Колко често секс, след появата на децата.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Колко често секс, след появата на децата....
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 3299 пъти
Искам да ви попитам, колко често правите секс при наличието на малки дечица, кое е вашето време да го правите и пренебрегвате ли правенето на секс заради децата си понякога?
Правя секс по 2 пъти на ден, рядко пропускаме ден или 2.
Но в последно време ми идва на нагорно умората и това се отразява на секса и желанието ми. Мъжа ми не ме разбира се, сърди се, заплашва ме само и ден да откажа. Но на него му е лесно, зимния период е пълен айляк и по нищо не прави цял ден.
Аз ставам сутрин приготвям детето за градина, или закуска ако е вкъщи. Почистване, готвене абе цялото домакинство и детето са моя задача. Взимам го, ядене, къпане, разходки..
Само че, той не разбира и не приема това. Иска да му е чисто, сготвено, изпрано и подредено. И да мога и по два пъти на ден да правя секс. Нямам време и за приятелки вече, имам ли и 20 мин. свободно време трябва да е секс. Започнах да се отдръпвам и желанието ми така намалява, когато ме насилва ако откажа и ден. Споделих му го, но категорично не приема. Не знам вече какво да предприема.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: c47edf614c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кучето и мъжа са както ги научиш. Жената и колата - на късмет.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 395393aabe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мъжа ти е голям егоист...
Ти си прави изводите.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 292e6ef124
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Това ми прилича на насилие. Предложи му да участва в домакинството! Ако не пожелае, никакъв секс! Зарязваш му детето и излизаш с приятелки, за детето поръчваш частна кухня (може и за събота и неделя), за него нищо плюс да си тъне в мръсотия!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 680c7004c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кажи му да наеме прислуга, че да помага в домакинската работа, като знае толкова.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 01c1103db5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ужас, ние рядко, последно по моя инициатива беше доста често, не повече от веднъж на ден. Сега ми намаля желанието. А защо не включиш и него, друго освен изисквания има ли? Дори и ако той поема разходите изцяло, защо всичката работа да е за теб?

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c47edf614c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Като мъж ти казвам, че щом той временно не ходи на работа, трябва да участва в семейните и домашни задължения. Ако работеше от тъмно до тъмно разбирам, ама щом сега е по-свободен, нищо не му пречи да ти влезе в положението и да свърши част от работата. Не е справедливо по цял ден да си бъркаш в носа от скука и в същото време да чакаш другия да свърши цялата работа по детето и дома и като за капак да изискваш да ти пуска, защото ти си я докарал до там. Това е егоистично.

Но и ти си малко виновна, че не поставяш нещата категорично. Аз затова написах по-горе, че мъжът и кучето както си ги научиш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 7c303bcbc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ние правим всеки ден, но моя мъж освен че ходи на работа и стана в 5.30, пазарува и готви. Имаме чистачка, която чисти веднъж в седмицата, през другото време чистим и двамата или който е свободен. Сега съм бременна и мъжа ме отменя в почти всичко. Направо съм изумена от твоя разказ. Мисля, че трябва да го стягаш, секса ти е последния проблем.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 624621f7f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

9.   Леле, едно време баба ми са били 9 деца и майка им е сколасвала във всичко, не само да ги гледа, да върти къщата, но и да ходи на нивите си!!!
На днешните кифли не само всичко им е наред, не перат, сушат, дори и не гладят, а само едно готвене и чистене, а вече им се вижда нанагорно....

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1e934ec3d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Зарявай го този паразит и това е!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: dca438e11d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Вината си е предимно твоя - взел те е за инкубатор, секс кукла и слугиня. Трудно ще го отучиш от това положение, явно на него си му е екстра и не вижда проблем, а ти го поощряваш, гърбейки се с цялата работа. Остави го да се оправя сам за няколко дни. Ако не се усети, вариантът е един. По-добре няма да става.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c47edf614c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   9< може и така да е било и наистина шапка им свалям едно време как са сколасвали. Обаче дядо ти надали по цял ден си е бъркал в носа и само е мрънкал, че баба ти не му пуска, а сигурно и той е участвал в работата - поне в кърската със сигурност. А и едно време децата са ги гледали предимно бабите, понеже са живеели по 3 поколения в една къща. Бабите са се грижили за дома и внуците, а младите - синовете и жените им са били по къра. А и да не мислиш, че едно време са чистели, перяли и са гледали децата като сега.

Баща ми отраснал само с каши - понеже най-бързо става. Те са билк 3 деца и баба им правела по една каша с царевично брачно сутрин, нахранавала ги е набързо и айде на къра, пък бабата да готви. Не е като сега - ама ревяло, ама наакало се, дай ще сменим памперса, пък ще се изцеждам да му давам кърма, па това-онова. Тогавашното гледане и домакинстване не е било като сега.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c3417b34e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Веднъж седмично.
Това е причината и да започна да й изневерявам. Просто не искам да просят секс, нито да го правя с нея при положение, че ще е след много уговорки и с нежелание.
Каквото и да приказват, сексът е лепилото на една връзка.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8c3eb24518
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   13 Сексът е много важен така е, но както и други пишат това и е най-малкият проблем. Тя има нужда от помощ в домакинството явно и повече разнообразие.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3a4220b3d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   За съжаление, ти имаш две деца. Едното ти е мъжът ти, другото е детето ти. Взел те е наистина за слугиня, той така се държи все едно това дете не е негово. Във цялата тази работа, някъде не се ли намесва? Всичко се полага на жената, всякакво задължение, че и секс искал. Даже много често правите. И как може да те заплашва? Той не знае ли колко е трудно с малко дете, и колко грижи и нерви отиват по него. Човекът е тотален егоист, свиквай във всичко ще си сама вече. И всеки човек знае ,че като се появят деца, секса доста намалява и това е напълно разбираемо. Обаче твоят човек, те използва много гадно. Какво ще стане ако и мъжа домакинства? Би било прекрасно ако замени жена си, в 2-3 неща. Примерно да изхвърли боклука, да измете стаите, да измие 1-2 чинии. Не е срамно, даже е похвално ако има такива мъже, това са уникални същества. А твоят човек е търтей , и повярвай ми, вече може да ти изневерява. Той те е вързал вече, с дете със всичко. Ако ти се чувстваш нещастна и използвана говори с този човек, ако няма никакви резултати по-добре го разкарай докато е време.

Хелга

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 4648d83c60
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Леле ..,как смогвате по 2 пъти на ден ,всеки ден ??? Уж семействата се разпадаха заради неправенето на секс ,а вие чупите всички рекорди ...
Ние с моят мъж го правим 2 ,3 пъти на месец максимум. С две деца сме и работим и двамата ,плюс аз поемам изцяло домакинството и децата и просто няма как да стане тоя сценарий.. Изеинявай ,но секса не е задължение . Когато може ,когато е удобно ,когато сте на кеф и двамата . Трябва да е спонтанно, а не някаква норма .
Мъжа ти не е в ред . Вземи го скопи с някакви таблетки с естроген тайно ,да вземе да те остави на мира . Или му купи бром и разтваряй в кафето . Няма са му стане и да го възседнеш . Отчаяните времена изискват отчаяни мерки ...

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 69d9de111a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Гледай да го научиш на домакинска работа и да участва в грижите за детето и ще видим дали накрая няма да е по-уморен и от теб. Изобщо как си допуснала този търтей да се държи така все едно е на хотел у вас? Стягай го докато е време, защото детето като види този модел, някой ден и то ще те има за слугиня. Трябва да му покажеш добър пример, че в едно домакинство всички си разпределят задълженията.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e5e9291d19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Номер 10 е мила, преди време направих грешката да се хвана с колега от работата. Още от самото начало се започна с навлизането в личното пространство, ревността, нямах въздух от него. Понякога ми влизаше в положение ако съм уморена, друг път не случвало се е да ми се цупи ако му откажа ако мй кажех, че съм изморена и, че ми се спи, а той ако може няма да ляга цяла нощ. Веднъж заради него и цупенето му си легнахме пак на разсъмване. Лятото като бяхме на почивка в чужбина бях изморена от цял ден обикаляне в жегите и си легнах по - рано. Той започна да се мръщи и да се оплаква на другата двойка, с която бяхме как колко и да съм била изморена ако съм искала съм щяла да намеря желание и какво било това да си легна рано на почивка. После ми се извиняваше, че не го бил мислил сериозно и го бил казал понеже бил леко на градус. Навръщане другото момиче ме съветваше да ги зарежда и каза, че не вижда между нас нещата да вървят нагоре. Всеки път подханех ли темата за раздяла след това смяташе, че тя или колегите ни негови бивши (шефката го уволни понеже се издъни направи една простотия) и мои все още настоящи ми влияят на решението да го зарежда. Водеше ми бившата си тя да ме убеждава колко много държал на мен. Накрая помолих татко да се намеси, за да разбере, че повече не го искам в живота си. Оттогава не се е появявал повече. Вече 2 месеца без него ми е много добре. При теб проблемът не е толкова до секса колкото до това, че той не само, че не работи, но и не ти влиза в положението и не те отменя нито в домакинските задължения, нито в грижите за детето и мислейки само за нагона си те отблъсква. Може да опитате да ходите на психолог ако мислиш, че ще има ефект, но аз не мисля, че ще има. Вълкът козината си мени, но нрава решението е едно развод. Бягай от него докато не е почнал и да ти посяга!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3e01cf3cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   2-3 пъти седмично , понякога и по-рядко. Виждам я , че е много изморена, детето и изцежда силите. но това не означава, че трябва да и изневерявам, предпочитам да погледам малко порно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 01c1103db5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Аз мислех, че другите го правят всеки ден, но има и други 2, 3 пъти месечно. Въпрос на желание, ако го искате и двамата е ОК, но единия ако не иска, трябва другия да го разбере.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1e934ec3d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Към модераторите следващия коментар, който не сте одобрил се отнася за номер 10 не за номер 7 моля поправете го преди да го одобрите.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c914f40978
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Освен това се случваше да ме ръчка за това докато още не съм се разсънила. Както ти казах вече "Вълкът козината си мени, но нрава не", развеждай се с него и това е! Това е психически тормоз, който като нищо може да прерасне и във физически така както ми го описваш.Извинявам се за допуснатите горе от бързане грешки.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker