и все го мисля, но едва на 33 се научих на баланс. Предполагам и ти си прекалено отговорен и искаш всичко да е ОК и затова много си се стегнал.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 0fe874ac25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   като имате приятелка защо гледате порно и мастурбирате, не сте тийнеджъри все пак и да не правите секс,нямам думи,много сте зле, а как правите само анален секс,вагина няма ли това момиче или е момче,но не казваш ???

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e14c17b8df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Коментар 4 , точно ме описа , да аз съм максималист във всяко отношение и искам всичко е да е точно без грешки без пропуски или е перфектно или нищо! Ще се обърна към сексолог предполагам.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b1fd570d07
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сменяй работата! Предполагам си чувал за дауншифтинг ?! Западния модел на работа за все повече лъскави играчки и вдигането на самолета са несъвместими !!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 9848841bbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   6, от 4. Не мисля, че си за сексолог. По-скоро трябва да се научиш напрежението от работата да не влияе на личния живот. Приеми, че за работа се мисли само на работа, вкъщи се мисли само личен живот. Когато си вкъщи няма как да оправиш нещата на работа, ще ги оправиш утре, когато си там.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker